Навални призова от затвора за улични протести

Критикът на Кремъл Алексей Навални призова от затвора своите последователи да излязат в събота на улични протести.

Обратно в новината

Коментари - Навални призова от затвора за улични протести | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мачкай Вова

Защо в събота, а не в четвърътк или петък? Защото привържениците му ще получат неизвинени отсъствия в училище, може би.

От затвора може да "призовава" ама не може да прави парични преводи. Точно това ще провали протестите. На "масовияТ" митинг я дойдат 100 човека я не.

Той си е и написал 80 групи ....... ........по 1 човек!!!

"Алексей Навални призова от затвора своите последователи". Тоя не разбра ли, че няма последователи? Има едно 100 - 200 човека, на които дядо Сорос им плаща, но за повече старецът няма.

има стоика на замразена праса и и и иска някой още и да го слуша - представям си тази утрепка в президент Гола вода и нищо повече и въоще как си мисли да измести ходещата енциклопедия Путин - при клйто всичи му идват на крака и на колене

veska

Той ще бъде президент алаЕлцин, алагорбачов, който да изпълнява всичко, което поискат от него хамериканците. Може и казачок да играе на сцена, както играеше пияният елцин.

Докато ти лапаш паричките на хамериканците и ставаш на угоена тлъста свиня, простите балъци по улиците бият клинци и се дерат като маймуни:) Добре се уреди ти! В затвора телевизия, интернет телефони..три яденета на ден..меко легло,черен хайвер с шампанско, леки жени...абе направо пълен пакет оллинклузив, всичко което се полага на добре платена продажна подлога на хамериканците:)

Този малоумен няма да излезе от затвора :)))

Предстоят митинги, регламентирани и не регламентирани. ОМОН да види клипчетата от Каталясания как демократично действат испанските полицаи. И в медиите ни вопъл, ни стон. Ако действат и те така никой няма дума да им каже.

Каталуния

Точно така! С "демократите" на Навални трябва да се действа демократично. Имаме чудесен пример.

ООООо малоумник ти пак ли си тука бе! Марха ба! Ха ха ха!

го е д-то този и сега ще му го налунзят здрав и четвъртит!

Непрекъснато медиите ни заливат с "новини" за тоя платен предател. Защото медиите също са платени. Пропагандата беше подплатена с 100 милиона бакса преди месец в сената на говедарника.

Доколкото си спомням, той и Елцин беше много борбен, катери се на танк на Червения площад за да вдъхновява тълпите. И после се оказа едно безволево пиянде на което изобщо не му дремеше какво става с Русия, кой как я краде на едри парчета

В СаЩ такива случайно скачат от 20 етаж или избиват цялото си семейство и после се самоубиват

Докато в Каталуня пребиват стотици хора по улиците, докато във ФАЩ манияци разстрелват десетки хора просто така...нашият герой-грантаджия призовава за протести от затвора...и руските власти му търпят платените магарии...е къде всъщност е демокрация? :)

И за руската свиня идва Коледа

Тия руснаците нема да ги стигне никой , даже в следствените изолатори имат добър безплатен интернет.

Такива унищожиха България и сега я грабят.

Крадец, клеветник и агент на ЦРУ. И кой ще протестира? Никой освен другите крадци, клеветници и агенти на РУ

Арестуван, затворен и репресиран отвсякъде, обаче отправя призиви против властта от Фейсбук. Питам се дали е възможно да се случи подобно нещо в най-великата демокрация. И това няма нищо общо с въпроса добър ли е Путин или лош, просто е повод да се замислим дали нещата са точно такива, каквито изглеждат на повърхността и според повечето медии...

Не "Каквито изглеждат", а каквито ни ги показват".

Малко му е затвор ! Такива трябва да бъдат унищожавани. Светът няма нужда от непрекъснати противопоставяния.

В Русия властта винаги е вземана а не чрез избори. Изборите са кьорфишек.Бюлетините са в дълбините на Люблянка и Петровка отдавна. Путев взе насила властта от Елцин с: 1. Или предаваш доброволно властта и ти запазваме живота и на семейството ти или 2. Опъваме спусъка върхутеб и сем.!!!!!!!! Щом го е страх от Невални каква свобода има в Русия??!! Путев ще си живучка до пълен глад в Русия нарушавайки КОНСТИТУЦИЯТА.

Много си тъп Русов , този е нищо ! Ти описа живота в България бе Маймун , каква Русия , какъв Путин ! Иди да видиш как живеят , как се радват на живота в Русия ! Много си тъпо животно продажно !

