Жертвите на лошото време в САЩ станаха 10 (снимки)

Броят на загиналите в резултат на силното застудяване и снежната стихия в северната част на САЩ достигна десет души. Снеговалежите ще продължат.

Обратно в новината

Коментари - Жертвите на лошото време в САЩ станаха 10 (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ,не ги мислете толкова хамериканците ,те ще се оправят,горивото им е мега ефтино,техника ,камиони -колкото щеш.Ама тука ,ако падне толкова сняг,чак на пролет ще можем да излезем по улиците,това села и махалички в отдалечените краища никой не ги ебава .....

Всички сърдечни удари ги броят за жертви на бурята.

Вече се появиха опашки за евтин бензин

Злият Путин е виновен. Русия иска да дестабилизира САЩ. За това-нови санкции

За съжаление виждам, че тук не пишат милозливи християни, загрижени за бедите на ближния си, а тролове, които напомнят на онаниращи от удоволствие шимпанзета при нещастие със себеподобен.

,,Онаниращи шимпанзета при нещастие със себеподобни" /пак шимпанзета/... Хи хи хиии, hes ти си върховен

споко русофили аллах наказва сащ - сатаната :)))) имбицили

Изключително важна водеща новина. Не можах да спя от скръб за загиналите американци. България няма ли да изпрати хуманитарна помощ в засегнатите райони ?

тия ако дойдат да изкарат една прилична зима в България ще се наакат. само водата и тока им като спрат и са готови - веднага ще дадат няколко жертви. а по време на наводненията в България на кой му пукаше. Защо и на мен дами пука за това, че имат някой друга пряспа и не ходят на работа ами цял ден се лигавят чистейки сняг с моторните си ротори. Да се радват там, нали бензина им е по-евтин от млякото. Кво сме седнали да ги мислим обсъждаме, че и да ги пишем в новините.

Оказва се ,че зимата може да изненада не само нашите пътни служби. Изглежда в цял свят е така. Първият сняг винаги е изненада

Apollony

Ясно е, че народа ни си мисли, че американските граждани ги е сполетяло най-обикновено и нормално природно бедствие (2 метра сняг?). Но както е казал народа "Крушката си има опашка" (ХАРП? и не само) и няма кой да ме убеди, че да се бъзикаш с Майката Природа, ще ти се размине безпроблемно...

Стига глупости. Това си е най-пбикновен ефект от големите езера. Всяка година се получава в началото на зимата докато водата в езерата изстине и замръзнат. Тази година е малко повече, но не е необичайно. Случвало се е и преди.

смешно, но и тъжно - размечтаха се путлетата. как топло им става, как убаво... а у нас - мед и масло. само дето си отглеждаме мангалите,които ни е...ба...ват и утре няма да има вече българя, а циганска териториа. ама пък ние -русофилите ще одим у русия. там ни чакат с леб и сол. тъпанари.

Не бъди необективен,приятел!Мангалите мародери у нас ги отгледаха не "путлетата" а "соросетата" с безумните си "правозащитни" измислици.При "путлетата" манго си траеше и работеше и имаше същите права и ЗАДЪЛЖЕНИЯ като всички.Никой не е крив на "човекозащитници" като теб че сега ти се качиха на главата.Хак ти е,да ти е сладка мангалската "свобода"!

Ще си го почистят. Фандъкова да вземе пример как се прави.

преди години група хакери (основно руски) хакнаха кореспондецията на разни учени от цял свят и публикуваха стотици писма. от тях стана ясно, че в световен мащаб има заговор да се промива съзнанието на хората по света с това глобално затопляне. целта е да могат определени фирми да продават продукти за стотици милиарди, които са уж екологични и опазват природата. истината, според въпросните кореспонденции, е съвсем друга. земята старее, а това води до "смърт". с други думи тя ще изстива, а няма да се затопля. иначе на хамериканоидите им желая от цялото си сърце още поне 5 метра сняг и да изживеят филма "след утрешния ден".

От това глобално затопляне лято не видях.А боко при първия си мандат маса пари даде за него вместо за коледни надбавки.

