Коментари - Европарламентът ще обсъди визов режим за американците | Днес.dir.bg

Европарламентът ще обсъди визов режим за американците

Европейският парламент ще приеме утре резолюция, в която се очаква да призове за връщане на визите за гражданите на САЩ, които пътуват до ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Европарламентът ще обсъди визов режим за американците | Днес.dir.bg

Коментари

Че Америка си има визов режим с България. При престой на американски гражданин в България над три месеца се изисква виза. Това е ясно указано на страницата на американското посолство в София. Ако става въпрос за промяна на условията за престой на американски граждани, то това така и трябва да се нарича, но в никой случай не може да става въпрос за въвеждане на визов режим, защото той и сега си е визов.

А при по-кратък престой как е и защо е допуснато? А защо да не са абсолютно единтични мерките? Трябва РЕЦИПРОЧНОСТ да се въведе незабавно! Нали според устава на ООН няма малки и голями страни? Всички са равни с изключение на постоянните членове на СС!

Тръмп ще си загради двора , и ще почисти , от балкански цигани и ислямисти.

Не виждам , как ЕС ще се противопоставЯ на САЩ , след като му е станал много отдавна СЛУГА ?

Глупаво е да сложат визи на американците за цял ЕС, защото европейците ще изпищят яко, но ние едностранно, или с румънци, поляци, хървати и кипърци трябва да го направим. И то бързо и безкомпромисно. Не да чакаме еврогейски шикълкавиници! Няма какво по-лошо да стане!

Ама то в момента има визи за американците за българия

Бо Бо

Реципрочни мерки за всички Англичани живеещи в Европа и в частност Испания, където са милиони.

щом на българите искат визи за америка, редно е да го има и обратния вариянт, но от нашенските емигрант там очаквам егоизъм и да не видят по-далече от задника си - за тях това е неудобство като се връщат, ако са се отказали от бг гражданство - има и такива.

Америка вече загуби блясъка си, не е така привлекателна за европейците, дори и от Източна Европа, затова ще се напълни с примати от Третия свят: негри, китайци, индийци, латиноси, които ще я сринат още повече.

никакъв блясък не е загубила, нито изброените са примати, за твое сведение англия е пълна с високо образовани лекари и стоматолози индиици - примати според теб.

Работя с високо образовани индийци - инженери. Вземи си ги у вас щом не смяташ, че са примати. Никога не бих позволил лекар индиец да ме преглежда!

Америка не си знае интереса, напълни се с хиспаници от Куба, Доминика,Хайти, Джамайка, няколко милиона руски еврей, които са на Wellfare, отделно мексиканци, латиноси, китайци, индойци, негри, общо 55% от населението, повечето неуки и мързеливи, а не пуска образовани бели хора от Източна Европа. Амбасадата в София се държи грубо и дори арогантно към камдидати не за емигрантски, но за туристически визи, Вземат по $200 за кандидатствуваме и режат поголовно. Това е обидно, ние българите не сме по низко качество хора от пасмината, която се пуска в Америка, затова нашето правителство да въведе реципрочно подобни драконовски мерки за мериканците, зизи за по $300 с 80% откази и невръщане на сумите, да не се чувствуват мериканците като господари.

Стига манипулации бе еврогейове...Кой от вас се вълнува от визи със сащ???Поредното плямпане за убиване на времето ви зер трбва да се чува че ''работите'' за високите си разходи на гърба на хората..

Нали ви беше наранена гордостта на русофилистиците? :)) ЕС и да се самоубие пак няма да сте доволни. Бахти мрънкалата.

АЯко не си защитаваме правата големият изяжда по малкия!

Това трябваше да стане още 2013-а, ама де толкова смелост у евроатлантически чиновничета. ЕС не защитава интересите на своите членове и ги оставя на благоволението на тексаските кравари. Същото е положението и с Канада. Е това е ЕС в едно изречение. Даже до преди няколко години не ни позволяваха да отидем да мием подовете във Великобритания легално.

Канада маха визите. Или вие имате друга информация от оперативката? Нинова ти ли си?

