САЩ обещаха на Мексико да не депортират масово

Американският министър на вътрешната сигурност Джон Кели заяви пред мексикански официални представители, че няма да има масова депортация на имигранти от САЩ.

Обратно в новината

Коментари - САЩ обещаха на Мексико да не депортират масово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аааааа, защо? Екстардирайте ги. Нали това беше предизборното обещание! Нали за това гласувахме за вас! Флорида беше важен щат, с негри, латиноси и други цигани. Дадохме Ви я. Сега искаме НЕЗАКОННИТЕ, БЕЗ ВИЗИ ИЛИ ДРУГ ЗАКОНЕН СТАТУТ вън. Всички законни и нормални са добре дошли и да останат. Ама незаконните, неплащащи данъци гадни латиноси, неговорещи англииски, пазаруващи само от пресиденте супермаркет, в който се говори само испански, вън. Измамници, цент федерален данък не плащат/щатски ОК няма/. искаме вън негрите, латиносите и другите НЕЗАКОННИ цигани.

Не разбирам за какво се сърдят мексиканците. Все пак САЩ не са длъжни да дават препитание на 10 милиона имигранти, предимно от латинска Америка. Друг е въпросът, че са им откраднали толкова големи територии, вече било - връшане няма.

Браво на Тръмп! Който е влезъл НЕЗКОННО в една страна е престъпник!

Жалко

Учудващо и възмутително е, че определени държави не си искат сънародниците-както сега прави Мексико, също така и арабските страни.

брат, то сичкото циган, кой го иска. макар и твой циган, то циган, кво да го правиш.

ми ако ги изгонят, кои ше праща пари на родата в мехико до харчат в тамошните магазини?

И за какво се вдига цялата тази дандания, след като първо можеха да се срещнат двамата президенти и да обсъдят решения по тези проблеми.

За Тръмп няма невъзможни неща! Мечтая си за български Тръмп или в краен случай Орбан!...

Що не дойдеш направо тук да му се порадваш и да видиш всенародната любов към Тръмп по улиците ? Или на чужд гръб и сто тояги са малко шибани Мурзилки.

раличке, по кои улички? кои са там. негри, латиноси и други цигани ли? на купони ли са? section 8 ли са? протестират само търтеите.

А обещаха ли да вдигнат санкциите?