ми той е хамериканско мекере. фотоволтаиците са основно на неговата любовница Цура. откъде мислиш, че идват тези идеи за това глобално затопляне? кой според теб плаща, за да се тръби по света за това?

val55

Не напразно барела пада, защото очакват тежка зима, но дали има намеса по натам, ще се разбере. Сега е момента...., кои има долари да си напазарува барелчета в перспектива па нека видим дали е по технически причини, или понижението е изкуствено от политически гледна точка за постигане на определена цел. Лошо ни се пише, а и на света с тези луди политици, но скоро може всичко да се пооправи от тази гледна точка. Задават се други големи грижи за решаване....

Нищо чудно, че България и на това дереже. Абе хора как може да пишете такива глупости, бе ма'ма му стара, че и да злорадствате. Ами там живеят нормални хора, деца... Не ги мислете американците, те ще се оправят, и със снега, и със Путин ще се разберат в един момент. Ние да му мислим, че вечно сме обърнати със задниците към някой от тях. А никой не уважава евтините....

И на други места живеят хора но я вижфидел колко опити за обийста са му гласили,а садам влезнаха в суверенна либия а египет а югославия и ние имаме деца а ги хранехме с обеднен уран ииииииии да изпукат все ми е тая

няма по-големи материалисти и експлоататори от американоските дебили в световен мащаб!

Колкото повече говорят за глобално затопляне, толкова по-студено става. Всъщност наистина ще има глобално затопляне, но няма да се дължи на човешка дейност , а на повишена активност на слънцето, на която не можем да противодействаме ефективно.

СТУДЕНОТО ВРЕМЕ СИ ИМА ПРЕИМУЩЕСТВА - ПОНЕ ЗАЛЕДИ ДУПКИТЕ ПО ПЪТИЩАТА В ДЕТРОЙТА И СЕГА ПО-МАЛКО СЕ РАЗБИВА ОКАЧВАНЕТО НА КОЛАТА МИ :))) ГУГЪЛ НА DETROIT ROAD HOLES IMAGES

Тези нарастващи бедствия са само леко козметично предупреждение какво предстои, ако хората не се осъзнаят.

Викаш ако се осъзнаят няма да предстои нищо ? :)

Добре, че хората си пишат всичко за да могат родните хейтърчета да си задоволяват нагона. Интересно какви ще ги дъвчат когато сняг забръска у нас, защото парите за снегопочистване бяха откраднати от БСП и ДПС още през лятото уж за "подкастряне на храстчета"...

Я сам Виновен бе!

утре крилати ракети ще полетят към краварските марихуански щати!

Тъпак,научи се поне да пушиш джоинт като нямаш пари и мозък

Сура си върши отлично работата. Друг е въпроса, че американските трошки и некадърните американци не могат да се справят със снега. Една лада нивичка или лазка така яко щеше да копа...

Прав си но горби и видя сметката.

а между другото руската версия на Хаарп е Сура и е много стабилна...

Тук нов потоп и то за втори път в Априлово!Еднометрова приливна вълна заля къщи в Априлово! Никой не чисти коритата въпреки десетките наводнения напоследък,никой не строи диги,никой не наблюдава нивата на язовирите,накъде е тръгнала тази държава.... След всякак капка дъжд потоп!!!! Е това го няма никъде!!! Американците ще се оправят,но ние не,сами го виждаме,наводненията не само,че не секват,но и се повтарят на едни и същи места!!!

едни мерят ,,вълната,, в метри при нас е ,,дваисет и пет годишно преходно цунами,,!!! има една групичка дето си ,,направиха,, ,,ноевият ковчег,, и си се люшкат в него!!!

rado_7_6@

Не разбирам драмата. Дефакто от фашингтон са се опитали чрез харп да генерират разрушително земетресение с цел да падне символично спаската кула, но съвременните руски технологии за радиоелектронна борба не само са предотвратили това, но и са причинили нещо като сладко отмъщение върху клетите пиндостанци

преди няколко дни имаше един ,,блясък,, над небето в челябинск!!! съвсем случаино е на една линия с аляска!!! какво имаме в аляска ??? ,,хаарп,,!!!

