Стотици полети отменени или отложени в САЩ заради лошо време

Заради лошото време стотици полети бяха отменени или отложени в района на североизточното крайбрежие на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Стотици полети отменени или отложени в САЩ заради лошо време | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците имат проблеми когато е -52 градуса а нещастните американци като завали малко дъжд и се наакват!

Употребата на HAARP срещу собствения си народ за осмиряване на демонстрации е равно на геноцид.!!!!!!!

В Велика Русия един полет е имал проблем, при минус 52 градуса тикали са го, и пак са излетели, а в кирлива хамерика стотици полети отменени, при съвсем нормални температури....

Ганьоооо ти имаш ли представа за какъв въздушен трафик става въпрос само в Ню Йорк ???? Или си плюеш така за спорта ???

Селяндур .....

losho,losho e v podlata,imperialisticheska Amerika...napishete neshto molya,za bratskiyat nepovtorim grad Novouralsk,ili Magadan...spored GISMETEO.RU,temperaturite tam ryazko sa skochili ot -70,do -45,mechkite sa si narushili zimniyat san ,daje!!!MILIARDI rusnaci sa v panika!!! losho

не ги мислете американците. имат си ред и всичко си върви по реда. времето е лошо по североизточното крабрежие. флорида е в друг климатичен пояс. на некои може да му е необозрим размера на тази огромна дуржва. само 1 факт - имат 4 часови пояса и неколко климатични. това, че в лос анджелис е 2ч о с не значи, че не вали сняг в чикаго или бостън например.

големи глупости пишат нашите драскачи. онзи ден чета, че и на Хавай температурата паднала до 0 градуса. вечерта се чувам с комшията, който е там за годишнина от сватбата и той по потник, а сина му по тениска. вика, че е 26 градуса. брат му във Флорида същата работа. баси как лъжат тези журналя...

Това в Хавай ставаше дема за върха на най-високия вулкан там.

Ето още новини за самолети : Американски експерт: САЩ крият, че личната армия на украински олигарх е свалила полет МН17 . Летците са били спонсорирани от олигарха Игор Коломойски. Шеф е и на баталон Днепър който още се нарича и частната армия на олигарха. Малазийския Боинг разстрелян е от Су-25 с бордови номер 08, пилотиран от подполковника от украинските ВВС Дмитро Якацуц От 8 июли до ден днешен той се намира в ОАЕ. Малайзийският Боинг е бил воден от киевската диспечерка Анна Петренко, която на 18 юли излиза внезапно в отпуска и повече не се е върнала на работа. А интервюто с първия помощник на днешния министър на отбраната на Украйна, който признава, че именно украинските ВВС са свалили Боинга. На 17 юли във въздушното пространство в района на катастрофата са били четири изтребителя Су-25 от 299-та ескадрила на ВВС на Украйна с бордови номера 06,07,08 и 38 .

Обаче за 17-те милиона трябват доказателства

И там ли стана -52 че им замръзнаха спирачките:)))

изобщо не ни дреме за дебилните освинени янки!

Ти виждал ли си ги?

Що не могат да изчистят? Нали само тъпите руснаци не можели да чистят сняг?

Мдаа, това не са ту 134 самальоти да ги бутат докато запалят.

Така е, иска се сплотен народ за тая работа а не: - Виж какво, хайде да ходим в Макдоналдс, да се натъпчем с ГМО, те ще съобщят по уредбата, когато са готови. Не е наша работа това....

Малайзииските авиолинии клатят глава в недоумение. Те биха летели.

Преди години по Нова Година си чатих с един от Якутск (Сибир, Русия), нямаше Skype, Facebook, влизаше се в някакъв сайт за обмен през вградения в Windows NetMeeting. Показах му снеговалежа в София, през прозореца ми на бул. В. Левски, виждаше се и един тролей, неразчистено,бая сняг си беше, температури -5-6 градуса. Питах го как е при теб, колко градуса е, казах му, тук е студ. Отговори ми само с една дума: "ТЕПЛЕНЬ", преведох си я (ЖЕГА ;-) Спомени...

