Коментари - 75 дни затвор за американец, блъснал и убил наш студент | Днес.dir.bg

75 дни затвор за американец, блъснал и убил наш студент

41-годишен американец излежава присъда от само 75 дни за смъртта на 21-годишен български студент в щата Северна Каролина.

Обратно в новината

Коментари - 75 дни затвор за американец, блъснал и убил наш студент | Днес.dir.bg

Коментари

СОРОСОИД ДА МИ ПОХВАЛИ АМЕРИКАНСКОТО ПРАВОСЪДИЕ,ДЕТО БИЛО НАЙ-ДОБРОТО НА СВЕТА!!! И ДОКАТО СЕ НАКАНИ ДА ГО НАПРАВИ,ДА ПРОЧЕТЕ НАПРИМЕР ДЖОН ГРИШАМ-КОЙТО РОМАН СИ ИЗБЕРЕ!!!

Айде бегом към вуликата псевдо краварска демокрация

Така отсъждаг господарите относно бушмените, т.е. българите. И това ни били приятели и ние ще се съобразяваме с тях. Ако българинът е блъснал така американеца - поне 20 години не му мърдат. Сещам се за турското робство, когато ако турчин убие неверник /българин/ - един ден затвор в конака и глоба. Ако българин убие турчин - смърт. Поне за едно са прави тия, дето защитават турското робство - че сега господарите ни са по-гадни и от преди.

Уважаеми сънародници. Нека се обединяваме, а не разединяваме. Бог да го прости момчето. Ако някой в US може да помогне за обжалване, да го направи. Ако не, спрете да пишете щуротии. Никъде няма безпристрастно правораздаване. Може би има само безпристрастни съдии. Без омраза, моля ви, особено когато няма нужда от такава.

Някой ми хвалеше правораздаването в САЩ като най-справедливото и успешно в целия свят :)

Цената на човешки живот при янките -айде бегом на там.

боже каква глупст сте измислили,и колко прост и наивен народ живее в тази страна.не бива да се чудите защо ви третират като диваци в цивилизования свят

Много са му дали на човека за накакъв цървул.

"цървула" все пак е студент 4 курс при това "Архитектура"

Корупцията , не е измислена в България. Американските съдии и прокурори, също имат дълбоки джобове. Така е по цял свят. Крайно време е да спрем да вярваме в митовете, че някъде има справедливост. Всичко опира, до финикийските знаци.

Един приятел го блъснаха в Америка, за радост нямаше сериозни и трайни наранявания, споразумяха се за 10 хиляди долара обезщетение, които му изплатиха веднага, , с парите си купи къща във вилна зона у нас /предо 13 години цените бяха други/, в която отгледа трите си деца.

ХЕЙ ГОСПОДА, ИМА ЛИ ВСЕ ОЩЕ НЯКОЙ, КОЙТО ДА НЕ Е РАЗБРАЛ, ЧЕ ЗА ПРЕЗОКЕАНСКИТЕ КРАВАРИ ДРУГИТЕ НАЦИИ СА. П Л Я В А, БОКЛУК, РАБИШ И Т.Н.

С една дума,демокрацията не води до нищо добро....

Това е щатската "демокрация" и щатското "правосъдие". Това би могло да се случи и тук, само пострадалия да не е циганин или куче, тогава няма милост.

Асен Захариев е роден в гр. Сливен и загина на 22 години.. дир, моля ви..

Животът на един българин в САЩ,струва 75 дни затвор......ВИСОКА ЦЕНА...

Това е. Толкова оценяват живот на един българин.

в бг. напешеходната патека газат и пак ги пускат- синчетата нa новокомуняшките мафиоти

А при вас дето с камиони газят направо по тротоарите ?!

а тва са от вашите турски гастролиори

в бг и вашата русия немаше да се предаде никога шофиора

Къде сте сега тъпи тролове соросоидски да коментирате това което се е случило.Така се отнасят с хората втора категория.

Е, така се постъпва с правата на граждани - второ качество !! Едно време бяха негрите, сега са източноевропейците и латиносите !!

Не се знае при какви обстоятелства е станало. Онзи ден и на Тракия някаква жена пресичала и я прегазили, но там оправдавахте шофьора. Освен това САЩ са страната с най-много пандизчии средно, така че ...

