17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте стресирали хората.Вчера ходих да се имунизирам и нямаше никой-нито пред мен,нито зад мен.А кой сега си прави тестове?

Увеличаване на случаите на SARS-CoV2, хоспитализациите и смъртните случаи сред ваксинираното население в напреднала възраст по време на вълната от варианти Omicron (B.1.1.529) в Обединенот кралство Предпечатна научна статия с 11 автора. "Не се забелязва ефективност на ваксината сред населението на възраст по-малка или равна на 18 години, ваксинирано с трета доза, от началото на скока на варианта Omicron." https://doi.org/10.1101/2022.06.28.22276926

Активните случаи намаляха с над 46 хиляди за 4 дена! По над 10 000 на ден! Това защо не е новина? Че това е нечувано! В болнични отделения варират +–10 човека общо, положитенините са под 950, починалите +–2 (със средна възраст над средната продължителност на живота е България), a "ИЗЛЕКУВАНИТЕ" са вече ЧЕТВЪРТИ ден над 10 000!

Вие да не сте луди, как активните случаи намаляват, а заразените се увеличават, Ако ЕС спре парите за covid , дали ще има активни случаи. За що не кажете колко хора умряха от други заболявания, които не се лекуват, защото болниците се интересуват само от ковид? Стига вече, при нарастващата бедност, скъпите горива и то докато ги има, Дали някой ще се интересува от вашия ковид или ще вземе сопата?

Усетиха се, че са смешни с тези числа за активните случаи и започнаха да ги лекуват ударно като смениха методиката за пресмятане.

Абе как ги лекувате бе втори пореден ден бе???

Абе Вие малоумни ли сте, активните случай отдавна са намалели,просто статистиката ни е всичко малоумна, как ще има активти 17000,като запосредните 6 седмизи няма общо толкова.

педерасът кунчев пак иска затягане!

Всички, дори най-ревностните фенове на журналистическата болест, разбраха, че тази статистика е фалшива! Смешници!

Вървете на майната си с тия вируси.

Искам мнението на ковидарите : кака Радка, академик Петрунов, доц.Гломб и главният здравен и държавен спеткур Кукунчев, това са светилата на ковида в България. Други не ща да чувам.

Под 1000 на ден заразени, но 10 000 излекувани….тази шизофренична довотия трябва да се разнищи и да има тричани.

Асена Сербезова искала маски ит август и зелени сертификати от септември . И масово тестване за сметка на гражданите

са така. Все болни и недоволни.

Радка Аргирова гладна умира ,Ангел Кунчев и математика Витанов ги забрави народа. Юруш на маски и инжекции.

Сори , ама този път НЯМА да Ви се вържем ! Лабораториите за биологично оръжие в Украйна вече са затворени от иначе лошия Путин ! Така , че вЕртвайте си ВИЕ !

Много гледаш РТ1. На цялата Земя само там има някакви лаборатории и точно те разбработват ковид. Абе, не се ли усещате колко се жалки, понякога поне?

Abe kakav kovid vi goni.letni virysi si iima otkak sviat svetyva I grip zimata sa6to.Neni karate da viarvame v informacioonna izmama. Razbraxme 4e e za pari.Dasi viarvat bocnatite glypaci I ovcete s maski.

А другите били само случаи на заразяване, значи пасивни..... Абе да не бъркате нещо вирусологията с друга медицинска дисциплина и смяна на пола?