”Джерузалем пост”: Али Хаменей е в критично състояние

Ръководителят на Ислямска Република Иран и неин духовен водач аятолах Али Хаменей е в критично състояние в болница след претърпяна операция.

Обратно в новината

Коментари - ”Джерузалем пост”: Али Хаменей е в критично състояние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Техеран Пост": На Джерузалем пост му се иска Али Хаменей да е в критично състояние..

Арафат и Чавес също умряха от рак. За Арафат вече се доказа че е предизвикан с умерена доза полоний. Та така...

Израелския плутонй е демократичен а този който уби Литвиненко не е...

Защо пък Израелски? Да не би да предпочитат Хамаз пред Фатах? Полоний засега е запазената марка на Пу - да се знае кой е босът поръчал..

тук всички са като Росен Петров-красиви и умни

АЛЛАХ кат е тръгнал да прибира бай Али да вземе да прибере и Путя, че нещо много на главорез го раздава напоследък ....

само беля ще си вкара - току виж го зесенчил със сияйната си могъща особа.

Като е тръгнал да почва от теб.

Мда...да си остане само Мошеника Моше и Маймуната Обама и да си прайкат кот си искат без някой да им се пречка....ех..мокри сънища :)

Питам всички вас в този форум чули ли сте преди години някой да коментира опитите на Израел или Индия или Пакистан да направят атомно оръжие?Някой от САЩ,Русия,Китай,Англия,Франция да е бил против това?Май са най-прави тези от Северна Корея - ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ИМА!Защо Иран да е непредвидим,Пакистан по-предвидим ли е?Или просто е "наше момче" а Иран не е!

Индия е вече 'американско момче', Пакистан по дефолт отива към руско ;)

Обърнете внемание!!!! "Джон Кери,ще се срещне в Риад с представтелите на СУНИТСКИТЕ монархии"........ След време,когато тия от снимката на срещата с Кери направят нова Ал-Кайда или Идил,едни смешници от форума тук,ще ни "убеждават",че това е работа на руснаците!!! Кетчупът му майката,батка...:):):):)))))))

с Иран преговори също се водят. Защо мислиш Израел протестира толкова?

А защо Израел е ядрена държава. Въпреки, че се твърди, че не е. Напразно физика от Израел Мордехай Вануну алармира "световната общественост" за ядрената програма на Израел, като отиде във Великобритания. Великобритания го преде на Изрел, те го вкараха в затвора. Преди около 2 години го пуснаха но той почина скоро след това. Германия също не се счита ядрена държава, въпреки че е и има всичко както и Израел. Та за какво говорим За еврейската, на Израел, Великобритания или САЩ честност и еднакъв подход. За това и Северна Корея не им вярва и върви по свой път, който кара евреите да вият в безсилието си. Сега севернокорейски ракети достигат до САЩ, Израел, Япония и Великобритания, разбирай Канада, Австралия и Нова Зеландия.

Тъп си като ченге каквото и си - кука от симеоновската школа - червен ПАРЦАЛ !!!!

Определено кадрите на школата в Симеоново са извънредно тъпи, но явно по-тъпи от тях ги избират и ето ти после премиер.

Та какви нови конфликти в персийския залив е обсъждал палячото кери.

Може би Аллах го иска при себе си. Не мъчете човека !

Някак си много често започнаха да се разболяват от рак, някой " несговорчиви " държавни ръководители. Добре си е Роско затова слушка да е жив и здрав и "лоялен " на големия брат

на всеки може да се случи за разлика от отравяне с полоний.

Кери ще се моли тия да се свалят още цената на петрола и газа, щото американските компании от тоя бранш почнаха да фалират, а Русия си е жива и здрава. Ама арабелите ще поискат да се признае ИДИЛия, с която воюват Иран, Сирия и Русия, и ужким САЩ със лакеите си аля Франс

nobody

Русия викаш ''жива и здрава'', а ? Точно 2 пъти по-евтина рубла от преди да нахлуят в Украйна и 250 банки пред фалит. Валутния им резерв с $130 млрд. само за да крепят рублата. Добре ли си изобщо ??

nobody

със с $130 млрд. надолу им е резерва

недей бърка Русия с Украйна. Дякую наперед

Как точно?