Вашингтон упрекна Филипините за стотиците екзекуции без съд

САЩ изразиха загриженост от съобщенията, че във Филипините се извършват убийства на наркотрафиканти без съд и присъда, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Вашингтон упрекна Филипините за стотиците екзекуции без съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми ще са притеснени лудите говеда.....Нали все пак, ЦРУ е основен доставчик на хероин от Азия и Афганистан!! Ако почнат да им трепат говедата...Какво правят?! Кой ще иска да си рискува живота, па макар и за много долари и дрога!!! Това не са ислями Джотата от ИДИЛ, дето лудите крави ги спонсорират!!!

Sm3hurk0

Президент, на който думата му и обещанията му тежат на място ! Неее е като нашия !

Дуерте показа на "специалистите" от ЦРУ и ФБР и всичките им екшън-герои, които чакат да хванат големите нарко-риби - как се приключва проблема с наркоразпространението. А онези се борят усилено по филмите и наркоманията там расте ли расте, вече десетилетия. Това е, защото всичко им е за "парлама". Ако прибереш дилърите в затвора - няма да има кой да им продава боклуците на "големите риби". Там знаят кой какво обядва, но не могат да хванат дилърите. Обявили са им война още от 70-те години насам. Егати смешниците - нима някой все още им вярва?!? Но така е всичко в САЩ - за парлама. Вклюително и войната срещу рака от 70-те. Включително и президентските им избори. Разбира се, Линкълн, Кенеди, Рон Пол и Тръмп са изключение.

Може в САЩ и да се спазват някои закони ,от кумова срама. Но в международен план американците действат като разбойници -стрелят ,убиват ,безчинстват в десетки държави .Действат от позиция на силата. Когато говорят за ред и зконност ,както и за морал това трябва да се отнася за другите ,но за тях -Не.

Това не човешко. Филипинското правителство са зверове. Как може да убиват хората за това,че само пенасят наркотици

Не ти хванаха иронията :)

БРАВО ПРЕЗИДЕНТ ДУТЕРТЕ, ШАПКА ТИ СВАЛЯМ. ПЛЮЙ НА ТЕЗИ АМЕРИКАНСКИ БОКЛУЦИ И СИ ВЪРШИ РАБОТАТА, КАКТО СИ ЗНАЕШ! ВАЖНО Е ТВОЯ НАРОД ДА Е ДОВОЛЕН ОТ ТОВА, КОЕТО ПРАВИШ И ДА ТЕ ОБИЧА, А НЕ КРАВАРИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ К В А З И. Д Е М О К Р А Т И !!

ФАЩ вярват във върховенството на закона? Хахахахахахаха. Както гласи една руска поговорка: "Не ми разсмивай чорапите". Може би законно са в Сирия в момента, където никой не ги е канил? Може би законно, макар и без резолюция на ООН, нападнаха Ирак? ФАЩ и закони - това е най-големият оксиморон. ФАЩ значи единствено убийства и грабеж.

има още една хубава поговорка към този случай: "вешать лапшу на уши" (да закачаш спагети по ушите на слушатели). Е, в момента САЩ такива дълги спагети ни слагат ...

В България от избитите без съд и присъда в края на 1944 ,тия без вина са били в ПЪТИ повече. Баба ви Цола Драгойчева го е рекла:"За една наша глава-пет техни!" 6 000 загинали комунисти и техни съюзници и съучастници-6х.5=30 000 некомунисти 30х-6х=24 хиляди убити без вина.Със сигурност се знаят имената на поне 12 500 души.

30 000 са всички съдени а осъдените на смърт иизпълнени присъди са няма и 2000. Сега по толкова си отиват от катастрофи и дрога за година в демокрацията!

Като се връщаме толкова назад, да вземем да видим какво е станало с индианците...

sps_hrsf@abv.bg

били са тъпи и доверчиви, че и на земята на бледоликите.... смърт затва, че дишат. убили са ги като медузи, харесало им е и са пренесли рецептата към целиа останал свет.

ЩОМ СТАНЕ ВЪПРОС ЗА ХАМЪРСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,ВЕДНАГА СЕ ВКЛЮЧВА НЯКОЙ СОРОСОИД,ЗА ДА ОТКЛОНИ ТЕМАТА Я ПО ПОСОКА-БЪЛГАРИЯ,Я ПО ПОСОКА-РУСИЯ!!! НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ-ТЕМАТА Е И ВИНАГИ ЩЕ Е : БЕЗОБРАЗНОТО ХАМЪРСКО ЛИЦЕМЕРИЕ !!!

