Мъжът на Мейзер искал да докаже, че ще скъса свинска опашка

Доказано е, че няма умисъл и смъртта на съпруга на Анита Мейзер - културистът Николай Димов, е настъпила от асфикция (задушаване), заяви адвокатът й.

Обратно в новината

Коментари - Мъжът на Мейзер искал да докаже, че ще скъса свинска опашка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

човекът бил с вързани ръце и крака, със счупен нос, предполага се от силен удар, който го вкарал в безсъзнание, а после зверски удушен, че и клан, и шмайзерът обяснява, че всичко това се случило по негово искане, тя му се молела да спре да тренира, какво тренирал, да си чупи носа ли, или да си реже главата?

Днес нямали да има нова версийка - версаче на траверса? Голяма скука нищо весело няма.

да ви кажа едно мое съмнение : имам чувството , че тази "цоцолана" е сключила "сделка" под масата за износ на "свински опашки" в щатите и ги е "тествала" като доказателство...

Та, да си дойдем на думата - сега вече, след днешните разпити и "следствени действия", цацаратурата се чуди - "А дали изобщо е имало убийство?!". Щото правили възстановки и разстановки, и стигнли до версията, че Николай поискал киликанзерът да му върже ръцете за масажната маса с кабелните стяжки, и на врата да му сложи две - щото и преди той късал (?!) по една лесно, и пак с ръцете бързо ги скъсал и се освободил, а след това умрял. Тя в началото не разбрала точно какво става, после - като загряла, че той не мърда и не диша, почнала да го бута и да го вика по име, при което тялото паднало на пода и му се счупил носа - и потекла силно кръв ... (как така е потекла тая кръв от умрял човек, не се обяснява - явно те си мислят, че може. Всъщност, ако е бил умрял и сърцето не е работело вече - няма как да тече кръв от него ... И не казват какво станало с двете стяжки на врата?! Тях нали не ги бил скъсал ... Ръцете били вързани за масата - отстрани, а тези на врата - дали също за масата, или просто около врата?! ... Неясно) Тогава тя почнала да реве и да вика силно, тичала насам-натам ... явно така цял час, щото се е обадила на 112 един час след настъпване на смъртта. Пак някаква фантасмагория, май! Но тая версия изглежда доста харесва на цацаратурата ... А 30 хиляди били в лева. За да не се разчувало по медиите - вече е късно за тия грижи ... Айде, за днес стига. Утре - нов ден, нови версии ...

Доста тъпа версия са скалъпили, за пръв чувам подобна глупост! Адвокат Марковски е светец пред тия.

Неправилно се е..т, садо мазо- глупости еврогейски само здравия и правилен .екс ще спаси света!!

Защо с турски паспорт и убийство на двама българи получаваш домашен арест, а с български и американски паспорти - задържане под стража?!

Някой може ли да каже какъв модел са тия свински опашки.....

Последен модел.

за износ в щатите са...:)))

Ами, то има един модел общо, доколкото знам, цветовете на пластмасата може да се различават (виждала съм червени, черни, бели - най-често), но няма кой знае колко варианти. И дължина/дебелина съответно - до 10 см са тънички и удържат опаковки, чифт обувки, чорапи, доматите около колците, рози на плет ... чаркове на електронна джаджа от магазина, а по-дългите и съответно по-дебелите - могат и доста сериозни неща да завържат - например, в САЩ с тях връзват наистина ръцете на престъпници - точно защото не могат да се развържат сами! Много е болезнено това нещо.

има такива, които не се късат като по филмче от youtube. тая пача сигурно си ги е донесла от USA. Да се върнат малко назад и да видят как дедо Мейзер се е споминал, за тая сигуно филм може да се направи

Човек не мре за 60 секунди., има време да се махне свинската опашка, по важното е друго, че красотата ще спаси света, а грозотията го убива!!!

Не можем да знаем,че е по взаимно съгласие,защото единият е мъртав.Самият факт,че е предложила откуп работата и не е читава!!!

Подценяваш пиар методите на милицията, да не мислиш, че ще го раследват полицая който го твърди.

Само увеличаваме трагедията на тези хора като плюем непрестанно по тях. Много е жестоко. Може наистина да е нещастен случай, пияни, дрогирани, направили някаква глупост по невнимание, по-добре да не съдим без да знаем какво се е случило.

Виж сега, по принцип си права, но нека и тези гнусни хора и гнусните им адвокати да престанат да се излагат и да се скрият някъде засрамено на тъмно. Боклуци

Извинявай, ама на кое викаш хора? На грозния лъжлив траверс Асан-Анита, дето в се оказва и хладнокръвен убиец? Все ми се струва че и "бизнеса" на зомбито-траверс е свързан с големи гнусотии. А другия/убития/ сигурно е бил съучастник в гнусотията и е станал неудобен и малко умрял.

