Доган е политически преследван, смята ДПС

ДПС смята политическия натиск върху Върховния административен съд по делото срещу Ахмед Доган и решенията на парламентарната комисия за политическо преследване.

Обратно в новината

Коментари - Доган е политически преследван, смята ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другари, да създадем Единен фронт за спасение на другаря Доган! Той свали правителството на Ф.Димитров и доведе любимеца на цял народ Б.Беров на власт, той стана причина за провала на Жан Виденов, той подкрепи Великия 800 дневен поход към "върховете на падението", начело с коронования вожд, той даде мандат и на Сергей! Да го спасим, другари, той даде гласовете на Първанов,необходими за първото му избиране, даде гласове за Европарламента на депутат от патия НДСВ дето вече не е в НС! Да го спасим другари! Заслугите му са безброй!

ПрестъплениЯ и наказание- том 2

Не мога да повярвам как този мошеник ни прави на маймуни вече толкова години!!! Да не говорим за кликата подмазвачи около него, на които , обаче, май им се поизчерпаха оправданията и се чудят какви ли не измишльотини да изфабрикуват в негова защита! Крайно време е да го видим зад решетките този престъпник!!!!! А сравнението с Достоевски е направо брутално...тук ясно се вижда колко безпомощни са лакеите му в опитите си да го оправдават!!!

Това ти (абсурдно за конкретния случа) позоваване на Достоевски директно те праща в графата на правните недоразумения като правник и човек, и доказва целия цирк, който се разиграва около този случай. Нещо , което не може да се случи в никоя друга държава на тази планета. Тъжна констатация - но факт.

Това ти (абсурдно за конкретния случа) позоваване на Достоевски директно те праща в графата на правните недоразумения като правник и човек, и доказва целия цирк, който се разиграва около този случай. Нещо , което не може да се случи в никоя друга държава на тази планета. Тъжна констатация - но факт.

доживотен затвор за Доган и за лизачите на неговият задник искам аз!!!

Алоооооооооооооо инструмента дека си бе оджа!

Горкия човек!Не го закачайте,ей,че като дойде ЕрДоган,ще се червите там като ученички!

Това турско мекере -Костадинов-докога ще говори глупости !

Вие на пияници вярвате ли? Фанал ЕЙЙЙ такъв проект за Ейййй такава консултация за Ейййй тези му знания като инж. специялист за ЕЕЕЕЙЙЙЙЙ такава сума.

Сега Доган ще поиска политическо убежище в Пакистан, и пак не могат да го хванат на тясно :)

Дръжте се гнусливо с всеки омазан с наглостта на философчето. Презирайте продажниците, като адвокатчето му! Доган никога нямаше да е наш проблем, ако я няма групичката интересчии ибрици.

Ами като плащате тока къде отиват парите - в инвеститора или в държавата???

Сега е моментът да се засвидетелства вярност към вожда...

Все още не е, но е крайно време!

Е как, нали имал лаборатория в къщи и бил много вещ в инженерното дело. Сега друга песен запяха.

Доган бил "политически преследван"?! А "чадърът" му има толкова видима дръжка, която няма да позволи ексцесии със "сокола". Парламентът - "дядовата ръкавичка", едва ли ще позволи прецедент за "да се разплете чорапа".

Целият, народ ли трябваше, да се жалва, че бе етнически преследван по време на Ахмед Догановото - "раздаване на порциите". Мъдростта-народна, си каза думата на изборите през 2009 година. А - ха тези гьотверени, които лакействаха на Доган, сега вкупом се юрнаха, да го защитават и ронят крокодилски сълзи. Съда е институцията, която ще определи редно ли е или не!!!!

"Нито един от тези проекти не е реализиран. Следователно няма как г-н Доган да бъде обвинен, че като политик е повлиял за финансирането им" И какво излиза? Онези тъпаци дали 2 000 000лв. само за консултация по проект, от който не са спечелили!? Завалийките! Хайде, хайде! Всеки елементарно запознат знае как се правят договори за консултация, особено за такива суми- има минимална сума, която се плаща на консултанта и чак при постигане на крайния резултат или започване на процедурата се изплаща цялата сума на консултанта. Всичко друго ако е различно от това е измама.

Бор4о правилно!А знаеш ли кой е дал парите на Доган- НЕК- държавна фирма, наши държавни пари? Ние не сме народ а мърша, ако не изправим както Доган ,така и финансистите му от НЕК на съдебната скамейка и ги бутнем в пандиза за безразборно и корупционно харчене на народна пара! Такива крадливи държавници ни докараха в състояние на най беден ,най ограбен народ, в клоаката ни Европа.Идея за България, алтернатива на статуквото

Загубата на нравствените християнски ценности, залегнали в нашата цивилизационна основа, през атеистичния ни социалистически период, са причината да се роди такъв продажен политически елит през прехода, отглеждащ и поддържащ най -безнравствено антибългарската партия- ДПС , открито работеща да духовния ни враг Турция, съпричастна на нейните пъклени планове към нас , а нейните еничари открито за се подиграват с българите и да подриват основите на тяхната държава. Господа политици в Парламента, спомнете си , че българи са ви избрали там и вие трябва да защитавате българските национални интереси, а не да давате място за изява на еничарите от антибългарската партия ДПС.Идея за България, алтернатива на статуквото

Няма как да стане. Отдавна българите не са управляващия фактор в страната си. Ставлениците са друга работа. Ако българите решаваха, ехееей....., Доган отдавна да бяхме го забравили, само за "оня списък" щеше да получи пожизнено адресна регистрация в Централния Затвор. То там си му е било местото от край време, ама ...