Какво е Люблянка? На Козяк да вземете да се научите кое как се пише, а? Невежи и неграмотници ще ни учат на демокрация, божкеее!

И аз много искам Навални да се кандидатира за президент! Чудя се 8% ли ще събере, 5% ли ще са, или пък 2% ...

Велик опозиционер е пича! Като Березовски. Демократ та дрънка. Има милиони последователи. Само, че платени. А платените, щом спреш да им плащаш те забравят веднага. Я напишете в гугъл могила Березовски. Ще разберете веднага какъв е бил.

Последни Соросоидни издихания в Русия.

Този човечец защо ли ми прилича на комбинация между Рада Дълбоката и Цвета Караянчева?

А ръба Путя на какво ти прилича бе, галфон.

СЕРГЕЙ БРИН - ГУГЪЛ - РУСКИ ЕВРЕИН ИМИГРИРАЛ В ЦАЩ НА 6 ГОДИНИ : "ЖИВОТА В РУСИЯ БЕШЕ УЖАСЕН" ... ТА ЗА УЖАСНИЯ ЖИВОТ В РУСИЯ :))) ТАТКО И МАЙКА МУ НА ЕВРЕИНА СТАНАЛИ ДОКТОРИ ПО МАТЕМАТИКА В РУСИЯМОСКВА - И ОТ ТАМ ДИРЕКТНО БАЩАТА ПРОФЕСОР В САЩ , А МАЙКАТА ДОКТОР В НАСА .... АКО БЯХА КОЛХОЗНИЦИ НЯМАШЕ ДА ИМА ГУГЪЛ :))

Руската опозиция е неграмотна да управлява Русия и сипе критики на най- долно ниво. Няма как да имат влияние, а искат улични протести. Това показва, че им е нужно време докато намерят достатъчно на брой грамотни лидери, които да убедят, когото и да е в необходимостта да бъдат избрани.

Имат си висше образование всичките лидери на опозицията. Къде пък избра думата "неграмотна"? Абсолютно невярно твърдение - е, не са от КГБ, но не е задължително да си такъв за да управляваш.

На червено путинофилско говедо ли обясняваш?

Се върнах от Русия. Честно ви казвам - тук е 19-ти век и нашите "хипермаркети" са като хоремаг в забравено от Бога село. Яд ме е, че българите прекалено много вярват на всякакви лъжи и въобще не забелязват българската мизерия.

Тоя да го закарат в сибир

Мими легай да спиш, че утре ставаш рано да готвиш.

Вижте хубаво на всички видеа долу дето ги дадох как Джуджан праща омоновците да бие и затваря учениците протестиращи мирно против корупцията и после пак защитавайте Каталунската демокрация другаре товарищи.

Съвсем културно ги проснаха на паважа, туриха им белезници и на ръце ги отнасяха до бусовете. Ако ги бяха били както сигурно могат перушина щеше да хвърчи. В Гърция, Испания, Щатите, Германия имаше много по-батални сцени. Освен тва има изглежда някаква наредба за плакатите, на едното видео никой не закачаха, докато един отворко не разпъна плакат и тогава чак го изнесоха.

А защото лалахте за мюсюлманите в Европа вижте ги колко са в МАСКВА ВИДЕО Праздник мусульман в Москве.Прорыв отцепления

Русия е член на организацията Ислямска конференция.

Протестъра бе. Ще реши, че е жертва на кибер атака от Кремъл и от вълнение може да му стане нещо.

Неудобен съм за това ме трият.

Истината за Русия и Путин ВИДЕО Экономический тупик Путина

Задължително го изгледайте.

пак за ОМОН-овците как млатят с тояги деца. Абе чай да та питам, верно ли в Рассията полицията трепе негрите само като ги скива някъде и затва там няма негри? Ега и расистите нали?

22 милиона бедни на ръба на мизерията при Путин

ДА НАПАРАВИМ НАВАЛНИ ШЕФ НА КОМИСИЯТА ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ! ... ТАКА ДЕ .. МИШКА САКАШВИЛИ БЕШЕ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОДЕСКА ОБЛАСТ :))

осъден престъпник и крадец бил опозиционер и искал да става президент хахахахаа

Русия се е превърнала олигархическа държава с див капитализъм, кражби и корупция на високи нива за милиарди. Диктатура на Путин, медийна и тв слепота и зомбиране, народа крепостен и подчинен, но иде края на джуджето, скоро ще се крие под канализацията на Кремъл

Елементарен и смешен реформаторски спам.

