Путин призова НАТО да не напуска Афганистан

Силите на НАТО би трябвало да останат в Афганистан, докато си свършат работата там.

Обратно в новината

Коментари - Путин призова НАТО да не напуска Афганистан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами другарю Путин, там не е само НАТО, има войски на още много страни. Само няма руски. Те ли да ни пазят?

Другарят Путин явно не чете дир.бг. Сега, след това негово изказване, родните комуноиди са в небрано лозе - как да плюят по НАТО и САЩ, като самият им жив руски господ ги подкрепя в това имначинание? А колегата Мистър Х е много прав - лесно и удобно е друг да плаща с кръв и пари твоята безопасност.

ми могат пазят им я границата, тук на теб най-много Джаба Хътянина - по познат като Аню Ангелов да ти даде вазелин за бойна готовност ама надали...))))) така че яко ще те боли ...кога сам се сещаш нали ))))) тогазз ще видиш как всички съседи са ни приятели ....

А вие преди 30 години защо не си свършихте работата, бе, Путин. А избягахте най-позорно и даже не си прибрахте комуниста Наджибула, а го оставихте на талибаните да го обесят надолу с главата. Нали сте много свестни и солидарни! То е най-лесно някой друг да дава трилиони долари, за да ти пази южната граница. Като искате НАТО да ви пази границите - ще плащате. Сега поне пари имате - петролът е достатъчно скъп!

Явно не си чувал, кой въоръжаваше талибаните! Ако не можеш да четеш, поне гледай филма с Том Хенкс май беше, преди да даваш тъпи мнения.

А твоите свъветски братушки просто никога никого не са въоръжавали - те са просто едни ангелчета, които ей така прелитат над Афганистан, като едни божи кравички. Нищо не искат, никому нищо не правят, а целите им са изцяло благотворителни! Не ставай смешен!