Полицията провежда акция по задържането на убиеца от Тулуза

Специални части атакуваха жилище в Тулуза, в който се укрива заподозрян за убийствата в Тулуза и Монтобан. Френската полиция съобщи, че той се казва Мохамед Мера – френски гражданин от алжирски произход и се обявил за муджахидин от Ал Кайда, който искал да отмъсти за палестинските деца, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Полицията провежда акция по задържането на убиеца от Тулуза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагаме Саркози, след като не бъде избран отново за президент на Франция, да бъде поканен тук, за да ни управлява поне 4 години. Заради проблемите с нашите цигани. Така ще спрем обирите на цели области, разсипването на старите хора по селата ни, насилията, убийствата, дивашкото поведение в стил 14-ти век, и ще прекъснем мълчаливото насърчаване на циганските изстъпления от страна на ГЕРБ и милицията по места - ленива, корумпирана и продажна. Само Саккози може да организира изпращането на катуните към Бангладеш или на майната им. За да спре кошмара, който тресе нацията от 22 години насам!

Много ясно че ще се казва или Мохамед или Абдала или хасан т.е. ясно беше че е някой от тези получовешки изверги-примати. Кой друг може да застреля дете с куршум в главата.Кой друг може, както четох преди няколко дена в Египет, да изнасили момиченце на 6 години!!! , след което да я удуши и да захвърли телцето и на боклука.С тези "европеиски граждани" се съобразяват политиците и се правят на полит-коректни за да гласуват за тях.

СУБУДЕТЕ СЕ ХОРА ! НАВСЯКЪДЕ СЕ ШИРИ РАДИКАЛЕН ИСЛЯМИЗЪМ ! Довчерашните цигани в България станаха мусулмани- те са изворите на радикалния ислямизъм...

от една и съща страна на фронта на цивилизацията ...КАКТО СКОРО СЕ ВИДЯ WWII ФРАНЦИЯ С ЛЕКОТА СМЕНЯ СТРАНАТА...

Третата световна война с новата чума на човечеството - радикалният ислямизъм - взе невинни жертви. Рязаните садисти на Ал Каеда - неграмотни, неуки, надъхани и с видими психологични отклонения, тръгнаха по пътя на нацизма и естественно ще свършат като него. Но човечеството плаща на отрепките, живеещи в 14-ти век, висока цена. Сега плащаме за снизходителното отношение навремето към задаващата се опасност от тълпите неподдаващи се на цивилизоване чалмалии и яшмаци, за заиграването с правата на човека и класирането им като жертви на някакъв виртуален ционизъм. Сравнете арабите с евреите от Израел - разликата е от небето до земята. Демокрацията е добро нещо, но само когато се касае до цивилизовани държави и нормални човешки общества, а не до психопатични извратени религии.

Чумата за човечеството винаги са били юдеите-талмудисти, обаче глупаците не могат да видят какво става зад кулисите на световната история.

чума за човечеството са също и олигофрени, които зад всичко търсят юдеиски заговори...

Аз питам ООН кога ще се занимае с престъпната държава Израел?!

Започва да се вижда истинското състояние на френските служби за сигурност. В момента търсят удобна жертва, която да бъде набедена за атентатите срещу еврейските деца.

Ех обърка се този свят! Тук /във Франция в случая/ се борим с терористи от Алкайда, а в Сирия с Алкайда с/у тамошния режим. Няма вечни приятели/врагове/ - има вечни интереси.

Значи ако палестинец убие еврейски деца е изрод, а ако евреи убиват ежедневно палестински деца са герои, защото защитават света от терористи ? Естествено, че не подкрепям убийството не само на деца, но и на хора - но тези две нации изнесоха проблемите си извън страните си. Дотук с дебилните политики по интеграция на варварите - като искат да се стрелят и да се убиват да си ходят в Близкият Изток - в Европа това е недопустимо и ми писна от техните права, религии и обичаи, които налагат силово и искат да се спазват и от Европейците, на които са на гости. Цялат съвременна цивилизация идва от Европа и европейци, или от такива, които са се преселили в САЩ - светът е длъжен да се съоразява с това, тъй като ползва благата и откритията на Европейците.

