Коментари - Икономисти предлагат работа от вкъщи, вместо ”голямото местене” | Днес.dir.bg

Икономисти предлагат работа от вкъщи, вместо ”голямото местене”

Вместо да се преместват цели агенции на държавната администрация в провинцията, по-добре и по евтино ще бъде техните служители да работят от разстояние през интернет.

Обратно в новината

Коментари - Икономисти предлагат работа от вкъщи, вместо ”голямото местене” | Днес.dir.bg

Коментари

Прах в очите на робите. Магистрали, за да си транзитират бързо стоките западните кожодери, молове за да ги продават на консумиращите зомбита, лектронни правителства - на гол тумбак чифте пищови и други ПР шитни за оскотялото и изпростяло население. Къде, питам аз цялата управляваща пасмина, са производствените мощности, високотехнологичните производства, реалните отрасли с висока добавена стоиност, къде е промишлеността и развитото селско стопанство, все неща, който са важни и ако ги имаме, дреме ни на патките къде ще е администрацията, щото пари и развитие ще има и това ще е най-малкия проблем, дали 5 лелки са в офис или се излежатват с лаптопа на дивана у тях. Прост народ, слаба държава.

Мързеливци предлагат лежане в къщи срещу високи помощи!

браво браво,нямам думи,давай Бойко,супер,

Тази идея може да бъде добра само ако се касае за изнесени офиси с 2-3 служители за помощ на гражданите и електронни връзки без многобройни хартийки.Ако само се разтегли старата тромава структура по страната ще настъпи истински ад защото за една справка и подпис трябва да се,, притичва"напред назад както и до сега само ,че на километри.

България - НАЙ НИСКА ЗАПЛАТА В ЕВРОПА,НАЙ МАЛКИ ПЕНСИИ В ЕВРОПА,НАЙ НИСЪК ПРАГ НА БЕДНОСТ ,ОГРОМНА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ НА ДЪРЖАВАТА КЪМ БИЗНЕСА ! ОТКЪДЕ НАМЕРИ МИНИСТЪРЪТ ПАРИ И ТВЪРДИ ,ЧЕ ЗА ПОДОБНА ПРОСТОТИЯ ИМА ПАРИ В МОМЕНТА??? ИНАЧЕ ЬКАТО ИДЕЯ НЕ Е ЛОША , НО НЕ МУ Е СЕГА МОМЕНТА.ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ПЪРВО ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ФИЗИЧЕСКОТО ОЦЕЛЯВАНЕ НА ЖИТЕЛЕТЕ СИ И ТОГАВА ПРИ ОБЕЩАНОТО ОТ ПРЕЗИДЕНТА БЛАГОДЕНСТВИЕ ДА ПРАВИ ЩУРОТИИ.

bobsyn@

Ауу, сакън някой друго разрешително да не почне да се издава от областните градове, че току виж далаверата с рушветите се преместила извън София. Крайно време е да почне да се работи за реална децентрализация като първа стъпка за развитие на регионите. Стига толкова само тази столица.

Е като стига с тая столица, що всички селяни тук са се натресли. То софиянци сме около 30 % , всичко друго е селяния. В автобусите не можеш да чуеш друго освен диалектна или циганска реч. Ами стойте си по градовете и селата де, що се натрисате всички тук?!

това е пълно безумие разнестването на държавни учреждиния е само ново харчене на пари а не административна реформа. Имайки в предвид нашата бюрокрация ще се укаже че за един документ трябвя да обиколиш полвин България

Тогава и аз искам да работя в министерството на финансите от дома си в най забутаното село на страната. Отговарям на изискванията, имам визия, образование, самочувствие, висок коефицент на интелигентност. Ако реша мога да съм нагъл, безочлив, без.крупулен и даже кор.мп.ран подчертавам, ако реша, защото за сега не съм.

Работа от вкъщи с 40% намаление на заплатите съм СЪГЛАСЕН !!!!!

Аха, сега разбрах номера. Цялата пушилка била ЗА ДА НЕ ХОДЯТ НА РАБОТА! Интересно прохаски по интернета от родината си ли е написал това мнение, или е дошъл за тази цел в България?

