САЩ очакват затопляне след полярните температури (снимки)

Най-трудната фаза от преминаването на студената вълна през САЩ приключи. Според метеоролозите температурите остават с 10-20 градуса под нормалните за месеца.

Обратно в новината

Коментари - САЩ очакват затопляне след полярните температури (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От статията не става ясно, че посочените температури са във F (Fahrenheit). Явно авторът е превеждал новините буквално, без да помисли, че ги предлага на европейци, които използват само градуси в C (Celsius).

То и конкретни цифри не се споменават. Само неопределеното - "двуцифрови стойности". Ами минус 10 градуса също е двуцифрено.

Глобалното затопляне настъпва с температурен дисбаланс. Много резки застудявания и неестествени горещини. Прочети малко книжки.

5 души са загинали, докато почиствали снега пред домовете си. Тези медий взеха аудиторийте си съвсем за зомбирани. И такива има, ама не сме всички.

8901

Топъл фронт се очаквал около юли-август.

Е, това е прогноза:))

Къде са сега онези умници които говорят за глобалното затопляне?

Чакам да видим какво инфо ще ни дадат ДИРниците, когато изригне Йеллоустоун, което става веднъж на около 600 000 години, а последното е преди 640 000.

Температурите в усарско живо ме интересуват , защото ..... нещо не се сещам.... Всъщност безкрайно не ми пука : ))))

Браво СAЩ!!! (USA) Гордея се с вас:) (proud of you)!!!!

ТАка е като ръчкате с онази пущина ХАРП ли беше

Кой Хаарп? Оня дето го пуснаха през 1993г и може да предизвиква земетресения, изригване на вулкани, бури, да чете мисли, да засича извънземни кораби, да взривява астероиди ? И на всичкото отгоре е ДЕКЛАСИФИЦИРАНА инсталация ? Знаех си, че преди 1993г не е имало земетресения, студени зими, горещи лета, изригване на вулкани и т.н. ...

Знам само, че пускат огромно количества енергия в атмосферата с него, за да правят експерименти. Гледах го по DISCOVERY. имаше разговори с учени от програмата ХАРП