САЩ и Русия са преговаряли тайно за Украйна през юни

През юни във Финландия САЩ и Русия са преговаряли тайно по въпроса за Украйна, съобщи вчера финландското министерство на външните работи.

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Русия са преговаряли тайно за Украйна през юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тема относно предислоцирането на заводи от НОВОРУСИЯ в РУСИЯ: Хронология: На 27.8.2014, според ВЕСТИ-РУ , управи на заводи в Луганск приемат решение да ЗАПОЧНАТ демонтаж на оборудване с цел извозване в Русия. Не е ясно доколко това става със съгласие на собственика на завода. НО! Важното е друго: Всякакви кални опити това да се свърже с хуманитарният конвой се зачеркват. Защото този конвой се върна в русия на 25.8.2014, тоест ТРИ ДНИ ПРЕДИ ТОВА РЕШЕНИЕ.

Ако сравним Чехия и Словакия с Русуя и Украйна ще открием съвсем символична прилика - както между числата 21 и 12. Защото Чехия и Словакия са в 21-ви век, а Русуя и Украйна още са в 12-ти век. България трябва да избере европейския 21-ви век и да се разграничи от азиатските алкохолиците . . .

Ти разкъса котката! Много си аналитичен... Ние даваме военни бази на Американци, наши войници гинат от приятелски огън, Американски ракети разрушават къщи в София - сега! Ти ми говориш за дръжката на теслата???

Какво мислят за преговорите в Германия? Мнение за преговорите: https://www.youtube.com/watch?v=WM3cElLpq1k

чакай малко бе. Аз живея в Германия и знам какво мислят колегите ми. Ти мнението на един журналист (човек който се храни от сензации), които е полски активист от левите - т.е. дълбоко червен комунист. Та него ли ще ми даваш за пример за немец? Хайде да се поспрем малко да даваме единиците, и да видим какво мислят голям процент хора. Изключенията не са репрезентативна извадка. Ако толкова искаш да докажеш тезата си - изкарай един от всичките Pool-ове и така... ама толкова евтино не го давай.

Русия и САЩ се надцакват с Порошенко. Пляскат го от всички страни ...

Че кога САЩ си избърсаха задниците от разрушителя КУК, че тръгнаха на преговори? Какво търсят САЩ в Украйна? Или споразумението е да ги пазят, както мутрите на времето и сега у нас.

Янукович - вън от България!

какво търсят Русия в Украйна?? Там американци никой не е виждал.

Сводка от Руско-Украинския Фронт: В Ю Украйна нахлуха: 76 десантно-щурмова дивизиа ВДВ, 98 дивизия ВДВ, 18-та мотострелкова бригада на Армията на Руската федерация, поддържани от 3 артилерийски полка. Рашъните ще унищожат както само те си знаят всичко в Ю Украйна.....

Хиречек здрасти. Как си ???

Тцъ, не е, оня е от врачанските села и тук избива комплекси. Иначе е една идея по читав от този, Тоя е умствено недостатъчен

алооо- това не е форум за тълкуване на сънища

humfry

В края на ВСВ така тайно Русия, САЩ и Великобритания са се разбрали за съдбата на България, тоест да попаднем в ръцете на Сталин.

Има вече доста документалистика за пазарлъците между Сталин и Чърчил в Москва. Рузвелт в началото е държан настрана. Пък е бил вече и доста болен.... В крайна сметка САЩ предлагат "План Маршал" за цяла Европа, но СССР не позволява на страните от неговия контингент да се възползват. Специално за България Сталин е бил ного настоятелен! През ноември 1940-та той е искал пълен контрол над България и от Хитлер.

Руснаците са ПЛЯЧКОСАЛИ цял един завод Лугански Машиностроителен Завод от Украйна-Луганск в камионите от МЕНТЕ-ХУМАНИТАРНАТА си помощ и го пренасят в Чувашия-Централна Русия. ПОЗОР ЗА РУСИЯ!!! ВЪН МРЪСНАТА КРАДЛИВА РУСКА ОРДА ОТ БЪЛГАРИЯ

Стига писа глупости, бре! Не виждаш ли по телевизията, че цялата военна техника на т.нар. "украинска армия" е съветска (произведена на територията на съвременна Русия)?