Ако беше се замислил да каже заек , щеше да излежи ...докато се наспи !

Това е типичen fake news, за съжаление нашето момче е пресичало магистрала и тоя селки американски тип го е ударил и убил, обаче твърди, че бил ударил сърна!Но както всички знаете, магистрала не се пресича.Жалко за студента, но вината е негова.

Никакъв фейк нюз не е, новината е истинска и е публикувана в медиите на Северна Каролина. Момчето не е имало кола, или е била на ремонт. Тогава не е имало друг начин да се прибере от супермаркета, в който е работело.

Изобщо не е пресичал магистрала, а си е вървял по пешеходното платно. Знам я схемата от инцидента...при това наизуст.

Май Американската темида е по-сляпа и с по-дълбоки джобове от нашата...

Жалко за момчето. "ДНК експертиза е била изгубена и не е била налична по време на делото." Никога ЗАПАДналите наркомани не са ни смятали за хора. Франция и Англия настояваха България да стои под 500 лета робство и подкрепят Турция.

това ис е направо по учебник - как връзкар избягва присъда...сумите са смешни за ус да не говорим за затвора. как няма един бг адвокат да посъветва родителите за направят цивил иск...и да го разорят този престъпник... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"...ДНК експертиза е била изгубена и не е била налична по време на делото..." Краварски боклуци!!! Те и допингпробите на кекавите им спортисти за 10 тодини назад бяха "загубени" - чистатът ги съборил без да иска от рафта.!!!

Напълно е забранено ходенето пеша по магистрала,липсали са уликите.За тракаджията,когато си прафесионалист наказанието автоматично се удвоява.Фактите са такива.

Чудя се как допускат подобни новини до хората. Нали ви е ясно, че доказателства не "изчезват" и не се "губят" току-така. Очевидно корупцията и там е на ниво. Загубени доказателства, после намерени, накрая няма никой виновен, всичко си е точно, да влезе убития. Тъжното е, че момчето няма родители или роднини там да обжалват, щом са се намерили доказателствата. А то е от ясно по-ясно. Адвокатчетата са му подшушнали на тоя да кихне на правилните полицаи и те знаят как да действат. Същата гадна история като при нас. Я си спомнете Винъс Уилямс на колко я осъдиха като уби човек? Нищо - Н-И-Щ-О! Дори и потулиха случая, и едвам се разбра, след това пак затихна. Връщаме се във времената на расизма и сегрегацията. Явно някои държави, тупащи се в гърдите за блюстители на демокрацията не са излизали от там!

у нас дават толкова ако погледнеш накриво западняк, западен, агент, западно зомби, прокурор съдия или джърналист!

Истина е.

па в България на колко ги съдят пияните убийци като жида ставински !??....още тоя младеж е вървял по шосето вечер където не е трябвало да минава .После ако роднините му знаеха как работи еврейската съдебна система в Америка можеха да наемат адвокат на процент и да осъдят лесно шофьора за милиони а не да чакат прокурори да им вършат работата

Максимчо колко лежа , а блядки !?

Колкото O.J.Simpson за убиството на жена си !

Това ли е Европейският съюз , да му работим като роби, безброй далавери се направиха с европейски средства, какво се направи за младите хора да не ходят на робия. В Кипър държавата дава безвъзмездно 40000Е на младо семейство и поема 50% от първо жилище, а тука какво ? Крадете народа без окото да ви мигне, а младите заробвате с дългове с поколения напред.

Коментара ти няма нищо общо със статията. Моля коментирайте по темата и стига сте политизирали една трагедия. Дано да не се случва на никого подобно нещо. Благодаря.

ами като си прост като гайда ще работиш ...искал селяка 40000 хиляди на готово от държавата !? и кой ще ти ги плаща бойко или курнелия от джоба си сигурно тъпир айде бягай да миеш кенефи и толкова ти е много

най-вероятно присъдата е за превишената скорост, а за убит българин, едва ли наказват във великата страна... по-скоро поощряват, но това е др. тема. затова пък тук е пълно с жалки тролове и колкото повече ги сритва чичко сам, толкова повече се радват на височайшо внимание, болно и унизително е, но все пак се докосват до нещо американско, пък било то и презрителни ритници.

