Бин Аладин наръгал и обрал и мъж преди няколко месеца

Алжирецът Салахедин Бин Аладин, който бе задържан за нападението над 20-годишната Виктория Христова, преди няколко месеца е наръгал с нож и мъж. Африканка разказа, че е била бита на спирка в София преди дни.

Обратно в новината

Коментари - Бин Аладин наръгал и обрал и мъж преди няколко месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

prez noshta go hvarlete v zoologicheskata gradina nali ima lavove tam

трябва да се ваведе отново смартното наказание, састо да се варнат доброволните отряди за застита на населението. полицята е негодна да се справи, виждате че не е могла да залови това алжирско лаино, което много пати е рагало хора с нож и е обирало. трябвасе да отиде в гарця за да го хванат! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хубаво е да се въведе смъртната присъда отново или схемата при опит за бягство.

Плевнелиев, това може да не е твоята България, ама твоята България се ограничава с президентския кабинет и моравата в Резиденшъл парка. Нашата България е плазена от хора подобни на Бин Аладин, които в добавка на местните тъмнозелени вече ни идват в повече. И не ми обяснявайте, че коментарът ми е расистки. Той е чисто екзистенциален - дали ще ми оцелеят семейството и имотът.

Оттенъка на зеленото няма отношение към екзистенциалният ти проблем. Тъмно зелени ми откраднаха ръчната количка от двора на вилата, а светло зелените - колата от пред блока. Проблема ти ще се реши когато зелените от всички оттенъци си получават заслуженото.

А бе тъпак. Не рзбра ли каква е функцията на президента по конституция. Тя е представителна. Питай Олигарски и Народното събрание защо ги напуска тези изроди. Плевнята, както и Първанката и Зъбчото са само кукли

Защо хора, които нямат статут на бежанец се движат свободно? Казаха също, че адвокати ги уреждали някак /не разбрах/ и ги изкарвали на квартири. Как може такова нещо?! Гледах за Италия лагерите са под ключ и никой не може да излезе оттам.

САЩ да ги прибират. Те разбуниха и разтуриха арабските държави.

Този с това име и визия, тутакси ще вземе зелена карта за Щатите.

Политиката на Турция Журналистът Панчо Ангарев обясни, че трафикът на бежанци към България се е превърнал в държавна политика на Турция и освен каналджиите, в него се включват и турски гранични полицаи, които буквално ескортират мигрантите до границата. Това е заради тяхната тънка червена линия те вече са приютили 600 000 бежанци от Сирия и казват, че нямат повече място, обясни Ангарев. Иво Божков, който също е работил по темата, разказа за два мотела буквално на границата на Турция с България, където мигрантите преспиват, а после преминават браздата.

България да поеме по-твърда политика спрямо имигрантите, и да не се огъва пред разни европейски чиновници-ние не сме обща територия за експерименти на ЕС, а държавата България, създадена от българите за българите!

Страх ме е да си помисля какво ще се случва в Телиш като заселят там около 2000 БинАладиновци....

А така. Според теб всички сирийци са убийци. А според англичаните - всички българи и румънци са крадци и лентяи. А според мен предубеждението е белег за доста ниско интелектуално ниво.

пълно те поддържам аз и фамилията ми

Понеже ми скриха коментара, защото съдържал обиди, цинизми или накърнявал доброто име, държа да го кажа по друг начин: Това красиво и интелигентно момче ще бъде незабавно обслужен галантно от не по-малко красивите и интелигентни лишени от свобода от 1-ви гвардейски отряд, в който се предлагат най-разнообразни услуги от интимен характер.

тези хора, докато не получат статут на бежанци не трябва ли да бъдат под охрана в лагер? Те с какви лични документи се разхождат в страната? Колко време им трябва на властите да разберат,че даден чужденец не е бежанец? В случая този е алжирец,не е бежанец. В този случай е трябвало дасе отговори на искането му в рамките на 2-3 дни и да се екстрадира от страната или да се вкара в затвора за нарушаване на държавната граница. Какво са работили нашите бюрократи близо година по неговия случай?

Колко ,,вълшебни лампи'' ще търка сега Аладин в панделата! :)

Абе ако увисната двама-трима такива по дърветата, другите само ще избягат оттук. Имаме си достатъчно наша престъпност, с която не можем да се справим, за да си внасяме такава.

