Скандал с голи снимки на жени военнослужещи

Пентагонът обеща да предприеме всички подходящи мерки в скандал с голи снимки на жени военнослужещи.

Обратно в новината

Коментари - Скандал с голи снимки на жени военнослужещи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наличието на жени в армията е стратегическа грешка. А тази на снимката дано не е от армията, прилича ми на проститутка от армейско парти... като цяло няма рационални доводи една жена да иска да влезе в армията освен да я чу..ат множество мъже и то едновременно...

И що им цензурират циците? Нали уж равенство, ала бала ?

Ами не сте ли чували тази поговорка, че на война както и в любовта няма забранени неща? Лошото е когато войната се превърне в твоя любов или любовта се премине във война.

И аз работя в армията, но никой НЕ МОЖЕ да помести мои голи снимки, защото нямам. Демокрацията и поведението на американците по време на разпускане ми идва в повече.

След като научих как е полицай в женски род ПОЛИЦИ.ЦА - мн.ч. - ПОЛИЦИ.ЦИ, Ще се радвам да някой да ме светне как е морски пехотинец в женски род? моето предложение - морска троши-курка

Обичам тази северно атлантическа демокрация с нейните ценности-тя ще се бори срещу всеки който публикува снимките без изричното желание и разрешение на сниманите,а няма да се стремят да имат военослужещи които да не се снимат голи:))))Но какво лошо имали пет красиви жени и те са в армията им,каква по-хубава реклама от това

симо

Путин добре си е свършил работата, че да оплакнем окото......

Това е рекламен клип на тайното американско бактериологично оръжие! Седмица след пленяването му от джихадистите, никой от тях не държи оръжие, а се драпа с двете ръце!

какво скандално има да се показват голи млади и красиви хора? скандално е , ако се покаже гола курнелия, примерно!

Американците горките и военнослужещи ли имали? Каква изненада.

Ле-ле снощи ква мацка свалих... 8 GB

Какво и е важното на тази новина та седи цял ден сред водещите новини?

Има ли нещо по-нормално от това една жена да иска да се похвали , че гола е красива ?

Защо в Ново Село на докарат тези разпоретини а са дошли само с педалите си?????????????????????

Скандал е само за педехрастите, за всички останали мъже това са си нормални неща.

Ма много са си хубави снимките! Няма скандал! Дайте още...

Само да не се окаже, че сами са си публикували снимките. Нимфоманки в америкамската армия.

Красиво е женското тяло. Няма лошо. В руската армия има бизнес с гейове(филми и момчета по поръчка)

Ти да не си потърпевш?

Първата ми мисъл беше как точно го разбра това, но май по-добре да не ни казваш. :-)

Сега е ясно, къде изчезваш за определено време. Изпълняваш поръчки в Русия.

Понятия като "жена" и "морски пехотинец" не трябва да се употребяват в едно изречение. Служил съм в Гранични войски но съм виждал като какво е това морски пехотинец от БНА. да си граничар хич не бе лесно и просто ....

Забавляват се хората, не всичка са грозни като книжните плъхове от Пентата.

Искам тази от снимката да ми е ротен командир и да ме наказва...наказва!:))))))

Туй е нищо чакайте голи снимки на космонавти астронавти и чайконавти.

Значи тия от Пентагона може да си се плющат след работно време, а тия в казармите и на фронта не можело.

Спартанците са се били велики войни, защото са били пеераси, които са защитавали другарчето, докато мириканските войници са най-обикновени педали, които не могат да воюват.

Е и тях ги сърби дупката, няма нищо необичайно

А бе аз облечено животно в природата не съм виждал. Човека ко се е взел на сериозно в Галактиката не ми е ясно.

Тая дън се е снимала гола насила....? Едните се снимали, другите споделяли. Начи и на едните и на другите им са ибье. Кое му е скандалното ?

Ми, не изпадайте в излишно лицемерие! Не морализирайте! Млади са, хубави са, живее им се - кво толкова! Човешко е. И ние сме същите! Спомнете си за Ивайло Петров и неговата Преди да се родя и след това (1968 г.): "Като всички българки и тя живееше на този свят за едната чест и очакваше с нетърпение някой да й я отнеме, но по такъв начин, че обществото да не я взема за лекомислена."

Жените почнаха масово да си пращат голи снимки на гаджетата да ги свалят. После кво се чудят че им ги споделят. Те са си виновни.

Верно е. И жена ти ми изпрати гола снимка...Защо ..и аз се чудя! Все едно не съм я виждал гола...

Усещаш ли какъв си гнусар? Радвай се на анонимността тук мизернико. Какво ти е сторил човекът та пишеш така????

"Цици има по целия плаж, пици - само при нас"

Пицария "Куцата медуза" на плажа Бутамята - Синеморец.

авторските права на същите, щото са без разрешение...

При нас да пратят само морски пехотинки,бе! Честна пионерска- ние нищо няма да публикуваме и няма да си губим времето да драскаме под статии!!! Аман от педали там!?

80-те години съм служил в поделение на БНА близо до София. Имахме освен обичайния състав и около 20-тина волнонаемни сержантки. Момичета и жени от 22 до към 40 годишни. Ходеха с униформи. Тяхната служба беше на работно време - от 8 до 17, нощни дежурства им слагаха рядко, но когато имаше учение на НАТО и повишаваха нашата степен на бойна готовност и те даваха редовно 24 часови дежурства. Това бяха най-щастливите дни и за нас и за тях:) Не една и две вакханалии ставаха, правеха се после разследвания от РУ и политическите офицери. Нищо не помагаше...няма как да затвориш стотици млади момчета за 2 години, да пуснеш вътре 20-тина девойки и да очакваш, че няма да има секс...противоестествено е ако няма:)

в краварската армия че се опъват и мъжете един друг, както и животни...Че има същества от третия пол и извънземни:)

Имаше педали и в БНА...имахме 1 войник и един офицер в поделението..но се криеха като ненормални..тогава за това се влизаше в панделата. Не си мисли, че само при американците има педали в армията....уверявам те..и в руската е пълно..и в другите също!

