Афганистанците вече напират към Турция: Идва ли нова бежанска вълна

Точни цифри не се съобщават, но са главно млади хора, 16-20-годишни. Има много жени и деца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия - перверзните Клинтънови нека сега си ги осиновят всичките талибани, защото ТОЧНО ТЕ СЪЗДАДОХА "АРАБСКАТА ПРОЛЕТ", УНИЩОЖИХА И ЛИБИЯ И СИРИЯ И ЦЯЛАТА АРАБСКА ОБЩНОСТ - НЕКА СЕГА СИ НОСЯТ САМИ КРЪСТА ГОСПОДЕН !!! ТАКОВА РОКАДО НЕ БИ МОГЪЛ ДА НАПРАВИ И НАЙ-ДОБРИЯ ШАХ МАЙСТОР - НЕКА СЕГА КРАВАРИТЕ СИ ОСИНОВЯТ "БРАТОВЧЕДИТЕ" !!!

Гледам изтрили са ми коментарите, в които коментирам колко различни са чернокожите християни от тая арабска ислямска измет в Берлин, където живея. Първите са всякога изтупани, чисти, елегантни, срещам ги да работят като медицински сестри и санитари в болници, на гише, полицаи, усмихнати, вежливи, възпитани, спокойни. Квалифицирани, работливи, знаещи. Наскоро бях по болниците, бях супер доволна от едно младо чернокожо момиче, сестра Джозефин и от едно младо момче от Мозамбик, беше най-компетентният и грижовен от всички. Имат по 1-2 деца, мили, сладки човечета, чисти, усмихнати. Вторите не съм виждала да бачкат, вечно сноват по улиците на тумби, страшно гледащи, все намусени, но с лъскави телефони и зяпат жените. Късокраки, кривоглави, трътлести, едни такива нечистоплътни, брадати уроди.Или забулени батмани, вечно крещящи, бутащи се, повлекли по десетина лапетии и все бременни и бутащи детски колички... Та пак да го напиша. Дори в расизъм не могат да ме обвинят в случая...

имаш грешка.... Германия беше до 2010 някъде... сега се нарича Германистан. Относно чернокожите - ама нито ти, нито другите искат в техните държави да живеят.... А и тука в дира имаше статия как Франция е пред Гражданска война... Та ще дойде време и ще се види кое на къде..

Съгласна съм, че по принцип Европа е само за европейците. Но просто сравнявам едните пришълци с другите нашественици. Сега, в моя квартал е училището за децата на дипломатите и служителите в посолства, половиината са мулати или чернокожи и говорят помежду си на английски. Та си правя изводите от тях и семействата им, в скъп квартал с преобладаващи местни над средната класа. Но по болници и гишета, полицаи по улиците и метрото, едва ли са от същите богаташи, а хората и там са много мили, човечни, работливи и квалифицирани. Чисти, винаги добре облечени, спокойни, усмихнати. Имам приятелка кенийка, омъжена за много готин немец. Тя учи тук и сега работи, много е красива. Но за приятелка от забулените вампири със страховити мъжаги и 50 лапетии не си и помислям... Изпитвам страх и тръпки ме побиват от тях. Макар да познавам мед сестра иранка, много добър и светски човек, но тя е безспорно голямо изключение. Както следва да спомена и голяма част от турците, които са доста работливи. Наскоро ми рекламираха един отличен стоматолог, турчин, завършил тук и си отворил кабинет. Но прииждащите орди неграмотни главорези нямат нищо общо с тези гореспоменати нормални и работещи мюсюлмани.

Поправка: Момчето е от Камерун, френскоговорящ, а не от Мозамбик. Имаше френско име: Седрик.

Много хубаво, ние и Гърция пак ще сме на първа линия. Ама кога Европа, САЩ, Русия и Канада ще спрат да продават оръжия на държави в Африка, Азия и Латинска Америка? Всеки знае в кого попадат оръжията и за какво се използват.

Поне сме спокойни, че НАТО ни пази от....Русия, която няма никакво намерение да ни напада. Докато талибани, главорези, джихадисти и примати ни превземат с многомилионните си армии озверели диваци, за които рязането на глави е културна традиция.

Ако имаха достатъчно пари ,щяха да заминат за САЩ.Но тъй като нямат ,остават в Европа.Явно ще трябва да им организираме круиз до Америка.Това е честно,щото САЩ ги подведоха да се опълчат на талибаните ,а после се оттеглиха,защото им струвало много пари седенето в Афганистан.Сега да си ги вземат,а не само да избират образовани и изучени със зелена карта.