Не разбрах... нашите престъпници ще ги весим ли по дърветата или само чуждите? Да не ни обвинят в дискриминация.

Дами и господа от уважаемия форум бъдете сигурни,че тази "одухотворена личност "от снимката с изцъкления"благ" поглед ще бъде обект на защита от псевдо адвокатите на "Амнести интернешинъл,Хелзинския комитет за защита" и всички там представители заели цяла дузина синекурни длъжности.Именно поради тази причина жителите на село Телиш скочиха като един да си защитават територията от евентуалното заселване с неканените гости

БРЦК

Покрай сухото ще изгори и суровото. Тя толерантноста си има граници и когато всякакви псевдо бежанци колят из центъра на София ще има последствия. Особено докато некадърната полиция се мота и не си върши работата.

Този няма право да живее!

Такааа... Значи както каза Овчев където и да отидат тарамбуките пак тук ще ги връщат. Аз викам да подпишат декларация ,че няма да се връщат тука и направо да им даваме паспорти-така поне няма как да ги върнат либералните демократи от Европата

тоя се изказа политически......некадърник президент противен, "прозрачен", "категоричен" безполов гущер

А бе тъпак. Не рзбра ли каква е функцията на президента по конституция. Същият беше и Първанката

ИМА СЪЩИЯ ПЛАМ И МЪДРОСТ В ОЧИТЕ. САМО ЕДНИ ЦАКИ МУ ЛИПСВАТ....И Е ГОТОВО ДЕПЕСАРЧЕ.

Да му имат снимката и да не могат да му установят самоличноста, това е върха на мизерията на полиция и на тия , които я управляват!?А, камарите тъпунгери, ръгани от гнусни африкански лайна, избрали си управление, което съсипва и разгражда държавата, наясно ли са, какви жалки маймуни представляват като избиратели!?

Не разбирам защо когато българин пребие сириец обвиняват цяла България в ксенофобия ( чак Кристалина ни заклейми ) , а когато сириец намушка с нож българка ни се обяснява че трябва да сме толерантни

думата ксенофобия означава страх от нещо непознато и не знам защо я използват за мене проблема е познат не е непознат за това не ми се иска всякакви странни хора да ми се мотаят в квартала да не припомням турското робство, царското управление доведа доброволно хитлер пък после станаме борци против фашизма в по-нови времена виетнамските общежития ... имаше ги в по-големите градове (поне нямаше проблем с бездомните кучета) масовата приватизация с придошлите купища чуждестранни уж инвеститори колелото се върти и все другаме на снадката за това не искам странници защото имаме различни религии и навици (да емигрират в подобна на тяхното мислене и поведение страни защо тук?)ама на аспарухеее къде си ни довел на онгъла на кюше ще преминават няма как но поне правилата да са ясни, само исках да споделя за думата не ми се струва много на място използвана

Къде го видя този сириец? Това е алжирец!

А г-на Плевналиев и г-на Орешарски наясно ли са с написаното от избирателите, които се падат и данъкоплатци и финансират цялата тая свинщина? Наясно ли са г-дата от парламента? А на протестиращите, дето вече 150 дена не им роди главата друг въпрос освен кой предложи Пеевски? А кой не си мръдна пръста за охрана на границата от август 2012 насам? При сегашния бюджет, оставен ни от ГЕРБ няма пари за данъчни облекчения за семействата с деца. Нашите деца... Колко детски дават за едно дете ( и то не на всички) и колко струват едни памперси, или едни детски обувки или един анцунг за по физическо... Детските надбавки са такива от времето на НДСВ насам ( около 10 години) и пари и изгледи да ги повишат няма, а вече колко правителства се изредиха от тогава? Виж за него време поне на 3 пъти коригираха глобата за говорене по GSM при шофиране. Пари за трайно увеличение на пенсиите ще се търсят, но дали ще има и от кога? Миналата година в медиите беше тиражирано че за коледни на пенсионерите са нужни 40-70 милиона и така и не се намериха. Ако настаним бежанците ще започнат претенции от разни организации при какви условия сме ги настанили да живеят. Ще ревнат разни органнизациите на ООН и хелзинкския комитет за защита на правата на човека и каквито там още ги има. А при какви условия живеят много българи за тях никой не плаче.

