САЩ към ООН: Да се разделим с остарялото и ненужното

Целта на новото правителство на президента Доналд Тръмп в ООН ще бъде да покаже силата на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - САЩ към ООН: Да се разделим с остарялото и ненужното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЕЛИТЕ РЕШАВАТ, МАЙМУНИТЕ ВДИГАТ РЪЦЕ :) Е И ПАЗАРУВАТ В НЮ ЙОРК ;) АМА НЕМА ВЕЧЕ КИНТИ.

ми се струва че няма по-остаряло и ненужно от самия Тръмп.

Типично нагло поведение на говедари, пардон, каубои

"Целта на новото правителство на президента Доналд Тръмп в ООН ще бъде да покаже силата на САЩ" А питал ли Повелителя на Света другаря Путин, дали ще му разреши да покаже? Тоя Тръмп само може да измисля вицове!

ще те изненада ли факта , че вече един път русията беше изгонена от обединените нации? на 14. 12. 1939г. са изхвърлени от организацията заради нападението над полша! сега отново ще ги изхвърлят !

САЩ изведнъж станаха много велики ... Щели да покажат, щели да накажат ... и разни други глупости. Тръмпи издава указ след указ, от глупави, по-глупави. Стени, забрани, санкции... В ООН щели да командват само представителите на САЩ

Боковица е пътник вече.

Май, по всичко изглежда, нашите "родни" русофилистици-путинисти все още ги гони махмурлука от празнуването на "победата" на Путин. Не знам дали им стана ясно, какво точно ще се случи, но то няма да е добро за любимата им мадараша и за дваж по-любимият им Путин - великият и гениален стратег-многоходовик! "Мирът е война, а войната е мир." Спомняте ли си това? Тръмп, т.е. САЩ, ясно и категорично заявяват, че ерата на мекушавата и предпазливата, направо миролюбива политика на Обама е в миналото! Тръмп ми напомня на Хрушчов, удрящ по трибуната на ООН с обувката си! Не си правете илюзии, драги ми путинисти - лидерството на САЩ ще бъде налагано безкомпромисно във всички области! А това и за нашият ЕС не е много хубаво, защото означава единствено пълно подчинение, без възможност за алтернатива. А САЩ имат и желанието, и силата , и възможностите за това! Да, Тръмп е бизнесмен, вярно е това, но... Тръмп е американски бизнесмен. Явно путинистите си нямате и понятие от похватите на американския бизнесмен.

Чичка, кога ще разбереш, че пишеш глупости

ХАХА, добре казано,ама тук тези шопски глави кога ли ще уврат...

Един провален нашенски Министър,нарече академиците от БАН,"феодални старци".Може би защото,никога не се е замислял,какъв дивен феодализъм цари в ООН.БАН харчи жълти стотинки.ООН харчи безмислени милиарди.За безмислени резолюции.Които,твърде често се блокират от някоя страна,постоянна членка на Съвета за сигурност.Войните в Бивша Югославия,Ирак,Сирия и Афганистан,се водеха без санкция от ООН.Значи,нужна е "риформъ".ООН и ЮНЕСКО,да се занимават с проблемите на изхранването,бедността,образованието,хуманитарните кризи по Света.Политиката не им се получава.

Сделано в USA

По всичко изглежда, че администрацията на президента ДЪМП се кани да въдворява нов световен ред. Такова чудо не е било от времето на хитлер... хаха, кога ли своите му ще го изпиздят...

Тая ми се вижда малко като съселянка. Има поглед същия като на матова продавачка на цигари от Женския пазар.

Тоя Ген секр има 1 основна задача: Да оцигурява всяка година в Европа да влизат 1 млн африканци, които за 10 год ще я върнат в епохата на Омир, Троянската война и Фараоните. Само тази гоина Германия е похарчила за навлеците 22 млд Е. А мурджо още е пасивен, нека да стане още 2-3 пъти повече и стой та гледай. Така Амер ще си исигури 50- 100 год Рахат и ще дава акъли- Отдалеч. Още от сега се пишат сценарии как мурджовците ще се окажат заплаха за Европа и как редник Райън2 с Лендлийз-2/вземаш малко-даваш много/ ще дойде да спаси Европа от смъртната опасност. И пак ще има План Маршал-2. И ей го на минали още 50-100 години. А на БГ е отредена роля на утайник и склад за това което се изхвърля от Европа стари коли, изпаднали мурджовци. ядрени отладъци ,,,,, е

мебелите Боко и Росен към старото и ненужното ли да ги броим

да се премести ООН в масква и тооооооооооо от самосебе си ще се разпадне :)

Само така резнете им парите и изгонете цялата тази пасмина от ояли се чиновници...абе я да го духат, барабар с оная наща пуздра от ЮНЕСКО!!!