Не съжалявай че не са те взели. В руската имаш по-големи шансове, а и повече от твоите.

И аз имам хубави спомени от казармата в Мусачево... :)

Позна!:) набор?

"80-те години ... когато имаше учение на НАТО..." Ъхъм... Отгоре, отдолу, отляво, отдясно, отпред и отзад: със нас е пак НАТО - от конска опашка до майски парад!

Има си бром, има си Устав, има си дисциплина. Заради такива долнопробни отрепки, дето не могат да си превъзмогнат лигавенето и по-точно заради недостатъчните наказания над такива отрепки, вместо да имаме армия имаме това (дето го имаме) сега. Как ще служиш на някаква висша цел - семейство примерно - като не можеш дори най-малката лиготия да превъзмогнеш?!? А Родината е най-голямото семейство. Но, на тия измети явно им се huawei а не им се живее достойно. Е, сигурно сега сте в Рая?

Това е защото не зная кой въведе тая глупост,жени да стават военнослужещи.Заемат работни места за мъжете,а и каква ще я свършат при необходимост.Всичко това е куртоазия и мираж-жена-войник.Ами ще се събличат-и те са хора и на тях им се ч...а ,не са роботи.

Едни от легендарните съветски снайперисти са жени тъпако!

Не ми излизай с тоя номер.Имало е жени-снайперисти,защото мъжете са били избити на фронта.

Призив към краварската армия: Правете и барайте цомби а не война:)

Добре АК-47, ще дойдем и ще правим любов с теб , а майка ти ще прецомбим:)

Дали им се воюва, не знам, но, че им се е.е съм сигурен!

Нуждае се от проверка!

Тъпаци ... че я да си спомнят Ракел Уейлч от времето на Виетнам. Е, не беше се съблякла, но е толкова готина, все едно ,че е съблечена. То американците останаха вече и без Естествени хубавици, сега остава да се събличат и никой да не им гледа физиономиите. То пък армия от обърнати, по добре Елтън Джон да им се покаже гол.

Само не мога да се съглася , че това е ''противно на сплотеността на бойните части" . Според мен е точно обратното, създава се атмосфера на задружност, интимност и сплотеност . За каква сплотеност може да се говори, не само в армията ами и в който и да е друг трудов колектив, когато колежката ти си крие циците от тебе? Това само изнервя обстановката и води до напрежение!

А какво ще кажеш да я демонстрират тая спотеност с бомби върху децата ти. Ей тъпи надървеняци, изказващи се тук, ще отправя специална покана към тия кухиглави цицорани да дойдат и да ви избият до крак и вас и децата ви, за да има някакво бъдеще България.. Това да не ви е поредната олигофренска порно игра

Не знаех, че пациентите от Св.Наум имат достъп до Интернет!

Бе то добре, ама това армия ли е ? Или бардак?! Щот там са не само девойките но и педалите, транитата Кончитките тия от 3 тия пол и т.н

Създали са си световна валута, печатат си пари, имат пари и армия да държат и бърдак . Ние тук армия нямаме, а цялата ни държава е един голям бърдак ! При това положение ни остава да си правим майтап и всеки да се спасява поединично!

Повелява на търговски или военен кораб да не се допускат жени. Било лоша поличба...

Това е било по времето, когато е било ясно кой какъв е , мъж или жена. Сега вече не можеш да ги разбереш какви са. Появиха се и някакви нови непознати за мен полове .

Когато си загорял на пушка, няма значение мъж ли си, жена ли си...

Като гледам как се е засмяла момата, очевидно снимката е направена с нейното най-голямо одобрение и желание. Само да не казва, че я е направила на публично място, за да я изпрати само на интимния си приятел ...

Ми това не са първите снимки на полуголи мацки в униформи. Имаше подобни и на мацки от израелската армия. Освен това, в американските медии снимките са се разпълзели, та видях някои от тях. Мога само да кажа - ми което си е хубаво - хубаво си е! Кво толкова?! Вие да не мислите, че мадамите в нашата армия не се събличат и не правят с колеги "смешните движения"?! Вероятно се и снимат, но още не са се сетили да си пуснат снимките в интернет. Или пък ги е страх - от мъжете им.

Който е бил в юс знае как ги набират тия военни там, на 'секи ъгъл има офис, в който всички неизкласили в училище могат да почнат работа като наемници в армията, оттук и тая простащина. Но ако не си неучил и прост как би бомбандирал и убивал деца без да знаеш защо го правиш, просто защото някой ти е платил да убиваш и междуеременно да се снимаш малоумно ухилен и гол по цомби... Каква е разликата между тия цицорани и оная разкрачената на дивана на официалната среща в белия дом съвеветничка на тръп....

Е по-добре голи снимки на жени....Отколкото на педали транита и Кончити....Въпреки че почти цялата краварска армия са си се педали:) Само че тая новина е от 2-3 дена.

ами какво да очакваме от една дрогирана, алкохолизирана и деморализирана пасмина, ето това са новите ни роднини...

Чудя се тия мацки от пехотатат как тичат с толкова дълги крачоли? Или изуват панталоните преди тичане?

Тичат колкото могат и то много бързо за разлика от шибаните кретени дето могат само да се чудят.

Американската армия се оказва Бардак.

Нагледен пример как от сбирщина от къде ли не не може да произлезе нищо красиво.

Руснаците треперят като гледат могъщата американска войска... по без гащи :)

Не треперят а се дървят. Виж че трептенето е с честотата на пулса.