Защо сега се сетихте, че сте граждани на ЕС?! Защо до сега не участвахте в протест пред американското посолство в София? Ами защото ви харесва друг да ви вади горещите картофи от огъня!

Щот визи за САЩ ми не требея , само гледам сеира на евро-кондомите Юнкерси , Барозовци и тем подобните. За отстраняването им точно на такива ще протестирам.

Абе споко, няма да сложат визите за стопанина :-)

Двуличници! Пука им за българи, поляци, румънци, хървати! Ако Тръмп не беше победил на президентските избори в САЩ тия търтеи в Брюксел щяха да си седят на задните части и да мълчат като риби!

Следователно, доколкото виждам и на теб не ти пука за българи, румънци, хървати и т.н., а ти пука за Тръмп? Защо тогава се обаждаш?

Глюпости.

Да! Защото Килърито ги пореше, като риби, а те мъркаха доволно!

Редно си е! Или сме граждани на ЕС или не сме, няма средно положение.

Канадците отърваха кожата на косъм...

Само наще траят!!! Ако махнат визите за US ще избяга и последния роб, остават само мангали и мурзилкопоклонници......

На кой му пука за щатите и за великобритания. Трябва да следваме пътят на бащата на обединена Европа - Карл Велики. И да не забравяме за обединителя на белият народ Хитлер.

За Хитлер си написал една голяма глупост, не познаваш и не разбираш историческите събития. Първо, Хитлер обединяваше само неговия народ, а такива като теб ги пращаше в камерите с хлор. Второ, ако Хитлер не тероризираше евреите те нямаше да основат Израел, откъде сега идват всички световни проблеми. Трето, ако този идиот не беше нападнал СССР руснаците нямаше да имат половин Европа и щяхме да се развиваме като нормална държава.

Измислените исторически събития с които са промити мозъците на такива като теб. Хитлер се възхищавал на българския народ. Такива като мен сега щяха да живеят в най-голямата и силна държава на Балканския полуостров. И Хитлер не е тормозил евреите. Тезите за газови камери са оборени напълно. Недоразумението Израел го имало още преди Хитлер, който помага на част от германските евреи да имигрират там. Нападението над СССР е било неизбежно. Ако СССР е нападнал пръв още по-големи щяха да последствията за Европа. Не дрънкай глупости защото са ти промивали мозъка от дете. Опитай се да прогледнеш най-накрая.

"Европейският парламент ще приеме утре резолюция, в която се очаква да призове за връщане на визите за гражданите на САЩ, които пътуват до ЕС." Правителствата на съответните държави членки ще са длъжни да въведат визи за американските граждане, но сами ще определят условията и таксите за издаването им. Сами ще преценят целесъобразността от лекотата на достъп на американците до техните страни. В момента се издават български визи за гражданите на някои страни извън ЕС безплатно и напълно формално, тъй като преценката е, че това е в интерес на страната.

А на бас, че ЕП няма да приеме никаква подобна резолюция? Само поредна порция прах в очите!

АЗ СЪМ В АМЕРИКА ДА ПРАВЯ БИЗНЕС ... А АКО ДОЙДЕШ СЕГА , ЩЕ ТЕ ЯХАТ ВСИЧКИ РАСИСТИ - НЕГРИ , ЛАТИНОСИ И БЕЛИ ... ВЕЧЕ СМЕ 51% НЕ БЕЛИ И 49% БЕЛИ :)) ... ДЕЦАТА РОДЕНИ В АМЕРИКА И ЗАВЪРШИЛИ ПО УНИВЕРСИТЕТИТЕ РАБОТЯТ БАРМАНЧЕТА И ПО БЕНЗИНОСТАНЦИИ ... МИСЛИТЕ ЛИ Ч "ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ" ЩЕ СА С РЕДИМСТВО НА ТРУДОВАТА БОРСА ?:)))

За американците трябва да се въведат визи 100% но задължително трябва да им се проверяват и фейсбук профилите...

не знам за полша и за румания ама които иска бг граждани да могат да патуват до щатите безвизово е голям глупак. постепенно в даржавата ще останат само цигани, турци и русофили тапанари. това ще е края на даржавата балгария.

