Съдът изиска пълното медицинско досие на Доган

Ахмед Доган за трети път не се яви в съдебната зала по делото срещу нападателя си Октай Енимехмедов. Той е представил болничен лист, а магистратите изискаха пълната медицинска документация за здравословното му състояние. В съда не се яви и лидерът на ДПС Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - Съдът изиска пълното медицинско досие на Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В нормална държава ще го намерят веднага. Но не и тук. Корумпираната до кости съдебна система си е пас. Един нагъл турчин си прави каквото иска в България благодарение на : и т. н.

Евала на най последователния българин-Доган!

sawo

Странно наистина.. би трябвало и депутатите да са се идентифицирали с някакви документи на входа на сградата - явно по физиономия не става така или иначе...

Всички психиатри работят за ДПС-M.I.T. в република България! Целият бългаски народ беше подлуден насилсвено от Дога,Местан и Ердоган.

доган не е етнически турчин или марсианец Той е БЪЛГАРСКИ ГРАГДАНИН и за него важат ЗАКОНИТЕ на България.

' доган е БЪЛГАРСКИ ГРАГДАНИН и за него важат ЗАКОНИТЕ на България. макар че вероятно е индобългарин етнически

В пандиза му е мястото на тоя терорист ! Какво сте се разквичали, БОКО-БОКЛУКОВЦИ нещастни !

Интересно, как са го стреснали писъци в залата, а не го стряскат "писъци" през тези 23 години, в това число и на нещастни турски, гладуващи селяни.

И съда и цяла България ви пожелаваме крепко здраве и много беркет и ви поздравяваме с празника г-н Доган!

8901

Недейте така другарки и другари.Соколът е наше момче и заслужил гражданин.Октай ще го съдим както се полага.А другите другари дето ритаха паднал и в невъзможност да се отбранява човек,тях няма да ги пипнем.Те изразяват своята гражданска позиция,защото са все видни граждани.Протестиращите обаче,дето блъскат и обръщат казани за смет,блокират кортежа на П.Ореш. ще ги гоним до дупка,защото те не изразяват своята гражданска позиция и защото те не са граждани а лумпени.Къде по демократично е да риташ паднал и с извити ръце човек,отколкото да риташ казан за боклук.Това е положението другарки и другари.

много ми е интересно,законите как се прилагат,на принципа на етнос или националност

Доган пот стража , Щото Некъфси Яникелешов му са доиглало с пищофче ?? Абе Максьо, бе ти наистина си ЛУД бе, и АХМАК! Знаеш ли? баа Цецка

се прави на ударен. "..в централата на ДПС лицата са отказали да вземат призовката.." Барабар с гавазите му не им дреме за българския съд. Докъде стигна България!

Я го пуснете за национално издирване.. после европол.. и до нова година да е в списъка на интерпол!

За този циганин от десетилетия е ясно че правилата не важат...

СЪДИЯТА,СЪДИЯТА ,СЪДИЯТА П....С. АКО БЕШЕ МЪЖ ЩЕШЕ ДА ГО ДОКАРА НАСИЛА В СЪДА.

Ей,храбри българи вече няма!Добре,че се намери един български турчин да ни отсрами! Доблестен човек! А всички в България видяха,какво представляват башибозуците от ДПС,нищо човешко няма в тия диви и жадни за кръв подли зверове! А мекерето все е болно,жалка картинка!

Наистина беше страшно! А и как да не ги е страх, като хубав животец на чужд гръб................

как да влезе в съда доган нали щего питат за мехмет емин и току виж са му сложили прангите на него

турчина незачита държава,съд...той е над тия неща.....това ни донесе ЕС - след 500г. робство пак турци дерибействат .....БЛАГОДАРИМ НА КАТОЛИЧЕСКИЯТ СВЯТ КОЙТО И ПРЪСТА НЕ СИ МРЪДНА КОГАТО НИ КЛАХА КАТО ПРАСЕТА ПРЕДИ ВЕК

Защо пък католическия ?? От Испания ли чакаш някой да се засили да те спасява. По добре се информирай кои са католици, защо българските опълченци са били въоръжени с пушки Шампо и кой е поручик Буфало.

sawo

А няма ли наказание за възпрепятстване на правосъдието? :) Какво стана с делото за побоя върху "нападателя" ? Протестиращи веднага бяха осъдени по записи от камери, а депутатите от ДПС които се виждат ясно като бял ден още ги идентифицират?