Бай Ставри

Е, да. в лента.ру това го наричат "ЕВАКУАЦИЯ" НО СИ Е ЧИСТО ПЛЯЧКОСВАНЕ ПО РУСКИ

Мародерите са си мародери.Каквото са правили в България същото го прилагат в независима Украйна.

Там не е укропия, там е Новорусия.

ЛЪЖА! Камионите бяха проверени на връщане от украински минтичари лоялни на бандеровците. Спука се тази лъжа.

ВЪПРОС ДО НИК-А МИТЕТО ПЕШЕВ : МИТЕ ЩО НЕ СЕ ПРОБВАШ В ЕВРОВИЗИЯТА ?

неможе да си пусне брада.

Ама той си е там бе, какво да се пробва. Тпй си е завършена "Кончита" откъдето и да го погледнеш. п.с. Украинската армия днес жъне нови воински успехи, заедно с консултантите си от САЩ и НАТО бтв. :)

КБТ-о си е какебе?Трябва да знае всичко случващо се под юргана..ха..ха

Днешните новини от Донбас и Луганск говорят за поредната порция "укро-военни", убити от воините на Новорусия. Примерно, около 500-1500 убити, толкова пленени и дезертьори. Заглавията са: "Сводка за 26 августа от "Востока": "Украинских солдат на Донбасс гонят как баранов на убой." Превод: Украинските войници в Донбас ги гонят като овце на заколение.

Very льошо. Украин артилеристи на Град и тежк артилерия, които стреляха напосоки и както им падне по жилищни блокове, детс град и ел станции изведнъж се усетиха че тези, които уж търсеха -опълченците, идват при тях за мъжки разговор- Кратък.Усетиха се, че Генералите им са ги лъгали, че всичко е наред. Обкръжени са и помощ отникъде няма да дойде. Снаряди привършват, гориво малко, папо няма./ Опълченците чакат някой Ан-26 да прелети да го думнат на гюме./ Затова хвърлят документи и се правят, че никога не са били топчии. Сал разбрали са, че за башибозуците-нац гвард-майстори на кланета и топчии милост няма да има.

Трол, да какво е трол. Дали е същество от скандинавската митология, или е платен писач по БГ форумите? Дали не е чиновник от Българската администрация? Дето вместо да си гледа работата , цял ден виси по форумите и порносайтовете? Не е много ясно. Дали да не питаме гуглето? Нека оставим Американците, нека оставим и Руснаците. Те са си като сиамски близнаци. Те са си добре. Политиците им се стремят да направят максималното възможно за страните си. Дай да видим какво бихме могли да направим за нашата страна. Така да се каже да поразгледаме нашта си черга. А иначе какво, човек под 30г. ( МиткоПешев) Работи хамалин или личен асистент, или иконом, или на околовръсното, живота му кух и безсмислен или при някоя мутра, или вечер спинка при някоя бабка, или... А иначе само дава акъл по форумите. И неговото мнение най. Знае и за Американците, и за Руснаците. А по Украйна спец. Е те това е трол. Според мен.

Според зпалатените от Путин Измекярници у форума всчки други са платени. Ей ФИКУСИ ще дода да ви поопикам малкочка. ВЪТРЕШНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

СТИГА С ТАЯ ФАЛЦЕТНА ИСТЕРИЯ БЕ МИТЕ ....

dimitarpeshev73@abv.bg

Тъпо и недоклатено написано Ма ти все такива неща недоклатени май правиш И жена си ли недоклащаш?

Konstantin

Остави Митето...Дай по същество...Чакам си видеото...Или имате проблем с намирането...

В МОМЕНТА ОРКИТЕ ЯДАТ ЯХ ПЕРДАХ .... И ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ НОВОРОСИЙЦИ ГИ ГЛЕДАМ ВЪВ ВИДЕОТАТА КАК ВОЮВАТ С КЕФ - КАТО КАЛЕНА АРМИЯ И ИМАТ МНОГО ОРЪЖИЕ .... ВЧЕРА ГЛЕДАХ ЕДНО ВИДЕО 18 МИНУТИ - И ЗА ТОВА ВРЕМЕ УДАРИХА 2 ПЪТИ С ГРАНАТОМЕТ МУХА И ХВЪРЛИХА 5 ГРАНАТИ ЗА ДА ИЗЧИСТЯТ ЕДНА КЪЩА ОТ ОРКИ :)))

Мухахахахаха Смех. Те вече не осатанаха ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА бе Да не си гледал видео от некой руски пропаганден филм> Мухахахахахаха

Абе като голем намирач на видеота, имам една молба...Намери ми едно видео как раздават 2000 тона помощи на населението...Ако може да не е онуй дет пакетират ориз в торбички...

