Коментари - Акция във Велинград: Откриха десетки агнета в къща, готови за продажба, но без документи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хм, били "готови за продажба", ама не са го хванали в момент на сделка. Че аз във фризерите знаете ли колко месо имам?

Значи, човекът си гледа агнета в собствена ферма, но понеже някой не бил сложил някаква марка, то "произходът на агнетата" не бил "известен". :-) Ще ядете скакалци и ще мъркате. Така е казал коминтерна.

Ще я бъде ли няма ли?

Интересно ми е ЧИИ трапези ще обслужат тези количества агнешко месце?????? Със сигурност НЯМА да с в домовете за деца в неравностойно състояние , нито в дом "Майка и дете" , нито в домовете за Стари хора или пък не дай си Боже в домовете за хора с увреждания???? Вие какво мислите по въпроса ?

Е така се сасипва дребния животновъд , така на правиха и с земеделците и зеленчуко производителита и с пчеларите. Внасайте продукция от турция и македония и се радвайте на ефтиното.

Е малка. Кой нормален ще си купи да яде месо без да е Ясен произхода и дали е санитарно чисто. Наскоро купих риба за последно, имаше произход им въпреки това беше пълна с паразитни червеи. До кога ще ядете боклук в бг не е ясно като гледна долните коментари.

“Дребния животновъд” да си маркира животните, да осигури ветеринарен контрол и да се продава легално… Престъпниците не ги слягайте при хората, които спазват правилата.

Нали сме евроатлантици. Ще стискаме зъби и ще рупаме скакалци. Важното е метрополията да е богата и да живее охолно. :-)

без произход? да не би в някаква нелегална нелицензирана лаборатория да го е синтезирал или в епруветка да го е отгледал? а то живо агне. някоя 'фца го е родила

Ще обслужат екарисажа. Месо без доказан произход се унищожава или трябва някой невинен - дете или възрастен да се разболее?

че то по зле от когато бяхме под тусрко иго...... дори ти забраняват да си отглеждаш храната... тук в щатите винаги можеш да идеш и да си купиш каквото си поискаш във фермите на амишите.... произхода на тия агнета е от родословното дърво на проверяващите....

Осъкатили сте човека с 15-20 агнета сигурно не си е платил данака , а новите в парламента са си осигурили великденската трапеза с пресно месо.

Не съм започнат с правилата, но отдавна се забелязава, че се правят прекалено строги прави за животновъдите и земеделците, за да им се съсипе бизнеса и да соатант само големите играчи на пазара.

всяко агне с АКТ ЗА РАЖДАНЕ

тея ги разправяй на малка ми нощна шапчица.

Има си произход - идва от овца :) А яйцата са от кокошка.

ама дайте адреса та да идем да си купиме по едно ягне....

Ако си беше купил риба от рибар нямаше да е с червеи, ама ти нали си най умния търсиш произход. Откъде мислиш са живите агнета на човека, от Китай ли? Затова сега и напред в бъдещето ще ядеш боклуци за разлика от баба си и дядо, които са яли истинско месо, риба и мед, и са пили мляко от крава пък ти пиеш химическо подобие на мляко

Изхвърлете българското/ без произход/, ще купуваме от вносното с гарантирано качество.

Под турско робство щяха да му вземат 10 агнета и всички да са доволни. А сега под НАП робството ще му вземат поминъка. В западна Европа данъците започват над определена сума. Например в Англия първите 13 000 са освободени от данъци. Само в тоталитарни държави като България щавят бедните и пускат фандък на богатите. Мили законотворци и НАПаджии, вие извършвате геноцид

Продължават опитите да се отнеме поминъка на хората, за да ядем буболечки. Тъпите нападжии да се спрат малко, защото скоро ще има видовден

стига простотии ве татеееееее...

В Кауфланд и Лидл.

крокодили и кенгурута за последно, от нагодина - хлебарки и скакалци

И лична карта с биометрични данни!

В коя кошара нахлуеш , все агнета без документи !

И как знаеш дали агнето не е било болно от нещо и как е гледано? Абе вие акъл имате ли?

Чувал ли си приказката "който го е страх от мечки не ходи в гората". Като кльопаш в кръчма знаеш ли какво ядеш, особено ако е кавърма например, а? Намирал ли си ситно нарязано кебапче или кюфте от съседната маса! Пъзльо!

Да, бе, болно, да-да. Ама не е бодено с антибиотици, не е ваксинирано, расло по баирите. Що сте толкова смотани, произход се измисля, ама тоя човечец им бърка в бизнеса!

