Доган: Нямам имот в Дръндар, прехвърлих го

Нямам имот в Дръндар и не очаквам нищо от проверката на данъчните.

Обратно в новината

Коментари - Доган: Нямам имот в Дръндар, прехвърлих го | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ako BB spre shte sagubi Bg. Togava otnovo shte tragnem. Tarpenieto svarshi.Dogan ne moze da se podigrava c BG i naroda ni. Boiko ne go chaka badeshte dobro ako se uplashi i spre.,,,,,Ako isseme Doganovite bogatstva toi shte bade obajven sa NAZIONALEN BALGARSKI GEROI

Имот ли е дворецът?

ДАЛИ Е ЛЕГИТИМНА ИЛИ НЕ ДПС - НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА. ИНТЕРЕСУВА МЕ КАК ТАКА СЕ ИЗПУСНАХА НЕЩАТА, ТА ТУРЦИТЕ ОТ ВЪРХУШКАТА СТАНАХА ТОЛКОВА НАГЛИ. КОЙТО ОПРАВИ ТАЗИ КАША Т.Е. НИКАКВИ ПРИВИЛЕГИИ ЗА НИКОГО, ЩЕ МУ КАЖА ЕВАЛЛА. ТОВА Е ВАЖНО. ВЛАСТТА СЕ ДАВА ОТ НАРОДА И Е ЗА НАРОДА. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА КАЗВА - УПРАВЛЯВАМ АЗ, А ТРЯБВА ДА КАЗВА - СЛУЖА НА БЪЛГАРИЯ.

Уважаема Другарко! Много си малка за да ги знаеш тези неща.Много има да четеш за религиите и да коментираш ДПС.ДПС не е създадено на репигиозна и етническа основа.ДПС изигра своята роля за тези 15-20г и каквото трябва да се случи се случи.От тук нататък за ДПС няма да се чуе нищо ново.

Пичове, човекът е среден калибър гепач, има и доста по-едри...И моля ви, не създавайте етническо напрежение, това е израз на късогледство и лоша политика. Ако трябва да го сполети нещастие нека да бъде защото е крал , а не защото е турчин. Просто да бъдем цивилизовани...

Не само Доган,а Борисов да разпореди проверка на доходите на всички излюпени богаташи.Колко данъци са платили?Да се конфискува заграбеното и ще има за пенсии и за образование.

Електоратът да вземе да му събере някой лев,че Доган ще умре от глад.Уплаши се ,да си вземе парцалите и да се омита при електората си в Турция

Vsi4ki sa maskari. Ima edna stara pogovorka: Klim klin izbiva! Dogan i Boiko trqbva da se s4epkat mnogo qkoq no nqma da go mapravqt spored men dokraiq rezultat ste ima samo ako zapop4nat da osuidqt dojivotdojivot ! Dogan e hiper lovuk mrusnik!

Ми то ще излезе че е направо беден горкичкия.

Не го продал, а го прехвърлил. :) То и Самоковеца си беше прехвърлил имотите и пак му ги запорираха. И освен това щом е прехвърлял имоти, значи признава, че са били негови - което означва, че пак трябва да доказва откъде е имал пари за тях! :)

Догане,Догане,знаеш ли поговорката:Хитрата сврака и с двата крака...Пожелавам ти го от сърце !!!

Бе абакалъм, късно е джанъм, имал си имоти... Ама не си декларирал както трябва и т.н. Сега ще кажеш, че преди месец си се тупал с пръст в гърдите, че ти си тоя който раздава парите в държавата и ще кажеш сега, ама то тогава нямаше държава!!!? Айде аланкоолу, пак ми замириса на Старозагорски миндери...

Е, и? Проверяват, проверяват и НИЩО. Какво стана с Бентлитата? Ами с яхтите?Май тези проверки само започват и никога не свършва!?!?

В последен кметски ден някои в Кърджали станали чорбаджии - 24rodopi.com

Добре де, Чоджум, вече ги нямаш. А от къде ги придоби и каква е данъчната и финансова предисторяи на придобиването им?

Доган е по-беден и от циганнин НА КНИГА .

Защо ли ми се струва, че това е поредното изказване-въдица на тази хитра лисица? Обикновено - такива изказвания досега хвърляха народонаселението в разсъждения, които са далеч от истинската цел, с която са изказани... И която обикновено постигат! :-(

малограмотен е; дори БГ мутрите не биха го направили така с имота; това ли е великият политик на прехода?

Чували ли сте за филма The untouchabliеs или просто недосегаемите. Е, сега гледайте 2009 епизод фийтчъринг dj Ей Ди . Ако не сте разбрали - който плаща музиката, той поръчва разследванията ... НАй-невъзможното, невероятното, непостижимото, немислимото, фантастичното е дръндаринът да бъде осъден. Всичко друго е само Дрън-дрън... та на трън. Ако и сега още някой не е разбрал, просто да гледа хитовия му епизод Drunkard speaking или Словото на опияненият от властта. След това нека да си поговорим на тема Може ли Доган да бъде пипнат или другояче казано - има ли я другата България . Аз не мисля ... поне за сега.