Пиши на Кирилица!

не мога да пиша на кирилица. каквото преведе преводачката на уебсаита това е. не трябва да си пишем оценки по бг граматика тука нали. важното е че се разбира какво искам да кажа.

Еми радвай се. Като ти гледам правописа, ти май си или от първите или от вторите. Ще оправите държавата без българи.

Умнико , след като държавата не може да ни подсигури работа и адекватно заплащане искаш да прекараме остатъка от живота си като роби ли? В бедност , глад , мизерия чудейки си как да си платим сметките и данъците и да отгледаме децата си.

болно ми е за хората като теб но и да искам с нищо не мога да помогна. дано европеиския саюз започне да инвестира повече в бг.

Като цяло си прав! Само смени "русофили" с "русофоби"! А - и се пише - д(ъ)ржавата Б(ъ)лгария неграмотнико!

От 2007 до 2014 - мълчане по въпроса. От 2014 до 2017 нищо не се прави защото било ескъпо. От 2017 до разпадането на ЕС - обмисляне на положениео, писане на доклади, вземан на резолюции. След рзпадането а ЕС - безвизов режим с РФ, Китай и Латинска Америка.

ЕС както винаги кърти от тъпотия. Визи за американците,а за арабите отворени врати,и майчински грижи.

Не само - бият негрите също

и мюсилманите също в Абу Грей и Гуантанмо. Не забравяй че избиха и индианците.

... Причина е отказът на Вашингтон да предостави безвизов достъп за гражданите на пет държави от ЕС - България, Хърватия, Кипър, Полша и Румъния. --- когато балканската федерация стане американски щат нема да имаме нужда от визи!

От Вашите уста, в Божиите Уши.

и ЧБМ, а жан-клод олигофрен и на тиквата бест френд, да пътува, както се изкендзваше дриско.

Ей кондомите от Брюксел , не искам да ме ползвате като предтекст да мръсотиите си.Не го направихте когато трябваше , сега не ме употребявайте мамичката ви.Искам смяна на цялата ви бюрокрация , която не е директно избираема от нас.

Заради нас надали ще си усложнят живота и да слагат визи... По- скоро ще има ЕС на две и три скорости и ние ще изпаднем на последната отколкото да действа ЕС сега като единно цяло.

Мъ кво толкова ще си усложнят живота: По 150 - 200 долара на виза и айде готово. Даже келепир ще имат.

значи, викате, преди 3 г. се е установило нарушение на международното право и еврогейзерите едва сега налагат аналогична санкция за неизпълнена диспозиция на процесуалноправна норма. или това е било, за да не се строши хатърът на маймуната обонго, дето разбичка планетата и дори нобел за пийс дженерейшън взе. такива дебили никога не са ръководили стария континент. от идеите на моне, шуман и аденауер вече нищо не остана. приятен ден.

бюрокрацията в случая е хубаво нещо.. ако се задействаше веднага парите по фондовете щяха да ни ги спират незабавно, а не евентуално след 2 години.

Ще им пръдне ЕС на онази работа на американците.

И след това Юнкер ще им праща сърчица.Така е с любовта.

Да бе как ли пък не Брюксел ще въведе визи на САЩ точно заради изброените бивши страни на ЕС от източния блок и окупирания от Турция Кипър!

Тези мошеници не гласуваха ли наскоро резолюция Европа да бъде завладяна от нашественици?????

Ей , докато не разчистим тая кочина Брюксел от свинската порода дето развъди там американския неолиберализъм нищо добро не ни чака.

ВИЗИ ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ ПО 999 ДОЛАРА ВИЗАТА И ДА ЗНАЯТ БЪЛГАРСКИ ИЛИ РУСКИ ЕЗИК.

Ха...ха...ха.Европедалите се активираха.Абе мамичката ви гейска що не го направихте когато това следваше да бъде направено заради равнопоставения член България бе?

Тази сган наречена европарламент, търтеи долни... всеки един от тези струва на бюджета повече от 200,000 евро годишно... Тези ли мизерници долни. отчитат работа май?????

А мириканските войници в българските бази - защо са без визи!?