А за тебе и е дин фес да си носиш

Абе, ти ако се не изцвъкаш под всяка тема, няма как да мине деня. Тебе на пост или на дума ти плащат работодателите? То бива човек да има мнение, ама да се бара специалист по всичко е или платена длъжност, или .....простотия!

dimitarpeshev73@abv.bg

А ти що си у всяка тема? Ти не си платен така ли?

Това наистина е добра новина! Дали Украйна ще е територия, по-близка до ЕС или Русия, е отделен въпрос. В края на краищата нещата ще си дойдат на мястото! Доброто в случая е, че в преговорите не участват задокеанските "съветници". Разбира се, че те няма да се откажат лесно от мераците си нито в Европа, нито в Украйна, нито към Русия и ще са винаги невидим коректив, но най-накрая политическите марионетки от ЕС и Киев, като че ли започнаха да загряват, че интересите ни като съюз (в т.ч. Украйна), не минават непременно чрез яростно противопиставяне на Русия и насъскване на украинските фашисти на Изток и незачитане и избиване на невъоръженото рускоговорещо население в Източна Украйна.

Яки тъпни си написал баев Мани Замалко да се засмея, ама не ми се получи Изби ми на съжаление към тебе

Успокой се бе! Тресни една злобарка! Оди си земи хонорара че от утре казаа нема веке да даваме на пеШевци.

Драскай, драскачо! На никой не пречиш! Дали е "тъпня" или не това, което съм написал, е мое мнение, а не "copy/paste" на нечия директива, която ако не плесна по повод и без повод, няма да си получа стотинките за кифлата! Не знам кой е по-за съжаление в случая. Аз лично ще мина и без твоето, защото ти самият си за оплакване.

Малко ли са гладните по света, че с тези конфликти и геополитичекси интереси предизвикват все повече глад, когато всички може да са добре нахранени и да живеят пълноценно. Сбъркана работа.

Хаххахахахаах глуп*к и предател си ти....

Укжим не е свързана новината, ама напротив. Газпромнефт са подписали първите договори с европейски фирми за доставка на нефт, като плащането ще се извърши в рубли или юани. Разглежда се възможността да се плати и в евро. ЕС не са никак глупави и с радост биха забравили долара като основна разплащателна валута.

Това ли е идеята ти за потомците на Дуло, братя на Аспарух?

Затова ли на Порошенко вчера му бяха потънали гемиите, защото е осъзнал, че колкото и да се пъне, други ще решават съдбата на страната му и от украинците нищо не зависи и няма никога да имат решаващата дума.

всички украинци искат в Евразийския съюз... Искат да гладуват, като казахи, русопитеци и белорусопитеци ... не искат укрите германски пенсии, искат руски ( около 100$)... освен това искат диктатура и руски подлоги да ги управляват... искат и да им забранят зарзавата, да имат икономически санкции от целия цивилизован свят и визов режим за белите страни и никакво право на работа. Най-много искат руски миризлив ботуш да се разхожда в Киев и да им заповядва...

Ние, които сме от 8 год. в ЕС, имаме ли германски пенсии? Що така нямаме бе? Германските пенсии са големи защото центъра на ЕС постепенно изсмуква ресурсите на периферията. А за вторият ти абзац: "искат и да им забранят зарзавата, да имат икономически санкции от целия цивилизован свят и визов режим за белите страни и никакво право на работа. " Това ще е директно следствие от асоциациацията в сегашният и вид. За твое сведение: Квотата на Украйна за зърно е 36 000 тона при сегашен изтос 1.2 млн. тона /данните за износа са от преди фашисткият майдан, да отбележа/.

Konstantin

Сигур щот работиш повече от германец след война...Затова...

чугун, а кажи, защо бегат от убавото укрите? Защо не в братска раша? Защо образованите руснаци бягат към ЕС, а рядко се срещат германци да са бармани или да карат таксита в челябинск, а? Кажи и за развитието на Словения, Литва,, Латвие и Естония...за любовта на Прибалтика и Полша към руснаците?