САЩ. Само дето там паравана на олигархичните диктатури го сменят обикновено през осем години.

шоколад...

Протестърите и Навални имат общ работодател, нищо чудно, че цялата протестърска общност е впрегната тук да го защитава...

не знам дали изобщо има по света страна където съден (и то 2 пъти) да може да се кандидатира за президент ?

Вишински знаеш ли колко народ е осъдил? Освен това ЕСПЧ отмени присъдата на Навални.

Eсчп може да отменя само в Eвропа , над Pусия няма никакви правомощия , навални е осъден престъпник и това е

се борят за демокрация и свобода не по света, а в Русия. Той света и така си е добре сега.

КАТО НАВАЛНИ Е ТАКЪВ ЧЕСТЕН ПИЧ , ЩО НЕ ГО НАПРАВИТЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ ??? ... :))) УПС ... КАЗАХ НЕЩО СРЕЩУ ЕМИРА НА МУТРО-ШАРИАТА ОТ БАНКЯ :))

Леете крокодилски сълзи за любимеца на западняците Навални. Руската полиция не употреби срещу него, нито лютив газ, нито палки, нито насъскани кучета. А защо не пишете за полицията в Хамбург, която на срещата на Г-20 най-брутално разгони с палки, с насъскани кучета, с лютив газ, с десетки водни пръскачки, с няколко полицейски танка, 1000 мирни демонстранти, протестиращи против Г-20 и против своеволията на полицията? На един демонстрант му бяха сложили белезници, проснаха го на земята, хванаха го за белезниците, и го влачиха по земята до полицейската камионетка. И това ли е руска пропаганда?

Казваш щом не е при Немцов, значи е добре.

Ти го казваш. Щом не го убили на място няма дерт така ли?

80 милиона рубли се продаде една от къщите на Hемцов в Mосква наскоро , цялото му състояние възлиза на около 1 милиард рубли , види се честен и беден опозиционер ще да е бил .

...А вие защо биете негрите..

Снимки видеа разкрития navalny. com

Шкембе чорба . ком

ЯВНО НАВАЛНИ Е ЧУЛ ОТ МИШКА САКАШВИЛИ И ГАРАБЕД КАСПАРЯН , ЧЕ ИМА ПОВЕЧЕ ФАЙДА ДА СИ РУСОФОБ ОТКОЛКОТО ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР В НЮ ЙОРК :))

един лъжлив и крадлив жид тръгнал да прави демокрация!

Демокрация по путински ВИДЕО ОН ВАМ НЕ ОМОН! МОСКВА. 26 МАРТА 2017

Кажи сега за хибридната война и кибер атаките срещу субодния цвят и сивилизасионния избор и да ходя да лягам.

Истината трябва да се знае, не ,както ни я предлагате вие кремълско-путинските пропагандистите и лъжци. Тук съм за да я показвам

Президента, царя на една държава ВИНАГИ трябва да бъде избиран... Щото, ако е несменяем и никой не го избира, оня може да почне да краде от своите( както Меркел). Или, ако е алкохолик като Елцин и Чърчил, може да доведе до разпад на страната и загуба на територии. В България, затова сме зле, щото Съдиите не ги избира никой.

Навални има две условни присъди и е обвиняем по няколко наказателни дела. През декември 2014 г. е осъден по дело за присвояване на средства от компанията "Ив Роше" на 3 години и половина условно. Брат му Олег бе осъден на три години и половина ефективно. През 2013 г. Навални, който през 2009 г. бе съветник на губернатора на Кировска област, бе признат за виновен за присвояване на имущество от държавната компания "Кировлес" и осъден на пет години в колония с общ режим. Той бе арестуван, но още на следващия ден Кировският областен съд отмени мярката за неотклонение на подписка. Впоследствие присъдете бе променена на условна. Освен това, от декември 2012 г. Навални е разследван за присвояване на 100 млн. рубли от партия Съюз на десните сили. Навални нееднократно е бил ответник по дела за клевета - за публикуване в интернет на клеветнически материали.

Навални събира нов митинг след 3 цдни на 7 октомври на Марсово поле в Питер. Ботоксовия пак ще изпрати омоновци да бият децата. Иде нова революция на стогодишнината.

до децата? Ти по природа ли си си така или са те изпуснали като бебе от количката?

Не ставаш за трол. Повтаряш се непрекъснато с това за бой,деца,ОМОН и т.н. Стани бръснар или разносвач на мляко.

човека гледа количество, не качество.

##КОЙ финансира Навални? ##КОЙ иска да си назначи марионетка за президент на Русия и защо?