С какво, аз съм НЕНАДЕЖДЕН за Краварнико и с какво Американеца е НАДЕЖДАН за България? Ние да не сме им роби на тия?

А не сме ли?

Требе да се тури край на това безумие

Защото си потенциален мързелив некадърник, който гледа да открадне и измами. Това ни е имиджа на запад. А американеца не е и предполагал за съществуването на кочината, наречена България, камо ли да идва тук

уточнение

Кочина ще наричаш стаичката, от която тракаш грусните си редчета, българоомразецо.

Като не е чувал Кравара за България, защо има военни бази у нас? Айде да си тръгват от тук

А сега няма ли да е сложно и скъпо? те и без това ни имат за втора ръка хора но сега сме им добре дошли да се опитат да натрият носа на Тръмп.

Заглавие:СЛАГАМЕ ВИЗИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ! и после:в която се очаква да призове за връщане на визите за гражданите на САЩ! Последно, ще им слагаме ли визи или ще призовем, може би, ако, евентуално, след като, когато и ...... Абе Юнкер, мюнкер и цялата пасмина там. Докато подвивате гръб никой, никога няма да ви вземе на сериозно!!! Никога

3абравете !!!...

Какво правим с визите с Канада?

Ще обсъди, но няма да приеме. Защото това означава, САЩ да им отговори с въвеждане на визи за германци, французи, холандци и прочие. А на изброените им е през хикса за България, та да търпят някакви лишения заради нея.

Брутално твърд визов режим за всички хамерикански говеда , разкарване по посолства и чакане по опашки. Интервюта за одобрени и т.н... И като кацне на летището пак разпити и пак въртене докато стане луд , само така ще има справедливост.

Двайсет процента откази и плащане на таксите за визи предварително!Предоставяне на паролите за Фейсбук и Туйтър. Премахване на паролите ограничаващи подслушването на мобилните устройства и тнн....

Айде, да си взимат петте танка, Брадлито със спуканата гума и да се махат

Отзад и го удари,за по сигурно с чука!...

И ти можеш да тръгваш с тях.

Коментари - Европарламентът ще обсъди визов режим за американците | Днес.dir.bg

Европарламентът ще обсъди визов режим за американците

Европейският парламент ще приеме утре резолюция, в която се очаква да призове за връщане на визите за гражданите на САЩ, които пътуват до ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Европарламентът ще обсъди визов режим за американците | Днес.dir.bg

Коментари

Че Америка си има визов режим с България. При престой на американски гражданин в България над три месеца се изисква виза. Това е ясно указано на страницата на американското посолство в София. Ако става въпрос за промяна на условията за престой на американски граждани, то това така и трябва да се нарича, но в никой случай не може да става въпрос за въвеждане на визов режим, защото той и сега си е визов.

А при по-кратък престой как е и защо е допуснато? А защо да не са абсолютно единтични мерките? Трябва РЕЦИПРОЧНОСТ да се въведе незабавно! Нали според устава на ООН няма малки и голями страни? Всички са равни с изключение на постоянните членове на СС!

Тръмп ще си загради двора , и ще почисти , от балкански цигани и ислямисти.

Не виждам , как ЕС ще се противопоставЯ на САЩ , след като му е станал много отдавна СЛУГА ?

Глупаво е да сложат визи на американците за цял ЕС, защото европейците ще изпищят яко, но ние едностранно, или с румънци, поляци, хървати и кипърци трябва да го направим. И то бързо и безкомпромисно. Не да чакаме еврогейски шикълкавиници! Няма какво по-лошо да стане!

Ама то в момента има визи за американците за българия

Бо Бо

Реципрочни мерки за всички Англичани живеещи в Европа и в частност Испания, където са милиони.

щом на българите искат визи за америка, редно е да го има и обратния вариянт, но от нашенските емигрант там очаквам егоизъм и да не видят по-далече от задника си - за тях това е неудобство като се връщат, ако са се отказали от бг гражданство - има и такива.

Америка вече загуби блясъка си, не е така привлекателна за европейците, дори и от Източна Европа, затова ще се напълни с примати от Третия свят: негри, китайци, индийци, латиноси, които ще я сринат още повече.