а защо всички са чисти с нови дрехи има и по джапанки и не видях да си карат вода и храна с тях? не искам отговор но знам че така не се минават хиляди километри!!!!

Ми то всички това се питаме отдавна ? И са с нови, скъпи телефони и дебитни карти...

Сорос и Отворено Общество им дават картите. Сорос го прави за да дестабилизира държавите и да им нападне валутата или да им изкупи фирмите и ресурсите евтино.

За кога и той да богатее, а и накъде повече, ама явно алчността не познава граници. А в случая на тоя зъл 100 годишен дъртак, целта оправдава средствата...

В Йемен 5 милиона са на ръба на гладна смърт. Като скелети са. Да сте виждали мигранти от Йемен? За тях няма нпо-та да ги спасяват. Много странно явление..

Ами за християните в арабските държави, които тия диваци изклаха, никое НПО не се разтревожи. Ами за белите фермери в ЮАР, подложени на геноцид и терор от черните ? Всичко е толкова гнусно и долно, че само като ми чакаткат либерастките лакърдии за расизъм и крайно десни, и откачам. Лееи боклуци !

За да лови риба.Дали е Сорос или някой зад Сорос по млад,но Европата по тоя начин се подготвя за дестабилизация в един момент и пак някой ще намаже от това.

Пускай ги ердо към европата ,ама пусни малко и към България ,че ние тук бежанци не видяхме ,заради тебе ама продължаваме да те плюем ,че да има за какво

Защо се насочват към Турция отново? Ами много просто, защото сценарият е същият както преди, стоят на турска територия, после султана започва да плаши еврогейския съюз, после почва да пропуска определени маси и така до безкрай...

Ами иди и им кажи да не идват в турция ,бе тъп,о,Кво стана с нашата мисия в афганистан ,успешна ли беше ,успяхме ли да им докараме демокрацията на афганците,ако не трябва да останем там ,и да пазим демокрацията ,ама май ще бягаме като насрани аслани от талибаните.Даваме им надежди на хората с нашето присъствие там и в един момент ,ги оставяме в ръцете на главорезите и те ще стоят да им резнат зелките ,и защо идвали после в европа -отговорът е заради тъпата политика на европейците

Колкото руснаци и американци им докараха демокрация.Един афган ми казваше за руснаците ,те си разрушиха държавата сами как да им вярваме че ще оправят нашта.

От ИТН се бият в гърдите. Нямало страшно.Тошко Африкански щял да ги спре. Като бил малък, баба му на село му казала как.

на кораби и у УСА на тръстиката

Турция ще ги спре, ако ЕС си плати.

Всичто кова е от Американското нашествие в този район - Сега Европа трябва да организира защитата и тя да прати войски да охрана .

Тия черните копелета освен за абажури и сапун за друго не стават!!! Нагли, гнусни, мръсни и противни. Като ги видиш ти идва да им размажеш мутрите!

Животът вече стана истински ад. Редуват ни ковид вълни с мигрантски вълни от примати. Еврогея се оказа истинско зло.

Какво по дяволите означава “Еврогея” неграмотен трол?

Не се прави на ударена.

Ми ти живееш в Еврогея, ма , пък още не си разбрала....мамина сладка НПО сороска активистка...

Патладжаните които идват ваксинирани ли са? Имат ли маски? И защо те може да пътуват без ваксини и документи, а ние офцете да се ваксинираме?

Ами ще има, като нямаме въоръжени граничари. Аз пък и аз, то граница нямаме, аз за въоръжени граничари мечтая.

Да идват , чакаме ги д отворени обятия

И да, за тях има място, ще се разхождат спокойно, а досадните ни граждани ще се крият отговорно от някой нов щам

В България, прашката ви чака в двореца с 12 серника, пробвайте !

Давайте момчета, само напред към Берлин. Чакат ви белите германки да им оправите генофонда на тия джендъри.

Някоя гарга.. :)))))) Фейк

Ще търсите Борисов да се обади на Ердоган. Мунчо, Чашков е Янаки първи ще избягат.

Имало жени и деца, а като покажат снимките - до един талибани.

Те щото 1/4 се идентифицират като жени, 1/4 като нон-бинари (квото и да значи, важното е да мине номера) и 1/4 като деца. Останалите са мъже ;)

Още се натискайте за Шенген тъпунгери. Веднага ставаме буферна зона за всичкото циганин. После Европа се отдръпва и хоп ето ти заселници у нас.

