Прокуратурата поиска условна присъда за Виолета Николова

Прокуратурата поиска 3 години условно с 5 години изпитателен срок за бившия изпълнителен директор на Агенцията по вписванията Виолета Николова, която е подсъдима за неправомерно получени бонуси. Присъдата ще бъде обявена в четвъртък - 17 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата поиска условна присъда за Виолета Николова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От бонуса 50000, минимум половината са върнати в партийната каса. Каката е толкова оклюмала, защото и се наложи да върне кинтите и се увътри с 25 бона. Та това и е наказанието, не условната присъда.

Разбира се, друго си е да си специалист, топ хидроинженер и да вземеш хонорар 1,5 млн. лева за консултации по проекта за хидровъзела "Цанков камък". Прокуратурата не е виновна, че госпожата не е доказала висши технически умения, както великия сокол в БГ политиката. Майка плаче, грамофон свири, мила моя майнольо! На маймуни ни направиха!

Според прокуратурата смекчаващи обстоятелства в случая са чистото съдебно минало...ами защото за първи път са я хванали!!!я една година,но редовно!

Както казваше мой бивш ротен командир, следващия провинил се, само ще го потупат по рамото!!!

Мижитурки, нещастни! Тия 48 000 лв. за какъв период са изплатени. 1, 2, 3 ..5 г. Много лесно се плюе, а колко от вас имат яко дупце да оглавят държвна структура? А? Тази раздута сума не е за един месец, но ограничените ви мозъци не могат да смятат, а само да злобеят. Колко трябва да е заплатата на шеф на държавна агенция, според вас! 500 -600 лв.?

дарявните служители, правосадието о политиците са от една каста!!!те са над законите!!!докато няма соцялно равенство и всички да са равни пред закона , няма да има демокраця в булгаря!!!това е основата на демокрацята!!!в момента сме една карикатура на демокраця сас управляваща каста!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А парите ще ги върне ли?Пука й за условната присъда щом е гушнала толкова пари.Нали си спомняте приказката "за кокошка няма прошка,за милиони няма закони"Егаси скапаното правосъдие!

Каква е разликата между оня дето обра инкасото и тази, която е назначена за да пази и управлява парите на данъкоплатците? Никаква! ОТКУПИЛА СЕ Е.

Боже боже, тази нещастница с 53000 лв е проблема? Замазват ви очите, за да сте удволетворени че някой е прецакан и има възмездие. А онези дето източиха милиарди покрай Белене, за тях съд кога?

Основната функция на Агенцията по вписванията е - равитие на бюрокрацията чрез увеличаване на документооборота. Принципът е не едно гише, а 100 молби и гишета за едно вписване. За тази бюрокротична неразбория трябва да си понесат отговорността тия които я направиша. А ю кирливата кражба-бонус на тая госпожа - това е само една от посладиците..

Кой я назначи на този пост!?Някой ако знае да ме светне.

А парите ще върне ли ?

За подобни изпълнения, правете справки със законите в Северна Корея!

Питай твоят вожд бойко - той я назначи - забрави ли ? Или пак друг ти е виновен ? Твоята безсилна злоба е мехлем за душите ни ха ха

Мръсна, гадна, корумпирана държава. С долни и алчни хора на постове, които определят животи и съдби ... Ако го чете страничен човек би изглеждало безнадеждно да се живее в България

То не само изглежда безнадеждно да се живурка тука

Не ни замазвайте очите с разни дребни риби !!!!!!!!!!!

Това е единственият верен коментар. В цялата Агенция са направени далавери за милиони, десетки и стотици и тази е просто една жертва при това на собствената си глупост. По три различни лобита има в Агенцията и всички дърпат в различни посоки и никои дори при желание да работи не може да направи нищо.

"Според прокуратурата смекчаващи обстоятелства в случая са чистото съдебно минало"..... това звучи, като признание,че в държавната администрация работят и хора с нечисто съдебно минало..

а извода отново е,че правосъдната система в този и вид и в този състав е не работеща, компрометирана и престъпна!

а за връщане на парите,никой нищо не споменава...

Алоо, прокурорите! За откраднати ябълки за 50 лева искате 3 години затвор, за 50 000 лева - условно?! Ще дойде ред и за вас - да ви съдим с Народен съд!

ха дано,ама надали..

Браво ! само така,могла е жената и е присловила колкото и какао може,присъдата е голяма как ще живее с тази мисъл ,че е съдена и то условно,била взела 48000.00 лева,Боко Тиквата като взе 4 милярда никой не го усъди даже и условно,щяли да го вкарат в ареста и там да го учистят,хиляда и една нощ.

деер

За тези максимални присъди! Но чете бавно - прокуратурата поиска в лицето на прокурор еди кой си. Не са виновни само съдиите, вкупов с прокурорите, т.е. българските магистрати!!!

боже,боже как спят тези съдии вечерлНе ги ли мъчи съвестта ,че днес е осъдил човек на 1 година затвор за кражба от 50 лв.а след това друг обвиняем за 50 хил.лева осъден условно....Боже ,боже

Когато човек споделя гепената паричка с ДЕБЕЛАТА ЦАЦА, всичко става.

Е, т'ва ли е наказанието - НИЩО! В същото време затворите са пълни с ефективно излежаващи присъди за дребни кражби в размер на ...50 лв., примерно! Какъв пример за назидание даваме на следващите държавни хлебарки и плъхове, които ще продължат да бъркат с алчните си ръчички в хазната?

и примерно. Пък и бонусите ще я крепят 5 години.