Пхенян плаши САЩ с безмилостни репресии заради филм (видео)

Нова холивудска продукция, посветена на севернокорейския лидер Ким Чен-ун предизвика гнева на комунистическия режим, защото бил "терористичен акт".

Обратно в новината

Коментари - Пхенян плаши САЩ с безмилостни репресии заради филм (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НаПланетата Земя!!! Не съм чул никоя страна да е нападната от Севрна корея!!! Само знам че фашистка хамерика има над 200 войни за последните 50 години!!! Да"живее западната ДЕМОкрация"

"Кораб на южнокорейските военноморски сили с около 100 души на борда потъва край западното крайбрежие на страната близо до Северна Корея вероятно заради торпедна атака, съобщи Би Би Си." 26.03.2010 година.

"Заплашиха с безмилостни репресии" - комунистите са интересни обаче - ако искат да изнудват някого, почват да заплашват, че ще избият собственото си население. Т.е. - разчитат на това, че загнилия Запад винаги е по-човечен от тях и че западните империалисти повече държат на живота на хората в Северна Корея отколкото самите севернокорейски управници. И изглежда управляващите в Северна Корея отлично знаят, че е точно така. Интересна позиция имат при всички случаи.

ЧУК

Да си говорим истината -много сприхави политици има северна кореа! Сега ще гледаме в близките сто години династията Ким дали ще направи комунизъмъ! Първите им педесе години -с променлив успех!Половин милион мъртви от глад -после затишие.След десетина години повтарят цикъла! КОгато умре от глад и последният кореец Ким чен КИР ще е постигнал комунизъма!

успех? Успехът е пълен!

Нямa по-хумaнен строй от комунизмa и от предшествaщaтa му фaзa социaлизмa. Светът е черно-бял. Ако не служиш нa Богa, стaвaш роб нa Сaтaнaтa и Мaмонa. Товa и Христос го е кaзaл. Всичко, което не е социaлизъм и комунизъм, е прикрит сaтaнизъм-фaшизъм, нaдничaш зaд мaскaтa нa демокрaциятa. Тaкa нaречените "режими" всъщност сa мобилизaция и военно положение в зaщитa от тaйнaтa войнa, която се води срещу човечеството от групa демони-сaтaнисти, предстaвители нa извънземнa уродскa aгресивнa цивилизaция, превъплъщaвaщи се в човешки телa от хилядолетия и ръководени нa Земятa от Aрaбинa 666.

А Пхенян дали знае за това което е писала Фрнас прес, цитирана от БТА. Американски филми в които Архизлодея е севернокореец с лопата да ги ринеш, американски филми в които си правят гаргара с династията Ким пък излизат всяка седмица. Да се пита човек що не се възмутиха промерно от Die Another Day, ами баш от филмче което дори още не е сглобено ами ще излиза чак през Октомрви. Абе, да не става дума за рекламна кампания... все пак само трейлъри и слогани намерих из мрежата.

Поне погледнете картата на Канада- Ванкувър се намира на западната част а не на източната - все едно да кажем че София е на черноморието- смешно

Аз

"Сибирският бръснар". Един от безспорно най-добрите филми, правени някога. Велик. Никакви превъзнасяния не могат да са прекалени. И прекрасната роля на... авантюристката и съблазнителка Джейн, в невероятното изпълнение на Джулия Ормънд... И целият филм, и тази конкретна роля, са прекрасни. И Кевин Костнър, който гледал филма и много го харесал, и споделил с Никита Михалков единствената си забележка - не можело ли проститутката да не е американка, ами друга някаква... англичанка, например... или квато там... ама да не е американка. Пак ще наблегна - ролята е прекрасна. Самата роля, независимо от изпълнението, също невероятно. И не е проститутка. Ама на... глупакът Костнър го засърбяло... Корейците били откачени. Еми... откачени са. То и ние бяхме. И още сме. Ама и американците не падат по-долу, баси... Проститутка била... В САЩ проститутки нямало било...

Обичам да забелязвам,че в тая държава,не всички мислят още с гъза си,добре смазан и надебелял от употреба на хамбургери и кока-кола. Благодаря ти,човече,за смисления и пропит с ирония коментар!

Дофтуре, Дофтуреее! Че и за умен се мислиш! Че и за информиран! Така е - получените и полуинтелигентните са с най-голямо самочувствие.