Защото досега все руски подлоги са ни управлявали..... ГОВОРЯ ЗА СЪЩИТЕ КОИТО ТИ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТАТА...

Нямаме европейски пенсии, заради крадци олигарси, като свинаря Гергов? Заради Съсела и подобни, купуващи си постове и имения НЕ в СИБИР а на запад с пари изкарани от работещите българи.

...искат още дрогирани младежи да спят и да се бият нощем по градинките,момичетата им да са татуирани к...ви без морал,образованието-само за богатите,останалите-келнери и слуги...Много искат да ги превърнат в консуматори като животни в клетка,да им подхвърлят по някой друг ко... заем... и да са поредния суровинен придатък на ЕС. Защото той"цивилизования" свят си е направил отлично сметката. Основните материални блага като ги държи,който допусне близо до себе си-добре му е! За останалите-обелки и огризки. Те това е "цивилизования"свят! И понеже твърде много хора вече си дават сметка за несправедливото акумулиране на материални блага в ръцете на малко хора-основно западни едри капиталисти,разбирай мошеници и престъпници,то вероятно скоро ще има преразпределение,по един или друг начин.Ако ще живея под шапката на ЕС,защо да се чувствам като негов заден двор? Нищо,има време-те и украинците скоро ще го почувстват.

Никакви изменения в споразумението не могат да се правят. То вече е ратифицирано от няколко парламента (вкл. българския) - всяко изменение ще върне процеса доста назад (което е в интерес на Путин). Стига дрънканици, щом Путин не харесва лошия свят обкръжаващ Русия - да спускаме нова желязна завеса и да го оставим на спокойствие да си диктаторства над руснаците с всичките си газ, петрол и оръжия.

само за нас важат ,,новите,, закони в ,,минало,, време, като за ,,южен поток,,!!!

Оттук нататък само т.нар. "Украйна" може да се изменя. Вече практически загуби Донбас, Луганск, половината си налична армия и цялата си боеспособна армия. Следва пълен разпад на тази псевдо-държава.

Интересно какво са се разбрали на тези преговори, след като през юли и август Донбас го смляха? Май че тенденцията на Новоросия към социализъм е пречела на всички.

Ако са се разбрали за Украйна , кога ще се разберат и за Македония и Сърбия ? И защо не станахме Източна Албания. а?

Новината от днес: Кремъл до 12.09.14 ще предложи поправки към споразумението между ЕС и Украйна!?!?!?_)(€$€)+ Ето затова Русия нападна Украйна!

затова украина ще ,,слуша,,: Доставките на газ на Норвегия за Европа се очаква да намалеят значително в първите години след 2020 г. Те биха могли да бъдат заместени от по-големи доставки по газопроводи от Азербайждан и Кюрдистан, втечнен газ от САЩ, Източното Средиземноморие и Африка, както и от евентуален добив на шистов газ в Европа. Все пак се очаква Русия да поддържа и дори да засили позицията си на най-големия доставчик за Европа. Руският газ остава конкурентен спрямо останалите алтернативи и ще продължи да бъде крайъгълен камък за доставките на газ за Европа, заяви консултантската компания воод макензие през юни. Дългосрочното ни виждане е, че връзката между Европа и Русия ще бъде поддържана от взаимната нужда, каза още компанията. Европа е зависима от руския газ, заяви изпълнителният директор на най-голямата норвежка газова компания статоил Хелге Лунд и затова той се надява на дипломатическо решение на конфликта между страните. Европа и Русия ще бъдат енергийни партньори за десетилетия напред. Тази връзка е фундаментална, каза той. това е ,,голямата,, политика!!! останалото което се пише е ,,тролене,,!!!

Бай Ставри

Украйна не ще да слуша и причинява инфаркти на невинни патрулиращи руски десантчици, случайно влезли в украинска територия. ГЛОНА-сът ли нещо се е прецакал, пейс-мейкърите на сърцата на руските десантчици...

А газта в средиземно море, между Израел, Сирия и Кипър?

Глупак! Това е заключение с половин мозъчна гънка.

Никой не е против независимостта на Украйна! Обсъжда се само дали да бъде независима към САЩ или към Русия! Но тази независимост е доста прехвалена работа - човек или държава може да е независим само, ако може сам да си плаща сметките. А Украйна винаги е била държанка.