Дай да го видим иначе - наддавате вой за убитите без съд и присъда във Филипините, но убитите без съд в САЩ ??? Къде са възмущение е осъждане на действията на полицейски служители? Наясно ли си ,че няма нито един наказан за 517 убити през 2015 година. Преди да виеш за върховенство на закона - докажи че в твоя къща има това върховенство на закона. А да размахва пръст и да затваря очи на собствена кочина всеки може.

Колега по-горе "Моралисти фалшиви" много добре го каза. А да приемаш ,като дефолтна стойност , това ,че всека дума излязла от САЩ е божията истина е много лакейско и простовато.

Аз също упреквам САЩ, че за същите пари визите за българи са ги направили от 10 годишнини на 1 година. И се налага да бия път от морето до Софето за тоя дето духа вятъра. А българските пътища са бетер война.

се напъваш за виза?!? като идеш на място ще се чудиш как да се върнеш !

Значи без съд било.Загрижили се. Милостиви хора.А колко стотици хиляди хора унищожили САЩ без съд и следствие в Авганистан, Ирак, Либия,Сирия , в Пакистан с дронове и къде ли не още. Нагли, разпасани лицемерни убийци. Загубили всякакви граници и норми и чувство за реалност .А какво стана с Югославия? Знаете ли, че Милошевич е бил оправдан от Хаагски трибунал? Тогава защо го убили (не обезпечили лечение при незаконен затвор в течение на 5 год.), защо е била бомбардирана държавата в центъра на Европа? Някой отговорил ли за това? Имало ли е обсъждане в Европа по въпроса? Зацапаните скромно мълчат.Повтори се историята с белия прах в епруветка и унищожена държава Ирак.И имат наглост да четат морал на други - на тези, които са по-добри от тях.

така е..ама защо твойте хора надават вой за това? нека некой възрастен им обясни на тях това, което казваш!

Ето ги пак най-големите защитници на престъпниците, а не на нормалните хора, от които се ръководи и нашето законодателство !

Те господата от САЩ на всяка манджа мерудия...

Боже тия дето ги убиват ежечастно по улиците в сащ да знаете че са ''минали'' през съд и ''са'' с присъда :(((Най големите убийци продължават да се мешат в работата на независими страни вместо да погледнат най накрая своята собствена ''демокрация''

Краварите пак зареваха на умряло, значи Дутерте е на прав път!

Президентът Дутерте да внимава, че и в Афганистан талибаните прочистиха наркотиците, но после се видя какво стана.

В Авганистан,Талибаните прочистиха конкуренцията на господаря си,че цените нещо,много били паднали......

що бе САЩ уредиха ли справедлив съдебен процес на Осама бин Ладен, или го очистиха по същия начин?!? Президента на Филипините просто е почерпил от техния демократичен опит!

Ся,ти защо разваляш тука дисциплината бе а? По-меко,да не земат да изчезнат евроатлантиците от форума,че няма да е интересно....:)

като фитка... ако не знаеш какво е погледни в огледалото. Много е сложно да се научи името на една държава!

Дамм, САЩ са загрижени и разтревожени за бизнеса си!!!

Митьо Очите, почетен гражданин на САЩ !

А кой ще упрекне САЩ, че полицията трепе негри на улицата без съд?

Чернилките са много, има да трепеш , има и да останат!

Има една книга "Произход на видовете" от Чарлз Дарвин в която филипинския тарсиер (малка маймунка с голяма глава) липсва. Може би това е една от причините напоследък да отхвърлят Дарвиновата теория.

Да дойдат да почистят и в България 1800 политици.

САЩ ЗАЩИТАВАТ НАРКОТРАФИКАНТИТЕ ???????????

FOR EVER!!!

Да не подготвят филипинска пролет?

явно е запушил някои и друг канал към САЩ и затова пискат като девици ! Абе как все за правата на изродите се борите, а забравихте правата на хората ,които изкарват благата на този свят?!?

"САЩ изразиха загриженост от съобщенията, че във Филипините се извършват убийства на наркотрафиканти без съд и присъда" САЩ изразиха загриженост за наркотрафиканти. Които са се самоосъдили още с прохождането си в този занаят. Тия пендели, още малко и ше обявят глоба за самоубийство! Определено, дъските им имат нужда от затягане -много са се разхлопали!