Работа от вкъщи, чиновникът иска да става писател !!!!!!!!!! Става страшно!!!!!!!!

pompai

За да спрат да се оплакват Софиянци от "навлеци" които сами създадоха с конценрирането на бизнеса и администрация в Софето.Нека сменим столицата и до 20/години всичко ще си дойде на мястото ,но тогава Софето ще се водят провинциялисти дали ще го понесът?:))))

аззз

тия малоумници така и не разбраха каква е идеята на Правителството...

Значи половината в София другата нейде из страната. Нашата администрация обича хартийки с много подписи а като знам капацитета на предлагащите го това предложение някой може ли да каже че като почна да събирам тия подписи няма да се окаже че трябва да отида и до двете места за да събера необходимите подписи, може би затова строят тия пусти магистрали че да не губим много време по пътя. Но пък паркирането навсякъде е проблем значи може да се наложи да ползвам и обществен транспорт ама тогава пък дали ще успея за ден или пък от сега да събирам пари и за хотел. Най-добре да възродят книжките опознай администрацията за да я обикнеш за всяка посетена административна сграда охраната да удря по едно печатче и като събереш необходимите точки да ти дават и съответната значка.

Хайде де ще ми се тумкват тука в София!!!

Това са невероятни глупости! Не знам как ще се съживяват градовете след като сегашните служители са поканени да останат на работата си, и всички останали тъпотии. Явно някой е видял отново възможност да прибере и по тази линия добри парици. Преместването на тези институции или части от тях е преголям лукс в сегашната ситуация. Дано това да си останат поредните идиотски идеи на това правителство, които не са били осъществени.

ВСИЧКО Е ЗА ЗАБЛУДА НА ЗАБЛУДЕНИЯТ ИЗБИРАТЕЛ И ЗА УСВОЯВАНЕ НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА ОФИСИ И ОБУРУДВАНЕ!!! ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ВПЕЧАТЛЕНИЕ У ИЗБИРАТЕЛЯ ЧЕ СЕ ПРАВИ ЗА НЕГО!!! ИСКАМЕ ТОЧЕН РАЗЧЕТ НА ПОЛЗИТЕ И ЗАГУБИТЕ ОТ ДЯНКОВ!!! А НЕ ДА НИ РАЗКАЗВА НЕГОВИТЕ ЛАКАРДИИ!!!

целта на цялата тая работа е да се спре обезлюдявабети на всички градове в българия освен софия като се създадат възможности за хората в провинцията. Няма нищо общо с икономии, както този "експерт" инсинуира. И това е трябвало да стане много отдавна.

ако един 'град' разчита на 50-100 човека, за да се съживи... по-добре да разваляме седянката.

100 човека х 4 (средно толкова са семействата им) са близо 500 души при това прилично платени. За градове като Ловеч, Монтана, Враца това наистина не е малко. При положение, че индустрията в такива градове е практически закрита от такова преместване според мен има смисъл.

То цялата страна си работи вече от вкъщи.Не е необходимо да има експерти по това със странни имена. (Вж.статията)

По същата логика ПАРЛАМЕНТА трябва да се върне в Търново.И столицата-също в престолния град или във Филипополис.Градове с многовековни истории и традиции.Похвала за идеята.

То не стига че и сега не работят. Само лапат мухи по цял ден в офиса, ами сега и у тях да си седят. Баси "работата"!

ще предложат да не работят, за да не се уморят...Както казва шопът "Она ако е бърза он друг че я свръши". Е, от бонуси няма да ги лишават, защото ще е дискриминация.

Да-аааа .... Отдавна ви казвам, Хора, че Облаците ще донесат Светлината . Ама с тез `нашенските` спецове по карто-клониране и туйцък-онуйцък ( Хеле пък `работодателите`-им ! ) ... наистина ще е дебело, много дебело .

аззз

мдааам поредният психичноболен, докопал се до интернет....

Добра идея за изместването на министерствата, така ще се съживят някои райони в страната и ще се облекчи малко притока на така наречени "провиниалисти" в София, но идеята за дистанционна работа е толкова нелепа, че няма повече на къде!!!!! Това е все едно политиците в парламента те с картите и камерите не се вясват на работа камо ли ако има лукса да си седи в тях. чиновникът е работник гледащ от по горните нива а политиците им са примера .....................

