Визите за български граждани за САЩ остават

Визите за български граждани за САЩ остават. Това потвърди посланикът на Вашингтон в ЕС в отговор на въпрос на евродепутата от Групата на социалистите и демократите Евгени Кирилов, съобщиха от офиса му, цитирани от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Визите за български граждани за САЩ остават | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато обявиш война на някоя държава, както това прави България спрямо САЩ и Англия през ВСВ, няма как да очакваш, че ще ти пускат шоколадчета от самолетите.

така е, ама циганите са си наши, не са внос от ЕС...

Едно стихотворение от кмета на София през ВСВ: "Нека падат тука бомби, ще се крием в катакомби" - инж. Иван Иванов (най-успешния кмет на столицата)

Единствените, които спечелиха от криминалния преврат през 1989 година, са студентите ни и криминалитета. Студентите ни в САЩ са конкурент на местните деца, а криминалитета търси всякакъв пазар и терен за печалба. Така че САЩ не бива да се доверяват на нашите десни и да не ги пускат при себе си, защото това е чума. Никакъв Шенген, никакви визи! Пътуват зад граница само циганите ни и търгашите с много пари, чийто произход е от ясен по-ясен. У нас представата за капитализъм е див и варварски , плод на комсомолски тъпотии и милиционерски постулати. След 100 години може би нещата ще станат други. Днес - не.

Грешиш приятелю, ако цинагите спрат да работят в чужбина и да пращат пари в БГ апартаментчето ти ще бъде разбивано по няколко пъти на седмица. По добре да ходят и да работят от колкото да стоят тук и да съсздават условия за анархия!

Защо така? Нали правим всичко каквото ни кажат! ГЕРБ са се навели и са се хванали за палците, клатят ни американците здраво. Какво повече искат от нас, просто не знам?

искат ни с фесове е това искат

ами още да се кланяме на тъпите американци. Българските правителства от край време провеждат к.урвенска политика (с извинение) и геноцид спрямо своя народ!

Докато има такива мразещи "умници" няма да има визи!! Ще ходите при камиларите да учите и работите! Комунистите отдавна са тук с децата си и всички те учат в американски университети!

ако вместо зърнени култури ,засеем мак,канабис и други усмихнати култури,забрана за тютюна ,легализиране на тревата и веднага ще паднат визите за българи,а сега ще затворим и последните военни заводи, то не че работят вече ама големия брат не иска друг да продава пушки само той

Грешиш приятелю, ако цинагите спрат да работят в чужбина и да пращат пари в БГ апартаментчето ти ще бъде разбивано по няколко пъти на седмица. По добре да ходят и да работят от колкото да стоят тук и да съсздават условия за анархия!

комунист си ти.

Evcor, я питай старите Софянци кой бомбандира София преди близо 70 години. Ако не ти стиска има книжки по темата....

Evcor, я земи се гръмни бе.....напълно си изтрещял...

Боли ме скафандъра... и аз пък как съм се засилим кам САЩ....да си живеят там с черните, да бачкат по 15 часа за една дървена къщурка и да не се коркат изобщо...никой не се е засили толкова да ги посещава...

Ти нормален ли си. Точно от САЩ сме видели един кораб с развалена царевица. От която кокошките престанаха да снасят и я изхвърлиха. Всичко останало е потупване по рамото. Защо не видиш руснаците как здраво плащат за военните си база. Тук са без наем. Ами опита за унищожение с шистов газ. Ами плана РанЪт и разорението на България за 23 години. Съсипана икономика, съсипано селско стопанство. Наблъскаха ни с кредити. С чиста съвест можем да кажем, че за България, САЩ това е империята на злото.

От доста години живея в САЩ и за бъларин, тръгнал към Европа, не съм чула. Малцината, завърнали се в България, издрапаха със зъби,нокти и заеми обратно към САЩ. Всеобщото мнение, че европейската криза е по-дълбока и страшна от американската. А и за каква Европа говорим в момента - онази, наводнената с араби и африканци? За огромно съжаление, края на европейската идентичност се е задал отдавна.

