САЩ разширяват военното си присъствие в Средиземно море заради Сирия

Военноморските сили на САЩ ще разширят присъствието си в Средиземно море с четвърти боен кораб, въоръжен с крилати ракети, заради изострянето на гражданската война в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - САЩ разширяват военното си присъствие в Средиземно море заради Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

burg19

Червените АлГайди в чудо се видяха , на ХизБуля си Моника ли да се кланят или на ХизБатя си Доган ! СерГей ги съветва да ближат и двамата , че и ЮроМомите , да са по -смели , нищо , че миришели ! хАтакетата и те не знаят на кой бог да се молят , на Бесепето , на Депесето и Доган , или на Пусслето !

След Ирак,... пардон... Сирия, да се готви Иран, а? Тоя екшън сме го гледали вече.

burg19

Хан Тукту ( регистриран ) 24.08.2013 13:51 Малеййй наближи ли бой по п.т.ата с черпака комуноидите започват да цвилят от злоба. Ма не свикнахте ли бе? Я вижте, един шут шут на империята и границите паднаха! Ползвате американски интернет, американско GPS, свободно плюете по народите, а аз по комунистите...кеф! Не разрлайвай и разплаквай КомКопелдаците ! :) Колкото да лаптопите и ГСМите , те вече минали на Весна , Пальот , Вятка и пералня майка им Блядка ! :)

всичките червени лай..ри, дето тука ревете за Асад сте същите червени гов..ри дето едно време ревехте за Садам и братската партия БААС и дето ревехте за лудия полковник Кадафи..ама американците не верват на сълзите на червените лай..ри от БГ..скоро и Асадчо ще му гледате екзекуцията по CNN..

то в тоя град живеят само Асад и главорезите му,мирните жители одавна избягаха..

Да ама падащ като в Сърбия. Пък тогава там нямаше СС300 и реактивни противокорабни ракети.

Асад няма никакъв интерес да използува химическо оръжие точно в този момент! Май снаряда ще се окаже "made in USA"

За да стоят на върха требва да има диктатура,а тяхната започна да отслабва .Войната винаги е държала америка навърхът,затова сега и България се мюсулманизира и един ден същото ще се случва и в Родината ни понеже наще управляващи са продажници ,които закопват България.

ХАНОВЕТЕ НЕ БЕХА ЛИ ИЗМРЕЛИ?

Ами ръшнаците да си премахнат базите, да си приберат био-хим оръжията, които изнесоха от ирак и обстановката ще се успокои.

Само дето САЩ са основен доставчик на химически оръжия в региона. Освен това си имат плаващи бази наоколо. Айде и те да си махнат оръжията и базите, а ? Или те са други?

Бъди сигурен, че в "базите" на руснаците в района има много по-малко хора отколкото в близките бази на САЩ.

Kalin

Къде са САЩ къде е Средиземно море!!Света е полудял да им разрешава на тия да си правят квото си искат!

Не е полудял света, а рептилите. Те знаят много добре какво се върши от Духовният Свят, срещу техните интереси. За това толкова жестоко змиите хапят, когато умират. Неистово желаят да завлекат в небитието и планетата и Човечеството.

burg19

Рашъните чий тУй търсят в Сирия и близкия Изток , дето са стъпили носят мор и мизерия ! :)

Световният жандарм . САЩ "отдавна не беше воювал? Първо си създадоха предпоставки с т.н. бунтовници и сега ще сринат със земята Сирия. После идва ред на Египет? Нали трява дая се подменя въоръжението?

burg19

Неее , после е ред на Иран , ... а ще дойде и на Рашата редът , само че там отвътре , чрез всичките потиснати народи в Руската империя на злото , Якути , Казански Бълтари , Българи от Астрахан , Чечня, Чувашия , Осетия , Кабардино Балкария , Крим , .... ! Трябва да се отнеме възможността на това скотско и пияно племе да окупира , мачка , завладява , експлоатира и унищожава народи и държави ! Само тогава ще има мир и благоденствие в целия свят ! :)

Путку, мисленето не е за теб. Вземи си намери едно момиче, ожени се, създай семейство. Живеейки с майка си, ще станеш още по голям идиот. Ще си заминеш като куче без история.

От голям сблъсък печеливш ще е Китай. След това много за обяснение няма да има.

Какви МИГ-ове. Ще има изненада от тортата.

Империята на злото!

....РАЗШИРЯВАТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ ,...И ВЪВ --СРЕД.МОРЕ!