Ако новината е вярна, то РУСИЯ БРАНИ СУВЕРЕНИТЕТА НА УКРАЙНА. Всички помнят, че на смиреното жалване и молби на Янукович да се промени малко икономическата част на споразумението, защото то е убииствено, западът отговори с високомерно изнудване и кървав преврат. Също така, тогава западът отказа да вземе под внимание каквито и да е интереси на Украйна в Русия... Ако е вярна новината, пак да се застраховам, то това означава че ЕС е склонен да промени тази си колониалистка позиция след твъдите мерки на Русия и непреклонността на И. Украйна. Да се надяваме, че Украйна ще договори по-добри условия. Или, Русия вместо Украйна. И повече украинци ще запазят работните си места.

Снощи си прекалил с Путинката и още си в делириум тременс, драги. Каква Русия брани Украйна, откъде се сети за оня убиец Янукович, който никой не го иска вече....

Къде е водено независимо разследване дали Янукович е убил някого? Ще ти се да забравИМ какво е било и да се зомбираме от СНН и ББС нали?

Ако според теб Янукович е убиец то,къде слагаш в класацията си Порошенко с неговият "успех"? До сега са 2000 души?

Навсякъде по света,има дебили които превръщат откровените си мечти във "виртуална реалност"... Например,ако камион размаже пешеходец-те говорят за "непоправимите щети"нанесени на бронята на камиона,от пешеходеца.... Затова,има нужда от непрекъснато обобщение!!! И така.... Стана майданът...Там,една група превратаджии,наруши Конституцията,и след това се позовава на нея,за да "порази"нейните противници,които искат да върнат реда!! Майданът е направен от меркеловите гниди-но дебилите отказват да приемат този факт...Така че,ще приемем и вероятността да е направен от САЩ!! И в двата случая,продажните брюкселски крадци-ще лапнат дървото!!В единия случай,защото направиха майдана-без да питат...В другия,защото майданът е направен,за да се спре тяхното настъпление към Украйна!! Забележете смешните "санкции" на САЩ срещу Русия,включващи 48 визи,и блокирането на едни несъществуващи авоари...Забележете и отговора на Русия,включващ правите краставици и прасковите-ама ИИИвропейските.... Кличко бил извикан в САЩ,и му беше обяснено,да си събере багажа заедно с крадлата с козунака на главата,и да се омитат от политиката!!`А тези двамата-както е известно-са любимците на алеманката.... САЩ от началото,изясняват,че война-НЯМА да има!! Води борба с Русия-както винаги-и то,жестока...НО-Първо,няма да допуснат на "лапачката"нов играч(още повече бавно развитите алчни дебили които управляват ИИИвропаТА)и второ,тяхната борба-винаги е с определени граници,и се знае докъде може да стине "победителят".... Сега се оказва,че и среща е имало..Алеманката,след като американците(няколко пъти с псувни и подслушвания)и показаха,колко им е приятна-сега търчи на колене от Бати Влади,на Бати Барак-и обратно!! Ама-късно е чедо,късно е... Ако Украйна влезне в някакви отношения с ИИИвропаТА-това ще бъде Троянският Кон,на двете Велики Империи!!!

Много лъжи говориш. Хващай руския си телефон с два екрана и отивай да снимаш "паметниците" на фашисткия сталинов режим, че в момента масово обезглавяват статуите на ленин. очаквайте скоро останалите альошовци в България да станат с по една глава по-ниски....

Крайно недостатъчен си.... И умствено,и морално!!! Щях да ти кажа,да обърнеш плочата,но е ясно,че не е във възможностите ти..... Нещо по въпроса имаш ли да пишеш?? Кое от това което пиша не е факт?? А-ти,ми пишеш за статуи.... Нещо издъхвате бе батка.....

видяхме ,,англосаксонската,, дружба!!!със младият журналист!!! ,,винаги с една глава по ниско,,!!! талибаните се ,,учат,, от вас!!! или по точно живеят и учат при вас!!!