И на мен ми е много интересно как уж на никого не му пука и не иска да ходи в САЩ и в същото време висят по форумите и се скъсват да коментират и да плюят. Сигурно от "незаинтересованост"...Защо не се научим да си казваме нещата в очите. Няма нищо лошо в това да ти пука и да имаш свободата и избора да пътуваш, да търсиш работа и щастие на различни места. В това число и САЩ. Да го отричаме означава да живеем като коне с капаци и да си повтаряме, че гроздето е кисело. За добро или за лошо, професионалните възможности в САЩ далеч надхвърлят тези в много европейски страни, особено за младите и образовани хора. На мен също ми се иска да паднат визите, но осъзнавам, че това едва ли ще се случи скоро.

И кво от това? Некой ако иска да е гъз в гъз със секакви негри и мангали може да прескочи до Англия или Франция, няма нужда да бичи чак до Щатите...

Сащ-Империя на злото! Най-страшната в историята на човечеството!

комунист. в москва!

Като са империя на злото защо сте креснали срещу визите; трябва да се радвате, че не ви пускат там. Разгеле децата на тези дето ви управляват са се в империята на злото, горките...

Мани ти визите, не виждате по-голямото зло, което са ни причинили янките. Дали са образование на оня еничарски плъх Шимон Фройнд (по кръщено Дянков) , чиновника на МВФ, и са ни го пратили като Троянски кон да ни унищожи отвътре. Та в тази връзка викам, визите са ни най-малкия проблем.

Когато е имало неравенство в САЩ.Гражданите на едно селище решили да премахнат расовата дискриминация между черни и бели,как, като се боядисат всичките зелени.Речено до вечерта сторено.На сутринта автобуса с отиващите на работа граждани забоксувал.Преди шофера казвал;-черните да слезнат да бутат.Но вече всички са равни.Замислил се малко шофера па извкал;-Я тъмнозелените да слезнат и бутнат.Та така и с нашите визи.Сори.

Нека има визи, та да остане и някой в България. Няма сам да си говоря тук!

Мерси,добре ме разсмяхте :)))

А ти скъпо дете, не познаваш ИСТОРИЯТА на РОДИНАТА СИ! За теб бомбардировките над ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ какво са? Или ще попиташ кой ни е бомбардирал? ЖЕРТВИТЕ скъпо дете са над 3000! Ранените са в пъти повече! Само в столицата разрушените сгради са над 10 000! Това,което го пишеш е светотатство!!! ПОКЛОН ПРЕД ЖЕРТВИТЕ!!!

на ЕС са равнопоставени,което означава,че французите са без визи и българите са без.Но не е.Защо.Защото сме тъмно зелените

еее, не сме догонили франция

Ар ю шуре ? Капитан Димитър Списаревски нещо да Ви говори ?!

Абе защо ми се въртчт някакви спомени дето едно време баба ми разправяше за едни бомби дето са падали в София, че и за едни химикалки играчки дето гърмят. И ако това не е нищо здраве му кажи.

USA са най-великата страна ,пър ва възприела идейте на Френската револиуция на Жан Жак Русо и Волтер за свобода,равенство и братство,но си правят каквото си пожелаят.ЗАЩО.Защото ЕС в Лисабонския договор трябва да има клауза,че всички граждани на

Не е това причината, това го има навсякъде. Ние просто нямаме политици, няма кой да договори нещо повече от вазелин за нас, а в повечето случаи и това им е непосилно. Това е.

Абе хора, добре ли сте? Нашият проблем е, че искаме всички, вкл и ромите с ниска грамотност, да отпътуват без визи към САЩ. Нормалните хора нямат проблеми, разбира се. Ние не искаме да ограничим идването на американски туристи - разбираемо. Те харчат доларите си и са желани - особено от по-младите. Ами помислете налагането на визи е връщане в миналото - какво ще ни помогне. Трябва промяна в мисленето на населението - в противен случай ще повтаряме старите си грешки. Само напред и по-спокойно , България върви в правилната посока. Обединението прави силата!

