10 месеца условно и 10 000 лв. глоба за шофьорка, пребила ватманка

Условна присъда от 10 месеца, 150 лева глоба и лишаване от свидетелство за правоуправление за 1 година и 6 месеца е присъдата за 27-годишната Полина Цветкова, която преди 2 години преби ватманка от Столичния градски транспорт.

Обратно в новината

Коментари - 10 месеца условно и 10 000 лв. глоба за шофьорка, пребила ватманка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Каква е разликата между прегазен съдия и прегазено куче? - Пред прегазеното куче има следи от спирачен път.

Риторичен въпрос - гарван гарвану око не вади!

Пишеш неграмотно - в случая трябва да е "някоЙ" и "мИнистър"!

Ами права е мутрафонката ,откъде накъде някакъв си трамвай ще пречи да си кара както поиска ? Че пък и ще казват да не кара пила , аааа, тате затова ли е купил книжката , за да я съветват как да си кара колата ? Нееее ! Не може да се тормози детето така !

ЕВРОПА, изпрати ни Съд, съдии. АЛО, НАРОДНИ ИДИОТИ, суспендирайте веднага съдебната власт и въведете военно-граждански съдилища с представители на Европейския съд. ЕВРОПА, как търпите в двора си, една мижава държава, в която престъпниците се разхождат като в Райската градина..? Иначе вървим към лично отмъщение..

НИЩО НЕРЕДНО НЯМА В ДАДЕНИЯ КАЗУС.НИКОЙ ОТ КОМЕНТИРАЛИТЕ ПО-ДОЛУ НЕ Е ЗАПОЗНАТ С МАТЕРИАЛИТЕ ПО ДЕЛОТО ,НО ВЪПРЕКИ ТОВА ВСИЧКИ СА КОМПЕТЕНТНИ.В КРАЙНА СМЕТКА ДА БЯХТЕ СТАНАЛИ СЪДИИ ,НО УВИИИ......... ЗЛОБЕН НАРОД.....

ало гонзо, при рецидив следва затвор, ама тая явно са и широки пръстите и са стигнали до сделка със съдията...

Няма по-корумпирано нещо в Б-я от С Ъ Д А!И до кога ще е така-един Бог знае и старите баби.Няма ден в който да не демонстрират своята ненаситност за пари.

Поредната простотия ( меко казано ) на българския съд. Като всичко дето е държавно,прозира корупцията. Най- смешното е че се обиждат като им се каже истината, вместо да се наврат в миша дупка.

Разбрахте ли сега ,защо Цветанов си изпуска нервите , и говори така за съда?Де да беше само този случай.Още много ще ни пишат по докладите в Брюксел,за съжаление

Супер! Сега отивам и засичам с колата някой съдия, пребивам го от бой и ще си прекарам с кеф условните 10те месеца в някой ски курорт!

деер

Тъпа си тази!Ако си я беше изкарала от мотрисата и я беше смачкала за назидание с колата си, щеше да се размине и без 10 000 лева.

Аферима на БГ съд!!!...Дано погребете и Вие най милото си ИДИОТИ

"за което законът предвижда до 5 г. затвор"

НЯКОЙ ДА КАЖЕ НЕЩО ЗА СЪДА А.ВИЖДАТЕ ЛИ КАК КРИВО СЕДИ АМА -ПРАВО СЪДИ.ВСИЧКАТА НИ РАБОТА Е ТЪКАВА.

Ето в това е проблема на "независимия" български съд. Кой знае чия мутреса е тази. Абсолютно виновна (поне съдът постановява това), кара пияна за пореден път (рецидивист), прави произшествие по нейна вина и вместо съдът да я одруса поне 5 години в панделата - условно. Ама как да бъде иначе, когато Максим Стависки още по-пиян уби човек, осакато до живот друг - и нищо. Пък после защо ни пишели лоши доклади от Брюксел. Явно "крушката си има опашка". И май ЦЦ не е виновен тук.

Условно при положение, че алкохолът при нея е рецедив? Тя и през 2008-ма трябва да е минала много леко - даже не и условно, защото иначе сега щеше да се наложи да се изпълнява ефективно предната присъда.

Имате ли идея как се лекува счупване на тазобедрена става? Та пострадалата вече е за цял живот инвалид! И всяка сутрин ще се буди с болки и ще върви трудно. 100000 глоба е по-точното обезвъзмездаване!