така:Който плаща сметката, той поръчва музиката. САЩ осигуряват 25%/около 20 милиарда/ от средствата за функционирането на тази организация и сателитите и като УНИЦЕФ, ФАО и др. Най -малкото ще поискат ветото да се приема поне с 3 от петте гласа на постоянните членки. Иначе тази организация няма никакъв смисъл.

ООН е идея на САЩ, поради което и си поемат масрафа. Накратко казано, по замисъл и идея ООН е инструмент на САЩ. Реакцията на Тръмп е разбираема.

На мен ми звучи така: Значи, няма да хрантутим цялата тази пасмина наречена ООН за да може в един момент някакъв капут със звучното име Чуркин да се изтъпанчи и да каже:Налагам вето. Като ви е толкова мила организацията, вземете си я в Москва, поете ги и ги хранете, плащайте квартири и заплати , а ние ще налагаме вето. Това е сделката.

Верно бе, така е. Също както Кисинджър се изтапанчи в Женева на 9 авг 1974 по Кипърската война и след като изчака Ген секр на ООН и Шеф на НАТО, брит вън мин Дж. Калахан да изчетат своите решения и им Каза. А сега си вземете книжата и шапките и да ви няма. ВЕТО ! След което намигна на турск вън мин и каза: Гоу. Което турчинър разбра като Давай- Атака за втората част на войната- АТИЛА2. Това са действията на Великата дипломация, която първо се информира къде е самолетоносачът Форестал, 6ти Флот и тогава дава изявления.

jizast

Донълда ги запука от първия ден. Ще има "падни за десет" на Меркел, Оланд и пияндето Юнкер :)))

са веруишите. какви мераци миличкия. Писна ти да си путинофил, а? Поамериканчи се :) Утре ще смениш Тройной с Олд Спайс.

jizast

Ти кво му приказваш то пак Путин му се привижда. Ей туй параноята е страшно нещо

ООН е старо и ненужно - веднага на боклука на историята!

Този ТрАмп все да се държи все едно е хванал Моисей за шлифера. Алооо... сельо... управляваш държава от 318 млн човека. А човечеството е 6 млрд. Де си тръгнал да се пречиш бе. Само ЕС е 508млн.... Първо си върнете заемите, после давайте акъл кое как да се прави.

от село Долно Уйно, откъдето си, явно така ти се вижда! Но това е най-силната икономика, най-иновативната икономика, най-мощната армия, въоръжена с най-модерното оръжие, има най-голямо влияние в света, и колкото си искаш натам изброявай сам. Та викаш ще се съберете повече селтаци и ще и разкажете играта, а? Ми пробвай! Дали ще те забележат изобщо, а? Нещастник!

Ами време е краварите да погледнат по нов начин на ООН. Като начало да престанат да подслушват и шпионират дипломатите. Може би е време централата на ООН да се премести в някоя неутрална държава като Швейцария, за да не поставят в неудобно положение световните лидери.

Колко мъчно и горко според СНН дони бил българин и мразел педерасти,лезбиики ,дегенерати и соросоуруспии."Българин" нарече Доналд Тръмп гостенка в предаване на живо по CNN, възмутена от изявленията на републиканския кандидат-президент спрямо жените.

И защо нашите медии не укат"Българин" нарече Доналд Тръмп гостенка в предаване на живо по CNN, възмутена от изявленията на републиканския кандидат-президент спрямо жените. Тръмпи знае на изуст АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ПИТАЙТЕ СНН

Ле - ле какви неща приказва Тръмп . . . новият представител на САЩ. А в нашите демократични медии, нищо не казаха новия представител на САЩ в ЕС, който казва, че ЕС след 1-2 години ще се разпадне. Ха- ха, щом той го казва, значи ще изпълнява поставените задичи и цел. Разбира се з аБългария не е добре, но ЕС го казваше по друг начин, 2019 - 2020 еврофондове няма да има . . . .Споку соросоиди, нищо не казвам, само факти. Интересното е, ч е Путин взема сравнително жестока позиция за запазване на ЕС . . . . .след като му подариха Крим, явно ще му подарят и цялата ЕС, не Украйна, а ЕС . . . . И е време тия соросоиди с български корен, новите еничари да се замислят, трябва да се работи за БЪЛГАРИЯ, а не за тоя и оня, а само за БЪЛГАРИЯ . . . . . и Левски го е казал . . .