Не мога да разбера защо не емигрират в Дубай или Саудитска Арабия там ще бъде рай за тях по цял ден ще набиват канчетата в земята и пари бол но явно мисията им друга. Швабите ще бъдат гостоприемни до време

там ще трябва да работят, а те нито искат, нито могат. В Европа живеят на социални помощи и са си много добре.

И се вихрят по улиците ни, колят и изнасилват, наркотици, алкохол, жени... В арабските ще ги избесят за всичко това, а при нас никой не ги закача, те са под опеката на еврогейските ни продажни политици. Най много да ги изкарат с депресия и да ги полекуват в луксозни клиники с 5 степенно меню и после с нови сили тормоз и терор над стадото европейци, които затягат колана и бачкат, че мснгсла има 4 жени и над 20 лапетии...кой да ги хрантути.

Защото евреите искат да унищожат бялата раса.Като я омешат с африканци,араби и т.н. Проекта "МЕНА" е в ход...

А НАТО защо не се намеси ? Нали уж ни пази ? Това са милионни орди, цели армии млади, прави, здрави мъжаги, които прииждат озверели и озлобени. И почват да ни изнасилват и колят. За какво ни е туй НАТО, само да му плащаме масрафа, а то избирателно да напада и източва ресурсите на определени държави ? Защо Еврогея няма собствена армия ? Къде е Фронтекс? Защо трафикантите от сороските НПО-та ги тътрят необезпокоявано ? Не ми втълпявайте, че Ердоган е лошият и той е виновен... Всеки мислещ знае, че той се възползва по най изгодния му финансов начин от еврогейските сатрапи. Щом има възможност, защо не ? Еврогейските ни палачи ни продадоха и предадоха, а не Ердоган. Ай, сиктир, не пасем трева !

Какво ни пази проклетото НАТО от Русия, която няма никакво намерение да ни напада, докато тия джихадисти, талибани и главорези ни завладяват на орди ?????

Легендарният Нострадамус има катрен (четиристишие), в който предрича началото на Третата световна война. На Дунав от Рейн ще се напие Великата камила (и) няма да се разкае за това. Ще трепне Рона и по-силните от Лоара. А близо до Алпите Петелът ще го погуби. Според специалистите войната ще започне, когато „Камилата” пие вода от Дунав и Рейн. Те смятат, че животното се асоциира с арабските държави, които ще нахлуят в Европа и ще достигнат до Дунав и Рейн. Освен това камилата може да означава и арабското население, което днес се е пръснало из цяла Европа, особено във Франция и Германия. Тази война ще е толкова кървава, че след нея ще останат само Индия и Китай, смята средновековният предсказател.

То че с исляма ще има проблем е чсно и на децата в детската градина, само на бавноразвиващите не е ясно, но чак пък само Китай и Индия да останат не ми се вярва, там имат други проблеми, едните са тоталитарни олигофрени, а другите имат сериозни проблеми с бедността пренаселеността и неграмотността. Ако искате да ходим да бегаме към китай стига да ви се работи за паница ориз по 16 часа.

слафчо ще ни спаси , не бойте се

Ако не за нещо друго,то западна Европа трябва да е благодарна на САЩ,че им осигурява бежанци от Яфрика и Азия !

Искам да си взема един такъв вкъщи да спи до мен!

Днес се шегуваме, ама утре как само ще ни ги разпределят по къщята да ги интегрираме и да се обогатяваме от тяхната "култура". И няма не искам ! Иначе си расист, ксенофоб, ислямофоб, фашист.... Като гледам с каква скорост се шири либерастката лудост, само все по големи гадости очаквам от брюкселските палачи.

PEYTSCH

Идват, идват с тестове, с маски, изкъпани, облечени и сити...Вадят пачки за таксита и ...айде на Джермани.

Братята афганци са наши роднини. Нали си спомняте покойния професор Божидар Димитров беше написал една книжка как Александър Македонски изпоженил армияти си в Бактрия днешен Афганистан и така събрал двата клона на изначалното българско племе.

Няма нищо по-страшно за България в момента, от демографската катастрофа. Селата са мъртви, а те са "корените" на един народ. Градовете са на път. Даже и столицата е мъртвило в сравнение с Букурещ, Атина... да не говорим за големите градове. Тези бежанци, които не са парзити и престъпници, са повече от добре дошли, такива ще спасят държавата ни.

