Коментари - Акция във Велинград: Откриха десетки агнета в къща, готови за продажба, но без документи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е важи да убием българското за да може да контролираме парите при вноса.

Срамувам се от държавата, в която съм роден!

Да им е сладко и вкусно на безмозъчните ганьовски чалгапарапитеци. Казват, че радиоактивното укро ГМО месо било много вкусно, че и полезно за здравето. Ганьовските чалгапарапитеци са свикнали на всичко вече цели 33 години - носят на бой, на ебан, носят на скъпотия и спекула, носят на мизерни доходи и заплати, носят на некадърни, продажни управници и най-вече търпят да ги гърбят. Колко му е да си го изкльопат това укро агнешко?! Таман да свикват чалгапарапитеците - кат идат на Източния фронт да имат тренинг и нагласа за укро вкусотиите.

РЗИ заповядва: Всички бройлери с лични карти с биометрични данни! Охлювите за продажба - също!

Човечецът от години си работи! Идиотите вместо да отидат и безплатно да му сложат щампите, взеха, че го удушиха!!! Защо ли? Ами други като него си платиха и готово! Е гати тъпата държава!

Изядохме тонове официално сертифицирано пилешко със салмонела, а сега се заяждат за немаркирано чисто българско месо.

С документите са най- годни.СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ ТЕЗИ ДОМАШНО ОТГЛЕДАНИ ЖИВОТИНКИ СА 100 ПЪТИ ПО-БЕЗВРЕДНИ ОТ УКРАИНСКИТЕ И ПОЛСКИТЕ.НО НАЛИ СМЕ В ШИБАНИЯ ЕС ТЕ ТАКА ИСКАТ,ДА ПОГЛЪЩАМЕ РАКОВИ КЛЕТКИ ЗА ДА МОЖЕ ПОСЛЕ КОВИД ДА Е ВИНОВЕН ЗА ГОЛЯМАТА СМЪРТНОСТ ТУК! ЦЪРВУЛИ ЕВРОГЕЙСКИ БАБХ И РЗИ СЪЩО ТОВА СА ПОДКУПНИ ГРУПИРОВКИ,КОИТО РАБОТЯТ ЗА АМЕРИКА И ЗА ГЕНОЦИДА НИ!

дадох днес за 3,5 кг бут от агнешко в София. Което всъщност е овче. Печат нямаше, бил на друга част от агнето, продаден.....

Как без произход нали пише от фермата на човека и да имаше марки пак са от фермата на човека какъв е проблема

на Милен Цветков?

Мухльо

Рекетират хората боклуците от нап

Са, тоя ще го разнасят като народна песен, а тия тонове месо от праисторията ги внесоха, изядохме и забравихме. А на човека дребния бизнес да съсипеме.

Ревете, че сте бедни, ама недекларирани около тон и половина агнешко дава около 6000 лв спестен ДДС и около 1000 лв данък печалба. А колко е икономисал от данъци докато ги отгледа, а колко стотин има като него? Само от финансова гледна точка е за затвор. Отделно е качество, съхранение и тн.

Чуждата сметка най лесно се прави. Чуждата далавера е най лесна. Голям разбирач излезе бе. В НАП ли работиш бе! Папагал. Паспорти ли да им издаваме на агнетата. Тъпанар.

От тия неплатени данъци ако чакаш хората да забогатеят си голям баламурник.

такива като теб просто трябва да се убиват още в родилното

Няма нищо по- чисто от веган храната. Без антибиотици, без инфекции, без насилие, без кървища , без животински продукти носещи само болести, на старини. Дано повече хора се замислят и откажат за доброто на всички, от яденето на месо. И не сме хищници или пък в джунглата,нали! Хората могат да имат друг поминък,без зверствата с животните. И с помощта на държавата промяната не е толкова трудна.

А замислял(а) ли си се, че ако не гледаме овце, крави и т.н., тези видове просто ще изчезнат? Сами в природата няма да оцелеят, а ние няма да имаме интерес да ги гледаме. И просто ще се затрият от само себе си. Това само за инфо.

Да не се замисляме и да следваме Божиите заповеди, Който е казал, че човек ще властва над всичко и е определил кое ще му служи за храна!

А пък то пълнста с химикали, пестициди и торове раст храна е по-добра , ама нали си веган,т.е.глюпак

То е ясно, че конкуренцията го цака..Завидели са му и хоп - анонимен сигнал или "имам познат" в НАП!!

В коя кошара нахлуеш , все агнета без документи !

крокодили и кенгурута за последно, от нагодина - хлебарки и скакалци

стига простотии ве татеееееее...