никакъв блясък не е загубила, нито изброените са примати, за твое сведение англия е пълна с високо образовани лекари и стоматолози индиици - примати според теб.

Работя с високо образовани индийци - инженери. Вземи си ги у вас щом не смяташ, че са примати. Никога не бих позволил лекар индиец да ме преглежда!

Америка не си знае интереса, напълни се с хиспаници от Куба, Доминика,Хайти, Джамайка, няколко милиона руски еврей, които са на Wellfare, отделно мексиканци, латиноси, китайци, индойци, негри, общо 55% от населението, повечето неуки и мързеливи, а не пуска образовани бели хора от Източна Европа. Амбасадата в София се държи грубо и дори арогантно към камдидати не за емигрантски, но за туристически визи, Вземат по $200 за кандидатствуваме и режат поголовно. Това е обидно, ние българите не сме по низко качество хора от пасмината, която се пуска в Америка, затова нашето правителство да въведе реципрочно подобни драконовски мерки за мериканците, зизи за по $300 с 80% откази и невръщане на сумите, да не се чувствуват мериканците като господари.

Стига манипулации бе еврогейове...Кой от вас се вълнува от визи със сащ???Поредното плямпане за убиване на времето ви зер трбва да се чува че ''работите'' за високите си разходи на гърба на хората..

Нали ви беше наранена гордостта на русофилистиците? :)) ЕС и да се самоубие пак няма да сте доволни. Бахти мрънкалата.

АЯко не си защитаваме правата големият изяжда по малкия!

Това трябваше да стане още 2013-а, ама де толкова смелост у евроатлантически чиновничета. ЕС не защитава интересите на своите членове и ги оставя на благоволението на тексаските кравари. Същото е положението и с Канада. Е това е ЕС в едно изречение. Даже до преди няколко години не ни позволяваха да отидем да мием подовете във Великобритания легално.

Канада маха визите. Или вие имате друга информация от оперативката? Нинова ти ли си?

Защо сега се сетихте, че сте граждани на ЕС?! Защо до сега не участвахте в протест пред американското посолство в София? Ами защото ви харесва друг да ви вади горещите картофи от огъня!

Щот визи за САЩ ми не требея , само гледам сеира на евро-кондомите Юнкерси , Барозовци и тем подобните. За отстраняването им точно на такива ще протестирам.

Абе споко, няма да сложат визите за стопанина :-)

Двуличници! Пука им за българи, поляци, румънци, хървати! Ако Тръмп не беше победил на президентските избори в САЩ тия търтеи в Брюксел щяха да си седят на задните части и да мълчат като риби!

Следователно, доколкото виждам и на теб не ти пука за българи, румънци, хървати и т.н., а ти пука за Тръмп? Защо тогава се обаждаш?

Глюпости.

Да! Защото Килърито ги пореше, като риби, а те мъркаха доволно!

Редно си е! Или сме граждани на ЕС или не сме, няма средно положение.

Канадците отърваха кожата на косъм...

Само наще траят!!! Ако махнат визите за US ще избяга и последния роб, остават само мангали и мурзилкопоклонници......

На кой му пука за щатите и за великобритания. Трябва да следваме пътят на бащата на обединена Европа - Карл Велики. И да не забравяме за обединителя на белият народ Хитлер.

За Хитлер си написал една голяма глупост, не познаваш и не разбираш историческите събития. Първо, Хитлер обединяваше само неговия народ, а такива като теб ги пращаше в камерите с хлор. Второ, ако Хитлер не тероризираше евреите те нямаше да основат Израел, откъде сега идват всички световни проблеми. Трето, ако този идиот не беше нападнал СССР руснаците нямаше да имат половин Европа и щяхме да се развиваме като нормална държава.

Измислените исторически събития с които са промити мозъците на такива като теб. Хитлер се възхищавал на българския народ. Такива като мен сега щяха да живеят в най-голямата и силна държава на Балканския полуостров. И Хитлер не е тормозил евреите. Тезите за газови камери са оборени напълно. Недоразумението Израел го имало още преди Хитлер, който помага на част от германските евреи да имигрират там. Нападението над СССР е било неизбежно. Ако СССР е нападнал пръв още по-големи щяха да последствията за Европа. Не дрънкай глупости защото са ти промивали мозъка от дете. Опитай се да прогледнеш най-накрая.