Копни малко в историята че да видиш откъде се е зародила цивилизацията - не е по EU или US широти... Светът е едно голямо глобално село и всички са в играта. Няма вече странични наблюдатели. Ако не искаш да бъдеш "нещастен" бройлер дето го държат в тясна клетка и му тъпчат кратуната с ГМО информация си отговори на няколко прости въпроса: - кой и откъде почваше последните 10-на локални и световни войни? - какви ресурси има из близкия изток и кои са им най-големите консуматори? - коя е основната световна функция на Швейцария? - кои са най-големите износители и търговци на оръжие? Та като си отговориш на въпросите може и да проумееш, че най-чистите и цивилизованите с техните прехвалени ценности им пращят гардеробите от скелети...

КопнАхме. Говориш за Персия и Египет. Ако въобще знаеш, за какво говориш...

кои си тия палестински деца които са били убити ежедневено от евреи бе фес? това по някои канал на ал каида ли го видя? преди да почнеш с простотиите - не съм евреин, но не обичам арабите и такива проарабски гювендии като тебе!!

Вижте как според френската преса е открит заподозрения: Разследването се ускори, когато полицията идентифицира IP адреса на брата на главния заподозрян за убийствата, което от своя страна позволи той да бъде проследен . Друга писта води от среща на убиеца с първата жертва (военен парашутист от Монтобан) в отговор на една обява, публикувана от жертвата на интернет, за продажба на мотоциклет. Освен това, когато полицията е разбрала, че убиецът е пътувал със скутер Yamaha Tmax 530, следователите посетили автокъща Yamaha, в региона. Tам им е било заявено, че няколко дни по-рано : " някой дойде да ни пита как да махне от мотора си тракера" . Това е чип, за намиране на мотора чрез геолокализация в случай на кражба, каза един от тези източници.

Ей, за такива служби за сигурност мечтая и в България - за 48 часа има резултат.

Заглавието на тази статия не уточнява ЧИЯ полиция... Спокойно можеш да си помислиш, че е нашата...:)

И след 6 убити... Но все пак добре пипат.

Французите напълниха страната си с мюсулмани и ето резултата. Този ще го хванат но след време ще се появи друг и така без край.

Не, не французите я напълниха с мюсюлмани, а френските вреи ги домъкнаха.В Европа,САЩ, ОНД и Китай няма голям град,в който да няма активно вреско лоби за обработка на културните и социални модели.И резултатът е...

Християнското общество трябва да реагира остро и твърдо на действията на терористи от всякакъв вид, особено на ислямските фанатици.Такива хора рушат и самия ислям с примитивните си прояви

Ами от Алкайда ще е-кой друг идиот би убивал по този начин, ако не поредния неграмотен ислямски фанатик.

Все по-често ще се случват подобни неща защото световните правителства не мислят за хората а само за пари...

В интерес на истината в днешни дни са по малко, отколкото преди 50 години някъде.Виж атентатине в Европа по това време.

сега трябва да излезе че е от Иран и заплашва националната сигурност на Израел и Иран трябва незабавно да се атакува!

то това нападение над иран е вече решено,въпрос на време.даже и да няма причина ще си я създадат ,като например:защо ме гледаш,не те гледам,а защо не ме гледаш-бум.

колко удобно--бил от ал кайда

след като той така се е самоопределил, удобно за кого?

Успешно изнесохме във Франция полицейщината и пиар акциите на Цветанов!...Иначе убиецът "носел маска", но пък знаят, че имал татуировка?!....Психологически профил май са му направили и открили татуировка - Нещастници!

Вземи да попрочетеш новините по случая. Ще видиш, че след убийството на децата този ненормалник, като е бягал, се е блъснал в някакава жена на улицата. При сблъсъка, каската му се е повдигнала малко и жената е забелязала татуировката и му е направила описание. Това още вчера го съобщиха.

с Ал Кайда, следва да научи, че е сбъркал полигона. И то в дълъг курс на обучение.

Браво само за 1 ден вече имат заподозрян, който по всяка вероятност ще се окаже действителния извършител и ще бъде заловен. Някой хора да взимат пример.

Няма да е заловен. Всичко ще бъде писано 'на сметката' на когото заповядат, и после пак лов на вещици.

Няма да е заловен ама ДРУГ ПЪТ! Това да не ти е булгаристан, където ВСЕКИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА И ПОЛИЦИЯТА Е ПОЧТИ БЕЗСИЛНА!?

Ще го заловят, ако вече не са. За 24-48 часа го идентифицираха и го намериха. Евала на Френските служби. Тук поръчкови убийства от преди 10 години още не могат да разкрият. На хората колите изгоряха и нищо не направиха. Да не съм лош пророк, но сега със затоплянето сигурно пак ще започнат палежите.

Уличен в убийства и го оставят като му дават гласност??? Миришееее, много миришеее, отново "хитлеристки номера".