Брюксел обмисля визи за гражданите на САЩ и Канада

Европейската комисия обмисля дали да накара гражданите на САЩ и Канада да кандидатстват за европейски визи, преди да посетят ЕС, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел обмисля визи за гражданите на САЩ и Канада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големият приятел на България- САЩ ! Вече толкова време де факто се провежда дискриминация при това очевадна от страна на САЩ към страни от Източна Европа -членки на ЕС.... Но , ясно е , че никога не са разглеждали Европа като съоз , а винаги поотднлно..Просто САЩ не признават това образувание ! Но затова пък военни бази има във всички споменати източно европейски страни...За тези които са в България - просто няма смисъл да говорим...безплатни...ненаказуеми, неподведомствени на българските закони... с една дума...това си е чиста проба предателство и последваща окупация без използуването на военни действия само с пособничеството на управляващата страната върхушка....! И ще говорим и пишем за визи и премахването им....Та те ни смятат за втори сорт хора, ако не и трети...За тях ние сме недочовеци...недорасли до "истинската им " демокрация...!

тая плоча вече се изтърка . Колко пъти вече се заканваха ? Да продължават да я пускат тая паплач в Европа и ще си чакаме още 100 години да паднат визите .

Разбира се - и за хората от Северна Америка ще въведат визи, и за японците даже, но виж, за мюсюлманските навлеци от Азия и Африка - никога! Че как иначе - те проблеми не създават, хубави хора, хрисими хора - добре са ни дошли...

точно за това щатите пращат още една бронетанкова бригада, да се пробват да заобиколят визовия режим на танкове :):):)

Много ми е интересно ако САЩ - например да си предствим, че Перуката Тръмп стане президент и реши да - разформирова НАТО, тогава за колко секунди в Брюксел ще тръгнат да молят САЩ и Канада да забравят за мисловните им напъни им за визите:) От милиони мигранти без документи и установена самоличност умниците в Брюксел решили, че точно визите за канадци и американци са им проблема:) (Не че мен лично или семейството ми ме касае - все ми е тая!) Планът Маршал нещо да им говори на тези?

Защо ябва да има визи за американски граждани? Аз ходя всяка година в Белгия да видя внука и,а не да крада или да работя незаконно. Ако има езвизов режим за българи,първи ще дойдат циганите и крадците. Тук ще бъде рай за тях. Хората нямат огради,нямат решетки. Ако пуснат циганята да се " асоциират тук" ще стане страшно. Не,не и не безвизов режим за българи,румънци и албанци.

That's not good!

До преди 10 години, САЩ бяха НАЙ- СИГУРНАТА държава в света. Обаче заради разни бандити от Европа и Мюсюлмани- от Саудитска Арабия и Афганистан, животът на американците тръгна към по- лошо. Така че, е нормално да не пускат всеки да идва при тях. Много Български бандити се опитват да отидат в САЩ, обаче чрез Визите ги спират да отидат и да вършат престъпления там. Нашите Политици- Тъпунгери, СЪЩО трябва да сложат визи за Пришълци от Азия, за да не могат да идват изобщо.

Упоменаваните "бандити" които са искали да отидат там , отдавна вече са отишли . В случаят става въпрос за потъпкване на правата на страна членка на ЕС !!! Ако ти е трудно да вденеш все едно цялото САЩ с изключение на Тексас , Флорида и Калифорния да си идват безвизово у Европа .

ко? робъ от плантациата си е забравил местото? сега ше ги шибат с камшика, брюкселските зелки.

Американските граждани навред пътуват без визи.За тях визовият режим не важи.

Браво! Ама надали... Все пак е някакъв сигнал в правилната посока. САЩ нямат право да делят страните от ЕС, още повече че тези уж "ненадеждни" страни не изискват визи от американци и канадци. Добре би био България веднага да въведе визи за граждани от САЩ, пък да видим...

