Алексей Петров и Бойко Борисов си разменяли SMS-и

Делото срещу Алексей Петров е медийно, искаме открит процес, заяви на специален брифинг адвокат на сочения за лидер на "Октопода".

Обратно в новината

Коментари - Алексей Петров и Бойко Борисов си разменяли SMS-и | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато говорите за комунисти, сетеге се, че Бойко не си е върнал билета от БКП! Имало е и има такива между "комунистите"! И вие, антикомунисти сега, си гушкате партийните билети за утеха и стоите разкрачени като жабата между ГЕРБ и БКП. Внимателно, да не си скъсате яйцата от напрежение!

Тоя ако го осъдят , аз бяла мечка на жълтите павета ще хвана !

до всички комуняги /престъпници /и до А.Петров- БОГ забавя но не забравя

време е комунягету /престъпниците/ да разберат че няма недосегаеми. Браво на Бойко Борисов.

Трактора като специален човек, като специален агент, като лоялен гражданин та даже и като приятел и съдружник по бандитските работи, дали няма пак специална мисия да помпа рейтинга на Боко и да отнема парата за сметка на свирката... дали пак не ни връткат, НАРОДЕ!!!!

така му изнася за сега на боико,алекси да е ватре

Ще пуснат Алексей Петров, защото ако пропее някоя песничка за Бойко ще стане много интересно.

Еее... Ама бива ли така.. Я да го пускате, да го дарите и с една кърпа през рамото, за извинение, че и ръка му целунете... Тоя миличък човечец е дал живота си за добруването на България... Дал е здравето си, че като го гледам как се превива болен-боленичък... Също като братя Маргини... Направо ме хваща срам.. че са в затвора... Стяга ме сърцето.. Удря ме в главата, чак.. Да вземете, и да им се извинтите, че ги набеждавате за разни бандити... Добри са си хората.. Какво сега искате от тях.. Да дадат и милионите си ли? Аааааа.. Я стига... Я майната им...

Борисов: Контактувах с Петров, но по този въпрос няма нищо неизвестно,,,::)))))) И аз Борисов , и аз ..) Контактувах си с Ал Капоне , онзи ден си писах Есемеси с феодала на Правец- златевчето. .После се видях с Р.петков-за едни 3000 декара до София ..и формула 1 .. А с бедния Лужков ,от КГБ - то , си говорихме за вечната дружба , за едното сърце и ..поздравих другарката Шопова, за новата база , на руските олигарси ..) Обещах и загробващите България и изцяло в интерес на Русия- АЕЦ-а и Южния поток ..)) Говоря си и през ден с моя пример и модел- за развитие-Путин .. АМА АЗ не съм министър председател на България, която е член на ЕС и НАТО.....:::::))))))))))

Говорил си събота и неделя с руските водачи, а утре ще разговаряш с психиатъра от четвърти километър. Отпуската свърши.

"В случая с Алексей Петрое знае и за което да не е написано. Така премиерът Бойко Борисов коментирав не виждам нищо, което обществото да н пред "Фокус" цитираното от адвоката на бившата барета съобщение, изпратено от Борисов до Петров, което гласи: Успах се, ще закъснея". DIR.BG айде малко по - сериозно че нищо не Ви се разбира.

Много съжалявам, че живея точно в тази държава като нашата. Не зная нищо за деянията на Трактора, но за съжаление всички които го защитават са прави- в нашата скапана държава и сегашно правителство работят по точно противоположния на демокрацията принцип:ВСЕКИ В БЪЛГАРИЯ Е ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО- ЕТО ТОВА Е "СЪВРЕМЕННАТА" НИ БЪЛГАРИЯ. За голямо мое съжаление и огорчение нямаше и аз да го зная, ако с мои близки не беше постъпено по този начин- арестувани без доказателства за вина и едва след това започват да те разследват и притискат всички, за да те изкарат виновен и всичко това по донос. И представете си без никакво желание да се разкрият истинските виновници на високо ниво- това ако не е малтретиране на дребните граждане- здраве му кажи. Представяте ли си накъде изобщо вървим- това е нещо противно полицейско и нагло. Мога да кажа, че и аз мислех, че съда не си върши никак работата, но след този случай ще кажа- добре, че все още има трезво мислещи съдии иначе с този проивол доникъде няма да стигнем. Гласувах за ГЕРБ, но съм тотално разочарован от методите им на работа- абсолютна некомпетентност- тормозят се само малките и дребните, а големите с които уж щаха да се разправят ги забравиха някъде в миналото. Затова и мисля, че всичко това с ОКТОПОДА нищо чудно да е и само медийна сензация- поредната им P.R. кампания.