санкции до дупка на др Путин за окупацията на Крим и за избитите от него довчерашните му "братя и сестри" Разлика между Сталин и Путин няма убийци

А бе ей, ти не виждаш ли и не разбираш ли, че се занимаваш с излишни неща . . . . . .кво те бърка Путин, кво те бърка Тръмп. И двамата игарят за старните си. Ти за коя страна играеш? Ти не гледашли, че България се "изпразва"? Е добре, приемаме, че всички сложим фанелки за Тръмп, не просто с знамето на САЩ, и кво, България се изпразва, бе умнико . . .Ние раждаме и учим децата си да отидат аргати в Германия, САШ или Канада. Това ли искаш?

явно нещо игличката на грамофонната плоча ти е зациклила. Повтаряш едно и също. Кажи, там да ти подменят текста или да ти подават титрите по бързо, че се излагаш!

санкции до дупка на др Путин за окупацията на Крим и за избитите от него довчерашните му "братя и сестри" Разлика между Сталин и Путин няма убийци

санкции до дупка на др Путин за окупацията на Крим и за избитите от него довчерашните му "братя и сестри" Разлика между Сталин и Путин няма убийци

изгладнелите, безработни и задлъжнели каубои ще правят списъци! хахаха, щерев надуи пибитката бе, марикон

Не се възмущавайте драги читатели.. леличката просто е казала това което САЩ прави от години насам. Простете й, нова е, първо говори после мисли какво току що каза

Ето как се печели време с празни заявления. Никой нищо няма да промени, но много ще се правят, че е променено и ще го набиват в главите на хората.

ООН към сащ : Ами , добре , напускайте ;))))

"Напускайте", ама те поемат най-големия дял от издръжката на ООН.

Защо ли, питам се аз.

Със сигурност това са думи, извадени от контекста. Защо съм сигурен - защото тя е дипломат, а това не е езика на дипломацията.

Нашите путлерасти-тръперасти май напразно хвалят Тръмп. "Тя каза, че целта на правителството на Тръмп ще бъде да покаже силата на САЩ и да брани съюзниците си, а що се отнася до страните, противопоставящи се на Америка, тя заяви: "Правим си списък".

няма да има никаква промяна. Просто всичко ще си остане както си беше. Едни приказки и нищо.

Доста дърварско изпълнение. Сигурно има какво да се промени към по-добро, но това се прави като го обсъдиш и с другите. ООН наистина е голяма организзация с многоброен персонал, но не се съмнявам, че ако Тръмп реши да го прекроява по свой маниер, ще му се намери ново сеалище. Сигурно няма да е в Китай, но в Европа е съвсем подходящо. Впрочем, мисля, че неговите собствени съпартийци ще му свият сърмите в един момент. Превръща се в бедствие, което ще навреди най-напред на самите американци.

джуджи да си оправя кочината,че идват лоши дни за ватенките,ушанките,путиноидите и вся асталная руская сволач

Ко речи бе пигмей ?

Не поставяйте минуси на Бегееца, защото на него му плащат не за +, а за минусче :)

Защо така усърдно триете? Нали сме в 21 век, в демократична Европа.

объркал си се, декоративна е, не демократична.

Най-добре е да издигнат и изпълнят лозунга!!! Америка - в АМЕРИКА!!

Това "правим си спъсък" на страните,които са против САЩ не говори,че ще се раделят с остарялото.

Е, сега кажете, че американците не са шизофреници. От една страна ще показвали силата на америка, от друга страна щели да работят за организацията, която пък е на всички държави, които също имат собствени интереси. В последно време забелязвам отчетливо, че прословутата американска надменност се връща с нова сила. Оплескаха всичко, в което се намесиха - ама - карай - ще плескат с нови сили!

Оу..Оу ..Не!!!

А какво казва Македония по въпроса? Защо не са сондирали становище преди това??

Македонците са владетелите на света-Тръмп специално ще им даде обяснения пред паметника на македонския цар Самуил.Ние българите сме прости и не разбираме.

Страх ги е от Македонската фаланга!

Целта на правителството на Тръмп ще бъде да покаже силата на САЩ и да брани съюзниците си, а що се отнася до страните, противопоставящи се на Америка, тя заяви: "Правим си списък". Аз мисля че с това ще принесе омраза и подмазвачество. Никому не нужни.

И Чен ун притежава вече КАКАЛАЖКИ. ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ

ще надмине Труман и дори "сънародника си" Хитлер?! "Америка над всичко", "Прави им списък", "Ще се разделим с това, коетоне работи" (като Съвета за сигурност, например) и ред още такива авторитарни изказвания!?

Че той Ердоган е цвете пред него тогава.

В думите "Правим си списък" няма нито дипломатични познания, нито здрав разум.