И Апелативният съд оправда Александър Томов

Софийският апелативен съд потвърди оправдателната присъда по делото срещу Александър Томов, Александър Гарибов, Иван Иванов и Божко Бонев, съобщиха от съда.

Обратно в новината

Коментари - И Апелативният съд оправда Александър Томов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо никой не провери на Иван Иванов апартамента ,който той купи на сина си от Кремиковци. И как баща продава на син Кремиковски апартамент. Имам всички документи налични с тези доказателства. Но "Българският съд" спи или мълчи!

Преди години лупи-тъпото говедо се пръкна като шеф на ЦСКА. Успя той-подлото торпедо да взриви ЧЕРВЕНАТА МЕЧТА.Мислех си,че този тъп кретен идвайки от нищото и господ скоро ще го прати на бунището.Уви, не стана.Така е в тази шибана страна-всичко е шибано,но само ние сме си виновни.Господи..

Много ми се иска ,не дай си Боже някога и при нужда, да бъда съден от некорумпиран и справедлив български съдия!

"ЕТО НА ТОВА СЕ КАЗВА СПРАВЕДЛИВОСТ, НЕВИНЕН Е ЧАВЕКА!"

Видя ли, бе, колега Томов, казах ли ти, че и теб ще оправдаят :) Нали знаеш, че справедливия и честен български съд винаги е на наша страна!

Смях!

Аз пък помислих, че Цацата ще го прати за компания на Ембака- каква наивност. . .

решение на българския независим съд. Какво толкова е направил другаря Томов? Окраде някакви си 100 - 200 милиона от Кремиковци. Да ама го ликвидира и сега дишаме чист въздух. Ограби и фалира ЦСКА. Да ама сега няма напрежение в София когато играят Левски и ЦСКА. Вижте обаче как защипаха Сидера. Ще си позволява той да влиза във ВИТИС. Как така? Кой му е разрешил?

Сагата на Лупи може да бъде съпоставена само със сагата на интелектуалния му аналог Цеко Невинния! Без всякакво съмнение мошенници в недостижими мащаби, еднакво гъвкави и платежоспособни да си купят свободата! Но не и бъдещото си съществуване...дай Боже!

Най после, изчистиха му името. Време е отново да поеме ЦС(Ец)Ка.

само дето и парите ги няма!...

Има ли у нас някой от от бившите и настоящите ,който е крал ,обвинен и осъден .Всички са невинни. Когато видя един ефективно осъден за огромните кражби и престъпления, тогава може да повярвам ,че има демокрация.Единствения ,когото искат да арестуват е Волен,който им мъти водата и им вади кирливите ризи.В това време никаква информация за КТБ.Потулиха кражбата.И Бисеров ще излезе невинен.Цв.Василев -също.

някой знае ли , колко милиона се източват от BG всеки ден (от последните 26 години), поне приблизително ??

Сашо Апашо е пич, разби чорбата. Всичко до което се е докоснал е окрадено и разрушено.

Браво на апелативния съд! И аз мислех, че няма как такъв честен човек, политик и помияр да е направил нещо нередно. Браво!

бате , ами те всички чисти кат момини сълзи ! въпросът е , защо натоварваме съдии и прокурори да им перат паричките , като нещата могат да се решават и по гранатоматичен път !?

ТОЙ ЧЕТЕ ЛЕКЦИИ НА СВЕТОВНАТА МАФИЯ ПО РАЗЛИЧНИ КОНФЕРЕНЦИИ И СЕМИНАРИ - КАЛАБРИЯ, НЮ ЙОРК, МОСКВА..., А ВИЕ, БЪЛГАРСКИ СЪД ЩЕ ГО СЪДИ! ДА НЕ Е ТОКУ ТАКА ПРОФЕСОР! ДАЖЕ НЕГОВАТА ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЯ Е В ТАЗИ ИКОНОМИЧЕСКА ОБЛАСТ - МЕНИНДЖМЪНТ НА ЕКСТРАИКОНОМИЧЕСКИ МЕТОДИ

Е, какво да кажем! Егати държавата, правосъдието и всичко в нея! Деца бягайте... не знам къде, но не тук! 25 години и всичко става от зле по-зле! Май след време ще пеем пак ХХ години стигат, времето е наше! Ама не е наше, минаха за нас, за децата ни и не знам дали и за внуците и правнуците ще се оправи. Дано, ама нада ли...

КАКВО ОБЩО ИМА ПРАВИТЕЛСТВОТО СЪС СЪДА?

ъъъ ?!!

защо иска оставката на Правителството за решение на Съда?

Не си позволявай да си играете с реален човек.....щото си мисли какво си прави и какво се говори .

Няма по-карумпиран съд от българския.

Сложих червената вратовръзка и съдията взе да ми го лъска.. за досието говоря!