Ето защо все повече ме хваща срам, че си позволих да помисля, че тоя там парцал- трактор ли му викат, как ли, та тоя парцал е наистина един жив (все още) лидер на мафията... Щото много такива отдавна са отстреляни... И аз смятам, че тоя парцал е жив, именно, защото е в ареста.. Така че, вместо да реве като вдовица за к..р, по- добре да се кефи, че е там.. А иначе вие тук си ляляйте, че си немате работа.. Тоя парцал е построил за себе си комунизмо-капитализма..

цяла България знаеше кой е помака алексей и с какво се занимава, само тъпана борисов не знаел, както бил главен секретар и както взривиха джипа на цветелина.Нищо не знаел за алексей.Ей, мутро пожарникарска, на кого ги разправяш тия, ние не пасем трева.

Тъп народ сме.Под влиявие на продажни медийни групировки започмаме да квичим заедо с Цецо физкултурника. Толкова ли сме прост народ за да не можем да различим плявата от зъртото ?

Викаш толкова ли...? - не, много по- прост народ сме... Щом още има хора, дето се връзват на онея мангали по телефоните, и им дават пари.. Щом все още има хора, които смятат, че като си дадат последните стотинки за да карат Мрецедес... И щом 20 години давахме на комунягите да ни клатят... много сме прост народ...

Зърното одавна е в чужбина за по добър живот а тук остана само плявата .И Борисов е за затвора да им прави компания разберете го наи после и докога ще се разиграва този цирк

Някой да си спомня как приключи жизнения път на един от основните свидетели по делото, който беше готов да поддържа тезата на обвинението за изнудване и рекет. Илия Божинов почина внезапно при странни обстоятелства в къмпинг Градина в резултат от "алкохолно" отравяне. Разбира се, че големия печеливш от смърта му бе не само Алексей Петров , но и Румен Овчаров който го съдеше за това, че е уронил имиджа му с изнесените корупционни схеми за фирмата Фронтиер и Топлофикация. ВСЪШНОСТ КАКВО СЕ СЛУЧИ С Р. ОВЧ. СЛЕД ИДВАНЕТО НА БАТМАН БОЙКО. Като, че ли нищо.

Цецко, а сега си посепи главата с пепел както казваш ти и извади тази оставка която я носиш в джоба си!Така е за всичко има стълба или спирала....неможе от физкултурник хоп и веднага министър...Жалко че ти вярвах!

Не може да защитават Алексей Петров с политически тези, отсече лидерът на ДСБ. По повод изнесените данни от защитата и потвърдени от шефката на ДКСИ Цвета Маркова, че след като през 2008 г. Алексей Петров е имал документ за допуск до боравене с класифицирана информация, което доказва, че няма престъпно минало, Иван Костов бе категоричен: "Проблемът е, че сертификатът е издаден преди да бъде завършена проверката". Това той каза в качеството си на бивш председател на парламентарната комисия за контрол на ДАНС, която изслушва и самия Петров.

Е днес пише по другите медии, че е пребит в ареста. Ако това е вярно е абсолютно недопустимо! Ние сме демократична държава! Това да пребиеш някой затворен и заключен не е мъжка постъпка! Това е подла постъпка! Ако иска някой да си избива енергията, от полицията, то по-добре да се впрегнат в събирането на доказателства по случая с лихварите, показан по НТВ!