ли не четете, никога ли не мислите, никога ли не се съмнявате, винаги ли си мислите че няма по-хубава храна от кашата, която ви сипват в копанята?

Ефекта на пеперудата... Война за Корея е започнала още през 1943 година, ама кой търси генезиса на нещата като може да се вземе една отделна дата и да се бие тъпана около следствието, белким забравим да попитаме каква е причината.

История е такава, че южна Кория е била окупирана от САЩ, който поставят начело на тази страна протестантски пастори-корейци от САЩ и бивши марионтеки на японците, който развихрят терор срещу народа, който почва да бяга на север ... и тогава покрай масовите разстрели на комунисти на юг, лакеите в Сеул решават да почнат война срещу севера, който пък няма нищо против, тъй като иска да обедини Корея и така едновременно от двете страни почват да стрелят. Тъй като южняците масово се предават се налага САЩ да пратят своята войска и пътем да наберат гейфорсове от всичките си тогавашни "българии"

Време е другаря Ким III да докаже, че е не марионетка на капиталистическите империалисти сплотяваща около САЩ тяхните дребни лакеи - и да освободи от американска окупация южната част на Корея!

Поредния келеш който иска война и смърт.

"НАРОДЪТ" НА ТАЯ СТРАНА Е СТАДО, БЕЗМОЗЪЧНО, ТЪПО И СТРАХЛОВО!! КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ ПОВЯРВА, ЧЕ ЛИДЕРЪТ ИМ НАМЯ НУЖДИ, ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ ПРИРОДАТА?!? ХИЧ ДА НЕ ИМ ПУКА НА АМЕРИКАНЦИТЕ-ДА ПУСКАТ ФИЛМА-ЩЕ СЕ ПОСМЕЕМЕ!

А, кой нормален човек ще повярва, че народът вярва, че "ЛИДЕРЪТ ИМ НАМЯ НУЖДИ, ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ ПРИРОДАТА?!? ". Единствено някое медийно зомби може да повярва.

Шило

Пич, това е от филма, не от реалността.

Аз

Айде да не припомняме ние в какво сме вярвали, че срам...

преди да свалиме тато ВСИЧКО беше по добре.

хамериканската или истинската?

Абе това на снимката хуманоид ли е? Хомосапиенс?

Шило

Не, представител е на рода Кимосапиенс. Мешавица някаква

Мен специално корейците ме кефят, но това на снимката... ми е трудно да разбера, какво е? :D

реди шестдесет и шест години, на 1 февруари 1945 година, българските комунисти извършват най-масовото убийство в новата българска история в една голяма бомбена яма край Централните софийските гробища са разстреляни сто и петдесет души от политическия, интелектуалния и военния елит на България. УРАААА-А-АА-А ЗА ДРУГАРИТЕ.

Те затова САЩ се съюзиха с нашите комунисти - и двете страни имат опит с масовите убийства! Даже американския посланник посочи Луканов за истинската опозиция на комунистите...

Политическият елит преди 1944 г е бил същият предaтелски фaшистки десен сектор, които ни упрaвлявa и сегa и рaзруши построеното зa 45 години социaлизъм. След Нaродния съд Бългaрия постепенно постигa величието нa българското цaрство отпреди турското робство. Двете нaционaлни кaтaстрофи и учaстието ни в две световни войни, без нaродът дa го желaе, чия зaслугa е?

Пи-и-ч!Къртиш с познанията си по история,икономика и философия!Спокойно можеш да смениш СърГей!

А защо тогава след като САЩ са толкова демократични, изрязаха сцените със Сатаната в американски филм защото актьора прилича на Барак Обама?

Щатите са като Съвецкия союз с единствената разлика, че там не застрелват недоволните в лагери и не наказват частната самоинициатива с Гулаг.

Е, не ги застрелват в лагери, а у дома им, заедно с цялото им семейство. Като оня капитан от ВВС на САЩ, който пишеше книга с доказателства за конспирацията при разрушаването на СТЦ.

НаПланетата Земя!!! Не съм чул никоя страна да е нападната от Севрна корея!!! Само знам че фашистка хамерика има над 200 войни за последните 50 години!!! Да"живее западната ДЕМОкрация"

Червеният терор лишава за десетилетия напред България от интелекта й. Това е интелектуален геноцид над българския народ, извършен от български комунисти, послушни съветски наместници, които се разпореждат със съдбата на страната от 1944 до 1990 г.