"Европейският парламент ще приеме утре резолюция, в която се очаква да призове за връщане на визите за гражданите на САЩ, които пътуват до ЕС." Правителствата на съответните държави членки ще са длъжни да въведат визи за американските граждане, но сами ще определят условията и таксите за издаването им. Сами ще преценят целесъобразността от лекотата на достъп на американците до техните страни. В момента се издават български визи за гражданите на някои страни извън ЕС безплатно и напълно формално, тъй като преценката е, че това е в интерес на страната.

А на бас, че ЕП няма да приеме никаква подобна резолюция? Само поредна порция прах в очите!

АЗ СЪМ В АМЕРИКА ДА ПРАВЯ БИЗНЕС ... А АКО ДОЙДЕШ СЕГА , ЩЕ ТЕ ЯХАТ ВСИЧКИ РАСИСТИ - НЕГРИ , ЛАТИНОСИ И БЕЛИ ... ВЕЧЕ СМЕ 51% НЕ БЕЛИ И 49% БЕЛИ :)) ... ДЕЦАТА РОДЕНИ В АМЕРИКА И ЗАВЪРШИЛИ ПО УНИВЕРСИТЕТИТЕ РАБОТЯТ БАРМАНЧЕТА И ПО БЕНЗИНОСТАНЦИИ ... МИСЛИТЕ ЛИ Ч "ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ" ЩЕ СА С РЕДИМСТВО НА ТРУДОВАТА БОРСА ?:)))

За американците трябва да се въведат визи 100% но задължително трябва да им се проверяват и фейсбук профилите...

не знам за полша и за румания ама които иска бг граждани да могат да патуват до щатите безвизово е голям глупак. постепенно в даржавата ще останат само цигани, турци и русофили тапанари. това ще е края на даржавата балгария.

Пиши на Кирилица!

не мога да пиша на кирилица. каквото преведе преводачката на уебсаита това е. не трябва да си пишем оценки по бг граматика тука нали. важното е че се разбира какво искам да кажа.

Еми радвай се. Като ти гледам правописа, ти май си или от първите или от вторите. Ще оправите държавата без българи.

Умнико , след като държавата не може да ни подсигури работа и адекватно заплащане искаш да прекараме остатъка от живота си като роби ли? В бедност , глад , мизерия чудейки си как да си платим сметките и данъците и да отгледаме децата си.

болно ми е за хората като теб но и да искам с нищо не мога да помогна. дано европеиския саюз започне да инвестира повече в бг.

Като цяло си прав! Само смени "русофили" с "русофоби"! А - и се пише - д(ъ)ржавата Б(ъ)лгария неграмотнико!

От 2007 до 2014 - мълчане по въпроса. От 2014 до 2017 нищо не се прави защото било ескъпо. От 2017 до разпадането на ЕС - обмисляне на положениео, писане на доклади, вземан на резолюции. След рзпадането а ЕС - безвизов режим с РФ, Китай и Латинска Америка.

ЕС както винаги кърти от тъпотия. Визи за американците,а за арабите отворени врати,и майчински грижи.

Не само - бият негрите също

и мюсилманите също в Абу Грей и Гуантанмо. Не забравяй че избиха и индианците.

... Причина е отказът на Вашингтон да предостави безвизов достъп за гражданите на пет държави от ЕС - България, Хърватия, Кипър, Полша и Румъния. --- когато балканската федерация стане американски щат нема да имаме нужда от визи!

От Вашите уста, в Божиите Уши.

и ЧБМ, а жан-клод олигофрен и на тиквата бест френд, да пътува, както се изкендзваше дриско.

Ей кондомите от Брюксел , не искам да ме ползвате като предтекст да мръсотиите си.Не го направихте когато трябваше , сега не ме употребявайте мамичката ви.Искам смяна на цялата ви бюрокрация , която не е директно избираема от нас.