Ти, пич явно си голям наивник.. Е за ради такива като тебе, ще напишат, че на Кулата раздават безплатно стекове цигари, и ти ще литнеш да си вземеш... Ти, ако си риба, ще се хващаш на гола кукичка.. Нали медиите трябва да впечатляват рибоци като тебе, пич...

Нямал Алексей нищо общо с разрушаването на предприятията. Да бе? Аа Тетевен и Гложене - спомня ли си? Хората сега мизерстват.

Господа,да не злорадстваме-в полицейската държава каквато сме никой не е застрахован.Утре може някой"наш"човек да Ви хареса бизнеса,да свидетелства срещу Вас и ще сте на мястото на Алексей Петров.При това правителство държавата/ние всички/ще получи стотици осъдителни присъди в Страстбург.За това е редно виновните за неспазване законните,конституционни права на гражданите да носят персонална отговорност.

Алексей Петров е невинен , жертва е на американски и проамерикански интереси и най- вече на интересите на това лобистко правителство и най- вече е пречка на си банк да пълни гушата на цветелина и бойко ...опомнете сеее , българииии , манипулират ви от герб..Алексей е много направил за Тетевенският регион ... едва ли някой е направил повече .....какво да ви кажа, гербаджийски интереси ...запознат съм добре със случая ...

Видно е, че си наистина ляв... А на левите им викат "сбъркани в сексуалната ориентация.." Иначе си остани ляв... Няма лошо.. От време на врем еотивай на хирург, че да те шие отзад...

България тръгна по пътя на Демокрацията,след като падна Социализма и ние ,като граждани трябва да се противопоставим на всеки опит,откъдето и да идва той - Борисов,Цветанов и Гелб - срещу реставрация на полицейската държава! Ако има доказателства,че А.Петров е виновен,нека бъде осъден в открит и честен процес(без кошаревски свидетели),ако няма,което е видно,да бъде освободен незабавно. Независимо,какво предполагаме за него,само съда може да каже - виновен или невинен! Но да се държи човек,без съд и присъда в опити да се намерат доказателства срещу него,е недопустимо,който и да е този човек - това не е Демокрация,това е развилняла се полицейщина!

Той самият вече иска да остане в ареста-аргумент-обаждането със заплахата.

Иска, щото навън ще го отстрелят като фазан...

успах се , за срещата ...започвайте без мен.....

Тези ' учени ' пропуснаха да кажат най - важното, а именно, че техният трактор е / бивш / кадър на ДС и покровителстван от Гоце !? А трябваше да започнат оттук с ' автобиографията ' на трактора ! Аз вече неколкократно казах, че ако трактора иска да повярваме на думите му и да ни убеди, че е невинен, трябва да застане и да говори открито пред детектора на лъжата ! Ако трактора застане пред детектора на лъжата, ще разберем и дали има нещо общо с побоя с чуковете над Огнян Стефанов ! А отговорът на този въпрос ще даде отговорите на доста други въпроси ! Иначе всеки ' търговец ' може да си хвали ' стоката ' ! А нима има търговец, който не си хвали стоката, та дори и да е развалена ?

Тези ' учени ' пропуснаха да кажат най - важното, а именно, че техният трактор е / бивш / кадър на ДС и покровителстван от Гоце !? А трябваше да започнат оттук с ' автобиографията ' на трактора !

ако почнат с автобиографиите, Костов и Доган трябва да изгният в панделата - само заради тези биографии.

Правете разлика между биография и автобиография.Биография е когато се изнасят факти от живота на някого,автобиография е когато човек сам изнася факти живота си.Една дума като тази,употребена неправилно,издава грамотността и интелекта на човека.

кво шъ праим ва боко? а ва Цецо?

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТВОЯ БОЙКО И ГЕРБ...АЗ КАЗАХ.....

...ПОРЕДНАТА ТЪПОТИЯ...

Така единствено предизвикваш съдбата приятелю, току виж ги хванал някой рак или цироза. Успокой топката и всичко ше е наред ;)

Бог забавя,но не забравя и откачалките като тебе.