Може ли да тръгнеш в 11 вечерта пеша по неусветена магистрала...? На колко искате да осъдят водача при положение че е по скоро нелеп нещастен случай, а не престъпление. Случило се е извън населено място. ДИРА моля копирайте информацията по точно. The incident happened around 11 p.m., according to North Carolina Highway Patrol. A man was walking north along the shoulder of Highway 12 in Corolla when he was hit by a vehicle, that was also traveling north. The vehicle left the scene, and the pedestrian died from the injuries he suffered.

няма тротоари, няма транспорт, няма таксита, див селски пущинак....

Май и мозък в главата ти няма

У нас "10 дни арест за майка, ударила учителка с метла", а #Там, 75 дена за убит българин! Ми, равностойно е, мoже би!

У нас: Убиец на пътя c ycловна пpиcъда yби за втоpи път

Животът на робите не е особено ценен... Виж, ако беше блъснал някой юда с яки адвокати...

ако беше убил елен можеше да престои повече време в затвора, но за някакъв си българин... толкова

Тези се учат от нас на абсурди и деградация в правораздаването:-)

след инцидента са започнали изграждането на тротоари на това място. Просто страшно лош късмет на момчето да бъде на такова място по същото време с движещ се автомобил.

Че на колко места има тротоари в щатите бе, там или си в колата, или си в къщата си. Тротоарите са много малко. Можеш да вървиш само по паркингите на моловете.

можеха и да го оправдаят,защото затворите им са препълнени .

Момчето е убито 2014-та. И досега убиецът е на свобода. За тези, които твърдят че това е фейк нюз, търсете в гугъл, статията е на дейли адванс, елизабет сити, северна каролина: peter thomas luke цъкнете на линка на дейли адванс

Имало и по-смешен и несправедлив съд от нашия!

Тук у нас изобщо не се влиза в затвора за такова деяние. Най много условна присъда

БГ-то си го знаем, ама това да става във велика Америка ?!

Нали от там го учим това право! Всички простотии от там идват! Не се учудвайте!

ДА спретнаТ този протест пред най-хубавото и най-стратегическо ам. посолтсво в света, като поискат преразглеждане на делото и назначаване н межд. екип от юристи, а не непрекъснато да слагат България в топ класациите по отрицателни постижения.

Който до сега не вярвал, че американци другите ги държат като хора втора ръка без никаква стойност да видят сега какво струват равни права пред закона. Имайте предвид колко строго тяхното законодателство. Ако беше бг-студент зад волана, а пострадалия американец как щяха да се обърнат нещата.

Това е американско правосъдие в действие! Преди години си спомням за един подобен случай в ЮАР, по времето на Апартейда, един бял се скарал с жена си и в състояние на афект излязъл на улицата и гръмнал преминаващ негър. Осъдили го на 30 дни ефективно, които имал право да излежи сумарно, в удобно за него време. (Значи, днес е събота, жена му пак му вдига кръвното и нашия отива за уикенда до местния кауш за 24 часа. Хем си излежава 3% от присъдата, хем си почива от жената!). На тоя му дават 75 дни затвор! Все пак е пребил бял човек! Български студент! И ние трябва да сме горди от такова голямо внимание! И да пазим голямата американска любов към нас! Да живее американско-българската дружба! Да живее американското правосъдие! Амин!

5100 долара за делото и нито един цент за отнет човешки човешки живот а присъдата от 75 дена въобще неща и да я коментирам за американците и дивите животни са но по-високо стъпало от българите

Това е присъда за деянието. За обезщетение се завежда отделно гражданско дело от роднините.

и адвокатите по делата има да лапатттт

мангалите да се научат да ходят по тротоарите

Ами що не се учиш, а се опитваш да раждаш мисли пред компа? Айде, бързо навън!

Ако беше прегазил англичанин,немец или друг европеец щяха да го тикнат за 10-15 години в затвора.Но , тъй като ние за тях сме хора 3-ти сорт 75 дни е като да прегазиш скункс или койот.

Кво се чудим, в бг-то получава 2г условно в демократична САЩ 75 дни. Толкова струва българин навсякъде. Нали така искат боковците евтина работна ръка.