Продължават опитите да се отнеме поминъка на хората, за да ядем буболечки. Тъпите нападжии да се спрат малко, защото скоро ще има видовден

Под турско робство щяха да му вземат 10 агнета и всички да са доволни. А сега под НАП робството ще му вземат поминъка. В западна Европа данъците започват над определена сума. Например в Англия първите 13 000 са освободени от данъци. Само в тоталитарни държави като България щавят бедните и пускат фандък на богатите. Мили законотворци и НАПаджии, вие извършвате геноцид

Изхвърлете българското/ без произход/, ще купуваме от вносното с гарантирано качество.

В Кауфланд и Лидл.

Вносното нали пак го внасят подкупени българи със съмнителни документи. Далавера да има…

Да полски радиоактивни ябълки и гъби и кКви ли не отрови от другите европски страни .а шефката на лидл е българка

ама дайте адреса та да идем да си купиме по едно ягне....

Има си произход - идва от овца :) А яйцата са от кокошка.

всяко агне с АКТ ЗА РАЖДАНЕ

И лична карта с биометрични данни!

Осъкатили сте човека с 15-20 агнета сигурно не си е платил данака , а новите в парламента са си осигурили великденската трапеза с пресно месо.

че то по зле от когато бяхме под тусрко иго...... дори ти забраняват да си отглеждаш храната... тук в щатите винаги можеш да идеш и да си купиш каквото си поискаш във фермите на амишите.... произхода на тия агнета е от родословното дърво на проверяващите....

без произход? да не би в някаква нелегална нелицензирана лаборатория да го е синтезирал или в епруветка да го е отгледал? а то живо агне. някоя 'фца го е родила

Е малка. Кой нормален ще си купи да яде месо без да е Ясен произхода и дали е санитарно чисто. Наскоро купих риба за последно, имаше произход им въпреки това беше пълна с паразитни червеи. До кога ще ядете боклук в бг не е ясно като гледна долните коментари.

Ако си беше купил риба от рибар нямаше да е с червеи, ама ти нали си най умния търсиш произход. Откъде мислиш са живите агнета на човека, от Китай ли? Затова сега и напред в бъдещето ще ядеш боклуци за разлика от баба си и дядо, които са яли истинско месо, риба и мед, и са пили мляко от крава пък ти пиеш химическо подобие на мляко

И как знаеш дали агнето не е било болно от нещо и как е гледано? Абе вие акъл имате ли?

Чувал ли си приказката "който го е страх от мечки не ходи в гората". Като кльопаш в кръчма знаеш ли какво ядеш, особено ако е кавърма например, а? Намирал ли си ситно нарязано кебапче или кюфте от съседната маса! Пъзльо!

Да, бе, болно, да-да. Ама не е бодено с антибиотици, не е ваксинирано, расло по баирите. Що сте толкова смотани, произход се измисля, ама тоя човечец им бърка в бизнеса!

Като не сте карали салмонела от домашни яйца и не сте виждали паразити по домашни животни проблема си е ваш! И по бг кръчми не кльопам, нито се трая чалгията нито простотията нито цигарите. Пък вие си живуркайте в блатото и яжте и лайна ако щете!

Е така се сасипва дребния животновъд , така на правиха и с земеделците и зеленчуко производителита и с пчеларите. Внасайте продукция от турция и македония и се радвайте на ефтиното.

“Дребния животновъд” да си маркира животните, да осигури ветеринарен контрол и да се продава легално… Престъпниците не ги слягайте при хората, които спазват правилата.

Не съм започнат с правилата, но отдавна се забелязава, че се правят прекалено строги прави за животновъдите и земеделците, за да им се съсипе бизнеса и да соатант само големите играчи на пазара.

Нали сме евроатлантици. Ще стискаме зъби и ще рупаме скакалци. Важното е метрополията да е богата и да живее охолно. :-)

Интересно ми е ЧИИ трапези ще обслужат тези количества агнешко месце?????? Със сигурност НЯМА да с в домовете за деца в неравностойно състояние , нито в дом "Майка и дете" , нито в домовете за Стари хора или пък не дай си Боже в домовете за хора с увреждания???? Вие какво мислите по въпроса ?

Ще обслужат екарисажа. Месо без доказан произход се унищожава или трябва някой невинен - дете или възрастен да се разболее?

тея ги разправяй на малка ми нощна шапчица.

Ще я бъде ли няма ли?

Значи, човекът си гледа агнета в собствена ферма, но понеже някой не бил сложил някаква марка, то "произходът на агнетата" не бил "известен". :-) Ще ядете скакалци и ще мъркате. Така е казал коминтерна.

Хм, били "готови за продажба", ама не са го хванали в момент на сделка. Че аз във фризерите знаете ли колко месо имам?