Ти явно живееш в паралелна вселена, в която нелегалните работят, спазват законите и нямат претенции. Искам и аз там

Това вече е наша работа, да ги интегрираме правилно. Не трябва да ги тъпчат по лагери. Трябва да ги заселват, да се сливат с нас, да се женят за момите ни, да имат много деца. България е празна и мъртва държава, РАЗБЕРЕТЕ ГО!!! Здрави и млади хора ни идват на крака, а ние се правим на "елфи" и "снежанки" и ги гоним. В България интеграцията не трябва да се оплесква както на Запад - да ги ползват за миячи и чистачи, да ги тъпчат по гета, да ги хрантутят с социални помощи, а те да се радикализират. У нас трябва да ги интегрираме правилно - сливане със нас, да се женим и плодим, защото сме изчезващи, да се заселват, да си водят и роднините, да бъдат пълноправни...

Мая маноловска простотия

И кои са тия "бежанци", дет не са паразити и престъпниици? То ние нямаме нищо против японски, немски, холандски, австралийски "бежанци". Ама имаме много против афгански талибани... Май нямаш връзка с кораба майка, а ?

Да,селата са корена на народа, но тия башибозуци идват да помехамеданчат всички джендро, толерантни и пр.

Дето не стаавт за чеп за зеле, а са тръгнали да интегрират хора идващи от пещерна култура. Вероятнмо не си идеалист, а си от доброто утро на свръхтолерантните, които си мислят че да си толерантен към всичко дори и към това, което може да те унищожи е добродетелно. Гледай да влезеш в час преди съвсем да се побъркаш.

"Българи" вече отдавна няма, тази биомаса, населяваща територията, наречена България, няма нищо общо с българите в онзи идиалистичен смисъл. Тази въпросна биомаса е реално мелези, полуцгани, полутурци и страхливи, конформистки помиияри, търсещи на кого да се продадат.

По-назад на снимката се вижда Радев с вдигнат юмрук.

Афганистанците са обичат мъжkо дупе, та се надявам да ме огрее и мен.

Единствената адекватна и трезва реакция на българите в настоящото ни положение, би била промяна на отношението ни към чужденците, интегрирането им, смесването ни с тях с оглед на неизбежното ни изчезване. Съжалявам, но друг начин няма.

Чужденци да, афганистански и иракски терористи - никога. 500 години сме съжителствали с подобни гости. Ако има христяни/или други неправоверни които да могат да избягат от там да се заселят тук - може, след задължителен изпит - да си избърше гъза с корана и да изяде мазна свинска пържола. Даже предлагам да разменим нашите мангусти за техни християни/атеисти

Надявай се, скоро ще те огрее. Ти за друго и не ставаш, освен за ебане.

Пожелавам на всеки бежанец да се ожени за хубаво, бяло, синеоко и русо българско момиче и да имат много деца. Само така ще се спаси Майчица България!

Дано ти стане зет някой афганец. Да ва забули с черни чаршафи из вас и да му седите диван чапраз. Пък кат го ядосате да ви резне гръкляна. Едва ли сте руси и синеоки, но то под чаршафа това не се вижда ? Важното е да го интегрирате или по точно той вас да интегрира.

тоя е мангал дето се мисли за турчин, та го мразят и в Турция и в България. Иска му се да е синоека бяла мома, но е черен осмърдян мангал

Афганците чули , че адвоката на БХК Хаджигенчо, Човека на Сорос Ристо и Слави Тъпото взели властта в Булгаристаня. Значи вратите са отворени а, Мая ще им дава по 4000 лв за всяко чаве.

Не е въпрос дали сме толрантни или не. Можем да сме каквито си искаме. Проблемът ни е, че ИЗЧЕЗВАМЕ. Не можете ли да разберете?!?! Стига сме се правили на "снежанки" и бели хора, защото не сме. Ние сме един мрсен и умиращ народ, за когото бежанците са СПАСЕНИЕ. И ако не го разбереем по лесния, ще го разберем по трудния начин.

Тъпак, те отиват в Германия, искат бели хубави германки а не трътлести ориенталки.

И тук имаме хубави моми за тях!!!

Дай им дъщеря си бе, дето не се е родила. Трольовец.

Недей да разчиташ на тия тъпотии. Германия не може всички желаещи да поеме и тия боклуци ще кандисат и у нас. Достатъчно е няколко стотин хиляди главорези да се заседят и в яда си, че са у нас, а не в Германия, ще гледаш филми на ужасите на живо. Каквито смели юнаци роди демокрацията ни, не ми се мисли...

Заради такива луди либерастки отрепки, пак ще затънем в многовековно ислямско иго... Гостоприемни олигофрени, които чакат мързеливи и ебливи диваци да го спасели от изчезване. Точно за отрицателно време тия ще ни ликвидират, тъпанар!

Теб те виждаме къв си. Либераст-толераст-педераст.