айде сега американски гражданин била,тя горката предложила парите..ама да не си помислим че е богата ,всъщност ги нямала...егати и цирка...всеки ден нещо увърта,абе кажи истината и да се приключи...

Адвокат на убийца-пари........

Естествено, това му е работата.

Отмъщението на свинските опашки за тяхните стопани...

Егати тъпата версия!Кой ли съдия би повярвал !?!

Всеки в БГ на който му платят достатъчно!

Свинската опашка не се къса, а се "самоотключва" при определени условия - например, ако ти е на ръцете, или, ако си добър фокусник...такива работи.

Всеки фитнес инструктор познава в детайли човешкото тяло и мускулатурата. Да не е дебил да смята, че с вратни мускули може да направи подобно нещо?! Явно адвокатчето никога не е спортувало.

Те всички културисти бъкат от мозък :)))

Защо ни занимавате с тази глупост

на адвокатите, за да отърве панделата. Дорде пропеят първи петли 100 пъти ще се смени версията, че да бъде "удобна" за обвиняемата. ПОЗОР!!! Какво казва химическата експертиза, моля?! Бил ли е упоен здравеняка?! Стопроцентово.

Химикът във Варненската болница, който се занимавал с поръчките на съда, се пенсионирал! Незаменим кадър! Това било голям проблем - обясни вчера прокурора ... Има варианти: 1. Назначават го обратно на граждански договор за 1-3 месеца и той веднага свършва работата, както и преди си я е вършел; 2. Командироват един от София или другаде, където имат двама - за някое време, колкото е необходимо; (тия два варианта, като по-рационални, пракитчни и бързи, не се разглеждат от цацаратурата) 3. Организира се конвой за пренасяне на епруветките със заветните течности и хора да ги пазят до София, тук хората чакат в хотел, пишат се протоколи, обработват се матрялите ... и се връщат във Варна. Този вариант, като най-скъп, бавен и не особено сигурен - щот е път, всичко става, може да падне някоя епруветка в канавката, или да открадне мечка, или нещо друго - изглежда, че е любим на цацаратурата и те на него ще се спрат - нали трябва да се проточват нещата, докато киликанзерът събере пари и се договорят сумите с всички!

Защо не е викнала веднага бърза помощ, как е разбрала, че е мъртъв. Това си е предумишлено убийство.

Този е бил голям ентусиаст - тренирал е упорито в 2-3 ч. през ноща.

А защо е клан тогава - искал да докаже, че може да си отреже главата с вързани ръце ли?

да си среже свинската опашка на врата, след като не е могъл да я скъса.

Мисис България била Американска гражданка..... спирам да чета глупостите, които пишете.

Още по-добре, щото в някои щати ще я пратят при мъжо й с електричката.

МИСИС БЪЛГАРИЯ 2016 ( нерегистриран ) 18.08.2016 12:50 ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО,ЗА ДА Е ЗА НАЗИДАНИЕ НА ВСИЧКИ ОНИЯ Т.НАР.ВИП В БЪЛГАРИЯ.ДОЛНИ БОКЛУЦИ,КОИТО ВСЕКИ ДЕН ГЛЕДАМЕ НО ТЕЛЕВИЗИЯТА.НАСАЖДАТ НИ ТЯХНОТО ИЗВРАТЕНО ПОВЕДЕНИЕ,БЕЗ ДА ОСЪЗНАВАТ,ЧЕ ГИ ГЛЕДАТ ДЕЦА,КОЙТО УТРЕ ЩЕ ГИ КОПИРАТ.НЕКА СЕ ЗАМИСЛЯТ ПРОДУЦЕНТИТЕ НА БТВ И НОВА ТВ.КОИ ДОЛНИ И СКАПАНИ БОКЛУЦИ ЩЕ КАНЯТ В ПРЕДАВАНИЯТА СИ САМО И САМО ЗА ЕДИН РЕЙТИНГ.ГНУС МЕ Е ОТ ВСИЧКИ НИКОЛЕТИ,ЗЛАТКИ,МАРИИ,АНТОНИИ,АЗИС,ЕВГЕНИ МЕНЧЕВ,БОЖИНОВ ......И ОЩЕ МНОГО ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ВИПОВЕ.

Коя ВИП персона сложи минус

За съжаление сте прави.Но това се прави съвсем умишлено и целенасочено.Защо много по-лесно се управляват същаства чийто еквивалентен образ е уста ,право черво и ректално отверстие.На тях им трябват две мозъчни клетки , които да съхраняват цялата информация необходима за съществуването им.Няма децата да подражават на научни сътрудници,астрофизици или неврохирурзи,зер. Те са неразбираемии "дрънкат"глупости ,ттрудно смилаеми за новиа ,разкрепостен ,евроориентиран българин.