Абе тия за малоумни ли ни вземат? Тя, работата, е проста: Тръгва се по луксозните дворци, ако няма документ за собственост или собственикът се крие, дава се разумен срок да излезе на светло, след това - конфискация. Дайте ми само пълна власт и една година време.

в-к Turk tribune - ...Ахмед Денир Доган е един от малкото милиардери в България...

Защо всички забравят,че той не получава за плата ,тъй като не ходи на работа в тъпия парламент.Питам се какво става с яхтата или и тя не се води на него,знае ли някой на кого се води?

Нагло същество и това си е!Дали един ден е работил,за да има толкова имоти,че и да има такива,които безвъзмездно да прехвърля..Хората работят цял живот за една панелка и една кола на старо,а този нагъл мошеник ни се смее в очите.

Тоя човек е гадно ченге и точка по въпроса.

Тоа въобще не е НАГЪЛ.

А хотел троя неели на дуган Сл бряк

Бай Хасане , Вашия Ахмет има мозък зашото е намерил село без кучета.Него няма смисъл да го закачат.Такива като шефа на ДПС Силистра и кмета на Дулово.Като остане без спонсори ще се наложи пак да събирате пари за костюм както преди 20 г.

Горкият човек.

Никога не пишете че дуган е ттурчин защото ако иде вьв турция щего убидят

Време е, Гоце с редкият козел да се заемат да го отърват от забележителната му бедност!

прехвърлил е имотите безвъзмездно на данъчните? или на ББ?

братя турци този човек е срам за вас- не го ли разбрахте? всичко което някога в учебниците ни пишеше за турците - лакоми, похотливи, хитри, мазни, алчни и безскрупулни - този човек го притежана - за какво толкова го следвате?

Ако има нещо още за подаряване очаквам го, и не само него. Приемам всякакви имоти.

ДОГАН ТРЯБВА ДА ГО ОТСТРЕЛЯТ. ТОЙ ВЕЧЕ НЕ ИМ Е НУЖЕН.

Върни се в 1 клас за да се научиш да пишеш на правилен български език .

Като ви казвам, че е 100 пъти по-тъп от турски кенеф, не вервате! Доган: Нямам имот в Дръндар, прехвърлих го!!! Дай да видим изобщо с какви пари го имашЕ него, пък и другите прехвърлени имоти??? Как живееш тъй на широко и на длибоко??? Имаш пари, власт, ДПС-това си ти, имоти, любовници, охрана, мъжки секретарки, вестници, ТВ, обръчи и пипала!!!

Малко остава до другите избори ако си ахмет няма да имаш дори право на имот

Този да не се мисли за толкова хитър! Ами да влиза в затвора!

да му се отнеме всичко на тоя боклук в полза на държавата....да му се остави само килия 2 на 2 метра доживот без право на обжалване.....

Уважаеми г-н Караали, ако това разбира се сте Вие, защото аз познавам човека, който седи зад това име. Твърдите, че ДС може да спретне невъобразимо минало за всеки един и това е безспорен факт, но какво бихте казали и за това, че службите в България доста внимателно наблюдаваха прехода и старателно подработваха новите ЛИДЕРИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА. Знам, че сте един от съзидателите на ДПС и в същото време сте против крупните измами и авторитаризма там, но да оставим това на страна. Дали според Вас би било възможно Доган да си разиграва коня без протекциите на службите? Ултра радикални конфликти на етническа основа в България няма как да възникнат по няколко причини: една от тях е, че сегашното активно поколение е възпитавано в дух на покорност и законност, което значи, че не са толкова много елементите, склонни да се потдадът на радикални маниполации и омраза към ближните по съдба от друга религия. Голям процент от турско определящо себе си население вече е доста интелигентно и само може да прецени и да разбере, че в крайна сметка религиите не са нищо друго освен инстромент за подчинение на масите, както и машина за правене на пари за висшите духовни водачи. Никой небива да смята, че ДПС се е породила спонтанно без участието и протекциите на ДС, като евентуален буфер в политическото пространство, който да поеме освобождаващата се енергия от убидените от възродителния процес. Самите партии са изградени на принципа на религиите, с тази разлика, че са по-краткосрочни.

prahvarlih go be - ot ediniya dzhob v drugiya

абе, като лъжете поне помнете кво сте лъгали ковчежника Божков 20-е %! нали беше Мистър 10% ? Или май с течение на времето му качвате процента? Няма ли да добавиш на Костов и други грехове от времето на Жан - примерно фалиране на банките, хиперинфлация, пирамидите ? Дееба лицемерите платени дееба !

ha ha

Едва ли ще могат ей така да ги хванат- Доган от 20г. се учи само как да краде- така че да не могат да го хванат, този плъх само се прави на голям пич- иначе си е леке и половина...как да не го мразят.

Абе той и Костов беше мъртъв, ама гледам го, че още шава. Дори има мераци и към кметското кресло.

Цървул над цървулите ! За него само съд и затвор ,но надали ще им стиска да го направят,защото той ще разиграе етническата карта !