Адвокатът на САЩ: Асандж застраши живота на хора, помагали на Запада

Британски съд трябва да изслуша страните и да реши дали 48-годишният основател на Уикилийкс да бъде пратен в САЩ, където може да получи присъда от десетки години

Обратно в новината

Коментари - Адвокатът на САЩ: Асандж застраши живота на хора, помагали на Запада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нима отварянето на досиетата и на агентите ни в чужбина с нещо да се отличава? Съдят ли за това държавата? Защото предаде тези работили за нея!

Е ще излежи колкото може.

краваро-;ионистките престъпления са на показ!

Хора помагали на цру и шпионажа в полза на картелите. Запада не включва ли Германия. Защото се извадиха доказателства за подслушване на канцлера.....

Кратко и ясно.Педалите мечтаете за панделата за ви пръскат халката.

Укито показа на света истинското лице на щатите и сега шматките искат да си отмъстят.

170 години за този про-руски некъпан миризливец звучи добре

"помагали" тия "хора" от агенции кат ЦРУ и др. такива не са хора след тях и трева не никне

къде по света хакване на разузнавателните агенции, че и на всичкото отгоре - разпространение на секретни документи от разузнаването, не се наказва със затвор ?

добре, говедарче

Щатските болшевишко комунистически престъпници демократите,му спретнаха тоя фарс

За съжаление не. А трябва. Без значение за кой режим са работили, тези хора са работили за държавата. И са работили наистина с риск за живота си.

Щото извади на показ мизериите на щатите? Щото показа на света как щатите подслушват незаконно? Това ли е вината му? Ти да чу някой да търси от виновните за това подслушване отговорност?

Този да не е Скрипаля, ба? .. Журналист е. ....

Чакай да се сетя, АМИ ДА! У нас. В България. Първата работа на пишман демократите у нас беше да публикуват и любезно да предоставят пълни списъци на агентурната и контраагентурна мрежа на който си ги поиска. Търговско, политическо разузнаване - наред. И няма осъдени за предателство.

To не е задължително да си или журналист или престъпник. Може и двете, нали знаеш? А относно това какъв велик ''борец бил за свобода на информацията'' и т.н. Да беше разяснил нещо за Путин, а? Да обясни там как само с един клик на мишката те слушат, и ти четат пощата, примерно ако говориш нещо проти Путин. И за разлика от Щатите - това се случва без съдебна заповед, без нищо ! Тогава ще повярваме колко велик борец бил. Засега си остава само престъпник на московска каишка. Некъпан от години !

За ДС агентурата ли говориш? Тези са не само за списъци, но и за затвора. А ако искаш го наречи и както обичате да го наричате съветските тролове - Народен съд. После в Белене.

Шило

Асандж е герой! Показа истинското лице на " усмихнатата" демокрация.

Шило

Асандж и Сноудън заслужават Нобеловата награда за мир!

Шило

Борка, ти си изнервения, аз казвам, че тези хора са направили много за света! За доброто на света.

Kalin

Само ни говорят за свобода на словото и независима журналистика а като се появи искат да я унищожат тотално по най бруталния начин.И това били демократични държави?Прийома им спряма този човек е тотално в стила на Северна Коря само дето действието се развива на руго място.

Фашистите са си фашисти, яздиха човешки същества в Ирак,а сега Асандж им е виновен

асандж разобличи лъжците от ЦРУ които излъгаха за да избият милиони с една единствена цел - НЕФТ. и сега го съдят за това че е разкрил лъжата. но това все пак е САЩ. представете си този човек ако беше руснак - какви санкции щеше да има. когато руснаците убиха Литвиненко че разкрива информация това беше удар срещу демокрацията. когато САЩ убиват, изтезават, отвличат, строят незаконни затвори и т.н. това е демокрация. къде е нашата Плевнука кукурушка да се изкаже колко лоши са руснаците и колко добри са американските куршуми. абе я направо да му подарят един в задника че да спре да се развява насам на там.

Дали се къпе или не си е негова работа ! По важното е, че извади на бял свят нечии мръсотии, и цял свят ги видя ! А те смърдят, и то яко !