Почина актьорът Чочо Попйорданов

Рано тази сутрин в „Пирогов" почина актьорът Петър Попйорданов-Чочо. Въпреки близо 15-часовите усилия на лекарите от Клиниката по интензивно лечение в болницата, 48-годишният актьор издъхна в резултат на тежка черепно-мозъчна травма с недостатъчност на мозъчния ствол.

Обратно в новината

Коментари - Почина актьорът Чочо Попйорданов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ

да така е ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

R.I.P .Chocho!

лека му пръст

ВИЕ, КОИТО НЕ СТЕ ПОСТИГНАЛИ И ЕДНА ДЕСЕТА ОТ ТОВА, КОЕТО Е ПОСТИГНАЛ ТОЙ, ПРОСТО ЗАМЪЛЧЕТЕ! МИР НА ПРАХА МУ!

Няма ли малко да си кротнете простащината? Умрял е Човек, а вие му ядете вече кокалите. Малко срам няма ли у вас.

Мир на праха му. Много готин и много често усмихнат пич. Дано е отишъл на по-добро място.

Почивай в мир!

ама наистина беше много сладък, този нашия чоч, бог да го прости....говореше бързо...много истински...

Малиии, жалки сте бе хора....Кой сте вие да съдите и слагате етикети??? Има кой да го съди Чочо и това за него вече няма значение. Някакви си дребни людишки, които освен да пият, ядът и с..рът нищо не са направили. Ще се задавите в собствената си жлъч !

Жалко,че един талант ни напуска в разцвета на силите си, Искрени съболезнования към близките му.Почивай в мир Чочо !!

Чочо беше изключителен артист, а за такъв се изисква и такава чувствителност. Да може да видиш трепетенето на листото, да отграничиш нежният от груб вятър, да усещаш нещата във въздуха. А да си неудолетворен означава непрекъснато да търсисш истината за ролите, за живота. и тогава си наивен до болка. За съжаление, тези качества закърняват вече. Но, ако ги нямаше нямаше на има никаква поезия. 80% от романите, нямаше да има музиката. И живота щеше да бъде сив-такъв какъвто за съжаление, започва да става. И се виждат представителите му тук.

Всички, които пискат като стари клюкарки против Чочо, правят се на свети води ненапити, са най-големите пияници и деградирали жалки утрепки. Кой ще си спомня един ден за вас и жалкия ви живот? НИКОЙ....защото освен, че пиете повече от Чочо сте и неуспели, дребни, мръсни човечета, които не оставят никаква следа, даже децата им забравят за тях.

Успокой емоциите и кажи коя от вас направи нещо за този млад човек да не стига дотук, а и не само за него?! Освен претенции, шопинг простотии и кълчене, с какво друго правите впечатление?

Отървал се е! Обаче...нашите драматични творци (артисти) трябва да се научат да правят разлика м/у сцена и реален живот. Защото тъкмо размиването на тази граница показва липса на професионализъм, което води до загуба на идентичност и неизбежния алкохолизъм като средство да се избяга от проблема. Един друг добър артист преди Чочо бе сполетян от същата съдба - А. Баташов (ако не се лъжа). Колкото до "нещастната" му любов с БуковСКА, това не е било любов, а болест. А девойката просто си е играла са човека, опивайки се от това, че го контролира чрез "болестта" му. Впрочем то е изписано на лицето й. Но тя не е виновна...

Широко скроена личност ,бохем ,добър актьор!Съболезнования на татко му!Ще ни липсва твоето присъствие на сцената !Почивай в мир!

Поклон!

Горкият му баща. За кратко време е загубил съпруга и син. Дано има на кой да се опре в такъв тежък момент.

Съболезнования на бликите. Много нелеп инцидент. спомням си го от Клуб НЛО, където ме е разсмивал много пъти. Царство му небесно. И все пак, ако беше ходил на служба на Велика събота, много дълга литургия, може би нямаше да отиде на гробища в този ден и щеше да му се размине. Какво да се прави, съдба.