Президента се е почнал война срещу наркомафията. Война която релно е почната от наркомафията. Дори тук пише, че полицията разследва 1067 "свързани с наркотици убийства". При война не важи стандартният законов ред, а се съди на място.

Теорията за чистката...От Библейски времена до сега. Като се събере твърде много боклук, понякога няма друг начин да се изчисти.

Добре, харесва ви да стреля полицията и да убива защото според тях някой е замесен в наркотрафик, ползване на наркотици - защо не се преселите там, пък може и ченгета да станете. Утре ще почнат да стрелят по тези дето пушат и вероятно и това пак ще е правилно. Комунистите винаги харесват диктаторите, защото са мижатурки и веднага ставата слуги и почват и те да колят и бесят.

Комунистите и робите си харесват Сталин, Тато и робството. тва е?

Двамката да коментирате безпричинни убиства на хората в Сащ от полицейски служители. за 2015 година 517 човека. Доста съпоставимо с Филипините. Или лакеи на чичо Сем веднага млъкват?

Джонкооо джонко!то не е само да сереш в протрите ти си дънки и да рупаш стъф!!!само със наркоманска злоба не става!ма де у теб акъл да го разбереш,радвай се изписаха очите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Типичен соросоиден наркоман!

Тука няколко наркодилъра вият на умряло!ми за трепане сте бе!ма де у властта толкоз "дупе"пък и кинтите ще секнат!сетне глад! ще минат на черен хайвер и трюфели!мъкааааааааа, да вардим наще дилъри,че ще умрем от глад!!!!!!!!!!!!!!!!

Точно това са мерките които трябва да се взимат срещу отровата на едно общество. Смърт и само смърт и то без много приказки за извергите които тровят децата ни. Никаква съпричасност от САЩ няма и да има, та то там наркотрафика е най-големия бизнес!

На мен този президент ми напомня на Пиночет и си мисля че макар доста краѝни то мерките които взема са и доста правилни.Само като пример Митю Очите око беше там вече нямаше да е проблем за никого

Новината трябваше да е: "САЩ се интересуват от правата на човека и справедливите съдебни процеси",или "САЩ вярват във върховенството на закона"!!!:):))))))))))

По-скоро заглавието е"САЩ се притеснява да не се наруши редовността на доставките си... "

Нелоялна конкуренция бе батка,нелоялна конкуренция...:):)))))) пп В интерес на истината,въпросът е,че при такава ситуация,може да изчезват и "неудобни" хора обвинявайки ги просто като търговци на наркотици, да се екзекутират от полицаи участващи в схемата,тези които има вероятност да изпеят всичко ако бъдат хванати.....

Защо трябва да спазват човешките права на някой, който е причинил смъртта на десетки или стотици хора (макар и косвено)?

Защото противното пречи на търговските интереси на ФАЩ!

Luna0102

Каква е гаранцията, че е причинил каквото и да е? Съда е за да докаже, иначе си е просто убийство.

Както в Сърбия,викаш,нали? Първо я изравнили с земята и после се опитали да осъдят Милошевич,ама на...НЕВИНЕН и сега излиза,че същите военнопрестъпници се чувстват кофти за човешките права и върховенството на закона...:):)))) Мърша.....

Спомни, моля те, за убийства на хора от полицейските служители в САЩ. Цифрите доста съпоставими с тези в Филипините. Защо първо не решат въпроса в своята къща?

А някой да знае че ООН призовава с декларация към страните членки да декриминализират употребата на наркотици??? Чететееее, зайци такива и ще разберете какво се случва на Филипините!

Преди да коментират екзекуции без съд - САЩ да погледнат собствена статистика - за 2015 година 517 човека са застреляни от полицейските служители ей така, че не им харесаха цвят на очите. Нито един от служители не е наказан. Иначе целия вой само заради това ,че им срутиха канал за трафик, същото и в Афганистан - откакто САЩ е там производство на опиум се увеличава.

за какво минус - за данни от статистика? Или заради моя никнейм?

'не им харесаха цвят на очите'?! Празна кастрюля..

От 1 юли насам при полицейски операции са били убити 712 наркотрафиканти Това е едно добро начало.Само се страхувам за президента да не го гръмне наркомафията.