На следващ етап компактната маса от бежанци-мюсюлмани ще иска да им построим джамии за наша сметка. Айде пак правата на човека... Радикалния ислям от години напира да да финансира строежа на джамии у нас и да отваря ислямски училища и прокурорски проверки бяха и сега и дела чета че се водят... В медиите се тиражира че за довеждането на бежанците до границата те са плащали по няколко хиляди евро на човек. Аз никога не съм имал такива суми на ръка. А и Сирия е на около 1600 километра което съм дълбоко убеден че не са ги минали пешком и то пари струва. Идват с по 25 000 евра... На някой светва ли му под каскета, че прииждащите незаконни емигранти са гърбави от валута, а догодина пада мораториума за продажба на земя на чужденци? Г-на Плевналиев е афектиран от поведението на Волен Сидеров и приплаква на тема национална сигурност. Каква сигурност, бе г-н Президент? Държавата е застрашена от Сидеров ли? Не... Ако не знаете - Националната сигурност... още - това е когато една нация е сигурна в утрешния си ден. А съвременният българин не се чувства сигурен у дома си, не е сигурен в работно си място, не е сигурен че ще получи медицинско обслужване... Не е сигурен в достойните си старини... не е сигурен в територаиалната цялост на страната, За каква национална сигурност говорим? За застрашената от г-на Пеевски навярно? Или застрашената от контапротеста, който иска оставката на президента?

Скинари нападали ли са ви? Те са едни страхливи комплексари, които излизат на глуници в тъмното, щото иначе ги е шубе. Дано не ви се случва.

Хубаво че са скинарите , щото ако чакаме на чакахме на полицията , съда , и онези муцуни дето се мислят за политици до сега всякакви мангали щяха да ни продават на бъбреци е сърца ( както стана в Косово )

Скинарите...Скинарите са нещастници, които се мислят за велики. Вярват в нещо, което не са виждали с очите си.80% от тях щяха да се посерат по фронтовата линия, ако Хитлер ги беше пратил там...То иначе е най-лесно в мирно време да се наливаш и друсаш и да правиш простотии...

А мангалите как нападат? С призиви по радиото и поемане на отговорност?

балгаря трябва час по скоро да излиза от европеиския сауз!ето това е истината.вън всички чужди монополи,да се построи алкатрас и да се вкарат всички политици там да леят до живот без право на замяна.тая сган и помия дето се довлече в родината ни сигорно не малко пари са платили на разни важни хора за да им издадат статут!кои знае какви ла.на ше излезат ако се разрови и там.уяс,гнус и отвращение! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не била "нашата" България. Вие боклуците дето се мислите за политици разсипъхте държавата, унищожихте живота на милиони хора за да си напълните джобовете, точно вие я направихте такава да бъде "нашата" България.

Колко още ще бъдат приети???? 10 000 има , а искат по 1000 на месец да до внасят ???? А бг циганите живеят по зле от бежанците и нямат никакви права на здравно осигурени за разлика от Бежанци. И защо никой не публикува на Кристалина Георгиева коментара , че по този начин ще решим демографския срив....

уяс

особено тези които бягат от война..

Има много престъпници между чужденците , не бежанците , но не може да ги слагате всички в една група.

Алжиреж, белгиец, българин - има ли разлика? Най-обикновен боклук, прехранващ се с престъпления...Не че омаловажавам факта, че такива трябва да изхвърчат от България, ама къде бяха всичките тия отворковци когато Йоско друсан на копеле уби 2-ма човека.Или пияните селяндури дето затриха 6 деца на Великден? Или скапания бакшиш дето уби 1 дете и младо момиче в разцвета на живота си? Защо не излязоха тогава тия мизерни "националисти" загрижени за бъдещето на нацията?М? Защо никой никога не е излязал да протестира за безмилостни наказани за убийците на пътя? И всичко се държим все едно няма какво да направим?Скапани популисти...Ядосах се...

Навремето казваха че "Който не храни армия, храни чужда" А колко по- унизително е като не храниш армия да храниш нахални нашественици с претенции...

който не храни СВОЯ армия, ще храни чужда. ама проблемът е че армия си разпределя бонуси, и изобщо не и пука, че нещо и тя трябва да прави - поне веднъж на 20 години

Да, прави сте. Пропуснах важната дума СВОЯ, макар че пак бях разбран. Бедата е обаче че ОСТАТЪКЪТ от нашата армия дели бонуси, като обаче бонусите са по- малки отколкото на финансовото министерство или министерството на правосъдието взети поотделно като министерства. А по улиците доста по- често срещам попов, отколкото военни.