Ванга е предрекла закриването на хамерика.Хубаво би било да експериментирати сега нов вид мощна бомба близо до бреговете си че Путин е страшен.Ех дано.............

Глупак!

ша са упрвят американците, не се абете да ги мислите

Имах много сериозно подозрение,че Путин е изпратил генерал Зима да нападне САЩ,но сега с облекчение разбирам,че това е обикновена климатична аномалия!Нека въздъхнем дълбоко!

Това сега глобалното затопляне ли е, или мегаглобалното хиперзатопляне?

в българия това беше някога нормална зима и никой не е ревал.Тия ми се чинят лигльовци

Тикво, ако сега завали такъв сняг тук, май ще бъде нещо нормално, така ли, или мръсните журналя ще направят апокалиптична картинка.Ама аман от такива лигльовци като теб, мъж, чист пу т ю.

петролът се качи с един процент!!! на запад където е ,,топлият фронт,, се заражда един ,,циклон,,!!! тръгне ли на ,,изток,, , петролът,, ще продължи ,,качването,, си!!!

в сащ вали сняг тук валят простотии...

Не се напъвай. Не се получава.

просто не е за вярване колко тъпи момчета пишете тук, ега ти

Вола рови на главата си хвърля

Това е шега на Бог с американците, които събират милиарди за спасяване на климата и никой не знае за какво се харчат парите уж срещу глобалното затопляне.

Има ли някой от пишещите тук да помни какъв сняг се изръси на 08.03.93-та......В Североизточна България надмина 1,5 м....някой да се е оплаквал по медиите....ходехме и на работа.

ти не си "великата кравария" затова така е било ....)))) важнотое тия тюфлеци винаги да са най- най- ако ще насрани или замръзнали ама най))))

gancho

"Във всичките 50 американски щата, включително Флорида и Хавай, бяха регистрирани температури под нулата"- абе кви са тези глупости,като гледате чужди телевизии.поне превеждаите правилно тук над 20 градуса в момента-florida

ако попиташ един от северна флорида ще ти каже!!! от четири до 18 градуса ако е нормално???

Браво бре тюфлек , Флорида да не е само там където си закотвил задните си части ? Това , че при теб е топло не значи , че в друга точка от щата не е измерена отрицателна температура . А и информацията е за вчера , а не за тази сутрин .

Каквото посееш това ще пожънеш. Тя майката природа си знае

баф туй глобално затопляне

Още метър сняг...?! Малко им е. Нека са 2.

Гламави рашофилистичета, к'фо сте се разкфичали, вижте сиенен/уедър маями = 28 градуса по целзий !!!

Хайде ти погледни за северните части на Флорида!

pmotikov@abv.bg

К'фо да гледам бе, Джаксънвил = 22 градуса по целзий, егати нещастните нефельници, вместо да учите, работите, квалифицирате, дращите денонощно тъпотии и чакате да паднат на коча нещата ???

А стига глезотии,вземайте лопатите и си почистете.Все чакате някой друг да ви бърше задниците.

Бива ли така, тия руснаци се оляха! Може ли и във Флорида под нулата, братя спрете се, не бива така! Ако е технически проблем с вашата версия на харп, моля бързо да го оправите, скоро и в Куба ще измрат от студ.

Защо ли целият свят се радва на замръзналите американци тумбаци?Може би защото замръзналият терорист не е терорист,а?

Охххх ! Много съм разтревожен за снега в щатите . Много ! Точно толкова , колкото краварите за наводненията в България : ))))

и аз така

Този месец исторически, а следващият - още по-исторически!

Рашата ги атакува с климатично оръжие. Хич не е фантастика дори.

Даже са видяни 2 руски самолета, ръсещи изкуствен сняг.

Отварят си пазар. И руски фирми им продават ски, шейни и валенки.

Абе тия направо ги строявят при малко снежец като ученички да си стоят в къщи,това в България ще е недемократично и невъзможно-в най-големите виелици българи-юнаци си пердашат с летни гуми

Малко снежец??

Путин им е пуснал малко руско хаарпче :)