СГС прекрати делото ”Октопод”, прати го на спецпрокуратурата

Софийският градски съд е прекратил делото "Октопод", в което основен подсъдим е Алексей Петров.

Обратно в новината

Коментари - СГС прекрати делото ”Октопод”, прати го на спецпрокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПържаT те бавно, тракторине проЗт. Cъс свещ ще го търсиш боко да те арестува. Боклук шибан!

Искат да оправдаят Трактора и Хамстера.

в България не са нужни спецпрокуратура и спецсъд,а спецотряд,който автоматично да се задейства при сутиации като тая и разбира се със закон да се забрани,индивиди като тоя да се оплакват в Cтразбург! две три търкалящи се глави и нещата ще започнат да си идват на мястото!

СГЛАСЕН! Първа глава - ЦОКО' Втора глава - БОКО!

Вижте какво това е проблем на съдебната система и правото на зашита на подсъдимите изисква започване на делото отначало поради принципа на несменяемост на съдебния състав. Няма как кинтите са изядени, Алексей Петров вече няма от какво да се плаши- за него съдебната плата ще стане втори дом, а един ден поостарял може би ще чуе присъда, която няма да може физически да излежи. Язък, че толкова се пенеха медиите и властите.. Но, когато са назначавали съдийката, умно са измислили разпределението 'и по делото.

200 тома доказателствен материал! Та толкова тома няма една училищна библиотека. Колко ли е струвал този високоплатен труд на бедният народ, само един дявол знае. Напънала се планината, та родила мишка. Т.Е.- нищо. И след толкова пропуснато време, всичко започва отново. Това нещо, не можеха ли да го кажат по рано? Сега, до като новите хора разучат тия 200 тома, колко ли ще ни струва тоя двоен труд? Смее ли човек да запита.

На месец 2500 лева заплата на председателката на състава на съда, 1000лева на секретарка- съразмерно на броя гледани дела на месец от съдията и секретаря, разходи за превоз на арестантите, разходи за храна на арестантите, разходи за охраната им, разходи за осветление и отопление на киловат час съобразно престоя и месечното възнаграждение. Така или иначе съдията се оказа скандална и я прогониха, а системата да се назначават деца на комунисти търпи поредния провал.

И така - до края на света! Ще се влачи, ще се точи, по леда, по леда, та чак до снопите.

Та, доцент Ал.Петров може да продължи да си чете лекциите, а Цацата- скоро да се заеме с вечерната тежка софра. Което аз също смятам да направя :-)

...и ей така, лежерно си играем на ПИНГ-ПОНГ (тенис на маса или познат още, като джобен тенис)...

Браво ! След 2 години спецпрокуратурата ще го върне на СГС !

В пресата бе излязла някаква статистика,че над 85% от разглежданите от специализираната прокуратура преписки са приключили със споразумение. За "големите риби"- отделни прокурори,отделни съдилища и като резултат- спорразумяват се и си гледат кефа с малка част от окраденото. Щото там са само "големи риби". Там и "малкото" е голямо. Ако се гледа в обикновен съд и като минат Манго с десетте кокошки и оня с десетте милиона- хората почват да пита що така. А в специализирана прокурата- ми той има няма откраднал няколко милиона. Е призна си,ще върне една част, ще обещае че няма да краде повече като държавен служител и всеки откъдето е. Като че ли като го освободят,щото тях не ги уволняват, може да преточва. И почва като Никито,Малкия Мук да точи държавата отвън,чрез наследниците си вътре.

За всички честни и трудолюбиви български граждани е повече от ясно, че Цветанов беше най - силният вътрешен министър, който наистина подгони мафията - призна го дори и Румен Петков, който беше един от най - големите му критици . Цветанов вкара в ареста следните лица : Трактора / проституция, наркотици, отвличания, рекети, 'мокри' поръчки, източване на 700 млн лв от 'Кремиковци' / , Пешо сумиста / 'мокри' поръчки , палежи, отвличания, проституция / , Брендо / кокаин / , Чолата , Хамстера, Дъмбовците и много други . Лицата Доган , мамин Делянчо и Камен Пенков са покровителите на Пешо сумиста , Брендо, Златко баретата , Маргините. Лицата Сергейчо Сталинишев и др. Кутев са покровителите на Трактора, Хамстера, Дъмбовците , като Сергейчо е свързан и с Маргините и Брендо . През 2005 - 2009 г. Сергейчо Сталинишев , др. Кутев , П. Димитров и сие / кръгът 'Хохегер' / източват , т.е открадват 'законно' чрез Трактора и Дъмбовците 700 МИЛИОНА лв от металургичния комбинат ' Кремиковци' . Затова др. Кутев е толкова нервен и затова толкова мрази Цветанов . Обзалагам се, че др. Кутев също се е облажил от тези 700 МИЛИОНА лв и дори съм почти сигурен , че откраднатите от тях пари са изнесени към офшорни сметки , а Цветанов като вътрешен министър е засякъл това тяхно престъпление и е подал въпросната информация към Европол , ФБР и др. служби, с които МВР работи активно с цел разбиване на организираната престъпност. Разбираемо е защо Сергейчо Сталинишев , др. Кутев и Трактора мразят Цветанов .