интелигенция се ражда благодарение на комунизма!! Когато всички хора независимо от социалния им статус започват да се образоват!! Дебил и това не знаеш!!!

Комунизъм и интелигенция??? Я посочи някой примери да се посмеем.

От 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г. БКП и ДС репресират под различна форма над 300 000 българи, елита на народа. В тази цифра влизат убитите без съд и присъда след 9 септември 1944 г., осъдените и разстреляните от ,,Народния съд от декември 1944 г. до април 1945 г., избитите по най-зверски начин в затворите и лагерите, разстреляните при опит да избягат през границата на страната, изселените и малтретираните. ЕТО ТОВА!!!

ако тогавашните репресирани са били като новите демократи ... малко им е било

И затова сега Ирина Бокова, Поптодорова, Сталинка, Кунева и сие са почитани на запад....

Я колко много почитатели имало във форума грозното севернокорейско нещо??!!! На който не му оттърва демокрацията - прав му път към Пхенян или към някой от многобройните им концлагери!!! Никого не държим на сила, на който много му се ядат трева и плъхове да не губи време - севернокорейският бащица го чака с отворени обятия и насъскани кучета!!!!

Показаха истинското лице на западната"ДЕМОкрация" Нов фашизъм-америка е враг на цялата Планета Земя

Родния Кремълски слигинаж падна толкова ниско, че да възхвалява режима в северна корея. За щасстие на нормалните хора, дните на комунизма са преброени.

знаят, че комунизъм не имало никъде освен в книгите на Маркс( които се четат много в GB) и в гумените глави на такива като теб. ь Иначе с целия този цирк Пхенян ще си уреди поредната хуманитарна пратка и затова разиграва пиеската.

И в Новия завет... Или ревностните християни са пропуснали да прочетат Деянията на Апостолите-)

И за още по-голямо щастие,не само дните на комунизма......

Демокрация....

Жив пример са сабитията в Украина.

нещо на много стана едновременно взе да тъче африканчето и виж станал президент на вашингтон

Този северокорейски Делянчо, последната надежда /пардон, забравих лилипутчо/ на българските червенотиквеници, не трябва да забравя, че благодарение на САЩ многострадалният му народ съществува. Съгласно споразумението от 1991 година, ежегодно американците му доставят храни за 2 милиарза долара, срещу задължението да не развиват ядрено оръжие, което, естествено, не се спазва. През 2010, бащата на тоя заяви, че ако хранителните доставки спрат, ще обявят война на Америка. Смешна червена династия, последна радост

и кое е смешното щом е накарал гугутките да му плащат .... карикатурите не са ли тези зад океана

Много точно казано.

В продълженито на филма "В тила на врага 2" снимките са правени в български села в Родопите.Действието се развива уж на телиторията на Северна Корея.Смятайте,на какво приличат селата в днешна България,щом са естествен декор на холивудските бози...

Обама, като научил за тази новина и си изпуснал купата с корнфлейкс връз скута си. Изпуснал я от смях.

Същите хора които преди 89-та определяха инакомислещите като "фашисти" сега ги оопредалят за "комунисти":))

Целта на некадърните хамелеони,е да си променят цвета и да вегетират.......

бях сигурен че от сащ с буш по лошо няма .... имало... с бонго бонго

Да се надяваме, че наистина е последния.

идва новата гуспойца Клинтън, ще ни разплаче майките

Не че Ким Чен Ун не е луд,ама я някой да осмее Барак Обама пък да видим дали САЩ няма да реагират .Има една поговорка :"Не прави на другите това ,което не искаш на теб да правят." А дали има както Северна Коеря да им направи .Сигурно .От такива ситуации не пораждат терористите.

Да прегледам ли холивудските комедии, или ще го направиш сам.

Май не правиш разлика между това сам да се шегуваш със себе си, и някой друг да го направи! Самите американци бяха казахали,че никой няма право да се подиграва с тях, и като гледам никой не смее.

Между другото, наскоро спряха филм за Исус в който актьорът играещ сатаната прилича на Обама.