Така ли? Значи САЩ нямали право да делят страните от ЕС, казваш? Ами да следват и се съобразяват с РАЗДЕЛЯНЕТО ИМ ОТ САМИЯ ЕС ИМАТ ЛИ ПРАВО? Кой точно ги разделя страните от ЕС най-наред - САЩ или зелките от Брюксел, а? Я се замисли малко по въпроса, преди да се изхождаш, или това за теб е усилие непосилно? Големи смешници битуват тук в този форум:)

Ти пък кой издържаш с твойте 5 скъсани лева. Британците плащат в ЕС 450 милиона паунда на седмица. Колко плаща България? Тая глава не ти е само за шапки, мисли малко...

Абсолютно!!! И кой ще въведе визите? Брюкселските задници, дето напускаха милиони скакалци без визи?

ОБРАЗОВАНИТЕ ЩЕ СИ ГО ПРЕВЕДАТ :)) The Great American Passport Myth: Why Just 3.5% Of Us Travel Overseas!

ОКОЛО 70% ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ И КАНАДЦИТЕ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ СА ПЪТУВАЛИ ИЗВЪН СЕВЕРНА АМЕРИКА :))

Масата смятат, че няма друга земя! :-)

Вън от Европа,американски туристи-терористи!

Че кой иска още да емигрира пък там? В ЕС е къде по-добре и близо! Да им сложим и ние визи, нищо че САЩ се пишат добри приятели! Хайде няма нужда! Който на нас ни иска виза, да влиза тук по същия начин, с молба и мотив!

Така, така... като дойде Тръмп на власт и сложи визи за ЕС то.. пък после като дойде Саркози на власт и махне визите за руснаците и ще имаме ЕС от Лисабон до Владивосток ..и НАТО от Сан Франциско до Ню Йорк!

ЕС ще наложи визи на САЩ и Канада и то заради България и Румъния - БУХАХАХАХАХХА.....по-голяма тъпня не бях чел :)))))))))))))) Има много умни и работливи българи и румънци, ма като знам ква плява ще се домъкне тука - мързеливи и прости ама с голямо самочуствие !!!! НИКАКВО вдигане за визите. ЕС изпищя от българопитеци и мамалигари, сега остава да омерзят САЩ и Канада.

Ти от коя порода бг-канадци си? От тия ли дето от началото на 90-те до към 2002-ра го играехте пред канадските имиграционни театрото "преследвано в БГ циганско малцинство" за да вземете визи там за постоянно пребиваване? Като бях в Канада с доста такива измекяри се запознах, макар че бях само за 4 месеца. Просто сте много.

ИНДИАНЦИТЕ В ЩАТА КАНАДА ЖИВЕЯТ ПО-ЛОШО ОТ ЦИГАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ :))

Аз индианци там в Онтарио и в Квебек не видях изобщо. Само в Манитоба. Просеха по улиците на Уинипег цигари и пари за наркотици и пиене.

Добре че си запазих българското гражданство! А ми ги разправяха...за какво ти е? С Американско гражданство целия свят е отворен за теб.. ! САЩ все повече заприличват на СССР!

Прибирай се в Бегето, знаеш ли колко е гот ?

ПРАВИЛНО ХОРАТИШ БРАТЧЕД В БГ Е СУПЕР ....... КАТО БЕЗКРАЕН ОРГАЗЪМ Е ХА ХА

ЕС трябваше да въведе тези визи за американските и канадските тюфлеци още преди 7-8 години. БГ и Румъния повече от 10 години са в ЕС и е ясно че без общ натиск от страна на ЕС тези държави ще продължат гнусното си лицемерие с двойния стандарт към БГ и Румъния. Аз съм ходил за канадска виза в Букурещ и знам каква простотия е.

Колкото и да ми хареса идеята, да го начукаме на американците, това никога няма да стане. Канада + САЩ са 350 милиона. От тях поне 10% идват към Европа на екскурзия всяка година и оставят милярди. Да не говорим за бизнес-бизнес отношенията. Как точно ЕС може да си го позволи, за една "пиклива" България? Но пък дава храна за размисъл - да заведем колективен иск към Европейската комисия и да осъдим САЩ за дискриминация.

Колкото цяла България избяга в Англия преди 2 години, толкова и ще отидем към Америка. Все едно сме умрели да ставаме 200кг и да караме шевролети.

