Турция иска САЩ да изпълни обещанието си за Сирия

Анкара се надява след посещението на държавния секретар Рекс Тилърсън в Турция САЩ да удържи обещанията си.

Обратно в новината

Коментари - Турция иска САЩ да изпълни обещанието си за Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кюрдистан Нищо подобно- XA XA XA AAA

Хо, хо! Не знам какви са обещанията на САЩ и дали въобще има такива. За "обещания" се говореше и преди 2-3 месеца. Знам само, че Западът си е взел вече урока и не може да разчита на ердоганска Турция като съюзник. Това ще бъде и водещото в американската политика занапред.

Aбе "гръцки шопе" - ти си дежурен на тема Tурция - като чуеш Tурция и вече си на "обсесивно - манякално" ниво. получаваш ли вътрешни спазми на ишияса си като чуеш за Tурция? Oще ли ви боли от шамарите от 1897, 1922 ("великaта анадолска криза") и 1974 години (последно 1996 - Kардак / имия).

Сирия е за Руснаците. Докато Руснаците избиваха Ислямисти, Идиотите на Барак Обама само гледаха... Ако САЩ направят нещо в Афганистан, Ирак или Либия, може там да определят правителството.

То се видя кой наистина избиваше ислямисти и кой хфърляше бомби по жени и деца!Че и БОВ използва Асад на Путин съюзника срещу жени и деца!САЩ и коалиция разгромиха и изтрепаха основно ИД!А Русия и Асад ядоха бой в Палмира и Алепу!

Трумп е заявил, че никога не е отричал, че руснаците са се месили в американските избори. Е, сега разбирам защо американците и едни други са дупе и гащи- направо смях, но кой от коя психиатрия е не се знае.

Турция ще трябва да воюва с кюрдите и индиректно - със САЩ ако не иска да загуби територии. Някой и друг американски "съветник" ще даде фира...

Не е вярно Не трябва да воюва Може по мирен начин да признае Кюрдистан

курдистан е бита карта,барзани се оттегли в шерупката си,заклещи се между иран,ирак и турсия,подаде си оставката и да си гледа потурите.

Анкара се надява... наивници

ИД успешно се интегрира в КСЗ....Интересно какво ЧУЖДО е обещала америчка...

Как какво ? Анкара столица на свободен Кюрдистан сме обещали Разбира се Само така интересите ни са гарантирани Само така съюзниците ни са защитени Само така враговете ни губят Друг начин няма

Комшулука уж беше близо до победата а сега нещо го стяга чепика...

Комшулика е ербап Ако ни нападнат за 2 часа ни прегазват и излизат на Дунав После продължават към Виена ...

Виж говори с тиквата и патриотарите не с мен.

Значи....ХЕГЕМОНА и Турция решават съдбата на Сирия, решават кога да затворят руските бази там, а съдбата на Асад е вече решена. Нещо неясно има ли другари русофилистици ? Ако има, мога да ви обясня по-простичко, като за тъпи цървули като вас !!! Няма за кво да ми благодарите !!!

все пак бих искал да ти благодаря за разяснението, от което ние, русофилистичните путлеристки глупаци, имаме нужда!

Нищо подобно Ердоган трябва да спазва строго санкцийте срещу Русия и да прекрати всякакви контакти с Путин И да се извини на Израел И да подкрепи кюрдите в Сирия Едва тогава може би САЩ няма да подкрепят кюрдите в Тирция

Турчиля, Краварника и Ал Кайда и ИДИЛ са едно и също...Една наша поговорка, удачна за случая: Интереса клати феса!

Силна Турция е заплаха за Израел. За ЕС За Ирак И е вятър яв платното на Русия Слаба Турция и силен Кюрдистан решава всички проблеми и прави Турция послушна

Mандалото лопа един път за турците, те водят национална политика ,затова ще бъдат силни ,особенно когато има такива съседи като вас .

Пак повтярям Турция може и ще нападне или България или Гърция или Ирак или Израел При всеки случай ще се наложи САЩ да воюват срещу Турция Затова силна кюрдска държава е в интерес на САЩ За да воюват против Турция кюрди а не американци

Аз ли не разбрах статията или...? Значи американците са обещали на турците да изпотрепат кюрдите в рамките на сътрудничеството...? Ми нали американците защитаваха кюрдите, или турците вярват на американците...пълен хаос.

хаосат е виден.правят ни на идиоти а ние си чешем езиците само.и за момент не сам и помислял че турця е в конфликт с американците а напротив,с техното благоволение влезоха в сиря, с маслинова клонка да галят къурдите.но целта е друга-асад.сега турци,американци с така наречената коалиця и сирииска демократична армя и вкл.израел започват да бият асад... тр.световна скоро започва *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сметката им ще излезе крива- Сирия няма да падне колкото и да се напъват, но е жалко колко унищожена стана тази държава. В момента норвежците се пробват- Торбьорн Ягланд който е в ЕУ е бил на посещение при Ердоган, а Норвежкият външен министър- по- рано тя беше военен министър е на посещение в Ирак. какво ще излезе ще видим, но турците не смеят да се противопоставят на американците и играят акробатика която на края може скъпо да им струва.

Има една приказка интереса клати феса, та не знам дали фесовете случайно не са я забравили.

"Анкара се надява ... САЩ да удържи обещанията си" Изглежда, че турците много добре си знаят "съюзниците".

Преосмислeте съюзниците, комшии! ИМА САМО ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ ! Някой да ви е венчал за съюзници?

Ха ..ха ..вазелинче има доста. ..ха ..ха

Турция няма съюзници Отдавна е пикала в обувките на всички и сега всички са срещу Турция