Team America - World Police - е жесток...Което ме навежда на мисълта, че трябва пак да го изгледам

Не го знам този филм какъв ще е, но,че Холивуд по принцип манипулира зрителите се знае отдавна. От деситилетия в САЩ си съдействат хора от филмовата индустрия и военните. Никой няма толкова голям опит при масовото производство на обяснения, оправдания и плоски човешки и морални мотиви, както филмовата индустрия. Благодарение на тази пропаганда, едно бомбардиране и грабителско нахлуване в чужда държава лесно се представя като морален акт за "освобождаване" от лошите. Например имаше някакъв патриотичен филм за убийството на Осама за което няма никакви доказателства. Последния досега умираше и се съживяваше поне 3 пъти :))) Интересно е, че режисьорите на най-патриотичните американски филми са германци, а те имат голям опит с пропагандата като наследници на Лени Рифенщал -режисьорката на Хитлер.

Още един луд като Путлер. Направо се уплаших от безмилостните репресии.

В тебе ни е надеждата,то се е видяло че няма друг освен тебе и Путин да смажат криминалните неолиберални прасета ...както със подигравателна нотка Путин ги нарича-->западните ни партнери...:))))

Последната ви надежда, нали? Но нищо, и сам срещу целия свят, Ким ще успее! Пък с помощта на Путин и Газпром направо ще разперушини всички! И нашият народ ще заживее добре като в Корея дел морте!:)))

Лидерът на Северна Корея - Ким Чен Ун, призова армията на страната да има готовност за започване на война без предупреждение, предадоха информационните агенции с позоваване на държавните корейски медии. Съобщава се, че армията на страната вече е приведена в максимална бойна готовност. Призивът на Ким Чен Ун беше отправен п овреме на посещението му в бойна част на корейските въоръжени сили а град Нампхо за честването на поредната годишнина от назначаването на негавия баща - Ким Чен Ир, за главнокомандващ на армията.

евернокорейският лидер Ким Чен Ун провери бойната готовност на екипажите на подводници по източното крайбрежие на страната. Ким лично ръководил маневрите на една от машините и похвалил умелите действия на бойците, предаде ИТАР-ТАСС. Властите в Пхенян в момента отделят голямо внимание на подводния флот и наскоро разпоредиха модернизиране на базите. Държавната информационна агенция на КНДР цитира заповедта на Ким Чен Ун да се подобрят битовите условия на подводничарите, които защитават партията и революцията. В края на визитата си Ким III се фотографирал за спомен и подарил на бойците няколко бинокъла и автомата. Той наредил ученията да бъдат интензивни и максимално реални до евентуална война в Жълто и Японско море. Редовните въоръжени сили на КНДР наброяват 1,2 млн. души и са на четвърто място по численост в света след Китай, САЩ и Индия. Северна Корея обаче има най-големия подводен флот на планетата, който разполага с около 100 подводници.

Пич не ставай жалък.Ръждивите корита управлявани от полуобезумели от глад нещастници едва ли ще ги стреснат особено много американците.Все пак са несполучливи ментета на остарели модели за 60-та година.Предполагам,че повечето няма да издържат плаването то южната им съседка.Ти за САЩ говориш.

Айде сега да ви видя!! Не вярвахте а?? Репресиите са безмилостни..... След телефонен разговор с Меркел и Оланд-Ким обяви,че 48 американци няма да получат визи за Северна Кореа!!! Също така им блокира авоарите които държат там в местна валута!!! Ха сега де!!!!!!!!

Страшно грозно и тъпо е да се присмиваш на някой само защото не прилича на тебе!

?

Затова прическата на лидерът е задължителна за всички южнокорейци. За жените има малко по голяма свобода, дали са им 2 прически м/у които да си избират. Така спокойно могат да се подиграват, щото всички си приличат.

Поздравление за коментара!Не вярвах,бе някой ще види прилика между американци/а защо не и западноевропейци/и севернокорейци,че вярват на всичко,което се казва по медиите и от говорителите на правителството.Вижте само тая Джен Псаки ги приказва!Приликата не е пълна,разбира се ,но я има!

КИМ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ СЪВРЕМЕНЕН ВОЖД!

От към размерите имаш в предвид-нали????

Скоро няма да се оправи България щом има безумни, които да слагат плюсове на тая простотия.

Северна Корея като антипод на Южна Корея е нагледен пример за комунизъм сталински тип и капитализъм. Примера е необходим за целият свят , затова не са демократизирали още Северно корейците. Корея дефакто е една лаборатория за социални експерименти.

Грешка. Социализъм.