Най-добре е да преместят вълнолома на Варна в софия, че тъй наречените ''софианци'' дето живеят на една туба бензин от центъра на софия да не идват по налъми на морето в провинцията.- и да казват после ''бехме на морето ''

Е това пък изобщо няма как да стане.Познавам няколко търтея-държавни чиновници.Ами те не могат да работят с компютър, ама хич.А пък какво остава от вкъщи да работят.

Тези чиновници от София са много нахални и нагли.По добре ще е тогава като искат да е от вкъщи да са и полегнали в леглото.Така ще си и дремват,като искат и да работят от дома си.

Не е само да се преместят агенциите. С това ще се пренесат и пари за заплатите на служителите в регионите, а тези пари са от данъци. Не само да се дават заплати в софия, които да се харчат предимно там. Другото добро е, че и работни места ще се появят за кадърни хора по места, а не всички да са принудени да мигрират към София за да намерят добра работа! Третото е, най-сетне да разберат държавните служители на топли местенца как се чувстват всички, чийто работодатели решават да преместят управлението от региони извън София в София само заради това, че агенциите са там! нека и от топлите местенца усетят несгодите на съвременния бизнес!

От къде се намериха пари за това преместване? В години на криза и рецесия, Бойко и компания започнаха да предлагат и осъщестяват все по-налудничави и абсурдни държавни решения? Да кажат колко милиона на данъкоплатеца ще струва поредната им смахната правителствена идея .. и от къде ще ги вземат?!!

идеята е изключително добра.. браво, че се осъществи..

Нов бардак с дистанционно обслужване от стари служителки.

Да така правят в нормалните държави, но тук не е нормална държава и се правят гимнастики колкото да се каже, че се прави нещо. Пък и боко според мен компютър не е виждал, както и умни хора и за това са дружки с херфлиг...

луди ли сте бе ? те лелките зад гишетата едвам се оправят да си пуснат пасянса...

Коментари - Икономисти предлагат работа от вкъщи, вместо ”голямото местене” | Днес.dir.bg

Икономисти предлагат работа от вкъщи, вместо ”голямото местене”

Вместо да се преместват цели агенции на държавната администрация в провинцията, по-добре и по евтино ще бъде техните служители да работят от разстояние през интернет.

Обратно в новината

Коментари - Икономисти предлагат работа от вкъщи, вместо ”голямото местене” | Днес.dir.bg

Коментари

Прах в очите на робите. Магистрали, за да си транзитират бързо стоките западните кожодери, молове за да ги продават на консумиращите зомбита, лектронни правителства - на гол тумбак чифте пищови и други ПР шитни за оскотялото и изпростяло население. Къде, питам аз цялата управляваща пасмина, са производствените мощности, високотехнологичните производства, реалните отрасли с висока добавена стоиност, къде е промишлеността и развитото селско стопанство, все неща, който са важни и ако ги имаме, дреме ни на патките къде ще е администрацията, щото пари и развитие ще има и това ще е най-малкия проблем, дали 5 лелки са в офис или се излежатват с лаптопа на дивана у тях. Прост народ, слаба държава.

Мързеливци предлагат лежане в къщи срещу високи помощи!

браво браво,нямам думи,давай Бойко,супер,

Тази идея може да бъде добра само ако се касае за изнесени офиси с 2-3 служители за помощ на гражданите и електронни връзки без многобройни хартийки.Ако само се разтегли старата тромава структура по страната ще настъпи истински ад защото за една справка и подпис трябва да се,, притичва"напред назад както и до сега само ,че на километри.

