Започна доброволното събаряне на барбекюто на Доган

Частна фирма започна тази сутрин разрушаването на барбекюто, оградата и пропускателния пункт на така наречените Сараи на Ахмед Доган в столичния квартал Бояна.

Обратно в новината

Коментари - Започна доброволното събаряне на барбекюто на Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАМСКИ БАБАИТИ! Съборили барбек1то- ще му съборят х.я на Доган! Тръгнали с фадромите към колибите на рибарите и барбекютата- Я ДА КАЖЕ ЦВЕТЕЛИНА СЪС ЗДРАВНИТЕ НИ ОСИГУРОВКИ КАК СЕ КУПУВА ПАМПОРОВО!! ЧЕТЕТЕ МАЛКО И ЖЪЛТА ПРЕСА, ТО ВЪВ ВСЯКА ЛЪЖА ИМА И ПО МАЛКО ИСТИНА! ПИСНА МИ ОТ ТИЯ Г..НСУРАТИ! ИНАЧЕ ПОЛИЦИЯ СЪС 600ЛВ ЗАПЛАТА И НА СКИ И НА КЪНКИ ТРЯБВА ДА ИМ ПАЗЯТ НАСР..ТЕ З..ЦИ НА ПАМПОРОВО,А?

Пука ми дали ще съборят барбекюто на Доган или не.

А палатите във Факултето? Защо тях никой не ги пипа? Във Факултета всяка втора къща е незаконен магазин без разрашителни,тях защо не ги закачат?

Какво се занимавате с глупости и се опитвате всячески да маскарите и злорадствате за този достоен българин Доган.Може да не ви харесва ,че се казва Ахмед но определено той има повече приност от всички други политици с християнски имена на прехода за социалния и етнически мир на България.Когато има мир и разбирателство трябваше да има и развитие на икономиката но уви ,вашите политици и приватизатори с християнски имена окрадоха и разпродадоха всичко и оставиха народа да гладува и да бяга от тази страна.Това е и политикът които беше и достатъчно честен да си признае ,че всяка партия има обръч от фирми, но всяка не само дпс,и да декларира дохот за милионите си,за разлика от другите ,които ви крадат,крадат и се правят ,че ви защитават/ББ и ЦЦ/,,,

Очаквам накрая и някой кол на ограда да преместят с 50 см. и да го пуснат като супер новина!

Какво се занимавате с глупости и се опитвате всячески да маскарите и злорадствате за този достоен българин Доган.Може да не ви харесва ,че се казва Ахмед но определено той има повече приност от всички други политици с християнски имена на прехода за социалния и етнически мир на България.Когато има мир и разбирателство трябваше да има и развитие на икономиката но уви ,вашите политици и приватизатори с християнски имена окрадоха и разпродадоха всичко и оставиха народа да гладува и да бяга от тази страна.Това е и политикът които беше и достатъчно честен да си признае ,че всяка партия има обръч от фирми, но всяка не само дпс,и да декларира дохот за милионите си,за разлика от другите ,които ви крадат,крадат и се правят ,че ви защитават/ББ и ЦЦ/,,,

Ще умра от смях.Да му се не види и барбекюто.

И това беше супер новината 1 в централната емисия новини на най гледаната телевизия БТВ. Тия ще почнат и фелацио на правят в ефир на пожарникаря!

Когато идва глад е добре етносите да се гледат накриво. Както и млади и стари, както такива или онакива професии.А най добре е да скараме пенсионери за може би 5 лева....Щом вие си правите ремонти, защо Доган да не може..Колко народна пара се изхарчи покрай това барбекю- колко глоба влезе в хазната.

Той като цяло бай Ахмед свинско не яде, за кво му е скара :) козите се пекат за по-вкусно на фурна :)

Не съм кой знае колко голям експерт по ЗУТ, но като цяло там има един текст, който гласи - временна не масивна постройка е разрешена в частен имот - в случая става дума за дървена постройка тип навес, доколкото разбирам и за частен ограден имот. Имам някакво съмнение че пак за да се угоди на пожарникаря законите се четат литературно

Това е смешка, освен в едно: Доган не е изритан от политиката, но със сигурност поне малко е дигнал гарда. Преди това се държеше мнооого по-безочливо, сега поне му е напомнено да се грижи за сур...пардон, за фейса.