Има си правила, които строго се следят от съответните културни аташета. Ако например в Америка избухне пожар и загинат 15 човека, трябва преди това да се пусне новина, че изгоряла тента на сладоледаджийница в Свердловск. Ако станат расови сблъсъци във гр. Фергюсън - съобщава се, че в Русия има арестуван нудист. Когато се объркат 50 летища и им се развали празника на американците - в Русия някои си бутали самолет. Бутали, бутали, ама сега са си в къщи, не спят на летището. Когато трябва да се въведат танкове в България, в Русия били излетяли някакви изтребители, че после и кацнали. Не им ли е неудобно на тези, които пишат ? Не подценяват ли фатално житейската мъдрост на своите сънародници ?

даааа, има ккаво да се пише за дивотиите и проблемите в русия

какво отменяне бе,ще бутаме бутаме и бутаме.......

Това ако беше в Русия, доста бутане щеше да има :)))

разглезили са се американците. не искат да бутат самолети и това е

Мнооого се разглезиха янките. Да вземат пример от руснаците.Бутане му е майката.

Янките ги е страх във виелицата да не се появи изневиделица някой руски снегорин на пистата...

В Русия на това време му викат хубаво и и излизат голи докръста да жънат,а краварите духат супата!

в русия краварите сигурно работят в кремъл

Все ми се струва че това със парниковия ефект и планетарното затопляне не е баш истина.Аз на своите 66 години помня не малко топли и много студени зими.Ще повярват ли младите но когато бях 4 годишен зимата през 1952 г. беше такава че хората копаеха траншеи в снега около къщите си и от страни се виждаха само лопатите с които изхвърляха снега от траншеите-над 1.80 м.По късно бях на специализация в Чужбина и когато се върнах на 17 декември 1979 година на летище София прехвърчаше първия сняг за тази зима.И той се оказа последен.Така че не са ли малко прекалено раздути природните катаклизми от желаещата сензации и следваща нечии подсказки медийна среда?

Зимите не са се променили. Кога студени, кога не, кога снежни, кога не. Но истерията от СМИ е истинска и неподправена. Големи далавери стават с това "затопляне", "озонови дупки", "топене на ледниците" и т.н.

не ме интересуват нито американци нито руснаци

и мен не ме интересуват никакви руснаци

да взимат пример от мурзилките и да почват да бутат:)

Русия: -51 градуса, замръзва дори колесника, но с малко побутване самолетът излита Щатите: -15 градуса и малко снежец, всички полети са отменени Кой е по-подготвен за екстремни условия при евентуален сблъсък?

Едно е е ТУ-134 на -52С, друго е 777 на -15С. Даже Чък Норис ще се затрудни да го избута ;)

Еееее...Чета ви вас и русофилите и русофилите...... Понякога мислите с г*вете си ,ако изобщо мислите. Но определено, в желанието си да се покажете като по-по-най върли фили или фоби пишете глупости. Русия Как си представяш пътниците на десетки другитеполети да слязат от самолетите и да започнат да ги бутат по пистите?????? Еѝ, това чуждопоклонниците сте голяма работа ( колкото две по-малки без едната). Едните изпадат в оргазъм по Русия, защото слънцето изгрява от изток, а другите по САЩ , защото залязва на запад. А дали забелязвате, че през деня грее над България?

Извинете:...... и русофилите и американофилите.....

Вцяла Америка ли са отменени ? Да не би да е заради протестите и да ни будалкате нещо ? Нищо не казвате а има интересн отзиви за случващото се там и от Русия ... До пред няколко дни всеки ден Америката та Америка а сега мълчте нещо ?

А защо не кажете и за новите разплащания , всяка държава със собствената си валута - Русия - Турция ( без евро и долар а в рубли и турски лири) така е и с договора между Русия и Виетнам , Русия и Китай .

Лъзгат им се пистите!

а в русия не е така. ако трябва пътниците ще бутат самолета, но тои ще лети