Не са бежанци ве, душко. Бежанци са в Турция. У нас няма бежанци, щото няма война в съседна държава. Сичкото сиганин са нелегални емигранти, които гадовете в "българското" правителство калесват да идват, да се заселват и подпомгнат циганите в тормоза над българите.

Това е една от големите заблуди, че държава няма. Скочи на циганите, на турците, на банкерите, на педалите... да видиш дали няма държава. Такава жандармерия и полиция ще ти се изсипят, такива медии ще лавнат, такива евреокомисари, психолози и социолози... ще завият, че ще се чудиш в коя държава си.

Искам да дам един съвет на властта.Ако няма къде да отправите бежанците и вместо да ги настанявате в цялата ни страна,то изпратете ги в лагера Белене.Хем е приспособен за пребиваване,хем няма да са в пречка на всички българи,особено като разкажат на близките си в какви условия живеят и тогава никой няма да иска да идва у нас.Ето вземете пример от Италия,където всички са на един остров и не могат да влезнат в страната.

Има един малък проблем - лагера в Беляне е проектиран за "временно настаняване", т.е. трябва да временно прибиваващите да не ги застояват много много и да ги садят между цветата рано или късно, а това знаеш че няма как да стане

Я си свири часовника ,че вече е 2013та :D

Абе тия бежанци много интересни ве. Идват тука и искат да ги обичаме, а ние даже не знаем, че те са тука, не искаме да са тука, и изобщо никой не ни пита. Изнервя се нарочно наордът и после - що така?

ами тоя трябва да се обеси за назидание на другите чернилки

Страшно много се извинявам, но по безсмислен текст от (който пък и да е вързан със заглавие!): "Алжирецът Салахедин Бин Аладин, който бе задържан за нападението над 20-годишната Виктория Христова, преди няколко месеца е наръгал с нож и мъж. Африканка разказа, че е била бита на спирка в София преди дни. 35-годишният столичанин Тихомир Владимиров съобщи пред "Дневник", че днес е разпознал в полицията Бин Аладин като арабина, който го нападнал и ограбил на 27 май. Досега извършителят не бил разкрит." НЕ СЪМ ВИЖДАЛ!! Хвърчат някакви бити африканки, името на извършителя Салахедин Бин Аладин е в текста, но в заглавието е Бил Аладин. Изобщо 99% от текста е някакъв тотален булшит, да не се обяснявам защо! Между другото и разпокъсано влиза и някакъв българин 12 пъти ръган с нож...

sawo

Важното е да са в играта!

Евала, брат! Много културно им го наби. Абе културата си е култура де...

Mekong Delta

Най-ужасното е, че става дума за камерунка, която е бита от българи! Това е африканката, за която става дума! И какво общо има с алжиреца Осама Бил Не Ладен?

Доколкото четох, тази камерунка е на 30 години, а преди 1 година й е даден статут на бежанец... защото искали да я омъжат в Камерун прекалено млада. Вече не знам и аз, бая пари се въртят там...

остави, че статията са я променили - изначално изобщо нямаше никаква информация..... обаче и на мен ми направи впечатление, тя е на 32 години уж, и бяга да се спасява щото е прекалено млада за омъжване - и е тук от една година. Та изобщо не разбрах, на колко години трябваше да се омъжи.. на 30 ли я влачеха към олтара?

Mekong Delta

Ми тя си е някаква... Ама - КАКВО ОБЩО ИМА С БИЛ БИН АЛАДИН? Иначалото на статията/новината??

Те като ни раняват и затова ние тях ги раняваме.

Абе как бе, за Казанлък как се отказаха, събирайте 5000 на протест от околните села и Червен бряг и тва е, недейте да дремете. Не всеки да си пази неговото село. Да живее Телиш!

Така се пазят граниши. Щом скапания алжирец ги мина спокойно. И ние чакаме да ни приемат в Шенген. хаха

Този, най-добре е да го осъдят у нас, но да не лежи тука... Да си го върнат в държавата, от където иде... Е, те там наистина ще си намери Съдбата и Съда!

Правилно, една зима в неотоплена килия с болни от туберкулоза други затворници и да го експулсират. видяхте ли Боевски колко е отслабнал.