България - НАЙ НИСКА ЗАПЛАТА В ЕВРОПА,НАЙ МАЛКИ ПЕНСИИ В ЕВРОПА,НАЙ НИСЪК ПРАГ НА БЕДНОСТ ,ОГРОМНА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ НА ДЪРЖАВАТА КЪМ БИЗНЕСА ! ОТКЪДЕ НАМЕРИ МИНИСТЪРЪТ ПАРИ И ТВЪРДИ ,ЧЕ ЗА ПОДОБНА ПРОСТОТИЯ ИМА ПАРИ В МОМЕНТА??? ИНАЧЕ ЬКАТО ИДЕЯ НЕ Е ЛОША , НО НЕ МУ Е СЕГА МОМЕНТА.ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ПЪРВО ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ФИЗИЧЕСКОТО ОЦЕЛЯВАНЕ НА ЖИТЕЛЕТЕ СИ И ТОГАВА ПРИ ОБЕЩАНОТО ОТ ПРЕЗИДЕНТА БЛАГОДЕНСТВИЕ ДА ПРАВИ ЩУРОТИИ.

bobsyn@

Ауу, сакън някой друго разрешително да не почне да се издава от областните градове, че току виж далаверата с рушветите се преместила извън София. Крайно време е да почне да се работи за реална децентрализация като първа стъпка за развитие на регионите. Стига толкова само тази столица.

Е като стига с тая столица, що всички селяни тук са се натресли. То софиянци сме около 30 % , всичко друго е селяния. В автобусите не можеш да чуеш друго освен диалектна или циганска реч. Ами стойте си по градовете и селата де, що се натрисате всички тук?!

това е пълно безумие разнестването на държавни учреждиния е само ново харчене на пари а не административна реформа. Имайки в предвид нашата бюрокрация ще се укаже че за един документ трябвя да обиколиш полвин България

Тогава и аз искам да работя в министерството на финансите от дома си в най забутаното село на страната. Отговарям на изискванията, имам визия, образование, самочувствие, висок коефицент на интелигентност. Ако реша мога да съм нагъл, безочлив, без.крупулен и даже кор.мп.ран подчертавам, ако реша, защото за сега не съм.

Работа от вкъщи с 40% намаление на заплатите съм СЪГЛАСЕН !!!!!

Аха, сега разбрах номера. Цялата пушилка била ЗА ДА НЕ ХОДЯТ НА РАБОТА! Интересно прохаски по интернета от родината си ли е написал това мнение, или е дошъл за тази цел в България?

Работа от вкъщи, чиновникът иска да става писател !!!!!!!!!! Става страшно!!!!!!!!

pompai

За да спрат да се оплакват Софиянци от "навлеци" които сами създадоха с конценрирането на бизнеса и администрация в Софето.Нека сменим столицата и до 20/години всичко ще си дойде на мястото ,но тогава Софето ще се водят провинциялисти дали ще го понесът?:))))

аззз

тия малоумници така и не разбраха каква е идеята на Правителството...

Значи половината в София другата нейде из страната. Нашата администрация обича хартийки с много подписи а като знам капацитета на предлагащите го това предложение някой може ли да каже че като почна да събирам тия подписи няма да се окаже че трябва да отида и до двете места за да събера необходимите подписи, може би затова строят тия пусти магистрали че да не губим много време по пътя. Но пък паркирането навсякъде е проблем значи може да се наложи да ползвам и обществен транспорт ама тогава пък дали ще успея за ден или пък от сега да събирам пари и за хотел. Най-добре да възродят книжките опознай администрацията за да я обикнеш за всяка посетена административна сграда охраната да удря по едно печатче и като събереш необходимите точки да ти дават и съответната значка.

Хайде де ще ми се тумкват тука в София!!!

Това са невероятни глупости! Не знам как ще се съживяват градовете след като сегашните служители са поканени да останат на работата си, и всички останали тъпотии. Явно някой е видял отново възможност да прибере и по тази линия добри парици. Преместването на тези институции или части от тях е преголям лукс в сегашната ситуация. Дано това да си останат поредните идиотски идеи на това правителство, които не са били осъществени.

ВСИЧКО Е ЗА ЗАБЛУДА НА ЗАБЛУДЕНИЯТ ИЗБИРАТЕЛ И ЗА УСВОЯВАНЕ НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА ОФИСИ И ОБУРУДВАНЕ!!! ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ВПЕЧАТЛЕНИЕ У ИЗБИРАТЕЛЯ ЧЕ СЕ ПРАВИ ЗА НЕГО!!! ИСКАМЕ ТОЧЕН РАЗЧЕТ НА ПОЛЗИТЕ И ЗАГУБИТЕ ОТ ДЯНКОВ!!! А НЕ ДА НИ РАЗКАЗВА НЕГОВИТЕ ЛАКАРДИИ!!!