Бойко Борисов доказа че няма недосегаеми, дори и за негови познати в миналото. А.Петров е престъпник / комунистическо протеже / и за него идва ВИДОВДЕН

А що си анонимно, бе, щото и за теб ша доди Видув ден ли, ба?

Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... 1875 П.Р.Славейков

Прокуратурата сериозно ИЗДИША!!!!!! 1. ИЛИ ТЯ Е ЧАСТ ОТ ОКТОПОДА В БЪЛГАРИЯ, КОЕТО Е СТРАШНО САМО КАТО СИ ГО ПОМИСЛИ ЧОВЕК или 2. СА НЕКАДЪРНИ. След като толкова време го държат в ареста и не могат да формулират други обвинения, какви други изводи да има?

да се смееш ли да плачеш ли...

a kak li shte obiasni systoianieto si ot desetki milioni.....ah toi bedniat :))

Еми неговия бивш съдружник, дето му праща смс-и, че се е успал и ще закъснее как ги оправда? С милионите на Цветето Бориславова и Си Банк. Така че и тоя ще намери начин, ти не му бери грижата...Така са се навързали като свински черва, че....

Че не е чист ,не е .Че е колил и бесил е ясно на всеки . Явно обаче мафията в БГ е по-силна от правосъдието и от властта .

Една по една падат кулите от пясъчният замък изпърдян от Б.Б. и Цв.Цв.

И се издигат каменни кули, както виждам. ББ е първият истински мъж в България от времето на Буров. Нещо не им харесва на червеите да им изринват лайната, в които живеят! Слава Богу, че има и някой друг човек, останал в България, освен плужеците!

Как смееш да сравняваш името на Буров с това на тази мутра. Ако някой ден осъзнаеш, какво си казал, ще си скриеш главата в "пиасъка", неграмотнико

Vsi4ko tova e iniciativa na advokatite na Aleksei, nqmalo oktopod, zaplahi za smurt, dvijenie za svobodata mu...ta toi e prestuptin ot nai-golemiq rang i kato takuv e mojel da vliza pri stani6kata kogato si pojelae. Vs e pravil za sobstvono oblagodetalstvane, a ne za durjavata kakto toi tvurdi. Pisna mi da zanimavata publicata s toq 4ervei, vs znaqt 4e toi e vinoven, reket, prostitutki, otvli4aniq, ako go pusnat, to pravitelstvoto trqbva da bude svaleno, za6oto dava prava na prestupnici kato nego, Margenite, Baretata i o6e bokluci!

Много фъфлиш... Нищо не ти се разбира,дай поне някакъв факт. Или вярваш на адвокатите на Трактора,или толкова знаеш...

И след всичката тая мътна вода, дето тече ако има все още хора, които смятат, че премира Борисов НЕ Е ЧАСТ ОТ ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА на България - здраве му кажи :)

А че Гоце не е ли? Или комунистическите генерали, които дърпат конците на Станишко? ...

тя защитата хубаво се е размърдала, но нападките стават все по-смехотворни и несъстоятелни, но какво ще се произнесе Страсбург е много важно, и Трактора да се държи като танк и да не се дава...

По-добре в кауша,разгеле свикна!

На приятел на баща ми синът му избяга от Алексй Петров в чужбина.Сичко му зеха и магазина и живота.Когато се оплакваха в полицията че за пореден път са заплашвани и рекетирани до час мутрите им се обаждаха по телефона с думите "няма никъв смисъл да пускате жалби в полицията! Ние сме полицията" . Колко още съдби е съсипал,колко майки е разплакал тоя боклук Петров ! Само куршум ги лекува такива !

а за нищо ли му ги взеха,ей така си решиха и взимай.........

Момче, да не ти идва до главата! Ти в кой свят живееш? Май ти се струва майтап? Ти знаеш ли какви животни ходят в костюми около тебе? И ако ти опре ножът до кокала, може някой друг да те пита: това в кой филм го гледа, пич?! Не се базикай с хорските съдби, които говна като Петров са съсипали!

тва сценаристите на ГРОБ нямат никъво въображение значи...хи хи смешко

Обясни ми само,как му взеха живота и той избяга??? Сценаристите,са като артистите.