Коментари - 75 дни затвор за американец, блъснал и убил наш студент | Днес.dir.bg

75 дни затвор за американец, блъснал и убил наш студент

41-годишен американец излежава присъда от само 75 дни за смъртта на 21-годишен български студент в щата Северна Каролина.

Обратно в новината

Коментари - 75 дни затвор за американец, блъснал и убил наш студент | Днес.dir.bg

Коментари

СОРОСОИД ДА МИ ПОХВАЛИ АМЕРИКАНСКОТО ПРАВОСЪДИЕ,ДЕТО БИЛО НАЙ-ДОБРОТО НА СВЕТА!!! И ДОКАТО СЕ НАКАНИ ДА ГО НАПРАВИ,ДА ПРОЧЕТЕ НАПРИМЕР ДЖОН ГРИШАМ-КОЙТО РОМАН СИ ИЗБЕРЕ!!!

Айде бегом към вуликата псевдо краварска демокрация

Така отсъждаг господарите относно бушмените, т.е. българите. И това ни били приятели и ние ще се съобразяваме с тях. Ако българинът е блъснал така американеца - поне 20 години не му мърдат. Сещам се за турското робство, когато ако турчин убие неверник /българин/ - един ден затвор в конака и глоба. Ако българин убие турчин - смърт. Поне за едно са прави тия, дето защитават турското робство - че сега господарите ни са по-гадни и от преди.

Уважаеми сънародници. Нека се обединяваме, а не разединяваме. Бог да го прости момчето. Ако някой в US може да помогне за обжалване, да го направи. Ако не, спрете да пишете щуротии. Никъде няма безпристрастно правораздаване. Може би има само безпристрастни съдии. Без омраза, моля ви, особено когато няма нужда от такава.

Някой ми хвалеше правораздаването в САЩ като най-справедливото и успешно в целия свят :)

Цената на човешки живот при янките -айде бегом на там.

боже каква глупст сте измислили,и колко прост и наивен народ живее в тази страна.не бива да се чудите защо ви третират като диваци в цивилизования свят

Много са му дали на човека за накакъв цървул.

"цървула" все пак е студент 4 курс при това "Архитектура"

Корупцията , не е измислена в България. Американските съдии и прокурори, също имат дълбоки джобове. Така е по цял свят. Крайно време е да спрем да вярваме в митовете, че някъде има справедливост. Всичко опира, до финикийските знаци.

Един приятел го блъснаха в Америка, за радост нямаше сериозни и трайни наранявания, споразумяха се за 10 хиляди долара обезщетение, които му изплатиха веднага, , с парите си купи къща във вилна зона у нас /предо 13 години цените бяха други/, в която отгледа трите си деца.

ХЕЙ ГОСПОДА, ИМА ЛИ ВСЕ ОЩЕ НЯКОЙ, КОЙТО ДА НЕ Е РАЗБРАЛ, ЧЕ ЗА ПРЕЗОКЕАНСКИТЕ КРАВАРИ ДРУГИТЕ НАЦИИ СА. П Л Я В А, БОКЛУК, РАБИШ И Т.Н.

С една дума,демокрацията не води до нищо добро....

Това е щатската "демокрация" и щатското "правосъдие". Това би могло да се случи и тук, само пострадалия да не е циганин или куче, тогава няма милост.

Асен Захариев е роден в гр. Сливен и загина на 22 години.. дир, моля ви..

Животът на един българин в САЩ,струва 75 дни затвор......ВИСОКА ЦЕНА...

Това е. Толкова оценяват живот на един българин.

в бг. напешеходната патека газат и пак ги пускат- синчетата нa новокомуняшките мафиоти

А при вас дето с камиони газят направо по тротоарите ?!

а тва са от вашите турски гастролиори

в бг и вашата русия немаше да се предаде никога шофиора

Къде сте сега тъпи тролове соросоидски да коментирате това което се е случило.Така се отнасят с хората втора категория.

Е, така се постъпва с правата на граждани - второ качество !! Едно време бяха негрите, сега са източноевропейците и латиносите !!

Не се знае при какви обстоятелства е станало. Онзи ден и на Тракия някаква жена пресичала и я прегазили, но там оправдавахте шофьора. Освен това САЩ са страната с най-много пандизчии средно, така че ...

