САЩ разкри ирански заговор за убийството на арабски посланик

Властите на САЩ осуетиха заговор за бомбени атентати срещу посолствата на Израел и Саудитска Арабия във Вашингтон и убийството на саудитския посланик в САЩ. От Държавния департамент предупредиха гражданите и дипломатите си в чужбина за опасност от терористични нападения.

Обратно в новината

Коментари - САЩ разкри ирански заговор за убийството на арабски посланик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много им се иска на Саудитска Арабия, САЩ да нападнат Иран.

и си е признал. Сега още 2 месеца бой и ще си признае, че държавния глава на Иран е принудил Папата да сложи стоте хиляди в джоба на "терориста", който да ги предаде по щафетна линия до мексиканеца наркотърговец и т.н. Бой и давене в ЦРУ и ФБР получава това което е необходимо по сценарий.

Не разбрах, къде в статията беше спомената Русия, та да се хвърляте да плюете, а другари американомани? Кой ли ви храни, за да висите нон-стоп по форумите, през активно работно време и да си пишете глупостите?

Колко удобно иранци да подготвят убийство на Саудитски посланик в САЩ. Как така удобно си ляга всичко на градения образ за Иран като за страна на диви, безмозъчни терористи, която е заплаха за близки и далечни богати на петрол държави. Пък и някакси САЩ са загрижени не за достъпа до петрола, а за сигурността на богатите си съюзници. Оттук удобно се извежда ангажимента за увеличен добив на петрол в Сауд. арабия, в случай на криза с Иран. Всичко е по класически холивудски сценарий. Защо не се реши наместо логика в училище да се преподават уроци по холивудика. А, другари американомани? Одобрявате ли? Така ок ли сте?

още 1 повод руснаците да вдигнат поредната наздравица а тукашните им хрантутници да се правят на стожерите на световния мир

марксистите-ленинисти никога не спят щом се отнася до окалване и фалшифициране

уверен съм че и лично ще се погрижите затова, както и логистично подкрепяхте, Чакала, Че Гевара, Ал кайда и цялата останала подобна терористична измет

На тъпите русофили само американски тероризъм им се привижда навсякъде, както и конспирации на евреи и марсианци. Щото нямат с какво друго да крепят проваления световен (шовинистичен и корумпиран) социализъм.

На тъпите американци само терористи им се привиждат, а всъщност най-големите терористи са те самите. И колко удобно си намират поводи да обвиняват Иран. Империята на злото САЩ трябва да бъде върната в ръцете на нормалните хора. Всички банкерски кланове които създават войни и предизвикват икономически проблеми трябва да бъдат тикнати зад решетките само на мухлясал хляб и вода.

Американците да се сърдят на Джими Картър, той изпусна Иран!

горките заблудени червеноармейци, чак когато умрат разбират каква е истината и осъзнават, че целият им живот е преминал в лъжа и заблуда и са служили на най-големия лъжец

изглежда си объркал в кой форум пишеш, или проблема е другаде

Приказката за Мармота който завива шоколад е по достоверна...Горките хора които са ги набедили за терористи-сега ги мъчат с нечовешки методи докато признаят че Обама не е негър...

хаха..смях...хаха...Израел и САЩ като са ,,мирни,, страни,защо все тях искат да нападнат,защо все техни жители искат да убият до крак,защо лиии...горките те,на никои ло6о не прават,все от всички се пазат..... за пореден път доказват,че евреите трябва да бъдат заличени...Иран търпи....търпи..но стане ли....ще ги сринеее......може да няма най-модерните оръжия,но чувството за чест и справедливост е тяхното оръжие...и нямат спирка пред нищо..терористите евреи не са наясно с това..и това ще им е края..

социалисто-фашистките верни на Русия мързеливи елементи отново накацаха по коментарите като мухи на лай.о

Очарован съм от коментара: задълбочен смислен дълбоко философски изразяващ в дълбочина интелекта на коментатора

Е, знаех си, че ще има някаква връзка с Иран. То си е ясно отдавна, че се чудят как да ги нападнат и "освободят".

Марксистите служат верно на идеологията на световния интернационал. Манипулират и лъжат с и без повод.