цяла България е длъжна да гледа по няколко пъти на ден събарянето на барбекюто на Доган! Егати проблемите на държавата. Ами вкарайте го в затвора като е виновен, иначе ставате жалки!

Борисов спази и това свое обещание! Най-добрия премиер, който България е имала! Гласувайте за Борисов и ГЕРБ!

Бойко искаме те за президент, или за евродепутат, или за посланник в САЩ, само се махни

Дано това барбекю повлече крак, защото има още много по-голями за бутане.

Амин дай Боже

Най-добре не се опитвай да разсъждаваш. Отдавна в България няма термин "узаконяване на незаконно строителство". Кви 5 нули, кви 5лв?

не си прав - има един параграф 16 от заключителните разпоредби на ЗУТ, в който ако имаш постройка строена без книжа имаш право да я окачествиш като търпима, което на практика я прави законна

БКП=БСП=ДПС= лъжци, крадци, манипулатори и паразити идва ВИДОВДЕН

На Доган и на всички новобогаташи и по три барбекюта с хотелите да им съборят пак ще им останат по още толкова.За съжаление са тези хорица имащи по един обект най-вече за препитание(рибарските хижи в Ченгене скеле;същите в устието на р.Ропотамо;хилядитe павилиони/бараки из цялата страна продадени първоначално от общините по места на търгове с обещания, че следващата процедура е отстъпено право на строеж или продажба на терените под всеки обект и обявени след 2000год.за незаконни) а това беше голяма част от начеващата средна класа на България.И след всичко това, всяко правителство се чуди и мае защо не ги преизбират.Г-н премиер Борисов това са едни от истинските причини, че никой не може да повтори мандата си.Вие сте следващият запътил се към забрава и разпни го.Слугувай на малките хора ,големите сами се спасяват.

Бутат му барбекюто-муха го ухапала.Хидроинженер номер 1 на Балканите не се занимава с барбекюта,както са му разчистили парцелчето току виж решил да построи някой язовир.Да видим после как се бута язовир,р`збирш ли.

бравос, мухобойко, с един удар цяло барбекю събаряш

Започнаха да бутат барбекюто на Доган. Незнам за вас но аз се смях от сърце. В някоя нормална държава щяха да му бутнат сарайте и щеше да изгние в затвора тая гад. Прах в очите на хората.

Боооожеее....,и това е водещата новина за деня!!!! Свта към нова война отива те барбекюто та барбекюто...! Евала журналисти! Че и специални екипи изпратили да снимат цирка..хахахахах Цирк!

а стига де! Цял ден всички телевизии ни занимават с шибаното барбекю на Доган! Д а мине фадромата и да го бутне! Мавзолея го бутнаха по бързо- това барбекю ще да е по стабилно! БТВ се скъсаха да дават информация за шибаното барбекю, като че ли това е най-важното в България и в света!

Та вие сте му направили един вид обществено-строителен сюнет!

В интернет има една статия"Рая сте били,рая ще си останете" от Паула Лайт от 2010 .04 15.Тя обяснява от къде идват парите на Доган.Звучи ми доста достоверно.

Знаех си, че Бойко рано или късно ще ги почне, както ни обеща. Това е само началото на удара му срещу ламята. Преди изборите си мислех, че Доган е най-голямото зло за България, сега знам, че демонът е Сергей Станишев, но нищо. И това, което се случи днес не е малко. Доган и Станишев без съмнение треперят

много време мина за едно барбекю и някоя и друга барака край язовирите. Вярвай си, че ги е почнал. Жив PR за Бойко и Доган преди изборите. Ядиния ще вика почнах ги на наивниците, а другия ще вика на турците дръжте се за ДПС , че стана лошо при Бойко. Яз виждам сам ПР акция тук.

Преди демокрацията се налагаше глоба на закононарушителя и след това,ако отговаря на устройственния план се узаконяваше.Техническото лице в чийто район е станало незаконното строителство биваше наказвано или уволнено.

много добре

Доган няма ли и външен нужник да бутнат и него?

Има и колиба за кучето и тя е за бутане

Ами да не би да не си построя и аз, ако стане така че да не събарят такива постройки ??? Доган бе нагъл с нас години на ред, вереме беше някой да го плесне по ръчичките!