Ами така е. Българите са никому ненужни, ние не ставаме дори за туристи, защото няма какво да харчим в америка, там левът не върви. Хей, та ние дори в собствената си държава не ставаме за нищо! Дотам сме се докарали от простотия и злоба.

Ти да не си от американското посолство, та си толкова тъп. Какви американски туристи те гонят. Имаш ли представа каква никаква част са от туристопотока. И имаш ли представа, че са здраво обеднели и много не обикалят. Има си международни правила за реципрочност. Българите повече харчат в САЩ. Мисленето трябва да се промени и американците да идват в България с визи. Стара грешка е, че са им махнати. Тъп американец.

??? за какво говориш?

смешка

Лицемерито на моралистите Американски военни бази в България? Лицемерие! Падане на ограниченията за България в ЕС? Лицемерие! Това е, за държави като България и Сомалия е така... А да си евродепутат е гот - 15 хиля евро месечна заплата. Шуролинки и шуронайки се редят на опашка и чакат някой да даде фира!

Американците даже и да ми платят, желание да им посетя държавата аз лично никога не съм имал и няма да имам! На 1000 процента! така, че все ми е тая с техните визи!

а ако ти дадат много долари?

В България, аутсайдери,в САЩ, достигнали ниво на компетентност???....Смех!!!

Дълг : -на САЩ 16,3 Трилиона Долара -на Всеки Работещ 142 000 -САЩ дълг собственост на чужденци 5,5 Трилиона=5 500 Милиарда ! ..... Неграмотните са над 50 Милиона Държава с Мъгливо и несигурно бъдеще !

ами визовия режим си е едно добро перо в бюджета на US - плащаш предварително, а не за издадена виза... кво повече да се обсъжда...

Какъв е визовият режим за американските граждани влезащи в България?

Безвизов

Плащат $30 при влизане на граничния пункт за 30 дена.

Щом е така - американските бази в България да се закрият и най-вече, американците да се махат ! Да отиват при Анадолските си приятели! И без това те активно рушат България в полза на Турция!Не ни трябват такива съюзници!!!

А комуняките да си ходят при техните другари в Северна Корея

Е, ама ние заедно с бившия СССР признахме независимостта на Тайван и от тогава си имаме визи... Китайците комай вече само на нас и филипинците искат такава хартийка. Не че е трудно да си извадиш виза ама все пак дето викаш фенове сме им що да ни бавят по три дена.

България на ГЕРБ дава на САЩ : -Пушечно месо за Афганистан ! -Пушечно месо за Ирак ! -Голяма част от Националната си Сигурност (Погребването АЕЦ Белене, 7 Блок на Козлодуй от Уестингхаус-Сащ) . -Натиска за Шистовият газ (само Реакцията на Българите Против го спря )! ........ ....... България получава....аммм... амииии...НИЩО ! Даже и визите си не махат за "най-добрият " си съюзник в Ц+Източна Европа !!!??? .... Б.Борисов да си вдигне гащите, и да кресне НЕ ,повече Няма да ви давам !

Пропусна: БЕЗПЛАТНО най-плодородната земя за ВОЕННА БАЗА на Ново село.

Не може тук да крачат множество хора с трицифрено число висящи дела и да продължават да вършат същите измами (дори не говорим за тежките престъпления) и пак да са ненаказани и да очакваме да паднат визи или да ни пуснат в Шенген.

Да , но ние сме област някаква не държава.

Какъв им е проблема, циганите с автобуси не могат да стигнат до там

Циганите имат повече пари от повечето българи. Те ЩЕ намерят начин да прекосят океана.