Краварите за пореден път доказват кой е най-големият трафикант във света! И отговорноста си за смърта на хиляди български деца отровени от техните наркотици! БРАВО НА ФИЛИПИНЦИТЕ!

Вашингтон упрекна Филипините за понесените загуби и пропуснати ползи от търговията с хероин, отглеждан по полетата на Афганистан, охраняван и транспортиран от армията на САЩ до всяко точка на света, включително и Филипините!!!

През деветнаисти век англетата обявяват война на Китай с едиственото искане да им разрешът свободно да продават хиройн във Китай (който е бил забранен в англия...)

Luna0102

Егати кефа, мразиш си съседа защото слуша музика по никое време или посред лято си загрява по половин час колата и вместо да се чудиш как да го промениш, пускаш слух където трябва, че продава наркотици и даже не си цапаш ръцете с кръв, ами някой униформен идва да го отстреля.

Колкото можеш да промениш оня вчерашния , "летуващия";-). Позитивното мислене един ден ще е убило повече хора от чумата.

Luna0102

Лошо няма в смъртното наказание, НО трябва да докажат че е престъпил закона, а не по слух да изтрепят хиляди човека.

евьль браво а наще само се лиготат и не смеят да си разтурят приятелствата с наркобосовете че нема да има парички !!! А сащ да си гледа собствата чиния и да престане да се вживява като мама Тереза и тези дето владеят цял свят -тези които нямат история и държат индиянци в резервати и съсипват живота на хора по света! Страхуват се че ще им намалее нарко-бизнеса ли ?! БРАВО НА ФИЛИПИНИТЕ за конкретен случай

Реакцията на САЩ е чист популизъм и лицемерие, очевидно е, че са засегнати политически и/или икономически интереси, човешки права, ала-бала. САЩ през последните 30-40 години избиха пряко и предизвикаха смъртта на милиони в името на човешките права и демоктарическите ценности ли?!? Хм! п.п. Не, че действията на Дутерте, независимо от каузата, се различават много от кой да е 'бананов режим'.

тук сте наи-ниската форма на живот - проповядвате убииства без съд и присъда. и редакторите го допускат, еи така!

В съседната статия ти проповядваш инвазия в суверенни държави и редакторите също го допускат.

напротив. проповядвам, че путин нападна източна украина и крим, което е престъпление отвсякъде.

е не като наще ще ги хрнатутиме и ще си веят оная работа с по 7-8 присъди Айде у лево !!!!!!!!!!!!

САЩ за 2015 година 517 човека са застреляни от полицейските служители ей така, че не им харесаха цвят на очите. Нито един от служители не е наказан. Та нещо да коментираш и тази цифра - дали сме низша форма на живот?

прави са уса-то да негодуват - къде са там човешките права !?!:)!

Ами браво на този президент! Ей така се прави! Справедливия процес не е за такива, които се занимават с наркотици! Те злоупотребват с това! Аз съм даже за Крумовите закони - да се режат ръце! Око-за 2; зъб - за чене! Иначе няма оправия с тая пасмина! А американците пак гагата им завряна в другите - що не се погледнат колко са жалки и зле! Пълно е с гета при тях! Смешници жалки!

Ти пък, колега- да режеш ръце е твърде жестоко. Отрежи му краката на дилъра и го пускай да си ходи;-).

Така е, затова тия от краварските гета емигрират на тумби у Рашата. На изток изгрява Путинското слънце за световния пролетариат. Ах да, урааааааа.....

На пръв поглед може да изглежда привлекателно наказването на престъпници, за които "се знае ", че са. Но по тази "система " почтени граждани могат да бъдат криминализирани само по подозрение/донос или комплот на власт-имащи, като при комунизма. Да не говорим за смъртната присъда- има безброй доказано (ДНК) несправедливо осъдени, а как да "отмениш " изпълнена екзекуция ???

а кремълският идиот защо пак позорно мълчи?

Пак ли Русия ти е виновна бе, каиш непоръбен?!... Няма умора за Простотията, а?...

Може би защото кремълският идиот не е на всяка манджа мерудия.

до "аа" - ехо, пак си забравил да си пиеш хапчетата...

САЩ вярват във върховенството на закона уааахахахахахаххахахахах и тука помагат краварите

Публична тайна е че външнотърговските дружества на народна република българия се занимаваха с наркотици и оръжие естествено като освен източник на валута бяха и средство за борба с прогнилия запад