Адвокатът на САЩ: Асандж застраши живота на хора, помагали на Запада

Британски съд трябва да изслуша страните и да реши дали 48-годишният основател на Уикилийкс да бъде пратен в САЩ, където може да получи присъда от десетки години

Обратно в новината

Коментари - Адвокатът на САЩ: Асандж застраши живота на хора, помагали на Запада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

асандж разобличи лъжците от ЦРУ които излъгаха за да избият милиони с една единствена цел - НЕФТ. и сега го съдят за това че е разкрил лъжата. но това все пак е САЩ. представете си този човек ако беше руснак - какви санкции щеше да има. когато руснаците убиха Литвиненко че разкрива информация това беше удар срещу демокрацията. когато САЩ убиват, изтезават, отвличат, строят незаконни затвори и т.н. това е демокрация. къде е нашата Плевнука кукурушка да се изкаже колко лоши са руснаците и колко добри са американските куршуми. абе я направо да му подарят един в задника че да спре да се развява насам на там.

Фашистите са си фашисти, яздиха човешки същества в Ирак,а сега Асандж им е виновен

Kalin

Само ни говорят за свобода на словото и независима журналистика а като се появи искат да я унищожат тотално по най бруталния начин.И това били демократични държави?Прийома им спряма този човек е тотално в стила на Северна Коря само дето действието се развива на руго място.

Шило

Асандж и Сноудън заслужават Нобеловата награда за мир!

Шило

Асандж е герой! Показа истинското лице на " усмихнатата" демокрация.

Щатските болшевишко комунистически престъпници демократите,му спретнаха тоя фарс

"помагали" тия "хора" от агенции кат ЦРУ и др. такива не са хора след тях и трева не никне

170 години за този про-руски некъпан миризливец звучи добре

Щото извади на показ мизериите на щатите? Щото показа на света как щатите подслушват незаконно? Това ли е вината му? Ти да чу някой да търси от виновните за това подслушване отговорност?

Дали се къпе или не си е негова работа ! По важното е, че извади на бял свят нечии мръсотии, и цял свят ги видя ! А те смърдят, и то яко !

Укито показа на света истинското лице на щатите и сега шматките искат да си отмъстят.

къде по света хакване на разузнавателните агенции, че и на всичкото отгоре - разпространение на секретни документи от разузнаването, не се наказва със затвор ?

Този да не е Скрипаля, ба? .. Журналист е. ....

Чакай да се сетя, АМИ ДА! У нас. В България. Първата работа на пишман демократите у нас беше да публикуват и любезно да предоставят пълни списъци на агентурната и контраагентурна мрежа на който си ги поиска. Търговско, политическо разузнаване - наред. И няма осъдени за предателство.

To не е задължително да си или журналист или престъпник. Може и двете, нали знаеш? А относно това какъв велик ''борец бил за свобода на информацията'' и т.н. Да беше разяснил нещо за Путин, а? Да обясни там как само с един клик на мишката те слушат, и ти четат пощата, примерно ако говориш нещо проти Путин. И за разлика от Щатите - това се случва без съдебна заповед, без нищо ! Тогава ще повярваме колко велик борец бил. Засега си остава само престъпник на московска каишка. Некъпан от години !

За ДС агентурата ли говориш? Тези са не само за списъци, но и за затвора. А ако искаш го наречи и както обичате да го наричате съветските тролове - Народен съд. После в Белене.

Хора помагали на цру и шпионажа в полза на картелите. Запада не включва ли Германия. Защото се извадиха доказателства за подслушване на канцлера.....

краваро-;ионистките престъпления са на показ!

добре, говедарче

Е ще излежи колкото може.

Кратко и ясно.Педалите мечтаете за панделата за ви пръскат халката.

Нима отварянето на досиетата и на агентите ни в чужбина с нещо да се отличава? Съдят ли за това държавата? Защото предаде тези работили за нея!

За съжаление не. А трябва. Без значение за кой режим са работили, тези хора са работили за държавата. И са работили наистина с риск за живота си.