САЩ подписаха за конвенционалните оръжия

Първият важен международен договор в областта на разоръжаването след този за забрана на ядрените опити, който бе приет през 1996 г. определя правила за търговията с конвенционални оръжия.

Обратно в новината

Коментари - САЩ подписаха за конвенционалните оръжия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе, от където и да ги погледнеш хамериканците, са си гадове!

"САЩ подписаха. . ." Те и договора за въоръжена защита на Южен Виетнам от Виетконг бяха подписали, пък като престана да им изнася си хванаха мекия под мишница. А правото да се носи лично оръжие е свещено от зората на цивилизацията.

НИЕ НЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ГЕНОЦИДИ - НИЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОЛЕТИ, ЕСЕНИ, ДЕМОКРАТИЧНИ ПРОТЕСТИ, НАРОДО-ОСВОБОДИТЕЛНИ МУДЖАХИДИНСКИ ДВИЖЕНИЯ И ВЪОБЩЕ ДЕМОКРАЦИИ

И следд като се оперделиха правила за използване на конвенционалните оръжия, дали ще се подпишат правила за използване на неконвенцианите оръжия от типа ХАРРП (които се знаят, не за другите, за които само можем "силно" да се подсетим следствие на откъслечните факти от екпериментите на силно изродените същества тук-таме по планетата). Или те са само под егидата на една "държава" и не следва да се обсъждат на международно ниво.

На маймуни ни направиха. Използвайки дори и писъщата на човека по рождение съпричастност и разбиране за елементарна човешка свобода - на маймуни ни направиха - само да си мислим, че имаме избор..

Е-ХЕ-ХЕ! Няма по-тъп народ от българина.От 3091 изправни бойни танка 1992 год да ги докара до 160 по План 2015. Кой идиот подписва тези договори -май Костов. По ДОВСЕ бяха 1450.Предметът ИСТОРИЯ в БГ трябва да бъде закрит и да не се изучава. Урокът от Батак не е научен. Там преди да започне веселата част на междусъседските отношения / според Мартина Балева/ са били предадени на башибозуците 2 каруци с пушки. И тогава е почнало клането на 5 000 българи. Сега БАТАК 2 сигурно е планиран за 2016. Как не се свършиха предателите на БГ.Боклуците БГ политици за пари продадоха България и трябва да отнесат полагащото им се.

Историята "показва", че предателите били българи. А защо това го няма в по-старата ни история? По същата логика, сега, когато има конфликт в една страна (визирам към настоящия момент Сирия) той е само вътрешен (и от чуство на състрадание само можем да им помогнем - напр. както подтвърди нашият президент, че говори от името на народа си - леко да ги бомбандираме, за раздадем нашето дълбоко чуство за справедливост) .

Pesh0

какво общо имат конвенционалните оръжия , с ядрене . САЩ май искат да забранят и калашниците , естествено за опонентите си.

Съединените щати досега се обявяваха против споразумението, отчасти поради натиска от страна на влиятелното си оръжейно лоби, което се опасява да не бъде ограничено правото на американците да носят оръжие. САЩ държат около 30 процента от световния пазар на конвенционални оръжия, който възлиза на 80 милиарда долара годишно. .., предвижда проверки дали продаваните конвенционални оръжия може да бъдат използвани за военни престъпления и геноцид. Той ще влезе в сила, когато бъде ратифициран от 50 държави. ПИСНА МИ ДА НИ ПРАВЯТ НА ИДИОТИ

Скоро от САЩ можем да очакваме и други интересни новини. Няма да скучаем. Очакваме включване.

Те и за Международният наказателен съд ще подпишат.