до американофилите: Май не сте наясно Русия какво въоръжение притежава, не сте наясно и с факта, че в Сирия от началото на войната действат китайски и ирански елитни дивизии?! А и Обама вече не е така агресивен...Няма да посмеят да водят война, защото ще е последната им!

Нали всички са на ясно, че Ал кайда и "сирийските бунтовници" са едно и също нещо? Само проверявам... Защото журналистите така описват нещата, все едно са различни групировки, и все едно САЩ не са ОФИЦИАЛНИ съюзници на Ал Кайда в Сирия.

Голям майтап ще гледаме, Ал кайда и US Армия рамо до рамо!!! Страшна ще бъде мъката на Лумпените!!!

Тези американски свини... Правят конфликт след конфликт за да завладяват ,да си подържат икономиката и да обграждат Русия

Всички жертви са били убити в медицински център на територията на базата, където е била оказвана помощ на военнослужещи, участвали в бойни действия. Президентът Барак Обама нарече стрелбата във Форт Хууд "ужасяващ изблик на насилие". Ужасяваща е загубата на военнослужещи извън страната, но още по-ужасно е, ако по тях се стреля във военна база на американска територия, посочи още президентът.

Погледнете географската карта по-добре и се сетете кой е на топа на устата, ако Асад падне и Ердоган реши да се прави на обединител на тези от "арабските пролети".

Асад ако падне, кюрдите ще се обединят и на Ердоган жална му майка

АСАД-ЗАПОВЯДАЛ ДА ХВЪРЛЯТ ЗАРИН ПО БУНТОВНИЦИТЕ (НЕДОКАЗАНО).ОТРОВНИТЕ ГАЗОВЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ООН.ЗАБРАНЕН ЗА УПОТРЕБА Е И БЕЛИЯ ФОСФОР--НО АМЕРИКАНЦИТЕ ГО ХВЪРЛЯХА НАД ФАЛУДЖА (ИРАК) СЛЕД КАТО ШЕСТ МЕСЕЦИ НЕ МОЖАХА ДА ПРЕВЗЕМАТ ГРАДА ИЗГОРИХА ВСИЧКО.ДАНО ТОЗИ ПЪТ ИМАТ КЪСМЕТ ДА ИМ ПОТЪНАТ САМОЛЕТОНОСАЧИТЕ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ.БОГ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ.........

уран край нашите земи?

Ще търсим пак Русия.

Споко)) 44-я американски президент ще е черен и той ще е последният.Когато той дойде на власт ще има голяма криза.После война и Америка ще се разпадне на северна и южна Така.че на хлебарка като теб и е време да се преориентира

Драги форумци.Сирия е вече ясна,ще я сринат .Обаче ,как това според вас ще се отрази на България.Къде сме ние.Много сме близо до конфликта , а и сме членки на НАТО.

Ако много се отваряме, най-много да ни хакнат 2 ракети и сме дотам. После може и китайския език да е на мода. А тези дето ни навряха в кашата ще са далеч оттук.

сирия ще падне, в северна африка настъпва ислям и изобщо исляма май ще завладее европа

Айде бе! До кога ще ги бавите?

Представете си, ако друга държава притежаваше потенциала на USA, например сев.корея, ръша, сирия, либия, иран, ирак,..., какво го чакаше света и т.н. прогресивни трудови хора?

Накои го притежават , но не крадът толкова много! Сега ти си представи когато САЩ се разпаднат дали ще е толкова тихо както когато СССР се разпадна. Аз мисля не! Защото зависи много от душевността, а американските човеконенавистници с цяло сърце ще желаят света да ги последва в пропастта!

как може хора да са сагласни с унищояването на даряви америка заслужава да се изтрие като демократичо общество помните ли виетнам угославия не ни навираите в очите завоевателите американци

В името на войната и печалбата от нея: Садам Хюсеин бе обвинен за складиране на химическо оръжие. Беше нужно да се окупира за втори път Ирак. Садам бе екзекутиран. Със съобщението "извинявайте, направихме грешка-в Ирак не намерихме химическо оръжие", се извинихме на всички. В името на войната и печалбата от нея: В Сирия някой използва химическо оръжие. Кой го направи не може да се докаже. Башар Асад трябваше да бъде обвинен, защото той е срещу другите. Ако военните действия там прекратят, секва и не само печалбата от леещата се смърт, а и интереси към преустройване на територии и религиозност. В името на войната и печалбата от нея-това не трябва да се случва!

Абе това" Според предварителна оценка на американското и съюзнически разузнавания химическото нападение в Сирия в сряда е извършено от силите на режима" много ми напомня на обосновано предположениие.

