Майкъл Блумбърг се кандидатира за президент на САЩ

Милиардерът Майкъл Блумбърг смята да участва като независим кандидат в изборите за президент на САЩ тази година, съобщи нощес Си Ен Ен.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Блумбърг се кандидатира за президент на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за това колко струват кандидати като Тръмп, Хилари Клинтън и Сандърс!

Блумбърг, който в неделя ще навърши 74 години, е сред десетте най-богати хора в САЩ и в света. Състоянието му е около 40 милиарда долара. Очаква той сам да финансира кампанията си и да изразходва около един милиард. Милият той, само един милиард ще похарчи.

СВОИ! Какви ли и колко пари харчи Путин за да си поддържа високия рейтинг? Освен, че методично и последователни си разчиства (очиства) потенциалните конкуренти...

ПИПО

Скъпи Дир, с какво по дяволите коментарът ми е "етнически нетолерантен"? Майкъл Блумбърг е евреин. Баща му е руски евреин емигрирал в САЩ. Кое му етнически нетолерантното? Това са факти. И преди да триете вземете и прочетете малко за нещата които пишете. Новините не са само копи-пейст. Хайде със здраве, може и това да изтриете.

САМО ДА ДОПЪЛНЯ ПРАВОТАТА ТИ!!!В РУСИЯ НЯМА ЕВРЕИ!!!ИМА ХАЗАРИ ПРИЕЛИ ЮДЕИЗМА ЗА РЕЛИГИЯ!!!ТОЧНО ЗА ТЯХ ДИЗРАЕЛИ СЕ ИЗКАЗВА НЕГАТИВНО,КАТО ГИ ОПИСВА,ЧЕ СА СВИРЕПИ!!!ТОЧНО ТАЗИ БАНКЕРСКА ПРОСЛОЙКА,УРОНВА АВТОРИТЕТА НА ПОТОМСТВЕНИТЕ ЕВРЕИ,ЧРЕЗ СЪЗДАВАНЕТО НА ХИШНИЧЕСКИ ЕДНОПОЛЮСЕН СВЯТ,В КОЙТО СИ ОПРЕДЕЛЯТ РЪКОВОДНАТА РОЛЯ!!!

Стадо евгенисти в надпревара за властта. Господарят им все същият. Същината на демокрацията. Особенно представителната. Не си спомням случай от човешката история когато мнозинството е било критерий за правда и истина.

Какво и е на Американската демокрация? Най силната икономически и технологично нация и държава с висок жизнен стандарт за огромната част от населението.Гарант за световният мир вече над 70 години!Е! И трън в окото на много по големи и по малки диктатори и потисници!Осъзнаващи собственото си нищожество всеки път когато се сравняъ със САЩ.

Дори само 1 000 000 избити иракчани, след американската агресия, са едно неоспоримо доказателство на твоите думи! А избитите от "Гарант-а за световният мир ..." Индианци, Виетнамци, Либийци, Сърби и др., които са над 150 000 000 човека, също са 100%-во доказателство ...

всъщност така ти е представена от пропагандата.Ама истините са други-дъпржавата с най голямото количество затвори,и брой затворници на глава от насалениет двойно намаляла средна класа от 60 % 80-те год на 28 % сега.Държава в която близо 100 милиона души нямат достъп до здравеопазване /проваленият Обамагейт/, 70 млн.души са на купони за храна /два пъти месечно/, 25 % от бялото население е фенкционално неграмотно, за чернокожите нещата са катастрофални .В училищната възраст-на училище тръгват 60 % от тези които би следвало на ходят на училище и от тях завършвта ср.образование 70%.В тази връзка държавата е на последно място по степен на образованост.В университетие 80 % са чужденци а американците просто нямат достъп до тях.Всеки 2-ри американец има задължения прокриващи 50 % или повече от разполагаемият му месечен доход.По федерална статистика от икономически активното население -трайно заетите са 60 %.Останалите са безработни или с временна заетост.Въобще много интересни данни има от самите икономически издания в САЩ.

Какво стана с младата американска нация, след като се очертава пенсионери с потенциална "деменция" да я водят към светли бъднини?

от ония години ми се вижда като младежка организация по сравнение с мераклиите за бялата къща.

