Джихадистите държат в плен американка, искали $6 млн. откуп

Екстремистите от "Ислямска държава" държат като заложничка 26-годишна американка, раздавала хуманитарна помощ в Сирия за няколко организации.

Обратно в новината

Коментари - Джихадистите държат в плен американка, искали $6 млн. откуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината, е че в масовото съзнание на "чалмите", на тези примитивни уроди освен насилие и смърт друго няма! те са си просто варварски племена, обсебващи малограмотните хора с "Ценностите на истинския ислям"! Лошото, е че сме в 21-ви век, нямаме никакви ценности, които да им противопоставим. От друга страна тези примитиви могат да се добират до финансиране и в тази връзка - модерни оръжия! Тази гад, освен от бой и трепане от друго не разбира! За това бяха що годе читави държавите им в режим на диктатура - Садам Хюсеин, Муамар Кадафи, Башар Асад, Наджибула и т.н. Всякакви други опити за налагане на светско управление ги довежда до фиаско и кръвопролития! Странното, е че и у нас все още има хора, които с носталгия си спомнят за "доброто Тошово време"

Джихадистите са бандити, рекетьори и хора с души на вълци. Джихадистите са парадокс, нелепица, грешка на прородата. Това е глутница главорези, садисти и вредни за човечеството типове, които отровиха живота. Това е чума както беше нацизма. И трябва да свършат като хитлеристите - с пълен разгром. само че този път и семето им не трябва да остава - смърт за тях, каквато те сеят сега.

"...изкореняването на "Ислямска държава" няма да е лесно." Наистина ли?! А защо ги създадохте тогава тея?

САЩ действат на принципа: Създава се един проблем, който после да бъде "решаван". Трябваше им нов враг, Ал Кайда се изтърка. Все пак да знаят, че не всички хора са глупаци, които да баламосват, както си искат.

Шепа боси сополанковци се гаврят с целия свят ,...няма ли ПРИЯТЕЛСКИ РАКЕТИ ?

"Белият дом обаче е все по-загрижен как да бъдат предприети действия срещу сунитските екстремисти, без това да помага на сирийския президент Башар Асад." И аз се чудя.

А защо взимат само американци за заложници,малко ли им беше че събориха небостъргачите близнаци?Сащ трябва да им направи интензивна въздушна и морска атака,и докато не остане само пръст,да не спират,да нямат милост че ще умрат деца и жени.

Всичко случващо се арабските държави през последните 15 години, сякаш показва, че диктаторските режими са били по-малкото зло. Как ли се чустват опозиционерите нна Асад, гледайи съсипването на тяхната държава, в което те имато основна вина?

асад предпочете сирия да бъде съсипана пред това да се оттегли! това казва достатъчно! 21 век сме властта вече не е средство за мачкане на хората!

Асад не се е оттеглил. А относно властта,защо не отидеш в която и да е ислямска държава и да поживеш малко да видиш в кой век са те.Защото в тези страни човешкия живот не струва нищо.

това не важи за ,,нашите,, хора!!!

Напротив, не си запознат с обстановката. По времето на Асад в Сирия беше толерантна към всички етноси и религии/евреи, християни и пр./.....Хамериканците решиха да се намесят и съсипаха държавата, сега ще върлуват "опозиционери" джихадисти, ай честито!!!

Чудели се как да ги спрат... Ами спрете да им продавате оръжие. Кой ги въоръжава и от къде си купуват оръжия?...

На видеото с каква гаубица стрелят?

пуснете жената щото едно джихадистче забулено срамежливо няма да остане! всички сте пътници за вашия рай

Няма страшно, ей сега Маккеин ще се обади на приателите си джихадисти и ще я пуснат! Дишай спокойно.

Направо ги изплаши! Видяхте ли как започнаха да треперят от страх?