Да не би да да крали от държавата двамата съпрузи? Защо не отидеш да повдигнеш обвинение на Донатела Версаче и Ким Кардашиян...късопишков? Мъжът е работил в България и САЩ. В САЩ не можеш да скриеш доходи и да не платиш данъци. Кой с кого си ляга и как си ляга не е работа на късопишковците. Като си ербап, отиди и търси сметка на Баневи, Гергови, Бокови, Станишеви. Освен че са по-грозни от одумваните съпрузи са окрали и държавата. Или не ти стига адреналина за такова нещо? Да, забравих ... ти слушаш всяка вечер Рахманинов рязлиствайки "За държавата".

Аха, тая се е върнала в бг, че там са я погнали за неплатени данъци точно.

чисто убийство си е ... ако иска някой да се пробва.... само ще я дръпна да се затегне около врътлето, ти ходи после да търсиш ножици даже няма и да можеш да подвреш ножицата а да скъсаш свинска опашка с ръце е почти невъзможно а ако я е затегнала докато мъжът и е спял то той не би имал никакъв шанс

Дори и така да е когато видиш че не може помагаш да се откъснат...Престанете вече с поредните извращения налазили българските земи благодарение на великата ''демокрация''

работи ли нещо в България ? Или търси разни дебили в БГ-то с които да прави видеозаписи.

друго. Анка да е записвала садо-мазо сцената и убийството накрая, с цел записът да се използзва в порно индустрията в САЩ и тя така да си заработва огромни кинти. Това не е конспиративна теория. В Холивуд и изобщо в Америка има всякакви извратеняци, които поддържат тайни интернет сайтове или монтират филми от подобнни риалити кадри.

ДА! Също така има много хард жанрове, садо-мазо убийство в кадър - наречено СНЪФ. Не опитвайте този бизнес, нищо не остава скрито-покрито, ще изпатите жестоко.

От цялата работа не разбрах тоз' левент, мъжа Анитин, с какъв точно мускул е искал да скъса свинската опашка?!;) Много ми е важна тази подробност, значи, щом случая е обявен за "парадоксален"...

Кой не е внимавал в час? Не защитавам недоразумението Мейзър, но на врата има мускули, които ти държат главата.

Не си схванал тънкия хумор.

Прочетох всичко - знам какво значи "асфикция";о), но след като три дни по всякакви медии четем и слушаме за садо-мазо предпочитанията на не'кви шебеци и брътвежите на адвоката, освен да го ударя на бъзик...

Анита му е приложила захват с 2 цици и успяла да го задуши.

да приемем твърденията на адвоката за истина, че искал да покаже как ще ги скъса с мускулите си. Само един въпрос имам тази "свинска опашка" на вратът със адамовата ябълка ли е смятал да я скъса ?

А имам въпрос към теб. На кой би му хрумнало да убива някого със свинска опашка, при условие, че има много по-сигурни начини за това, нож например?

Може би на такъв, който иска да се размине с убийството, като го нарече нещастен случай. Ти как мислиш ?

Парадоксът е твърдение или група твърдения, които водят до противоречие или пък са в конфликт с интуитивната логика. В действителност обаче, или противоречието е само привидно, или пък поставените условия в твърдението не са или не могат да бъдат верни в целостта си или по отделно

Уморих съ да писувам как Косматия го боли Косматия по въпроса!!!! Та спирувам да четувам таквиз теми и да коментирувам!!!!!

Поредната циганска история .......... жената просто е объркала инструмен6та за рязане, трябвало е да търси клещи резачки, 1.5 - 2 мин. и Адиос Амиго, никой не може да скъса свинска опашка с голи ръце абсолютно е невъзможно !

Eй , има ора с по една гънка на мозъко и она е напраена от удар с тесла по главата ! Tия като се напънат и гънката и'м се изправя , а кога са у клозето - мани ,мани - не мое да си намерат вратата да излезнат и не знаат к'во дират вътре...е те такива са и тия двамата...

Истината е някъде там...

Че тази цицорестата, след като не е БИЛА ВИНОВНА, защо тогава предлага подкуп?!

Първият път очевидно е сбъркала на кого трябва да даде парите, за да излезе невинна, но като чета какво казва адвоката мисля че вече е налучкала - на съдебната система.

аман! прекалено много и голямо внимание към тези глупости и към тези идиоти! войната чука на границата на България, те ни занимават е бохемата и проблемите им: всеки празен живот завършва така!

ДЕЙВИД КАРАДАЙН

И Майкъл Хъчънс.