Всички кандидати за президент на САЩ имат страшни фейсове. Но Хилъри и този направо къртят. Все едно са излезли от филм на ужасите. И това без да им четеш биографиите.

Хилари Клинтон - 68 години, 26.10.1947 г. Бърни Сандърс - 74 години, 8.09.1941 г. Доналд Тръмп - 69 години, 14.06.1946 г. Майкъл Блумбърг - 73 (почти 74) години, 14.02.1942 г. Ужас! Едни пенсионери! Америка вече не е това, което беше ...

на колко беше? Пък се разправи с НЕДОНОСЧЕТО (по думите на др. Тодор Живков) СОЦИАЛИЗЪМ (от съветски, комунистически тип).

Тоя да 74 години правил пари и сега иска да ги харчи по избори, а нашите влизат млади за да правят пари и после излизат да ги харчат достойно !

Тоя е от нашите.Пращаме го,за да вземе от гласовете на Тръмп.Няма как,обещали сме на Хилъри.

На мене най-ми харесва Тръмп и неговата подвластничка.

Богат, ама бая старичък ми изглежда на снимката. Всички кандидати си приличат на дасегашния президент - нагли, нахални и без да връщат прахосаното.

Този ми изглежда по уравновесен.Защото Тръмп е глупак и дебил на равнището на Лавров.А Хилъри е много праволинейна и без да се замисля би използвала технологичната и военна пропаст межди САЩ и Русия.За да озапти разпасалият се Путин в Украйна и Близкият Изток.Но какви биха били последствията от нова дестабилизация на Русия?!Нови конфликти и напрежение.Макар,че Путин трябва да бъде спрян,свален,съден или поне убит!

Hе си "Oсведомен", а си Oлигофрен!!;)) Tова заболяване, не се лекува, то си е по рождение!! ;)))

Подкрепям последното ти изречение в поста.

опикани старци ка командват света

плащат му! обикновените американци не избират институцята президент!

Каква усмивка,какъв човеколюбец!:-)Ха ха ха ха ха ха ха!

Този е ясен - чисто статукво, старозаветен.Но, но...не се подлъгвайте и по Тръмп.Вижте сайта на Ифандиев.Там качват видеа на един нюйоркски покръстен евреин - православен свещеник, който ги разобличава с жестоки факти, вкл. и Тръмп.Т.е. и той(Тръмп) е ционист.Децата му - син и дъщеря, са женени за евреи...

ха-добрутро. Ти откри Америка, че еврейското лоби управлява света чрез САЩ, световния полицай.

не е така! ако евреите управляваха света, то щяхме да говорим иврит, а не англиски

независим, републиканец, демократ... дрън-дрън. Това не е важно. Все една до питаш синеок ли е или русокос. Важно е дали е милиардер или евреин. Ако е милиардер-евреин още по-добре!

кога за последно е имало евреин за президент на сащ?

Не напразно Сталин е казвал, че коя да е готвачка, може да управлява. Но резултатите на това управление, както винаги са печални ...

Сталин не казвал нищо за никаква готвачка! Справи се с литературата първо!

Браво! Печелиш "Захарно петле" ...

фразата е на Маяковски от поэмата му Владимир Ильич Ленин. А ленин е казал: Мы знаем, что любой чернорабочий и любая кухарка не способны сейчас же вступить в управление государством. В этом мы согласны и с кадетами, и с Брешковской, и с Церетели. Но мы отличаемся от этих граждан тем, что требуем немедленного разрыва с тем предрассудком, будто управлять государством, нести будничную, ежедневную работу управления в состоянии только богатые или из богатых семей взятые чиновники.

sonibvc@gmail.com

Мале колко си начетен! Шо тогава Тиквата е на власт а не ти?

Пича един път каза че ако иска може да е най богатия човек в света. Вярно е! Цялата финансова информация минава през неговата фирма!

В неделното предаване по радо "Хоризонт" мисля беше, съобщиха, че клана " Клинтън" е "заработил" от лекции сумата 180 000 000 щатски долара !!!! По 200 000 на лекция...Общо Бил и Хилари....добре, а ?!!!

легална форма на подкуп. Говориш пред аудитория 1 час и ти плащат 100 000 долара.