Предпочитам тази вълна отколкото ковид с безкрайните вълни. Политиците ще клекнат пред афганите, напред юнаци.

Само дето ковид вълната по има шанс да изчезне, а това зло остава завинаги и като метастази се множи и трови.

По-добре да тръгнат повече, ще ги пратим на Меркел за облагородяване на тази фашистка джендърска нация.

На какви се правим ?!?! Българите сме мелези, носещи гените на половин Ориента. Пет века османците са имали метод за генетично претопяване на местното население: събират всички моми и невести на селото, изнасилват ги, за да родят турчета. И те раждат. Но османлия е сборно понятие, те са били: турци, цгани, арнаути, черкези, татари, араби... всякаква азиятска сгаaн. Така че, ясно е какви гени носим - на половин Ориента. Интегрираме бежанците И СЕ СПАСЯВАМЕ, иначе този мрсен народ ИЗЧЕЗВА.

Не е така, нямаме азиатски гени, това е официално изследване на генома. Прочети преди да пишеш.

Интегрирай се ти с тях. А като начало иди да тренираш в Столипиново...

Лоша новина,но ние сме в сигурни ръце чалгарите и мунчо ще се справят.

Бтв навремето не откриха ли, че българите са тръгнали от афганистан. Отваряйте обятията...Новите ни сънародници са перфектни за космонавти. Те имат и една традиция "бачи бази", което ги прави идеални за целите на европейските ценности!

България ги приветства! Това са наши братовчеди - прабългари! Само те могат и ще възродят България!

И сега друг вирус ще тръгне от тези пристигащи "гости" от циганията там.Нямат свършване .Няма ли кой да ги кастрира тия г...а!

Докато нас, европейците, ни делят на ваксинирани и неваксинирани, докато ни тормозят и наказват, ограничават и натискат, докато не ни зачитат правата и свободите, и ни затварят по къщята, по държавите...ни пълнят с орди въшлясали и крастави чуждоземни племена, без документи за самоличност, без ваксини и тестове, кодове и всякакви такива тъпотии...които топло приемат и настаняват на еврогейската софра, щедро разпъната за тях. Писна ми от тоя сатанински Еврогей и живота ни, който превърнаха в един ужас без крайй, в истински ад. Дано да пукнат болните либерадтки мозъци, които промениха Европа и я превърнаха в клозет, в истинско гето. Които съсипаха живота и бъдещето на европейците. Не завиждам на тези, които са създали деца и те ще трябва даживеят с араби, с грозни и страшни афгани, в този кошмарен либерал-фашизъм Как пък не се роди ни един нормален европеец, който да спре тая либерастка лудост...да сложи край на тоя ужас ! Само малоумни и продажни джендъри, които мислят само с гъза си и за гъза си.

А PCR тест имат ли?

Нямат, но нашата здравна каса ще бъде ДЛЪЖНА да финансира тестовете на афганистанците. А това ще бъдат хиляди и хиляди тестове. Но няма проблем. Ние сме богата държава от ЕС, здравната ни каса ще поеме всички тестове и лечението на горките афганистански бежанци.

Бе каква здравна каса, тия ако нахлуят ти държава няма да имаш, той за здравната си каса кахърен...

Всичко по реда си. Те веднага няма да унищожат държавата. Първо ще източат всички нейни средства. Сетне ще преминат в атака.

То пък щото много има за източване. Те богата Германия вече източиха..

Е те сега ако Славуцата не се цуне с Ердоганя, жалба ни майка. Или Мунча с дрона да ги запре!!!

Нека напират мая Манолова ще им дава по 10000 лева за да раждат малки афга нистанчета.

Аз си спомням, че навремето ссср построиха в афганистан училища, болници, санаториуми, академии на науките, заводи, телевизии, старчески домове. Сега тези мигранти са тръгнали към братска русия, защото там е единственото хуманно управление на света, а и стандарта на живот им е познат. Все пак навремето афганистанците поканиха съветската армия за да строи! Американците разрушиха идилията...аллах да ги накаже!

Като видях снимката напълних гащите.

Ми то си е за страх. Вижте им само безумните, дивашки погледи. Прииждат още кръвожадни диваци... Жена да не си вече в либерастка Гейропа. Докато ни ограничават и превръщат в мишки в капан, еврогейските ни палачи ни пълнят с жестоки племена. А стадото дреме и приветства Директивите на Брюкселския Коминтерн и фашистката диктатура.

Тия и на мъже налитат. Пази се, че идат...

Пази се ти, аз съм жена и не разчитам такива като теб джендъри да ме пазят...