Много ясно, че са невинни - това са над 30 млн.лв с толкова пари 3 Цацаровци ще си купиш, при това на цената на един. Проблем ще е ако ги купуваш на килограм. Е,Томов вече няма толкова пари, но и в затвора няма да отиде, но Господ прибира всички.

Как смее някакъв си съд да отменя медийна присъда!

Бате Сашо е гоуем, Кой не е срещнал, тоя не е кръпнал. На Жеваго му взе 1 млн. долара за добър ден, за да лобира. Митал, само той си знае за какво става въпрос, а всички вземания са записани на ПФК ЦСК, ха ха ха!

Томов го оправдаха, Петко от Лясковец ще бъде осъден. Поздрави на родителите по женска линия на всички управляващи, съдии, прокурори, и на тези, които си мислят, че живеем в ДЕМОКРАЦИЯ. Да са живи и здрави и те, и майките им, и всичките им роднини по женска линия....

И по мъжка линия пак по-здрави!

Нема по-нагъл от тоя!

откраднал ....от кремиковци и .....от цска ! и какво !? това са частни предприятия ! да си го съдят собствениците ! защо държавата троши седем години нашите пари за това ?

Интересна логика имаш... Утре, като ти откраднат колата или ти разбият апартамента: търси си ги сам, съди си ги сам, въобще - оправяй се сам... Щото това са частни взаимоотношения между теб и крадците, разбиаш ли...

ми то си е точно тъй !

Апашо събираше дарения от феновете на ЦСКА по време на мачовете.Хората даваха двайсетолевки,десетолевки,само от няколко реда се събираха хиляди левове.ЦСКА както знаем не се спаси.Парите къде са отишли може само да гадаем.И това става не през 1994-а ,а 2014-а,в държава уж член на ЕС.Т.е за 20 години Българската държава не е мръднала от тинята и времената на тарикатите източили банките и пирамидите.Това е само дребен щрих от футболния клуб.А какво да кажем за Кремиковци -предприятие съградено от нашите родители,давало препитание да десетки хиляди,оставили там младостта си,зачеркнато от няколко тариката.Просто не се движим на никъде,това е истината.Съдебната с-ма носи много голяма отговорност за краха на България,защото болни от алчност боклуци винаги ще има,но ако има съд те ще са си на мястото и нещата малко от малко ще вървят.Трябва паметник на ликвидаторите на България,за да е като лош спомен за идните поколения.Там освен Апашо да са и съдиите оправдали го.Помислете върху идеята и нека съберем средства за такъв паметник,друго възмездие няма да получим.

Така....., виновни няма....., и преди и сега шампион е...Левскиииииииии:)))) а Лупи? Лупи е обикновен ренегат:( На тях им вървииии.

Лупий отново отърва кожуха. Какво тук значат някакви милиони....

по добре в панделата там поне всичко е безплатно а колкото до добрия вълк ЛУПИ от АРМИЯТА го изгониха с камъни почтените хора

И за минута не съм се съмнявал, че неподкупният, безпристрастен и независим съд за Сашо-апашо може да се произнесе - НЕ-ВИ-НЕН!

Всичко е мафия.

Гарван на гарвана око не вади! Някой да си е помислял,че няма да бъде оправдан?!?!?! Няма вече толкова наивни хора!

Какво да се прави, "такъв е живота".

Нищо ново. Апашо-невинен, онези от САПАРД-невинни, Цветанов-невинен, Бисеров-невинен, Трактора-невинен, и т. н. и т. н. .... Няма такава държава. Кръв трябва да се пролее българи.

Него го оправдаха, ама тебе по IP могат да те намерят веднага! И ще те осъдят за подстрекаване към саморазправия и още куп неща по ТЕХНИТЕ закони. 100% съм сигурен. Само да искат!

И как ще докажат че той е писал коментар,сигурно ще направят графологична експертиза?

Голям простак си наборе.

оправда Сашо Апашо! Защо ли не се учудвам?

В България НЯМА правосъдие, доказателство за това е дереджето и на Кремиковци (за умрелите или добро или нищо) и на ЦСКА (живуркането не е съществуване, а СРАМ)!!!

Масонин като Томов и ефективна присъда!? Искам да съм там и да го видя.

Колониалната администрация все още се радва да бъде над закона в колонията.

Браво, честито! Истината възтържествува, както винаги. Досега виновни политици в България не съществуват.

егати правосъдието щом този уникален мошеник е НЕВИНЕН

Моли се да не ти прочете коментара. Че после ще те съди за обида. Съдът е доказал,че не е мошеник...Значи НЕ Е. Нищо ,че всички знаем какъв Е. НЕ СЪМ КАЗАЛ, ЧЕ Е МОШЕННИК! (това е за цензурата и ченгето дето чете коментарите).