По твоята логика няма проблем обаче да се въведат визи само за канадските селяндури. Те са само 29 милиона. Не виждам повод щедро да ги присламчваш към САЩ. Да не говорим че канадските селяндури дори нямат посолство в БГ за разлика от САЩ и това допълнително усложнява нещата за бг-гражданите желаещи да посетят колибарската им държава.

Едва ли някой ще се откаже, заради едната виза. Но поне ще се налея малко приходи.

Не се лъжете, не е за българите, а за поляците, които скачат от години по темата. И затова ЕС явно пак. нещо ще ги лъже

Дрън дрън чи пляс. Мирканците ходят само по бизнес и за това ще си платят визичките като попчета.

Това не го вярвам. Пак искат някакви отстъпки за тях си и развяват нашият байряк. Сигурен съм че не им пука дали ние сме с визи. ТРябваше ние просто да въведем същите условия, като САЩ и Канада за нас. Така барем от ИДИЛ да се спасим.

за сащ и канада има визи, а за турзiя и "беjaнзи" - няма. този ес е тотално изтрещял.

Аз пак си спомням че Бойко Борисов Спомена че прави всичко възможно от 2016 Българите да се третират както Германците и да посещават Канада без визи... или сам разбрал грешно? Т. е. както германците могат да пият кафе в Торонто така и ..Българите............. да могат ..?!

N. S.

Да де, но да си спомним и какво е казал Хрушчов. ...... Политиците са едни и същи навсякъде. Биха обещали да построят мост дори и там, където няма река.

Предвид колко хора са отишли в САЩ и това, че там е една от най-обширните диаспори не мисля, че визите реално спират някого. Друг превантивен фактор е цената и времето на пътя до там. Имаш два дена, докато стигнеш и се аклиматизираш към часовата разлика. Не знам на кого отказват, но според мен се зъбят на някой смотаняк, защото познавам разни типове, които се чудя как са взели виза.

видяла жабата че на коня му слагат подкови и тя дигнала крак

Каква жаба бе, мой човек? Българите жаби ли ги наричаш?

Интересно как ще коментират тези събития всички патрЕоти според които Европейският съюз е вреден за България и трябвало да излезем. А сега?

Ще кажат, че ЕС не трябва да обмисля, а да ги въведе веднага. Но ЕС ще е полезен за България, не ако премахне визите за САЩ, а ако направи така, че българите да могат да си позволят пътуване до там. Защото за повечето българи тази дестинация е недостъпна, не заради визите, а финансово.

припомни си кога влязохме в ЕС, а после си задай въпроса защо чак сега се сетиха за въпросните визи!

,...Tи, си припомни, защо, чак тогава ни приеха в EC, и защо, след още 7 години ни разрешиха и да работим там??!! по зле ни третираха и третират и от сегашните бежанци!!;))

След като прочели тази новина от БРИКС също са заявили че не може за едни да има визи а за други да няма. Ще се наказваме най отговорно е заявил Путин от високата трибуна.... Очаква се подобно изявление и от ОПЕК

Правилно. До колкото си спомням атентатора на летище Сарафово беше канадец.

Но да се въведат визи само за бели американци и канадци, защото визи за черните са дискриминация по расов признак!

КРЕТЕНИ И И брюкселски..... А за джихадистите няма визи .....

Преди време канадците ми отказаха транзитна виза за полета мамка им, при условие, че имах американска. Дано да ги накарат да ги махнат или поне да са опростени.

И на мен ми е гадно че САЩ не ни пускат да пътуваме като бели хора. Но от тяхна гледна точка е разбираемо - то е ясно че сума народ ще иска да избяга от БГ към САЩ. Честно казано с тази ислямизация в Европа, норманото би било САЩ да наложат визи на целия ЕС. Хайде сега, почвайте с минусите :-)

Отдавна вече хората не са толкова прости и пари да им даваш няма да отидат в тази страна на зомбита, а какво остава да се юрват ... и без визи и срещу заплащане няма кой да им отиде вече, отдавна вече розовия балон изпусна въздуха.