Пък ти ако беше ходила щеше да знаеш, че тази служба е сутринта, а инцидента е бил следобед.Бил е на гробища заради смърта на майка си.Аман от проповедници.

каква диря е оставаил след себе си семеиство, деца ли какво....... ,,,някои хора живееят така като че никога не ще умрат= а като умрат .все едно никога не са живяли.

Чочо беше велик актьор. Това че му се случиха разни неща в последно време не ти дава право да съдиш по този начин.

Много си дребен бе малък

АБЕ КОМПЛЕКСАР ДИРЯТА КОЯТО ОСТАВА ЧОВЕК СЛЕД СЕБЕ СИ НЕ СЕ ИЗМЕРВА С ТОВА КОЛКО ДЕЦА И СЪПРУГИ СИ ОСТАВИЛ СЛЕД СЕБЕ СИ,А КАК СИ ЖИВЯЛ И КЪКВО СИ СЪЗДАЛ С РЪЦЕТЕ И УМА СИ А НЕ С ОНАЯ СИ РАБОТА.ИНАЧЕ ЦИГАНИТЕ ЩЯХА ДА СА НАЙ-ТВОРЧЕСКИТИ ИНДИВИДИ.

Малоумник,каква диря може да остави след себе си един алкохолик-единствено количеството изпит алкохол

чочо почиваи в мир такьв актьор не трябва да умира далбок поклон пред паметати

Беше готин. Ще ми липсва. Бог да го прости!

беше страхотен актьор лека му прьс да почива в мир

От всички коментари дотук, за пиенето на Чочо стана ясно само едно-пияндетата които пишат тези коментари завиждат, че за тях никой няма да каже добра дума като си заминат.

Чета и не вярвам на очите колко злоба,жлъч и омраза има в коментарите на някои същества.. и четейки ги се срамувам, че съм българин!!! ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ЧОЧО! Дано наистина е на по-добро място !

Не може ли тия, дето не харесват Чочо, да спрат най-сетне с грозните си коментари. За мъртвия или само хубаво или нищо.

Приятелите му са му наливали чашата.. защото у нас така се постъпва с приятелите-алкохолици - наливаме им, вместо да ги изпратим в болница! Наливайки е по-лесно, отколкото да се изправиш срещу проблемът!

е като наркотиците - пристрастяваш се! прав си единствено за това, че си трябва клинична помощ, но я пробвай да натикаш в болница наркоман против волята му - дори да го излекуват, като излезе пак ще почне по същия начин... колкото и да се опитваш да помогнеш на някой, колкото и да ти е близък и колкото и да страдаш и да се бориш с него, истината е, че докато той сам не осъзнае, че има проблем и САМ не поиска да се излекува, дет се вика и Господ не може да му помогне... Така че дайте да не обвиняваме приятелите му, нито пък него, че бил пил... В крайна сметка всичко е съдба и така е трябвало да бъде. Ако наистина вярвахте в Господ щяхте да знаете това, а не да обвинявате, цитирайки Библията - грозно е, сухо е и безсмислено... По-добре да запалите една клада и да хвърлите всички "грешници" в нея?! ;Р

Гледал съм "Вчера" няколко пъти,но дори и сега не се сещам за персонажа на Чочо.Няма злоба пич...гледал съм го в НЛО и съм останал с впечатлението че е абсолютно бездарен.За мен лично е по известен с пиянските си изцепки,но това е друга тема.Различни хора,различни вкусове.Не познавам лично нито Чочо нито Уитни Хюстън,но когато почина Уитни си мисля,че светът изгуби един голям талант,макар и съдбите им да са идентични.Както и да е ...нека почива в мир човека.

