Делото срещу Алексей Петров стартира на 12 декември

Софийският градски съд насрочи първото заседание по делото срещу Алексей Петров и още няколко човека за рекет и изнудване за 12 декември, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Делото срещу Алексей Петров стартира на 12 декември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на смотаняците от герб им припари под задниците и пак зарастягаха удобната дъвка А Петров..Само дето и тоя номер няма да мине , стачите и протестите не само,че ще продължат , а най-вероятно и ще ескалират до падане на това некадърно, корумпирано, безотговорни и провеждащо политика на геноцид правителство!

браво! първо ми публикувахте коментара -п о с л е го изтрихте! б р а в о! в ъ р в и народе възродени! въпроса е н а к ъ д е??? тактиката ви е м н о г о възмутителна но и нормална и мнозина в е ч е а забелязаха! картината е много ж а л к а!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Трактора няма да бъде осъден ! В България платежоспособен индивид не може да бъде осъден. Алексейчо е натрупал доста пари за черни дни и сега трябва да сподели част от тях с "правораздавателната ни система". Так, че гответе се за поредния съдебен театър. Тука е така...

ако беше някои гладен досега са са го приибрали в затвора,ама тоз не си знае парите и две години само ги гучи и няма ка да стане....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наистина ли някой вярва, че ще осъдят приятелчето и съдружник на настоящия премиер? В момента под политически натиск се раздават индулгенции на отявлени мутри! Чакам сега и Пашата да докарат и него да съдят, че и той е ял от една паничка с премиера, да го обявят и него за невинен.

Обясни тогава защо са го арестували?

Ще доживеем ли края на царството на мутрите, ченгетата и ятаците на всички сплетени черва на престъпността, наречени независимо правосъдие!? Дай, Боже! Дай, Боже!

След като е спечелил в затвора в Бобов дол, редно е да го направите там президент...

Ще стане президент на теб, глупако!!!

комунисти виновни няма и не може и да има, защото те и техната мафиотска партия са прави и невинни, дори когато сагрешат, (по словоблудствата в партиините оди на веселия ханджия, професионален комуняшки трубадур и заклет червен газолизец). докато агент гоце е даржавна глава(долна разбуира се), правосадие можете да видите само през крив макарон.

Дайте да оставим гоце и моце,да се съсредочим върху смешните обвинения и свидетелите на шестака.

Добре казано

Забравяш, един от съветниците му е убит, а защо?- друг лежи в кома след опит за убииство,защо?-трети го съдят за организиране на група за убииства,и четвърти го раследват за кражба!Изключително съмнителни хора покрай Първанов.

Е и,на него никой не му повдига обвинения,както и на всички едри обирджии на прехода.

докато агента гоце е още на "дундуркофф"2 забравете за правосадие и борба с мафята, защото тои е тарторат на мафята и "бащата" на кривосадната комуняшка система в балгаря. този гионсурат е и "бащата" на още много други грешни свои деца, като "зта коалиця", "големя шлем", "петрол срещу храни", "дс агенти-дипломати", лов на малолетни ученички и забранени зивотни, манипулации, лази, инсинуации, грабез, национално предателство,... силнио гарнирани с дебелоочие, селски тапагиозлак и гионсуратлак. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И ловец е и рибар е Гоцето!

Това филмче сме го гледали! Единственото неизвестно е колко пари ще получи съдийката, за да постанови, че и този слуга на Гоце е невинен.

как да го осъдят бе мунча. Ако го осъдят тоя, трбва да осъдят и наркоразпространителя Бойко. Ти какво искаш, да останеме баз премиер ли.

Че си Мунчо, Мунчо си и бъркаш делата... Но скоро ще повикат Гоце за свидетел, ако не е избягал...

Колко серии е филма?

Що булдозерите винаги са пълни с хомяци?И все по тъмно.

Октопода влиза след12 дни и излиза след 20 дни.

Хайде почвайте ги ! Гоце вече го няма да ги пази с другарчетата си от ВКС :)))))