Той и бай Тошо така казваше, ама на - оказа се, че наследниците му всичките в омразния и разложен капитализъм страдали, докато ние тука сме строяли светлото бъдеще...

someone

глупаво. никаква заплаха не идва за тях от америка/канада.

много по-интересно е онова което обмислят в унгария, например. то доказано дава резултат от който печели цяла европа. но мама меркел е изключила звука на Орбан. в циганският райх на мамето е забранено да се показва истината.

ЩЕ ИМА ПРЕСЕЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ АМЕРИКАНЦИ В ЕВРОПА , ЗА КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОЖДАВАТ ТЕРИТОРИИ , ЧРЕЗ ОПРОСТАЧВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКОТО НАСЕЛЕНИЕ , И ЛИКВИДИРАНЕ ЧРЕЗ БОЛЕСТИ И ПОДОБНИ .... ЗА СЕГА ,...ТОЛКОВА ! ПОЖИВЕМ, УВИДЕМ !

За това се говори , от няколко месеца . Какво ли не става по света?

Справка : АЛЪН ФОСТЕР ДЪЛЕС.

Нормално е ,след като нивото на световният океан се вдига . Според учени ,има вероятност нивото да се покачи , с около 5 /пет/ метра .

няма ли да залее холандия и англия или те не са европа

да сложат винетки на американските танкове в Европа , да видим как ще стане . Останалото е лесно .

комунистически крадци от ДС са си живи и здрави и милионери никакъв САЩ и Канада за тях

Точно руски трол да дрънка за ГМО! Смех! Дето 90% на руския хранителен внос е от Китай, Индия, Египет и Бразилия! Това са едни от най ГМО държавите в Света!

Да ве от къв зор ще ни махат визити.аМЧИ ТО ТУК Е ПЪЛНО С РУСКИ КАВАЛИ ТЕРОРИСТИ

По-добре да въведат визи за бежанците !

ако и за турция има визи, то и бежанците няма да могат да влизат безвизово, а от америка подготвените идил-ци също няма да могат да влизат...добър ход, иначе тук е пълно с разни"мисионери"

Ти каза ли нещо или пръдна,не ви дават визи ,защото сте предателско племе ,Сорос може и да ви плаща но пет пари не дава за вас.Вие за него сте червеичето на куката му.Дъртата жаба ,няма да си мръдне пръста за измет като вас

Стига с тази дискриминация, Време е ЕС да покаже, че има обща външна политика.

Глупости!Хвърлят прах, а задкулисно сигурно всичко са подписали по Тронсатлантическото споразумение.После визи не ви трябват.Навсякъде ще е ГМО.И ако питаш, най-заканно те съдят и унищожават.А еврейте, шапка им свалям, си ядат кашер...

Какво е моето предположение за тази внезапна активност, бих го нарекъл тремор, на спящата проститутчица?! Предположението ми е, холандският референдум. ЕК разбра, че народите въобще не прифащат тяхната пропаганда, или обратно - нагълтаха се до степен алергия. Сега се кипри - вижте ни, нии от Атака сме по-люти към САЩ. Разбира се, това е само поза - ясно става от прочит на цялото съобщение. "преди да се вземе решение по такъв важен въпрос, ще има политически дебат" Разбирай - на думи всички ще се възмущават, ще се застъпват за онеправданите поляци, само някои ще заемат, както се казва, умерена позиция , а накрая - пак ще направят на краварството хубавото с уста. Познато е от маневрите по ТТИП.

Te vmesto da vavejdat vizi za Amerikanci i Canadci da ogranichat dostapa na bejanci

Ураааа!!! Ураааа!!! Ураааа!!! И визови облекчения, за руски туристи.

а за теб бг тоалетна(външна) та и да се облекчиш че замириса

Ще умрат от притеснение американците. Така де - колкото ние българите, ако Джибути въведе визи за нас...

В България е пълно с руски кавали и докато не се прогонят трябва да има визи

Мисля, че почти си прав за руските кавали. Но знаеш ли, че има и много американски дудуци? Ти нали си неутрален, тоест българин? Или си американофил?

А кое е по-добре (явно си с опит) - руски кавал или американско подопашно разширение ? А може би и двете ?