Започнат ли разни терористи-главорези да ти съобщават информация за "жертви" и да се правят на жертви, работата е ясна, търси се под вола теле, но този път може да не им мине номера на кабалоговедарите и ционистката измет и да понесат щети и те. Лесно е да стреляш по цивилни с крилати ракети, поне за пореден път ще докажат какви "хуманисти" са като започнат безогледното избиванне на сирийци.

Ооо Путку, къде ходиш, бе мен? Я разкажи сега колко велики са САЩ.

Путку е доказан ла*ноядец американофил! От малък е бил захранван с храна от задния двор.

Понеже Иречек не можа да се справи, викнаха Тутку да му помага, ама той е още по прост милия!

Давайте момчета, смажете касапина Асад и господарите му в Москва, бомбен килим над Дамаск и онова куче на бесилото ! Свобода за Сирия и сирийския народ !

Идиот с промит мозък. Гнус ме е дори, да споря с теб.

личи ти ,че в кухата кратуна имаш пипе,а не мозък

Кабалоговедарска подлога пълна с ла*на!

кой,ти ли ?

как може хора да са сагласни с унищояването на даряви америка заслужава да се изтрие като демократичо общество помните ли виетнам угославия не ни навираите в очите завоевателите американци кум у.с.армъ ти си за психятрията изверг

Науките биват: - естествени (физика, химия, биология); - противоестествени (философия, социология, политология, история, икономика, финанси,...); - свръхестествена, една единствена, математика. USA отдавна са го разбрали и привличат от цял свят естествени и свръхестествени учени. Затова са недостижими.

Явно правителствените войски на Асад са блокирали и ще унищожат главорезите на САЩ и Саудитска Арабия. Сега трябва и по-сериозна намеса. Ще видим за недостижимостта. Иречек, пак някои други ще са лошите не САЩ, що за простотия.

Твоето заключение поражда няколко допълнителни въпроси.Какво им е точно недостижимото на Америка.И вторият въпрос-какво от това.Аз съм живял и работил там и не видях американците да са по щасливи хора.Това че консумират повече от другите едва ли може да се нарече щастие.А те си позволяват да консумират повече отколкото произвеждат понеже печатницата за долари работи постоянно.И ние се радваме на тези книжки като маймунки на банан.Те това е всичкият им секрет.

Поне 20 години вече руски, китайски и индийски учени не имигрират в УСА. Само пишман специалисти. Затова САЩ от толкова време нямат нова ракета, нямат нов самолет, впрочем нищо ново няма създадено в САЩ вече доста време.

- "намират" забранено оръжие в държавата ти - анексират - след няколко години либерализират режима и отпускат кредит за възстановяване на държавата - някъде по света пак има "забранено" оръжие, може да не намерят, но горните точки пак по ред

Още с монтирането на бабуинът от бараката на президентския стол, еврейската мафия управляваща US, получи невероятен простор за разгръщане на държавния тероризъм! И "изгря" една "пролет", съсипала арабските държави от Мароко и Либия, до Египет и Сирия!!! И всичкото това в името на американските(еврейските) "жизнени" интереси!!! Сега основния удар е насочен към Иран. Като сложим на кантара и съсипаните от клана Буш Ирак и Авганистан, на практика всички ресурси на арабския свят вече са в ръцете на тази мафия!!! Този път сметката на бабуина ще излезне крива - срещу него са Русия и Китай! Перспективата е стотици хиляди дървени костюмчета за нищо неподозиращите американски войничета!!!

EЙЧ

После Седеристите се вайкат защо бензина им по-скъп от на янките.

От една година и повече Китай не участва в инициативите на Русия Сирия.

Това, че не бърбори официално нищо, не означава, че не следи и не взима участие в събитията! Честно казано, който мълчи той действа!

Гласувал е за атака срещу Сирия ли? Я кажи кога.

Ако бяха верни форумските рашофилькьофски драсканици, отдавна света щеше да е окупиран от азиатски мужикистан. Но реалностите са други. Бащите на нацията създадоха правила, които осигуряват справедливост и просперитет. Всекиму своето.

В неофициален разговор самият Хенри Кисинджър каза,че справедливостта е на дъното на Марианската падина заблудени ми Иречек!

Щом се позовавате на неграмотни плямпачи като споменатия от Вас господин, не са Ви ясни нещата.

Бащите на нацията създадоха дружбата с арабските шейхове. Кръвта вода не става. Евреи, араби братя.

