Републиканците искат да се сложи край на лотарията ”Зелена карта”

В Камарата на представителите на американския Конгрес бе внесен законопроект за отменяне на програмата "Зелена карта", предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Републиканците искат да се сложи край на лотарията ”Зелена карта” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вчера топ новина беше че ще фалират, днес ще махнат и тая простотия, че кой нормален образован европеец се интересува изобщо от тази негърска държава???? Колко европейци отиват на меден месец в САЩ и колко американци идват в Европа, ако вземат и посланика да си отзоват направо ще почерпя

Гоше...Гоше бе... събуди се че нещо ровориш на сън, а и май леко си се опикал. (Гроздето дето е високо е кисело, нали ?!? .LOL. )

Логично решение т.к. целта бе постигната. -Към тамошния боклук бе направен свеж прилив на какъвто и да е и все пак по-качествен материал от тамошния. Сега вече е безсмислено - безработица, криза, депресия, разпад на отделни щати, загуба на авторитет, престъпност. ....КРАЙ

Ааа, не мерси! Седи си ти в смърделата София. Мен засега провинцията ме устройва, а ако ходя някъде, то ще е в чужбина. Смърдяла, прашна, цялата в дупки и други мизерии, НЕ БЛАГОДАРЯ! Достатъчно е само да кривнеш в някоя пряка от централен булевард и веднага разбираш къде си се оказал в действителност. А и София никога няма да стане като хубавите градове от западна европа.

Той не може да проумее, че къде е роден не го прави нещо по-... Горкият кон с капаци. Такива като теб, половин час разговор и няма какво повече да кажат.

Ти да не даваш 15 апартамента под наем бе?

Дава той, скъсак някакъв.

егати смахнатите !! картата давала възможност за терористи и измамници!! абе така ли гледате на хората тръгнали и получили шанс да бачкат и да се развият в САЩ?? какво редом до свестния буташ и мътиш за някакви терористи?! вий предизвикахте и създадохте терористи и под.-и много добре си ги знаете кои са!да,бе-зелената карта ще спрете и тероризма ще спрете! зелената карта ли е главната порта през която някакви си терористи влизат? глупости-терористи и подобни са добре дошли при вас,влизат си свободно,защото зад тях стоят спонсори и милиончета,а чичко Долар е добре дошъл при вас,нали? стига изродщини!!

егати смахнатите !! картата давала възможност за терористи и измамници!! абе така ли гледате на хората тръгнали и получили шанс да бачкат и да се развият в САЩ?? какво редом до свестния буташ и мътиш за някакви терористи?! вий предизвикахте и създадохте терористи и под.-и много добре си ги знаете кои са!да,бе-зелената карта ще спрете и тероризма ще спрете! зелената карта ли е главната порта през която някакви си терористи влизат? глупости-терористи и подобни са добре дошли при вас,влизат си свободно,защото зад тях стоят спонсори и милиончета,а чичко Долар е добре дошъл при вас,нали? стига изродщини!!

Ти сега усети ли се колко си жалък? Май си голям бедняк - кино, театър, планина всеки може да си ги позволи. Дори с заплата от 6-700 лв. смешник!

Все с пълен член!

Не знам дали си софийски, но си нещо повече от дришльо - направо си диария.

Най-хубавото е че същите дето уж ви плащат наеми, ви остават без работа. И вие от зор айде към терминала на летището. От там, вие се превръщате в същите наемоплатци по света :D смешно ли ти е сега?!

Споко, лотарията свършва но ще отпаднат визите за usa и пак образованите пичове ще заминават за Америка!

и точно днес имам мейл от депатамента на САЩ, че съм една от 50 000 хил. избрани????????????!!!!!!!!

Поздравления:)

Не че нещо, но те няма да ти изпратят мейл, че си спечелила. Най-вероятно е измама...

Е как така смело пишете отпада лотарията Зелена карта.Та това е проектозакон и все още не е влязъл в Долния Сенат за разглеждане.Но нали бг журналистиката е първоизточник винаги. P.S. Дир БГ, корегирайте си заглавието.