Американци!! с ФАШИСТИ НЕ СЕ ВОДЯТ ПРЕГОВОРИ-МНОГО ЛЕСНО ЗАБРАВИХТЕ АДОЛФ!! СТЯГАЙТЕ РАКЕТИТЕ!!И ПОДВОНЦИТЕ С РАКЕТИ, А АКО ВСЕ ПАК ИМАТЕ И В КОСМОСА-И ТЯХ!! НЯМА ДРУГ НАЧИН-САМО БОЙ, БОЙ, БОЙ ДО БЕЗКРАЙ!!!

Помнят Адолф, помняяяяят. Той тръгна с бомби по Мечока и страната му беше разбита барабар с цялата тогавашна "коалиция на желаещите" из степите на СССР.

На още един фашисти му се привиждат...

Самите власти на Русия потвърждават,че е имало такива преговори,но са били на 26,08,2014 г. - вчера.

Русия докога ще ходи из чужди земи да си налага мнението.

САЩ до кога ще бомбардира суверенни страни или ще създава организации терористи като ИГИЛ за да си налага мнението?

Путин не е прав и цялата му фамилия не е права.

толкова хора загинаха, за да си начешат някакви дръглвци крастите... затова при всеки апел от социалната пед'растия (т.е мрежа) за организиране на събития, трябва паралелно да се вадят труповете от украйна, за да разберат мекотелите за какво иде реч!!!

Путин се опитва да прилага заветите на Петър1, но не става.

Не е добре да имаш Русия близо до теб, доказана е вредата от това повече от 70г.Коварна и лоша страна.

Много ясно, че ще преговарят, а забелязвате ли как в последно време УСА полека лека почва да дава на заден в изявите с Украйна, като много удобно изведнъж се появиха джихадистите в Сирия и Ирак и вниманието почна постепенно да се отклонява натам, демек прикритие за замазване на положението с Украйна

Къде е информацията за прекратеният полет на МН 17 ? Ot "оранжевите кутии" частушки ли слушат сега в Лондон? Пароле, пароле ... един безкраен брътвеж на shape-shifters.

Въпрос: С кого граничи Русия. Отговор: С когото си поиска.

най-тъпия виц от времето на Сталин. Но май е по-актуален са САЩ напоследък. Вече граничат с Ирак, Иран, Кувейт... места където руснаците незаят дори къде се намират.

Питай Псаки!! Тя знае... По география-няма равен на нея!!!!

На срещата американците са си искали комисионната от Крим, но руснаците са ги отсвилрили.

Путин просто размаза парашока.

Да... Путин си размаза червилото си по него...

Вчера някой се опита да каже че Европа си била взела поука от това как Хитлер се възползвал от Судетската криза с твърдението че никой нямало да позволи на Путин да направи същото... Само дето пропусна да си спомни че покрай Судетските кризи от Чехословакия парчета си чопват и Полша и Унгария, а днес претенции към територията на Украйна имат Унгария и Румъния които по някаква странна случайност дават гражданство на техните етнически малцинства в Украйна.

ДЕЗИНФОРМАЦИЯ НА ДИРа

Отиди в Дневник, там предават много "достоверно" новините. Само и единствено против Русия, там ще си в свои води. Освободи истинските медии, като ДИР от присъствието си.

Ми не е дезинформация - пише го и в електронната страница на Finlandtimes - а тамошните журналисти за разлика от нашите пишат верни неща: Representatives of Russia and the United States in Finland held unofficial talks in late June in Finland on the situation in Ukraine. They met on the Böstö Island off Loviisa and Kotka. ..........и т.н

.............Русия подготвя изменения на споразумението за асоцииране между Украйна и ЕС................ ... Тези пак са объркали имената!

Да позная ли? ИТАР-ТАСС - "Информационное телеграфное агентство России" - т.е. диктувано от Путин.!!! Нали?

Не позна, дай пак!

кой да преговаря?! САЩ и Русия са страни по договора за гарантиране териториалната цялост на Украйна при отказа й от ядрени оръжия!

Съгласно същия договор НАТО не трябвяше да се разширява на изток.

Русия ще бъде срината. :-) САЩ и пиратския им начин на поведение също ще доведе до залеза им. Гог и Магаог- митът от библейските бръщолевения. Всъщност всички свързани с библий и религии ще са замотрият. И ще бъде тежко :-)

Ко речИ?!...:-)))))))))

Вие чел ли сте поне една библейска книга за да се изказвате толкова категорично? А пророчестват , които се изпълняват точно както са записани? Да отричате очевидното не е проява на здрав разум.