То е ясно, че конкуренцията го цака..Завидели са му и хоп - анонимен сигнал или "имам познат" в НАП!!

Като не сте карали салмонела от домашни яйца и не сте виждали паразити по домашни животни проблема си е ваш! И по бг кръчми не кльопам, нито се трая чалгията нито простотията нито цигарите. Пък вие си живуркайте в блатото и яжте и лайна ако щете!

Вносното нали пак го внасят подкупени българи със съмнителни документи. Далавера да има…

Няма нищо по- чисто от веган храната. Без антибиотици, без инфекции, без насилие, без кървища , без животински продукти носещи само болести, на старини. Дано повече хора се замислят и откажат за доброто на всички, от яденето на месо. И не сме хищници или пък в джунглата,нали! Хората могат да имат друг поминък,без зверствата с животните. И с помощта на държавата промяната не е толкова трудна.

Ревете, че сте бедни, ама недекларирани около тон и половина агнешко дава около 6000 лв спестен ДДС и около 1000 лв данък печалба. А колко е икономисал от данъци докато ги отгледа, а колко стотин има като него? Само от финансова гледна точка е за затвор. Отделно е качество, съхранение и тн.

А замислял(а) ли си се, че ако не гледаме овце, крави и т.н., тези видове просто ще изчезнат? Сами в природата няма да оцелеят, а ние няма да имаме интерес да ги гледаме. И просто ще се затрият от само себе си. Това само за инфо.

Чуждата сметка най лесно се прави. Чуждата далавера е най лесна. Голям разбирач излезе бе. В НАП ли работиш бе! Папагал. Паспорти ли да им издаваме на агнетата. Тъпанар.

От тия неплатени данъци ако чакаш хората да забогатеят си голям баламурник.

Са, тоя ще го разнасят като народна песен, а тия тонове месо от праисторията ги внесоха, изядохме и забравихме. А на човека дребния бизнес да съсипеме.

Рекетират хората боклуците от нап

на Милен Цветков?

Да не се замисляме и да следваме Божиите заповеди, Който е казал, че човек ще властва над всичко и е определил кое ще му служи за храна!

такива като теб просто трябва да се убиват още в родилното

Как без произход нали пише от фермата на човека и да имаше марки пак са от фермата на човека какъв е проблема

дадох днес за 3,5 кг бут от агнешко в София. Което всъщност е овче. Печат нямаше, бил на друга част от агнето, продаден.....

Мухльо

С документите са най- годни.СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ ТЕЗИ ДОМАШНО ОТГЛЕДАНИ ЖИВОТИНКИ СА 100 ПЪТИ ПО-БЕЗВРЕДНИ ОТ УКРАИНСКИТЕ И ПОЛСКИТЕ.НО НАЛИ СМЕ В ШИБАНИЯ ЕС ТЕ ТАКА ИСКАТ,ДА ПОГЛЪЩАМЕ РАКОВИ КЛЕТКИ ЗА ДА МОЖЕ ПОСЛЕ КОВИД ДА Е ВИНОВЕН ЗА ГОЛЯМАТА СМЪРТНОСТ ТУК! ЦЪРВУЛИ ЕВРОГЕЙСКИ БАБХ И РЗИ СЪЩО ТОВА СА ПОДКУПНИ ГРУПИРОВКИ,КОИТО РАБОТЯТ ЗА АМЕРИКА И ЗА ГЕНОЦИДА НИ!

Изядохме тонове официално сертифицирано пилешко със салмонела, а сега се заяждат за немаркирано чисто българско месо.

Човечецът от години си работи! Идиотите вместо да отидат и безплатно да му сложат щампите, взеха, че го удушиха!!! Защо ли? Ами други като него си платиха и готово! Е гати тъпата държава!

РЗИ заповядва: Всички бройлери с лични карти с биометрични данни! Охлювите за продажба - също!

Да им е сладко и вкусно на безмозъчните ганьовски чалгапарапитеци. Казват, че радиоактивното укро ГМО месо било много вкусно, че и полезно за здравето. Ганьовските чалгапарапитеци са свикнали на всичко вече цели 33 години - носят на бой, на ебан, носят на скъпотия и спекула, носят на мизерни доходи и заплати, носят на некадърни, продажни управници и най-вече търпят да ги гърбят. Колко му е да си го изкльопат това укро агнешко?! Таман да свикват чалгапарапитеците - кат идат на Източния фронт да имат тренинг и нагласа за укро вкусотиите.