Защо ли ми се струва, че само с крилати лай.омети няма да помогнат много американците! Израел вече загубиха 7 безпилотни самолета над Сирия! Ще има и паднали самолети ако се опитат да действат по-сериозно!

Който има възможност да се запасява с дърва, брашно, бензин, ориз, боб, сапун... Стоки от първа необходимост.

Американската външна политика на баба Килари доведе до "разбъркване" на фекалиите на "Арабската пролет". И ... замириса на "зарин". Джихатът на Бараката на Обама вместо да е насочен "на вътре", към себе си, е насочен към всички в света. Зер Новият глобален либерален световен ред на Обамата, не е по различен от "Ноие Велторднунг", на Ад. Шекългрубер.

Най-важното е света да прояви отговорност и заради Сирия да не се стигне до Трета световна война. Тогава просто всичко свършва и отначало!

Това няма как да стане - този конфликт е подготвян от десетилетия. Единственият вариант "по-малкото зло" е Асад да позволи Сирия да стане поредната неофициална колония на УСА, за да не се сбъдне пророчеството на Ванга: камък върху камък няма да остане. Болно ми е за хората там - не бих искала да видя ужаса със собствените си очи. Но четейки историята на Сирия (не в бг википедия) логиката сочи, че ги очаква по-голям ужас, причините за който на са у самите сирийци (аз смятам, че политическите решения към Либия и Ирак напр. са били абсолютно адекватни)

"свършва", за "отначало" не съм сигурен.

АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ ГОРИЛИ ЩЕ СЕ НАТЪКНАТ НА ЧАКАЩИТЕ ГИ ТАМ НАЙ-СЪВРЕМЕННИ И МОЩНИ РУСКИ БОЙНИ КОРАБИ.......КАКВО ЛИ ЩЕ ПИШАТ СЛЕД ТАКАВА ВЪЛНУВАЩА СРЕЩА ПРЕД СИРИЯ..??? СЛАВАТА НА ПЕТЪР ВЕЛИКИ-РАЗГРОМИЛ НАВРЕМЕТО НЕПОБЕДИМИЯТ ТОГАВА ШВЕДСКИ ВОЕННЕ ФЛОТ В БАЛТИЙСКО МОРЕ ЩЕ СЕ ПОВТОРИ ОТНОВО В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ...ЗАПОЧВА ВЕЛИКАТА 4ТА СВЕТОВНА ВОЙНА..А БЪЛГАРИЯ Е ОТНОВО НА СТРАНАТА НА ГУБЕЩИТЕ УРОДИ ОТ НАТО..... ДОЛУ НАТО,ДОЛУ САЩ, ДА ЗДРАВСТВУЕТ ВЕЛИКАЯ РУСС!!!!

Гладна кокошка просо сънува

Тъп и много прост си!!!!

Защо никой не задава по - важните въпрос - от къде "бунтовниците" имат пари за да водят тази война, защо думите им са по - истински от тези на Асад, какво ще спечели САЩ от войната и т.н. Още търсят биологичното оръжие на Садам Хюсеин. Американците мн мн лъжат!!!

Защото е ясно, братчет, откъде.

През 1989 година се провежда съвместна акция на иракската и турска армии срещу кюрдските партизани . По онова време пак се появиха съобщения че са използвани химически оръжия, това беше причината тогавашната Федерелна Република Германия да намали военната си помощ за Турция а пък по онова Ирак още се смяташе за добро момче. Не твърдя че Турция, която заради териториален конфликт вече 60 години държи няколко стотин хиляди пехотни мини по границата си със Сирия, е доставила химическо оръжие на тъй наречените бунтовници но кой е тоя идиот който използва химическо оръжие на 200 метра от хотела в който са отседнали проверяващите го точно за такова оръжие. А и къде са снимките със облечени в противохимични облекла сирийски войници или като как така поразените са изнасяни с ГОЛИ РЪЦЕ от обявилите се за спасители автори на филмчето разпространявано по световните медии. Последния ми въпрос е свързан с това че нервно-паралитичните газове след разпръскването им са опасни до няколко седмици и действат при допир с кожата а тъй като лесно се задържат от дрехите на жертвите то и спасителите също биват поразени от химическия агент.

Понеже агресорите я оцапаха, империалистите вече се намесиха директно.

Въпросът е не дали е използвано химическо оръжие, а кой го използвал и кой му го е дал! Както се задава въпросът би звучал примерно така: Орешарски пита протестиращите против него - "Кажете защо ме обичате?"