Ако беше се замислил да каже заек , щеше да излежи ...докато се наспи !

Това е типичen fake news, за съжаление нашето момче е пресичало магистрала и тоя селки американски тип го е ударил и убил, обаче твърди, че бил ударил сърна!Но както всички знаете, магистрала не се пресича.Жалко за студента, но вината е негова.

Никакъв фейк нюз не е, новината е истинска и е публикувана в медиите на Северна Каролина. Момчето не е имало кола, или е била на ремонт. Тогава не е имало друг начин да се прибере от супермаркета, в който е работело.

Изобщо не е пресичал магистрала, а си е вървял по пешеходното платно. Знам я схемата от инцидента...при това наизуст.

Май Американската темида е по-сляпа и с по-дълбоки джобове от нашата...

Жалко за момчето. "ДНК експертиза е била изгубена и не е била налична по време на делото." Никога ЗАПАДналите наркомани не са ни смятали за хора. Франция и Англия настояваха България да стои под 500 лета робство и подкрепят Турция.

това ис е направо по учебник - как връзкар избягва присъда...сумите са смешни за ус да не говорим за затвора. как няма един бг адвокат да посъветва родителите за направят цивил иск...и да го разорят този престъпник... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"...ДНК експертиза е била изгубена и не е била налична по време на делото..." Краварски боклуци!!! Те и допингпробите на кекавите им спортисти за 10 тодини назад бяха "загубени" - чистатът ги съборил без да иска от рафта.!!!

Напълно е забранено ходенето пеша по магистрала,липсали са уликите.За тракаджията,когато си прафесионалист наказанието автоматично се удвоява.Фактите са такива.

Чудя се как допускат подобни новини до хората. Нали ви е ясно, че доказателства не "изчезват" и не се "губят" току-така. Очевидно корупцията и там е на ниво. Загубени доказателства, после намерени, накрая няма никой виновен, всичко си е точно, да влезе убития. Тъжното е, че момчето няма родители или роднини там да обжалват, щом са се намерили доказателствата. А то е от ясно по-ясно. Адвокатчетата са му подшушнали на тоя да кихне на правилните полицаи и те знаят как да действат. Същата гадна история като при нас. Я си спомнете Винъс Уилямс на колко я осъдиха като уби човек? Нищо - Н-И-Щ-О! Дори и потулиха случая, и едвам се разбра, след това пак затихна. Връщаме се във времената на расизма и сегрегацията. Явно някои държави, тупащи се в гърдите за блюстители на демокрацията не са излизали от там!

у нас дават толкова ако погледнеш накриво западняк, западен, агент, западно зомби, прокурор съдия или джърналист!

Истина е.

па в България на колко ги съдят пияните убийци като жида ставински !??....още тоя младеж е вървял по шосето вечер където не е трябвало да минава .После ако роднините му знаеха как работи еврейската съдебна система в Америка можеха да наемат адвокат на процент и да осъдят лесно шофьора за милиони а не да чакат прокурори да им вършат работата

Максимчо колко лежа , а блядки !?

Колкото O.J.Simpson за убиството на жена си !

Това ли е Европейският съюз , да му работим като роби, безброй далавери се направиха с европейски средства, какво се направи за младите хора да не ходят на робия. В Кипър държавата дава безвъзмездно 40000Е на младо семейство и поема 50% от първо жилище, а тука какво ? Крадете народа без окото да ви мигне, а младите заробвате с дългове с поколения напред.

Коментара ти няма нищо общо със статията. Моля коментирайте по темата и стига сте политизирали една трагедия. Дано да не се случва на никого подобно нещо. Благодаря.

ами като си прост като гайда ще работиш ...искал селяка 40000 хиляди на готово от държавата !? и кой ще ти ги плаща бойко или курнелия от джоба си сигурно тъпир айде бягай да миеш кенефи и толкова ти е много

най-вероятно присъдата е за превишената скорост, а за убит българин, едва ли наказват във великата страна... по-скоро поощряват, но това е др. тема. затова пък тук е пълно с жалки тролове и колкото повече ги сритва чичко сам, толкова повече се радват на височайшо внимание, болно и унизително е, но все пак се докосват до нещо американско, пък било то и презрителни ритници.