,,, време е да се екранизира сагата, толкова обич и омраза... да се нагледаме поне на садо-мазо,,,

Между другото, преди повече от 2 г. Е. Сугарев е изпратил Открито писмо до цацата, президента , председателя на парламента и няколко чуждустранни посланици , в което официално е подал сигнал за извършени 5 / пет / престъпления от лицето Сергейчо Сталинишев, вкл. и за източването на ' Кремиковци ' през 2005 - 2009 г. с 700 МИЛИОНА лв с участието на Трактора и Дъмбовците , които Цветанов беше вкарал в ареста , когато беше вътрешен министър в кабинета ' Борисов 1 '. Защо цацата още не е повдигнал сериозно обвинение на лицето Сергейчо Сталинишев за извършените от него престъпления - източването на 'Кремиковци' чрез Трактора и Дъмбовците / организирана престъпна група / , аферата 'Хохегер' и др. ? Др. Кутев защо мълчи за престъпленията на вожда си Сталинишев ? Защо др. Кутев толкова мрази Цветанов ? Да не би и др. Кутев да е замесен в източването / кражбата на 700 МИЛИОНА лв / на 'Кремиковци' ? Ако е така, не трябваше ли вече лицата Сталинишев и Кутев да са с ефективни присъди ? Или цацата слугува на лицата Сталинишев, Доган, мамин Делянчо, др. Кутев и сие и изпълнява техни 'мокри поръчки' ?

Така е, но . . . . . , знаеш защо!

През 2010 г. Волен Сидеров като шеф на комисията за контрол на ДАНС от парламентарната трибуна в прав текст каза, че ТРАКТОРА Е СВЪРЗАН С ОТВЛИЧАНЕТО НА ДВЕ 13 - ГОДИШНИ МОМИЧЕНЦА . Да повторим пак - ТРАКТОРА Е СВЪРЗАН С ОТВЛИЧАНЕТО НА ДВЕ 13 - ГОДИШНИ МОМИЧЕНЦА. Трактора беше назначен в ДАНС от Сергейчо, а те двамата / Сергейчо и Трактора / са 'продукт' на кукловода на мафията от дс Л. Гоцев от кръга 'монтерей'. Дали Волен Сидеров е казал истината ? А какъв е смисълът да лъже и защо Трактора не е в затвора заради това си тежко криминално престъпление ? Каква може да е съдбата на отвлечени 13 - годишни момичета ? Как мислите ? Сергейчо Сталинишев спи ли спокойно заради това престъпление на Трактора, който е негов ортак ? Скоро Сергейчо ще го изритат от ПЕС ... Защо цацаратурата се прави на глуха и сляпа за това престъпно деяние на Трактора ? Говори се, че П. Сертов се е бил забъркал в една сделка с братя Галеви за едни кораби ... и тази негова афера е била засечена от ФБР ... Ако това е вярно, то това обяснява внезапното му изчезване преди време. След като се знае, че Сертов е човек на Сергейчо Сталинишев, не е ли очевидна 'топлата връзка' на червения путлерист с братя Галеви. Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов са баш - покровителите на братя Галеви, а Сергейчо и Трактора са 'продукт' на Л. Гоцев. Да не забравяме и онази оперативно - интересна среща на басейна 'Спартак' между братя Галеви от една страна и Златко баретата и Камен Пенков от дпс от друга страна, където са се договаряли амфетамина и хероина! Тази среща беше организирана от Трактора, който беше назначен в ДАНС от Сергейчо.

Белата златка получи пост само защото за нищо не става, освен за проводник на електрошока в психиатрията. Само, че тогава ББ беше още много зелен за тези игри и не се усети когато ДС му въртяха ченгеджийските номера както си искат.

Господа съдии и прокурори когато изпитвате страх, за да си вършите работата е по добре да я смените!

Делото си беше за специализирания съд поначало. Само че Цветанов се разбра с Румяна Ченалова- тя да му осъди Алексей и компания, той да й осигурява чадър, за да прави каквото си иска по други дела. И тя почна да си прави каквото иска- напр. делото "Соло" и още, и още, разчитайки на неговия чадър. Само че "Октопода" се проточи, Ченалова се прочу печално, отстраниха я и сега ще почва отначало- където трябва.

Нещо напълно очаквано. Това не е новина.