Съдът изиска пълното медицинско досие на Доган::)) ......... А защо , другари ??? Досието на султана Булгаристан ?? Ами то е толкова дълго : ДС- доносник, страдащ от грандомания и шизофрения, колики и гастрит, виене на свят и дружба с БКП , многоженство и летящи чинии, хеликоптери и сараи със самоубийци, коран и устав на БКП , послания до лекари и тежки алкохолни влияния , ядене на свинско месо, трой колаиции с атаката и раздвоение на личността; рзстройства ор преяждане и шизофренни мисли,склероза и смяна на имена ,гости със и без пистолети, мултигруп и диоптри и т.н...Толкова е дълго ::)) Защо ви е ??

Тези хора - Доган и Местан се подиграват със съда и съдиите.

И цялата остана част от държавата, заедно с коалиционните се дружки!

съдът е пълен ташак.всеки си прави гаргара с него както си поиска и това покзва каква трагедия е съдебната система.такава е и държавата.

Съдът изиска пълното медицинско досие на Доган Основното заболяване на Доган е пълна амнезия.

Цъфна името на поредния изрод Танер Али. Разпознаха го най-сетне като ритач на обезвредени младежи. Подло, нали? Злобно, нали? Какво бих направил ако видя въоръжен човек? Бих се проотивопоставил и когато не е вече с пистолет, бих го предоставил на охраната. Но изродът иска да убива. Исска мъст за риска да се разпадне хранилката ДПС. Представете сси паниката в тази бедна психика. Представете си низостта, цинизма. Този все още няма представа, че е ритал обезоръжен човек. Това са животни, не са хора. Долни мръсници. Такива изроди са избивали хора в газови камери. Това е моралът на безчестието и низостта. Да се осъдят за опит за убийство. Това ще бъде справедливото решение. Всичко друго е беззаконие. Никой няма право в България да рита паднал на земята и обездвижен от полицаи човек. НЯМА ПРАВО!!! ПРЕСТъПЛЕНИЕ Е!!!

Абе башибозук милост няма брат.

За пореден път се обеждавам, че живота в България прилича на цирк. За наше съжаление ние не се смеем :/ Всеки с малко или много връзки може да прави каквото си иска в тая държава. Относно новината: Али описа обстановката в залата като заяви, че никога няма да забрави писъците на жени и млади момичета "лягайте, ще ни убият", само където думите бяха на тея неизвестните 10+ бияча, които крещяха "Убийте го!!!" Как може да се води производство срещу неизвестен извършител, като по всички медии излъчваха СЕНЗАЦИОННИ кадри как над 10 човека скачат върху главата на един? Показаха го от всички възможни ъгли, на кадрите ясно си личаха, кои са хората, най-малкото има списъци на там по-важните клечки. Цялата държава е една порнография, проблема е, че ние го поемаме!

Международна медицинска експертиза на хидроспециалиста! Че може да страда от хидроенцефалит. Иначе няма управия.

АВЕ,а Пеевски ,на работа ли е ,или като А.Доган ,няма да ходи в Нар.събрание---20г.?

тука до мен е учи на изуст закона де го внесохме вчера че да несе излага пред телевизията

Пред съда Али заяви, че е изпълнил гражданския си дълг, а е отишъл на сцената, за да помогне да бъде задържан нападателят. Господин Али , явно е доброволец от червения полумесец и е отишъл да помогне на падналия човек, но без да иска го е настъпил, докато му е помагал, с каквото може,колкото може и както си знае.

тя и бабами така лекува стрес как се опита момчето да направи ама съда невярва а както знаем доган страда от кошмари още от как се гръмна мехмет емин у сараите му

Какво да кажа за човек ,който плюе в/у държавността.Мечтая за държава еднаква и към циганин и към държавник.

Внимателно с мечтите, щото хората с такива точно първо ги бесят, после им вдигат паметници. Обаче все пак първо ги бесят като врагове на държавата.

Горе долу почти се е сбъднала мечтата ти......В тая държава и политиците и циганите са безнаказани.

Доган не е турчин, той е циганин.Това го знам от съселяните му от площада на родното му село.

Стига спекулации, наистина е болен, вчера ходих лично да му честитя празника

така като го гледам сигурно има проблем с простата

цъцъров да си влиза в задълженията да не доидем да му повикаме под прозореца и на него че съдебната палата заден вход нема нее както парламента

Майкоооо, тоя съдия дет се е осмилил да иска на АД медицинското му досие е голям смелчага...., а па ако го призове и принудително с конвой да дойде в съда,...... малиииии, тоя съдия не само че си подритва трудовата книжка и кариерата, но и нещо повече,..... немоете се заебавате со Сокола, ейй.... мушмороци.