Може ли да тръгнеш в 11 вечерта пеша по неусветена магистрала...? На колко искате да осъдят водача при положение че е по скоро нелеп нещастен случай, а не престъпление. Случило се е извън населено място. ДИРА моля копирайте информацията по точно. The incident happened around 11 p.m., according to North Carolina Highway Patrol. A man was walking north along the shoulder of Highway 12 in Corolla when he was hit by a vehicle, that was also traveling north. The vehicle left the scene, and the pedestrian died from the injuries he suffered.

няма тротоари, няма транспорт, няма таксита, див селски пущинак....

Май и мозък в главата ти няма

У нас "10 дни арест за майка, ударила учителка с метла", а #Там, 75 дена за убит българин! Ми, равностойно е, мoже би!

У нас: Убиец на пътя c ycловна пpиcъда yби за втоpи път

Животът на робите не е особено ценен... Виж, ако беше блъснал някой юда с яки адвокати...

ако беше убил елен можеше да престои повече време в затвора, но за някакъв си българин... толкова

Тези се учат от нас на абсурди и деградация в правораздаването:-)

след инцидента са започнали изграждането на тротоари на това място. Просто страшно лош късмет на момчето да бъде на такова място по същото време с движещ се автомобил.

Че на колко места има тротоари в щатите бе, там или си в колата, или си в къщата си. Тротоарите са много малко. Можеш да вървиш само по паркингите на моловете.

можеха и да го оправдаят,защото затворите им са препълнени .

Момчето е убито 2014-та. И досега убиецът е на свобода. За тези, които твърдят че това е фейк нюз, търсете в гугъл, статията е на дейли адванс, елизабет сити, северна каролина: peter thomas luke цъкнете на линка на дейли адванс

Имало и по-смешен и несправедлив съд от нашия!

Тук у нас изобщо не се влиза в затвора за такова деяние. Най много условна присъда

БГ-то си го знаем, ама това да става във велика Америка ?!

Нали от там го учим това право! Всички простотии от там идват! Не се учудвайте!

ДА спретнаТ този протест пред най-хубавото и най-стратегическо ам. посолтсво в света, като поискат преразглеждане на делото и назначаване н межд. екип от юристи, а не непрекъснато да слагат България в топ класациите по отрицателни постижения.

Който до сега не вярвал, че американци другите ги държат като хора втора ръка без никаква стойност да видят сега какво струват равни права пред закона. Имайте предвид колко строго тяхното законодателство. Ако беше бг-студент зад волана, а пострадалия американец как щяха да се обърнат нещата.

Това е американско правосъдие в действие! Преди години си спомням за един подобен случай в ЮАР, по времето на Апартейда, един бял се скарал с жена си и в състояние на афект излязъл на улицата и гръмнал преминаващ негър. Осъдили го на 30 дни ефективно, които имал право да излежи сумарно, в удобно за него време. (Значи, днес е събота, жена му пак му вдига кръвното и нашия отива за уикенда до местния кауш за 24 часа. Хем си излежава 3% от присъдата, хем си почива от жената!). На тоя му дават 75 дни затвор! Все пак е пребил бял човек! Български студент! И ние трябва да сме горди от такова голямо внимание! И да пазим голямата американска любов към нас! Да живее американско-българската дружба! Да живее американското правосъдие! Амин!

5100 долара за делото и нито един цент за отнет човешки човешки живот а присъдата от 75 дена въобще неща и да я коментирам за американците и дивите животни са но по-високо стъпало от българите

Това е присъда за деянието. За обезщетение се завежда отделно гражданско дело от роднините.

и адвокатите по делата има да лапатттт

мангалите да се научат да ходят по тротоарите

Ами що не се учиш, а се опитваш да раждаш мисли пред компа? Айде, бързо навън!

Ако беше прегазил англичанин,немец или друг европеец щяха да го тикнат за 10-15 години в затвора.Но , тъй като ние за тях сме хора 3-ти сорт 75 дни е като да прегазиш скункс или койот.

Кво се чудим, в бг-то получава 2г условно в демократична САЩ 75 дни. Толкова струва българин навсякъде. Нали така искат боковците евтина работна ръка.