Събориха си кулите навремето, та да имат причина за Афганистан и Ирак. Сега какво ли ще си гътнат? (За незапознатите един прост въпрос: "Колко е диаметъра на дупката през която е "влязъл" самолета в пентагона? Колко са дълги крилата? И защо няма поражения там където са ""влезли" крилата? Или може би са били гумени? За райграса да не говорим!)

А сграда нромер 7 била ударена от невидими летящи чинии, произведени лично от Осамата, признал преди да го гръмнат

Много промити мозъци у нас бе. Промити от руснаците. Кат латерни дрънкат едно и също независимо от новината в емисията.

Мисли читателю! Знам че е трудно! (То чалгата за това е създадена - да кара хората да затъпяват...) Ако ти е проблем мисленето - има си гугле - дето всичко знае...Въпреки , че американските гестаповци се опитват и там да цензурират - ИНТЕРНЕТ НЕ Е САМО YAHOO!

Напомняш един луд, KGB. На него без повод и причина все руснаците са му в устата.

Абе айде бе. Само си търсят поводи да нападнат Иран. Че май онова за ОМП и геноцида срещу собственото население вече се изтърка, онова за ядрената програма не е толкоз надежно. Та ся пробваме нещо ново. Значи американците ще съдят доживот човек дет "планирал убийство" на арабски дипломат, а англичаните дет им взривиха сума ти народ взеха че пуснаха доказания терорист.

Как е правино "САЩ(Съединените Американски Щати) разкри" или РАЗКРИХА ...? Няма ли в тази информационна агенция журналисти, които са учили български език?

ти като толкоз си грамотен, що си направил 2 грешки за 2 изречения? твойта работа - на гол тумбак, чифте пищови...

аз пък виждам поне 4 в първото изречение

Айдееее измислиха си повод да събират коалиция и да нападат Иран. А за политическите убиства и бунтовете организирани от ЦРУ си мълчат.

Ще пусна пак един линк - през Гугъл потърсете : Ливия: неизвестная война нового поколения. Описали са как точно е проведена опрецията в Либия. Като един огромен театър. В който по-голямата част от действията на Кадафи и войските му НЕ са били извършвани. Имало е основно реклама и фалшиви репортажи и намеса на бунтовни , но американски и английски спец части. В момента спрямо Иран започва същата театрална постановка. Иран си стоят настрана. Но с изненада научават, как са подготвяли опит за атентат. Така САЩ правят една фалшива постановка и вече подготвят мерки и ограничения срещу Иран. На основа на една фалшива история. Разбира се, очакваме да се раздуха една антииранска истерия, кой знае още какво ще измислят болните им луди мозъци. Ще очакваме "вълна от протести" само че в Иран. Ако няма жертви, ЦРУ и Мосад ще се погрижат да ги има. Все пак "революцията" изисква и персонажите на мъчениците. Да се надяваме, че този път България ще вземе адекватна позиция. Различна от тази на еврейския ни министър на външните работи и видимо държащия се като зомби премиер. Но всичко е просто отвратително.

Все повече се убеждавам, че САЩ са някаква пародия на държава. С пародия на хора, поне тези в управлението й. След като Русия и Китай блокираха мераците им да превземат Сирия, сега се насочват към Иран. Вижте как след трогателната загриженост за уж някакви протести в Сирия, сега вече нищо не се говори. Вече не ги интересуват някакви права в Сирия. И странно, вече никой не протестира там. Това е някаква гавра със здравомислещите хора. Съвсем ясно е, че става дума за напълно измислен опит за атентат. Очевидно става, че САЩ спешно се нуждаят от война и скоро време ще нападнат някоя държава. Да се надяваме, че отново САЩ и Китай ще спрат мераците им. Едва ли нова измислена резолюция в ООН ще мине. САЩ наистина са се превърнали в империя на злото.

Като са пародия на д-ва ,защо който се добере до сащ и не се връщ ,вкл 1 милион българи.Там усещаш значението на думата свобода, тук сме тъпи подчинени безмислени глупаци.

Що не вземат да си погледнат войските какво правят по света пък тогава да се ужасяват от сценариите за убийство на посланици? Американците пак стават смешни. Пак ще ни занимават с демокрацията си. Явно ерата Буш не е изживяна.