целта на цялата тая работа е да се спре обезлюдявабети на всички градове в българия освен софия като се създадат възможности за хората в провинцията. Няма нищо общо с икономии, както този "експерт" инсинуира. И това е трябвало да стане много отдавна.

ако един 'град' разчита на 50-100 човека, за да се съживи... по-добре да разваляме седянката.

100 човека х 4 (средно толкова са семействата им) са близо 500 души при това прилично платени. За градове като Ловеч, Монтана, Враца това наистина не е малко. При положение, че индустрията в такива градове е практически закрита от такова преместване според мен има смисъл.

То цялата страна си работи вече от вкъщи.Не е необходимо да има експерти по това със странни имена. (Вж.статията)

По същата логика ПАРЛАМЕНТА трябва да се върне в Търново.И столицата-също в престолния град или във Филипополис.Градове с многовековни истории и традиции.Похвала за идеята.

То не стига че и сега не работят. Само лапат мухи по цял ден в офиса, ами сега и у тях да си седят. Баси "работата"!

ще предложат да не работят, за да не се уморят...Както казва шопът "Она ако е бърза он друг че я свръши". Е, от бонуси няма да ги лишават, защото ще е дискриминация.

Да-аааа .... Отдавна ви казвам, Хора, че Облаците ще донесат Светлината . Ама с тез `нашенските` спецове по карто-клониране и туйцък-онуйцък ( Хеле пък `работодателите`-им ! ) ... наистина ще е дебело, много дебело .

аззз

мдааам поредният психичноболен, докопал се до интернет....

Добра идея за изместването на министерствата, така ще се съживят някои райони в страната и ще се облекчи малко притока на така наречени "провиниалисти" в София, но идеята за дистанционна работа е толкова нелепа, че няма повече на къде!!!!! Това е все едно политиците в парламента те с картите и камерите не се вясват на работа камо ли ако има лукса да си седи в тях. чиновникът е работник гледащ от по горните нива а политиците им са примера .....................

Най-добре е да преместят вълнолома на Варна в софия, че тъй наречените ''софианци'' дето живеят на една туба бензин от центъра на софия да не идват по налъми на морето в провинцията.- и да казват после ''бехме на морето ''

Е това пък изобщо няма как да стане.Познавам няколко търтея-държавни чиновници.Ами те не могат да работят с компютър, ама хич.А пък какво остава от вкъщи да работят.

Тези чиновници от София са много нахални и нагли.По добре ще е тогава като искат да е от вкъщи да са и полегнали в леглото.Така ще си и дремват,като искат и да работят от дома си.

Не е само да се преместят агенциите. С това ще се пренесат и пари за заплатите на служителите в регионите, а тези пари са от данъци. Не само да се дават заплати в софия, които да се харчат предимно там. Другото добро е, че и работни места ще се появят за кадърни хора по места, а не всички да са принудени да мигрират към София за да намерят добра работа! Третото е, най-сетне да разберат държавните служители на топли местенца как се чувстват всички, чийто работодатели решават да преместят управлението от региони извън София в София само заради това, че агенциите са там! нека и от топлите местенца усетят несгодите на съвременния бизнес!

От къде се намериха пари за това преместване? В години на криза и рецесия, Бойко и компания започнаха да предлагат и осъщестяват все по-налудничави и абсурдни държавни решения? Да кажат колко милиона на данъкоплатеца ще струва поредната им смахната правителствена идея .. и от къде ще ги вземат?!!

идеята е изключително добра.. браво, че се осъществи..

Нов бардак с дистанционно обслужване от стари служителки.

Да така правят в нормалните държави, но тук не е нормална държава и се правят гимнастики колкото да се каже, че се прави нещо. Пък и боко според мен компютър не е виждал, както и умни хора и за това са дружки с херфлиг...

луди ли сте бе ? те лелките зад гишетата едвам се оправят да си пуснат пасянса...