Аладине,сигурно не може да ти го побере главата,че САЩ е с най-посещаваната страна от туристи.Не работа,а туристи!Не Дубай,Малдиви и Египет,а САЩ.А с нас ще се държат,както си искат,защото те са Световния шеф,а ние сме господин Никой.Виза плащат и за страни като Тайланд,но нямат интервюта.Защото са Световния шеф!

Или в Северна Корея...

аз и съпруга ми имаме 10г виза, а децата ни, които са в САЩ скоро ще имат американско гражданство

Браво на вас! Безкрайно се радвам. Аз пък нямам виза за САЩ и няма да кандидатствам.

Яснооо, ето още едни дето работят здраво... с кредитните карти.

e i

А го обсъждаме защото?

Хвалиш ли се,или се оплакваш ?

Прабилно! На Америка не й трябват цигани, мутри, биячи, моделки-проститутки и т.н. Да, през южната й граница минават много нелегални емигранти от Мексико, но те са работливи и си знаяат мястото.

"Нашите" нямат интерес да го правят. Защото им трябват инвестотори и изобщо хора, които да си харчат парите в България. А да плашиш американците с визи е все едно да плашиш куче със салам :)

Въпроса с премахването на визите е определено политически.Не може управляващите да са престъпници а тия които са ги избрали да са нормални хора.Познавам много хора които в България са били аутсайдери а когато попаднат в Америка достигат нивото си на компетентност.Американските власти добре знаят че в мнозинството си българите са способни и свестни хора.Пропаднал българин в Америка почти няма.Пропаднали българи има само в България.След като нашият народ търпи толкова унижения от собствените си правителства защо да не изтърпи и това унижение с визите.Малко са страните които са онеправдани в това отношение като нас.На въпроса ми към един младеж от Чехия как е взел виза след като не отговаря на условията той отговори-защото нашият президент се казва Вацлав Хавел..

И за там искат визи...

Спомняте ли си посещението на една г-жа от САЩ, инспектираща ББ заради шистовия газ. Тогава ББ я попита "Кога ще паднат визите?". Нейният логичен отговор бе от рода "Когато ви приемат в Шенген!!!" Въпросът е висящ и изключен от въпросите за 3,12 с Обама. Ако кажем, че лошите за американците араби са терористите от Бургас, ако временно обявим летището в Бургас за американска територия (май го правихме вече), може и да си помислят пак.

Визите за български граждани за САЩ остават, но българи вече живеещи и работещи там легално, могат да получат и американски гражданство

Не се вълнувайте. Докато заплатите в БГ са 400-500 лева няма да видите виза за САЩ. За тях всички с такива доходи са "потенциални емигранти". В противен случай всички мизерници от цял свят ще се изнесат тук. А мексиканците им трябват, за да им вършат тежката и най-ниско платена работа. При влизане на американец в Бг влиза с ам. паспорт и плаща $30 виза за 30 дена / за сведение на тези, които си мислят, че американците влизат в Бг с шофьорска книжка/. Те просто нямат право на напуснат САЩ без ам. паспорт. С оригинала за ам. гражданство е разрешено да се ходи само до Мексико.

кви 30$ кви 5 лева Ве влизат като от една стая в друга. Нищо не плащат.

голям успех за нашата дипломация

"успеха" не е за нашата дипломация а е резил заради нашата "демокрация" (комунисти в овча кожа)

САЩ и ЕС смятат, че докато страната се управлява от мутри, ченгета и комунисти и българите гласуват за тях, България няма да бъде приета в Шенген, Еврозоната и чак след това и без визи за САЩ. Когато българите избираха СДС и НДСВ, надеждата за Б-я беше голяма и бе приета в НАТО и ЕС. Всичко зависи от нас самите.

"Всичко зависи от нас самите." Но все повече тапири тъпчат по тая земя.

Станишев е виновен и за това

а Костов къде отиде? - нали той беше виновен за всичко?

Абсолютно правилно, КОМУНОИДНА КРАТУНО!