Заради нас надали ще си усложнят живота и да слагат визи... По- скоро ще има ЕС на две и три скорости и ние ще изпаднем на последната отколкото да действа ЕС сега като единно цяло.

Мъ кво толкова ще си усложнят живота: По 150 - 200 долара на виза и айде готово. Даже келепир ще имат.

значи, викате, преди 3 г. се е установило нарушение на международното право и еврогейзерите едва сега налагат аналогична санкция за неизпълнена диспозиция на процесуалноправна норма. или това е било, за да не се строши хатърът на маймуната обонго, дето разбичка планетата и дори нобел за пийс дженерейшън взе. такива дебили никога не са ръководили стария континент. от идеите на моне, шуман и аденауер вече нищо не остана. приятен ден.

бюрокрацията в случая е хубаво нещо.. ако се задействаше веднага парите по фондовете щяха да ни ги спират незабавно, а не евентуално след 2 години.

Ще им пръдне ЕС на онази работа на американците.

И след това Юнкер ще им праща сърчица.Така е с любовта.

Да бе как ли пък не Брюксел ще въведе визи на САЩ точно заради изброените бивши страни на ЕС от източния блок и окупирания от Турция Кипър!

Тези мошеници не гласуваха ли наскоро резолюция Европа да бъде завладяна от нашественици?????

Ей , докато не разчистим тая кочина Брюксел от свинската порода дето развъди там американския неолиберализъм нищо добро не ни чака.

ВИЗИ ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ ПО 999 ДОЛАРА ВИЗАТА И ДА ЗНАЯТ БЪЛГАРСКИ ИЛИ РУСКИ ЕЗИК.

Ха...ха...ха.Европедалите се активираха.Абе мамичката ви гейска що не го направихте когато това следваше да бъде направено заради равнопоставения член България бе?

Тази сган наречена европарламент, търтеи долни... всеки един от тези струва на бюджета повече от 200,000 евро годишно... Тези ли мизерници долни. отчитат работа май?????

А мириканските войници в българските бази - защо са без визи!?

С какво, аз съм НЕНАДЕЖДЕН за Краварнико и с какво Американеца е НАДЕЖДАН за България? Ние да не сме им роби на тия?

А не сме ли?

Требе да се тури край на това безумие

Защото си потенциален мързелив некадърник, който гледа да открадне и измами. Това ни е имиджа на запад. А американеца не е и предполагал за съществуването на кочината, наречена България, камо ли да идва тук

уточнение

Кочина ще наричаш стаичката, от която тракаш грусните си редчета, българоомразецо.

Като не е чувал Кравара за България, защо има военни бази у нас? Айде да си тръгват от тук

А сега няма ли да е сложно и скъпо? те и без това ни имат за втора ръка хора но сега сме им добре дошли да се опитат да натрият носа на Тръмп.

Заглавие:СЛАГАМЕ ВИЗИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ! и после:в която се очаква да призове за връщане на визите за гражданите на САЩ! Последно, ще им слагаме ли визи или ще призовем, може би, ако, евентуално, след като, когато и ...... Абе Юнкер, мюнкер и цялата пасмина там. Докато подвивате гръб никой, никога няма да ви вземе на сериозно!!! Никога

3абравете !!!...

Какво правим с визите с Канада?

Ще обсъди, но няма да приеме. Защото това означава, САЩ да им отговори с въвеждане на визи за германци, французи, холандци и прочие. А на изброените им е през хикса за България, та да търпят някакви лишения заради нея.

Брутално твърд визов режим за всички хамерикански говеда , разкарване по посолства и чакане по опашки. Интервюта за одобрени и т.н... И като кацне на летището пак разпити и пак въртене докато стане луд , само така ще има справедливост.

Двайсет процента откази и плащане на таксите за визи предварително!Предоставяне на паролите за Фейсбук и Туйтър. Премахване на паролите ограничаващи подслушването на мобилните устройства и тнн....

Айде, да си взимат петте танка, Брадлито със спуканата гума и да се махат

Отзад и го удари,за по сигурно с чука!...

И ти можеш да тръгваш с тях.