Александър Симов: Никой няма да позволи на БСП да се скрие след изборите

Манолова не е поставила социалистите пред свършен факт, смята депутатът от БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Саше, точно, че в София има гражданско общество социалист за кмет никога няма да бъде избран!

Напротив не им дава никакъв избор, напусна поста си, беше депутат от БСП, непрекъснато атакуваше Борисов и ГЕРБ в парламента. След апартамента до хотел "Рила", което показва провинциални комплекси, типични за ГЕРБ, всъщност с какво са по-добри от Цветанов и Цачева.

Ха ха ха ха ха.

... Саше приятелю, цялата трагедия на партията мафия БСП/БКП е генетична - ПРИ НЕЯ ВСЕ КРЕТЕНИ СА ВЗИМАЛИ ВРЪХ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО И...!!!!!!

Сериозно. Що не махнете партиите, бе мушморок?

Иска да каже, че БСП ще излязат с повече от един кандидат... Или с един фалшив от БСП и Мая, за която да гласуват всички против "Данчето перката от акула". И после видите ли нямало да има "геле"! Хайде де! Съвсем се оляха в лъжи бсп и герб.

Какъвто и да се избере, скоро няма да се оправим, защото пак ще има недоволни и пак ще се саботира работата на властта ! Резултати са счупените фиданки, счупени кошчета за боклук , счупени спирки на градския транспорт и превозните средства, поне още 50 години , но някои от нас няма да са живи тогава !

Точно, как па не бях разбрал, че точно в София "червен и син" не минавали... Всъщност, фактите са, че БКП никога няма да получи София, защото софиянци не са прости. По същата причина БКП никога няма да направи митинг в София - е веднъж опита ама такава ДПС да докара турци с автобуси, че иначе щеше да е смешно.

Това не е до недоволство - това е манталитет. Кенефа на европа. Българина е научен така.

Абе Саше, след кметския пост, Мая дали няма да ПОИСКА и председателския в бсп!!? А ти, какво ще правиш тогава, като ЕХО на Корнелия!!?

Хода на БКП с Манолова е точно криене. На всички им е ясно, че БКП няма шанс в София, но все пак е редно да посочи кандидат. Затова ще застана зад "независимата" Манолова. Ако тя по някакво чудо спечели, БКП ще го пише за своя победа. Ако загуби, тя е независима и това няма отношение към БКП. Отричането на тази проста истина показва или, че тоя който я отрича е адски тъп или, че хората пред които се отрича ги има за адски тъпи.

Като не са прости софиянци--що избраха Тиквата?

на кариеристче. Подчертавам умалителната форма.

Някой да е чувал Елена Йончева след предишните избори? Яко работи за България. . .

Хората вече се опариха от експеримента Румен Радев, затова не вярвам някой да гласува за Майчето.

"Ако спИчеля,пИчели БСП,ако загубя, губя мене си"

Що сме избрали най-успешния ни политик? Не смятам, че имаш капацитета да разбереш отговора.

Саше, мило цоциалистче, от Мая по-голямо плямпало да прбутате пак няма да излъжете софиянци. Мно-ого си тъп Саше...и глупав дърдорко.

трябва да ти спрат стотинките за тролене, защото само привличаш хора на противоположната страна

.Виж сега,Саше.На . год. ще обрулим кюстендилската слива,така както си знаем.

Тя изпълни поръчението и сега разпуска.

На 27.10.2019 г ще обрулим.......

Столицата, както и цялата страна се нуждаят от промяна. Но първо страната трябва да бъде индустриализирана, за да може всички селяни напълнили София до крайност да се върнат по родните си места и да дадат малко въздух за дишане на софиянци, които няма къде другаде да отидат.

Не съди по себе си! Както и друг път съм казвал, не могат да си ме позволят, не го правят! Изразявам единствено свое мнение защото комунизма е в миналото и няма кой да ми попречи да го правя!

След Освобождението 1878 год.българското население е било 95% селско,така,че и ти си със селско потекла,а София е било голямо шопско селище от 11000 жители ,а е нямало улициуа сокаци.А малко по-скромно столичанино със селско потекло.

Тук не става дума за миналото-свършено време. А говорим за сегашното време. Хора от провинцията са дошли тук от безизходица, защото са ги лишили от работа, поминък. Иначе биха предпочели да остават по родните си места. Една част от тях робуват в чужбина, другата - в София. По супермаркети, хипермаркети на минимална заплата и 16 часов работен ден. Ето до това са ни доведоха Герберите.

Само ГЕРБ!

вера да немаш.Или ще те излъже ,или ще те ухапе.

Не е ли по-добре да ползвате израза жители от други населени места ….

….в унисон с казаното ….точно софиянци сте много прости ….

...а това не е ли работа на членовете на БСП ….вас какво ви интересува ….

Напротив Симов. Държим да НЕ Е от БСП. Вие освен да фалирате друго не умеете. Дори собствената си партия фалирахте. Лакоми комундета.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия също смятаме, че софия се нуждае от промяна. Необходимо е само гражданското общество да вземе по-актинвно участие на предстоящия 9-и септември и тогава Ние с радост ще слезем от гората да се включим.

По провинцията ви управлява БСП. За тях е най-добре да не можете да си позволите да отидете в София, защото им изтиат избирателите. Жалкото е, че вече е наказуемо да стрелят по напускащите.

ще се скриете като мишки ... и ще покажете за новия конгрес ... ха ха ха За избор на нов водач на партията ви де ... ха ха ха Кой ли ще изберете ?

През 1945 година селското население представлява 2/3 от цялото. След индустриализацията, 40 години по-късно, същото е вече 1/3. Днес индустрията създава още повече продукт и изнася в пъти повече.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия ви напомняме, че по договор не ви е позволено нито да разкривате, нито да Ни учите как да привличаме хора!

Вече не членува при нас. Изключихме го.

не да се крият, надеждата е направо да се изпарят

на тоя недоправения някой трябва да му напомни,че бсп винаги се е крила зад някого,в коалиция от по пет до тринадесет партии! ако се яви самостоятелно на избори, няма да докара и до 3% на тия избори се крие зад мая манолова, което я обричана неуспех!

Пешеходец пресича натоварено кръстовище. Към него отдясно застрашително лети кафяв Опел, но преди да го блъсне, отляво го помита червен Москвич, който потрошава и него, и Опела. Пешеходецът е тежко контузен и прекарва следващите 45 години в инвалидна количка. След още 30 години новият шофьор на Москвича прави изложба за инцидента под надслов “Как Москвичът спаси пешеходеца от Опела”