Не се знае дали утре няма да стане някакъв природен катаклизъм и само балканите да са единственото възможно място за живеене. Тогава брат4е визи, визи, удряй, да имат 5 висши, да знаят български...

А защо мислиш, че тоя катаклизъм не може д засегне именно Балканите, които както е известно са земетръсен район?! Така, че по-внимателно с предположенията!

Защото ние катаклизмите си ги избираме на всеки 4 години, даже по-често, затова друг катаклизъм господ няма да ни прати. ;)

Закриват зелената карта и започва по-нормален режим на емиграция. Оттам рухва американската мечта и се превръща в обикновена емиграция в залязваща империя. Жалкото е, че преди поне младите можеха да мечтаят за нещо.

Ами да я спират, че то сума ти русофили, заминаха за Америка, а иначе тука плюят срещу нея. Вместо да си идат в Москва и да ни освободят от вредното си присъствие, те към статуята на свободата се отправят, пък докато са в България я отричат.

Моля ви се, само още една последна карта за мен. Не ми се стои в провинцията повече.

Думата провинция се ползва главно от соф г-на като тебе. Щом се чувстваш от село браво на тебе

Всичко, което е далеч от морето е провинция. Това е положението :)

Че то най-големите терористи в международен мащаб са правителството на САЩ и алчните монополисти там!

щом напишете в анкетата.че сте вишист,автоматично отпадете от лотарията(ШАНСЪТ ВИ КЛОНИ КЪМ 0.003%).Ако сте от родопските села имате най-голям шанс!!!нЕ ИСКАМ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА ЗАСЕГНА ИЛИ НАКЪРНЯ ДОСТОЙНСТВОТО НА ТЕЗИ ХОРА.ПРОСТО ОТ ТОЗИ РЕГИОН СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОБЩНОСТИ ПЕЧЕЛИВШИ ОТ ЛОТАРИЯТА....

Аз познавам и вишисти дето са спечелили. Значи те искат само ударна работна ръка. Тогава изтичането на мозъци как се осъществява?

Аз познавам вишист, лекар, гинеколог, който който спечели зелена карта, предприе пътуване, но не след дълго се върна и се "самоуби". Умопомрачително!

и аз и съпругата ми сме със висше образование и имам зелена карта. Друг е въпроса че сега съм в БГ и жената не иска да заминаваме

Ами умна жена си имаш значи.

Ейй, добре че съм от Родопите, че да ме изтеглят...иначе с това висше образование...

аз пък никога не съм пускал документи за тая глупост, защото тука ми е добре, управлява ме бойко и е готино :)

Ехее, ами аз сега как ще отида в Щатите? Искам там да се преселя да работя и да живея. Не ми се стои повече в Павликени.

Всяка жаба да си знае гьола.

Е, то си беше една селекция, откъдето и да я погледнеш. Предполагам са преценили, че генофонда им, се е пооправил и я спират. Това с терористите, си е "ала бала".

Като знам каква измет от България спечели зелени карти от лотарията, добре оправят генфонда. Пренесоха всички български морафети там.

В такъв случай американският университет в Благоевград трябва да започне да изплаща на България по 1 милиард Е на година,за дето ни изпомпва мозъците на нацията !!!?

Ми че то сега требе от Германия, Австрия и Швейцария да обявят такива лотарии щото като им гледам грозния генофонд са го закършили много яко!!!

УРА!

да допускат най-способните, след щателна проверка и определени години стаж в САЩ

Най-способните не отиват със зелена карта! По-голяма част от спечелилите са малко или повече неудачници и с неособено престижни професии.

А имаме огромна циганьория, от която поне частично можехме да се отървем.

АКО НА ЗЕМЯТА ОСТАНЕТЕ САМО ТИЯ С ПРЕСТИЖНИТЕ ПРОФЕСИИ ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД

Почти всички зеленокартоФци са потенциален електорат на Демократите. Вземат соушъл секюрити чек вместо пей чек и гласуват под строй за Демократите.