шмайзерът през 5 минути генерира нова версия какво е станало и ревейки я съобщава на поредната си приятелка, леля, журналистка и изобщо на всеки, който има сили да й слуша глупостите

От морските сайтове. Анита Шмайзер с нова версия било " трудова злополука". Нямам идея кои и го е вкарал в главицата ама яко ще загази за неспазване на трудовото законодателство. Договори, данъци, осигуровки, секс на работното място. Може да отпере и за това че няма лиценз за услугата.

Това е работата на адвоката , да изкара Убийство , като уникален нещастен случай и че убийцата Желева е потърпевша и и трябва закрила !

Нито ден без поне три нови версии! Сега вече се появи и латиноамериканската връзка - някакви богати хора от Латинска Америка (тая сигурно си мисли, че това е една държава със столица Рио и големите плажове ... ) щели да наемат Николай за техния фитнес, та той искал на тях да им се доказва, че къса свински опашки - и казал на жена си да му върже няколко - ДВЕ на врата, също и на краката и на ръцете - както си лежал на масажното легло в домашния фитнес! Тя трябвало да го снима с джиесем - нали няма камери на белия свят, та клипчета за реклама пред бъдещите работодатели се снимат само с мобилен ... Но тя и това не направила, ами стояла там отстрани и гледала сеира ... Той от напъните по едно време паднал от леглото на пода, разбил си носа и от това била цяла кофа кръв, която после била по целия под и на едно място пласт от 1 см ... Какъв беше тоя нос, какво беше това чудо?! Разследващите повярвали - що не, няма те да мислят версии, я - жената има буйна фантазия, тя всеки ден излиза с варианти! Адвокатите пък веднага квалифицирали случая като "трудова злополука" - човекът умрял, докато тренирал - нали културист, на когото му е лошо заради татуировка от предния ден, точно така почва посред нощ да тренира нещо, което е невъзможно по принцип, и е много опасно за живота! Което тя съзнавала, ама той явно - не! Отсега мога да кажа какво ще прави киликанзера в затвора - ще пише романи на ужасите - "как да усмъртим културист", например, с подробни инструкции за дебелината на свинските опашки за всяка част от тялото на чиляка ... Аферим, бабо, машалла! Чакаме утрешните серии и версии - за днес може би стигат!

тия и двамката са били в Америка. Америка е с огромна порноиндустрия- всичко се снима- блондинки, брюнетки, траверси, кулуристи, магарета, кучета всяква зоофилия и прочие гад- пазара е огромен. Полицията трябва да установи интернет трафика от мястото на убииството- тоя блок е пълен с камери- ясно е кат бял ден, че са се снимали- и да го е изтрила записа има си начини да се възстанови

Дали Анчето Желева не е искала да докаже, че може да убие културист ? Напълно е възможна и такава версия. Нали ма Анке ?

Щъ знайш и аз това си викам. Тая само са искали да я наемат ог КГБ, щото порно-кариерата ѝ уйде, пък е и хамериканска селянка, не само варненска. Но за тест е трябвало да убие здрав и прав културист сал с едни голи гърди - и те ти го резултата сеги!

И за да докаже, че може да скъса "свинска опашка" е трябвало да си я затегне около врата ли?!

Да, точно така - и то ДВЕ - за по-убедително! И по една на краката и на ръцете ... за да не може да се освободи по никакъв начин! А в устата кърпа ли си е сложил - сам, разбира се?! Преди да му върже ръцете ... Сигурното си е сигурно, кво?!

Худини ряпа да яде...

Първо - винаги може да бъде сложена свинска опашка е айде не против волята му, но поне без знанието му. Ако е бил дрогиран, ако е било сипано приспивателно в питието му или просто е бил заспал. Второ - ако е вярно че искал да докаже че ще скъса свинската опашка, то не е било нужно да сложи Анка на врата му.Можело е да му върже крака например. Нали така ? Но тука е очевидно че се търси начин за оневиняването на убийцата. Ся може да разправя всичко от негово име, но едва ли е било така. Тя самата търси начин да се измъкне. Както се е измъквала и в САЩ от правосъдие. Щото нищо чудно да е имала пръст в смъртта на бившите си съпрузи.

Динко , Динко от Ямбол да бъде привлечен като съучастник в престъплението , а "шмайзера" да я пуснат , от националиста тръгна сичко с тия "свински опашки":)))

Играли са на "бежанци" - той е искал да избяга от нея, а тя го е пленила и вързала с опашките.

къде им е бил акъла и на двамата..

От кръста надолу.

Елементарно ,Утостънови, много американски филми гледате, но едва ли ще ви вземат за сценаристи в Холивуд.