БУТАТ КОЛИБАТА НА ДОГАН, ЗА ДА ЗАБРАВИМ ВИЛИТЕ ПО ЧАШКИТЕ НА ЯЗОВИРИТЕ И ВИЛИЧКАТА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ. ДА НЕ ТИ ПУКА АМЕТЧО, ЕЛА НА БАРБЕКЮ ПРИ МЕН. ЩЕ СИ ОПЕЧЕМ САЛТАНАТИ И ЩЕ СИ ПИЙНЕМ ТУРСКИ ЧАЙ С УИСКИ.

Жоро, Плевнелиев няма вила - така да знаеш. На такива писачи като теб трябва да чупят пръстите

Жоро, Плевнелиев няма вила - така да знаеш. На такива писачи като теб трябва да чупят пръстите

на празна комунистическа лейка!

не трябва да се узаконява,защото държавните служители ще искат да им платиш още толкова рушвет,за да се подпишат.всяко незаконно строителство се събаря.така всички са равни пред закона.

По принцип съм съгласен, на теория всичко изглежда точно така, ама на практика - след като ти върнат 2-3 пъти строителните книжа и откараш 2-3-4 години докато започнеш някакво смешно строежче - и това никъде по света го няма - 3 дена строиш - 3 години вадиш документи

ами вилата на плевнелиев на морето,кой да я бутне

Голяма работа. Накривиха му феса на Меди Доганов. Смях и прах в очите е това. По-добре да не се бяха излагали с "бутането".

бутнаха му скаричката - голем праз

Това ли е най-важното за България, да се събори барбекюто на Доган? Аз мисля, че това е ненужна реклама на властимеющите. Кое е незаконно? Неможаха ли да му наложат глоба и с това да го узаконят. Да не би тези който наредиха да се събаря това барбекю, да са го стройли и/или дали пари за строежа му. ЖАЛКО!!!

НАЙ-ПОСЛЕ НЕщАТА В БЪЛГАРИЯ щЕ СЕ ОПРАВЯТ. ВЕЧЕ ГО НЯМА БЯРБЕКюТО, НЯМА Е НЕСТАНДАРТНАТА ОГРАДА И ВСИЧКО Е НАРЕД. Б-Я НАЙ-ПОСЛЕ щЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ КРИЗАТА.

Какви глупости говориш??? Когато нещо е незаконно, то няма как да бъде узаконено. Никъде по света не можеш да правиш незаконни неща и да ги узаконяваш след това. Тази простотия я има само в България. Виждаш ли, за да не рушим дай да узаконяваме. Ами утре някой ще поиска да му отменим присъдада или да му узаконим краденото... Всичко незаконно трябва да се разрушава без разлика дали е на Доган, ЦЦ или някой циганин. Всеки трябва да си понесе отговорността.

съгласна съм, да ги глобяват солидно или да конфискуват в полза на държавата, така ще се сложи край, а с бутането- двойни разходи за нищо накрая...

Цялото чалга общество ликува. А новината е повече жалка, отколкото новина :) Радвате се, все едно сте се освободили втори път от турско робство. А истината е, че всичко си е по старому !

Ще си разруша барбекюто само да има кой да ми даде 2 млн. За 1 млн. няма да го съборя.

А кога ще бутнат незаконното барбекю на мутрата ЦВ.ЦВ. в село Шума? А???!!!

напълно съм съгласна с горния постинг

Барбекюто не оправя нещата. Доган продължава да си живурка на воля и аз не разбирам докога българите мюсюлмани ще гледат към него като към някакъв идол? Не им ли омръзна комунистическата идеология, та сега си създават и етническа такава? ДПС трябва да бъде отнесено каго грешка в историята ни, която не бива да се допуска отново. Да видим какво ще направи Касим Дал...

Неуки и прости сме братче.Те затова е така.А и беднотията е голяма сред нас.А вази защо ви лъжат др.хора?

Какво по-лесно от това да развалиш нещо готово. Средства, труд и време за изграждането му отиват по дяволите... Една здрава глоба за незаконния строеж и една солидна сума за узаконяване. Така и в бюджета ще има постъпления, и нещо красиво ще си остане на мястото.