На Запад подкупите така се плащат. По време на мандата вършиш услуги но не получаваш пари за да не те обвинят в корупция. После ти се изплащат под формата на "речи". 200,000 долара за 1 час говорене пред група хора. Брей, кви тайни споделяш?!

Поне плащат данъци върху "подкупите".

От лекции всички бивши слуги наСАЩ стават Милионери ,за заслугите си по Предателство,разоряване на страните си. Петър Стоянов,Горбачов,Елцин,Тони Блеър,...Плевнелиев е на същите ясли и това обяснява жалката му усърдна русофобия-задължителна за получаването на достъп до милионите.

Не ви ли се струва,че на този напълно независим от еврейската мафия независим кандидат,ушите са му два пъти по-големи от другите кандидати?Такива ушета съм виждал само на Абрахам Линкълн!

Чифутска паника ли надушвам?!Целта и на последният идиот е ясна,да дръпне процент от Тръмп,за да се запази статуквото!

хубаво ама последните години когато тоя с високите токчета,силикона,ботокси лудостта и каквото още там заби няколко шамара на инфантилите от т.н.запад , то сега всички в купон се редят на опашка и се влачат по корем пред кремъл и чакт среща с тоя на точкечата и нищо не могат да направят.Само слушкат чакат указания и пак на среща и пак по корем и все така.Хахаха

Подкрепям Паисий Х с коментара че Олигарха син давидов Блумбърг се явява Спешна помощ за Олигархията управляваща Сащ . Той е спасението им от двете заплахи Д.Тръмп и Б.Сандерс. Те Никога няма да получат шанс да са президенти в сащ,...дори със 100% от гласовете . В сащ гласовере брои фирма на Д.Сорос .

Подобно Герб в България,Костинброгската печатница за изборни победи на бандата на Боко..сега и електронно-машинно гласуване =още по лесни победи за Герб ....и останалите партии нещастници играещи по-честно.

а бърни сандърс син давидов ли е?

кандидат за НЕЗАВИСИМ президент в САЩ -това някой виц ли е?

Ха,ха,ха така казва бащицата на колонията БГ,г-н Иван Костов,че сме в 26 годишен възход. Явно ти и той имате предвид себе си,и глутницата ви.

в америка президентите ме назначават от група милиардери а не се избират

A в Русия един фашист "разпределя порциите" на придворните си олигарси, а те му се отчитат и слугуват.

Паисий

тоест САЩ и Русия са еднакво "демократични". Така че спрете да намирате кусур на Русия и да хвалите демокрацията в САЩ!

олигархия бе, че когато Путин дойде на власт -второто нещо след приключването на чеченската война , беш да обезглави олигархията. И го направи успешно.

А ти Сульо и Пульо ли искаш да стават президенти? Че като станат, първо да се налапат. Като при нас.

Значи в САЩ политическата система е еднопартийна с две партии.Двете партии -Републиканската и Демократическата си избират кандидати,кандидатите се състезават помежду си и накрая винаги печели кандидатът на партията на Златния телец,въпреки,че тя изобщо не участва в изборите!Според анализаторите нищо по-добро то тази система не може да се измисли!

какво общо има България и комунизма с новината и моя коментар за америк."демокрация"?

Би било интересно, ако спечели - президент на САЩ, който не е републиканец или демократ би било направо чудо...

Няма да има значение ако е милиардер.

не е милиардер, а евреин

понеже Хилъри Клинтън не може да прекъсне напредъка на"социалиста" Бърни Сандърс, веднага се явява СПАСИТЕЛ, който да се пребори и с неудобния Тръмп, който пък "не играе по правилата" на консервативните републиканци.

Ако все пак изборите спечели някой неудобен - и тогава има последно решение.... в стил Кенеди. Олигарията никога не си оставя каруцата в калта. Парите управляват света. само соросоидите и наивниците вярват, че има демокрация.

Първи принцип на англо-саксонската "демокрация": САМО МИЛИАРДЕРИ МОГАТ ДА СТАНАТ ПРЕЗИДЕНТИ НА САЩ. Другите не могат да се доберат до властта, за да управляват от името на народа. Сякаш народът е съставен от милиардери и милионери.