Ами то момчето си стои в ареста и утре ще ни осъди в Страсбург ,че е неправомерно задържан.След като доган не се явява ,значи той няма никакви претенции към него.Защо още го държите?Ако иска доган да иде в Турция да го съди нали са турци.Българския съд стана за посмещище,че и цялата ни държава.

как да донесат здравното досие като го няма заедно с другото ако пък незнаино от къде изскочи то ще стане ясно че доган е страдал от стрес и моят съсед по стара бургаска рецепта е искал да му помогне като му лее коршум за здраве

ама молявисе как ще го докарат насила това ще е посегателство на етническият мир в страната!

Аз все си мисля ,че ако рече изпълнитлната власт да докара Догна до Съд.зала ,то те ще го докарат. Отделно си мисля ,че побоят нанесен на "нападателя" отива и надминава понятието "неизбежна отбрана".Не си спомням ,а и не съм гледал особенно внимателно клипа по така нар. нападение ,но съм сигурен,че нападателят е изпуснал оръжието още след като е получил първите тупаници.Така ,че всички ония дето го биха ,трябва да бъдат съдени по бързата процедура,тъй като всичко е заснето от камерите и няма нужда от "изясняване" на подробности.Освен за побоят ,трябва да бъдат осъдени и за "поругаване на честта" на Октай.Това разбира се в Хага.Щом оня от БСП ,дето го арестуваха миналта година има право на такова дело ,то Октай има още по-голямо право.И на всичкото отгоре ,трябва тия побойници да бъдат съдени за неморални прояви,подстрекаване към манафски разврат и т. н .т. Всички видяхме как събуваха гащите на човека и какво се опитваха да правят.

бОли го гъзот на Доган за бг съд...

В България няма работеща съдебна система,а това означава ,че няма ДЪРЖАВА.

Тези - Доган и Местан се вживяват на Господ и нашите жалки правозащитници се гърчат и не могат да ги докарат в съда! Ами има принудително докарване, но това е само за народа, а за Господ - позволено е всичко! Жалка и трагична родна картинка, заради тази простотия всеки млад и умен българин гледа да избяга от България, не че мразят Родината си, те мразят долните крадци и престъпници, които ни управляват!

А стига бе, ще резна някъде дебела черта. Съдът да докара Кръстника.

Ахмет Доган никой не го е виждал от 2 години. Нито в Парламента, нито на улицата. Възможно ли е да е умрял, и да го крият в тайна?

Не,не е възможно!Жив и здрав си е !

"...нито на улицата". Няма начин, той фърка отгоре с летящата чиния.

Съдът реши да направи нещо...

Определено тази история се превърна в цирк, отново за Наша сметка!!! И Българското "правосъдие" отново беше осмяно!!! Да се разрешава масовото използване на оръжие започна да ми се струва по-добро решение от нашата "правораздавателн" система, въпреки че съм пацифист!!!

... а истинските БЪЛГАРИ искат смъртния му акт... и то по скоро

Ами след като Доган три пъти не се явява в съда редно е незабавно да освободят Октай. Егати и правосъдието дето някой ще стои БЕЗКРАЙНО в затвора без процес заради това че някой си не се явява на дело !!! Свобода за Октай Енимехмедов. И да се осъдят по бърза процедура побойниците изверги. А пък българите в ДПС да са проклети во веки веков със все семействата им. Боклуци.

"...редно е незабавно да освободят Октай" И да му върнат пистолетчето.

Потвърждава се тезата че всичко е режисирано. Сега ще трябва някак да освободят от цялата работа нападателя. Както се казва Патаклама кьор фишек.

Според мен ще го осъдят за опит за убийство и ще лежи, а неговите нападатели ще си останат "неизвестни".

С поведението си Доган показа степента на уважение към България .

Айде сега... Г-н Доган уважава България всеки ден, а като е на кеф - и по няколко пъти!

Съдът да изиска и бикините на Доган от деня на престъплението, както и ехографска снимка на сфинктера му за да се докаже причинения стрес, душевно и не само душевно разстройство, причинено на видния инженер от терориста, попречил на великия татарин да проектора няколко ВЕЦ-а и десетина хидросъоръжиния, от които са настъпили вреди за стотици милиони на булгаристанската икономика.