Абсолютно съм съгласен с това което казваш, може би единствено аз! Чочо си беше продукт на ерзацкултурата от т.нар. "преход" заедно с други връзкари - Андрей Слабаков и Ернестина, Стефан Москов (син на Рада Москова, видна телевизионерка отпреди 10.11.89) и Мая Новоселска, Александър Морфов и Рени Врангова, Мартина Вачкова, Александра Сърчаджиева и мн.др. Като човек с връзки, Чочо си беше "трудоустроен"на апетитно актьорско местенце. Ролите му не бяха много запомнящи се - в известна степен и заради самия него. Например, превъплъщението му в Каракочев много бързо започна да става банално и дори на моменти досадно, докато примерно Старшинката на Велко Кънев винаги си беше на ниво - ама Велко си е ненадминат комик! Като се добавят и залитанията му към алкохола... някак си не смятам, че е бил велик актьор или пък много талантлив. Нека почива в мир, дано е попаднал на по-добро място!

Отиде си един голям актъор,една широко скроена душа,един прекрасен човек!!! Поклон пред таланта и човека Чочо ПопЙорданов. Чочо, ще ни липсваш много!!!

Отиде си един голям актъор!!! Поклон пред таланта и човека Чочо ПопЙорданов. Съболезнования на близките му. Почивай в мир!

Отиде си един голям актъор!!! Поклон пред таланта и човека Чочо ПопЙорданов. Съболезнования на близките му. Почивай в мир!

Страхотен!!!Жалко! Вечна му памет!

Бог да го прости! Поклон пред таланта и човека Чочо Попйорданов. Харесвахме го, гледали сме го многократно и в театъра и на малкия и на големия екран, а сега много ще ни липсва. Съболезнования на близките му. Почивай в мир!

Много,много талантлив актьор!Отиде си......Почивай в мир,Чочо....

Аз съм рускиня и искам да ви кажа, друзя, че в България се пие повече и от Русия. С тази разлика, че хората в моята родина са наистина човечни, тоест не бъркат човечност със съжаление. Имате много да учите дори от Чочо имате да учите уроци по живот.

Абе едва ли си рускиня, "друзя" въобще не се пише така.

А как се пише бе ТЪПАН?

кой те пита каква си и как живееш?! че и човека умрял, а тя се смее - ?!? недоумявам... а може би няма да е зле да се смеят на твоето погребение? да те сочат с пръст и да разправят как е трябвало да живееш живота си...

очевидно е, че не е "рускиня", а някакъв си "Иво", дето не знае как се пише дори измисленото от него "друзя"

жaлко.има нещо гнило,да паднеш от 2метра,и да се потрошиш така

И аз така мисля. Като знам на какви тумби се носят да събират оставеното по гробовете мургавите, а Чочо и да е бил пийнал от мъка може нещо да им е казал и ...

хора, днес е свят ден....и чохо е обичан актиор и творец....не мога да повярвам, че има толкова ж а л к и коментари....как да не се запалват хората и да не скачат и да не пият......в българия боли наи - много от хората..и на чувствителните хора не им понася от такива хора.....у ж а с...прости им господи, те не знаят какви ги дрънкат..срамота....господ да го прости чочо....

Егати! с кого сега ще си поркам? и с кого ще скандализираме пак профанската народна душа... Ще те изпратим с песен, но останахме сами толкова много тежки души. И сълзите напират, защото е безвъзвратно.

бог да го прости, много ми беше симпатичен... ж а л к о...нека душата му да почива в мир...

Талантлив актьор и добър човек! Съболезнования за баща му и близките.

Много го харесвахме цялото ни семейство,плакахме за него! Мир на праха и покой на душата му!!! Ще пазим спомена за теб в сърцата си!

Cкърбя за теб,почиваи в мир,момче!

Ебах ти талантливия актьор.Баща му стара комунистическа кримка ако не беше, Чочо никой нямаше да го знае.Единствено ме е яд че не е правилно човек да си отиде толкова млад(който и да е)

Тъпо изказване от явно още по-тъп човек!!