Какво статукво?! ДПС не е на власт! Каква Идея за България като Коалиция за България ли?! Хайде стига със стари номера! Баламите свършиха! Това пореден политически проект на Първанов ли е? "Идея за България"- хайде де?! Не! На нас тези не минават!

То така ли се казва сега, като завлечеш с пари народа и ти поискат сметка за това.

Аз пък смятам, че Доган е бил ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИКРИВАН...досега.

Завалията, не го ставят айлак да си харчи файдалъците!

крайно време е доган да бъде политически преследван - дори се закъснява с преследването. трябва да си получи заслуженото приживе, че току виж от пиене вземе, че се гътне!!! тогава - язък!

Доказано е от време оно...че по страшни от еничарите няма ..но Бог дава Бог и взима...г-н Каменчо...

Как само в България ако някой е разследван за престъпления, които очевадно е извършил, и той е я циганин или турчин все се изкарва, че е или репресиран или политически преследван? От къде на къде етническата принадлежност ще се ползва за избягване на правосъдие? Престъпникът си е престъпник, независимо от религия, произход и т.н.

Ако Доган имаше малко уважение към България и българския държавен ред нямаше да се крие като мишок в трици и да кара ибрикчиите му да го защитават! С което доказва, не за последен път,че той не е български гражданин и че ДПС е анти-българска етническа партия

А аз се обзалагам, че Доган рарбира от маркетинг (ио от "маркетингови проучвания") толкова, колкото от хидроинженерстево.

Всеки пълнолетен гражданин на държавата ни знае какво представлява Доган. Той има за разлика от другите ....... навика открито да се подиграва с българската държава и българското общество.

Ха ха ха, та всички от БСП, СДС, НДСВ, ГЕРБ и дори слугата им АТАКА поддържат Доган скрито и открито, защото не са създали ЗАКОНИ с които да го осъдим. Единственият закон, по който може да се накаже крадлив политик е законът за конфликт на интереси, но точно него при приемането му миналата година БСП чрез Татяна Дончева го направи НЕРАБОТЕШЩ, като поиска отпадане на всички наказания в него. И това предложение се прие с ръкопляскане от другите бизнес партийки в НС. Дрги българи, тук се водят лицемерни политически игри и всички бизнес партии представени в парламента с навързани като свинските черва икономически интереси, са вътре в тях! Прочетете нашия нов анализ в сайта ни ЗАЩО ДОГАН НЯМА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН? Идея за България, алтернатива на статуквото

Каменчо, след като приравняваш политиката с присвояване на "дребни" суми от рода на 1,5 млн.лв., могат да се направят два извода: - първо, че цялото ДПС сте от крадци (невроятно признание); - второ, че цялото ДПС разбирате политиката като инструмент за обогатяване... Жалко...

Български енергиен холдинг, чиято дъщерна фирма е НЕК е държавна фирма. НЕК е собственик на "Цанков камък". Питам - частна ли фирма хонорара на Доган или държавата? Според мен - частната държава на някои!

Защо не се запознаете и тогава да коментирате? Хонорара не е получен от НЕК. Надуха ни главите че е давал съвети кати хидроинженер оказасе че не е така. Наи накряа май ще стане "бяха компоти не компютри".Елеонора също има конфликт на интереси - незвисимо че е "адвокат" тя е представител на политическа сила, отделно няма решение от Парламента гласувано в зала да обвинява от негово име. Защо не разберете че всичко е политика и много пари и изключения няма - само циркове за народа

А бе, точковият, нали се вижда откъде са парите на "социално слабите магистрати" - в нашата съдебна система цари пазарна икономика - плащаш добре - живееш добре и обратно. Така че не се очудвайте на Кремъкчо.

Точковия не лъжи! Хонорара го изплати изпълнителя "Минстрой холдинг", а финансиста на обекта е НЕК. Така че хонорара е взет от нашия джоб- ориенталки мазник и демагог! Вече 20 години политиците ни крадат пайдушки и достигнахме до положението на най ограбен и беден народ в Европа.

Да бе не си спомня като неговата пертийка ми предлага джобни да гласувам за Н. Анастасов.

Защо да не ни се подиграва този адвокат, като Съда е назначен от клиента му?

Не е правилно. Трябва да е криминално преследван, след което физически преследван по някоя уличка, настигнат и пребит.