Още един ВЕЛИК актьор си отиде :( Почивай в мир, Чочо...

Може човек да се самоунищожава, а на вас лично с нищо да не пречи. Освен...разбира се да стане прицел на подигравките ви, защото вие сте толкова съвършени. Давайте мятайте камъни, помия, развалена храна. Олекна ли ви? А сега към тебе, Чочо, скъпи приятелю ! като те видя от другата страна, ще те прегърна, всички ще опътуваме един ден към вечността. ОБИЧ и много, много мисли за теб, ПРИЯТЕЛЮ.

почивай в мир...

На такъв светъл празник не си отиват случайните хора, той е различен ,свободен дух , талантлив и непримирим .Дано да си полетял на по хубаво място.Бог да прости.

Айде ,почна се ! Мъж на средна възраст се е самоубил преди минути в мола на "Цариградско шосе", научи БЛИЦ от очевидци на трагедията. Трагичният инцидент е поредният в столицата през празничните дни след нелепата смърт на Чочо Попйорданов на Боянските гробища. Мъжът на видима възраст между 40 и 50 години е скочил ненадейно от един от вътрешните балкони и е паднал на пода в "Карфур" между витрините. Никой от намиращите се наоколо многобройни посетители не е успял да го възпре от фаталния скок. Всичко станало за секунди. Хора ,не го правете, който се самоубива ,чрез самозапалване или скок от високо или друг начин ,отива в пъкъла при дяволите.

за "благите" си думи къде смяташ, че ще отидеш?! - не съдете, за да не бъдете съдени... (по-нататък сигурация, че го знаеш, ама май е нужно да си го припомниш?!)

Мизантроп

Да си припомним: Лука 6:36,37: " Бъдете милосърдни, както и отецът ваш е милосърден! Не съдете и няма да бъдете съдени! Прощавайте и ще бъдете простени!" Матей 21:18, 19 "А на сутринта, когато се връщаше от града, огладня. И като видя една смоковница край пътя, дойде при нея, но не намери нищо по нея, само едни листа. И рече й: Отсега нататък няма плод от тебе довека! И смоковницата изсъхна начаса." Матей 23:25-33: "Горко вам, книжници и фарисеи, лицемери! Змии! Рожби ехиднини! Как ще избегнете от осъждането в пъкъла?!"

lu4ka

Само така, от гледна точка на конструкцията, да ми обясниш, как от вътрешен балкон в The Mall, може да паднеш между "витрините" на Карфур.

ХРИСТОС ВОСКРЕСИ днес за всички православни!Почина от рани Чочо Попйорданов! Скърбя за тебе , Петър!Плача за страданията, съдбата и това, че не можеш да се порадваш на природата и животните, както и на земните сладости вече - незнам какво е ТАМ!Не познавам човека Чочо, знам само тази му част, свързана с таланта му на актьор и казаното в интервюта!Това ми е достатъчно, за да съм сигурен, че си страхотен ЧОВЕК и АРТИСТ! Няма да те забравя!Поклон!

МЛАД, УМЕН , ТАЛАНТЛИВ.....ОТИДЕ СИ ... ПОЧИВАИ В МИР. ВЕЧНА МУ ПАМЕТ. ОСТАВИ Г О Л Е М И ТВОРЧЕСКИ УСПЕХИ. ЗАВИНАГИ ЗАПОМНЯщ СЕ.

Чалгата съвсем вие е изпила кукуто, май.... Трябвало е да шмърка бело, да е бил с маркови парцалки, да е ходил във Версай за да пророните сълзица? УФФФ, бедно се живее сред утрепки.

Защо тук всички отговарят на един-единствен потребител, който очевидно е прост индивид, дето не може да отиде в друга тема, където да си изкаже "критическите" забележки, ами го прави тук против всякакъв морал и етика. Ами има и прости хора, и тъпи, всякакви... Защо правите такива обобщения за всички останали?