ТУКА МНОГО КОМУНИСТИЧЕСКИ ГНИДИ, БРЕЙЙЙ, САМО НА КИМ С КУЧЕТАТА ОСТАНА ДА СЕ УПОВАВАТ, ХАХАХА

Абе, тъпунгерче, освен комунисти и антикомунисти, има и нормални хора. Нещо повече, те са мнозинство. Един път, обаче, комунистите им викат "фашисти", друг път такива олигофренясали "демократчета" като теб им викат комунисти. Антикомунисти и комунисти с престъпната си простотия сте проклятието на България, заедно с турците и циганите

КЕФФФ, ЧЕ ТЕ НАКАРАХ ДА НАПИШЕШ ТАКИВА ГЛУПОСТИ, ХАХАХА

Много си прав, ама хора със слаба обща култура не биха могли да те разбират.

dionisiosd@yahoo.com

Ей,ама ти насериозно ли го приемаш тоя бавно развит??? Нов ли си във форума???

Остави.... Ти-дори когато си прав-пак успяваш да изглеждаш тъпо......

ВСЕКИ ЗНАЕ, ЧЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ ЖИВЕЯТ ПО-ДОБРЕ ОТ КОЛКОТО В ХАМЕРИКА!

На висчки ни е ясно. Затова изпитваме такава злоба към съвсем оправсаната реакция на лидерът слънце.

ти си много информиран

Както англия ,испания,холандия си имат крале така и Севера Корея.Различава се по начина на управление.Но в едно отношение евала му правя той и единствено той в целия свят открито и тегли по една и не му пука.Докато окупирана европа от америка не смее да и се протижопостави и обонго ако пръдне меркел се насира.

Минуси на истината слагате да не би случайно да ви проследят IP хамериканците ли ншма страшно те отдавна ги следят благодарение на предателската ни политика.

Ванкувър - в източната част на Канада?!?!?!? Вие виждате ли се какво пишете?

гледам и не вярвам на ушите си

"Приключенията на Обонго в Белия дом" - комедия, КНДР

Сериозен удар ще да е. Само дето нямат ресур да го заснемат, камо ли да го разпространят. Толкова елементарен човек (корейсткия палячо) може да направи само едно. Да заплаши с военен удар. Това е единствения начин на слабите да привличат внимание.

Пропуснах - копродукция с Китай.

на това прасе кога ли ще му подпалят сламата

Истината-разбира се,е някъде по средата,както винаги.... Режимът в Северна Кореа е безмилостен-това е факт!! НО-с какво се различава ОТЧАСТИ- с една "демократична"държава която прекара закон,че признания изтръгнати с мъчения-важат като доказателства в съда,и създава тайни затвори където може да те задържат,само и само защото не се харесваш на някой чиновник и му изглеждаш "подозрителен"???? Там се говори за"комунизъм"и"Ц.К."..... не знам дали комунизмът е добър или лош-но какво общо има тази робовладелческа система на предаване на властта от баща на син,без -дори бутафорни-избори???Повече на кралски феудализъм с царедворци прилича!! Ако обаче приемем,че след като Ким говори за комунизъм-значи е така,тогава трябва да приемем думите на Пиночет и на гръцкия диктатор за "чиста монета"..И те са твърдяли,че управляват демократично!!Прилагайки същата логика-значи демократите са долни убийци-нали?? Холивуд,винаги има навик да превръща "откровените мечти"на някои от управляващите във филми..Не забравяте Виетнам-там "лапнаха дървото",но ако им гледа човек филмите,ще помисли,че виетнамците били размазани-и то от 5-6 герои от типа на Рамбо!! Холивуд,създава-успешно-обществено мнение!!В същото време е отдушник на "чувства"..Това което не може да се постигне-виж го по филма,изживей го за два часа по време на прожекцията и се радвай.... Помня един филм-`дето показваха как руснаците удрят с френски ключ-в космоса-таблото на ракетата за да тръгне....Ама на края,американците останаха и без ракети и без френски ключове-и се возят в руски-нали??? П.П. Някои говорят за "демокрация"... Знае ли някои да каже колко филми досега са били забранени в САЩ и защо??? Какво мислите,че ще стане ако някой снима филм със същия сюжет-но на мястото на Ким,е американският Президент?? В това отношение си приличат-дайте сметка И за това... Ще бъде заловен и осъден за насърчаване на тероризъм-според законите на САЩ!! И така е правилно-но трябва да важи за всички!!!!

А-да!!! Прекаляват малко.... Относно "голямата"и"малката" нужда имам предвид...... Навремето в Гърция се опитваха да ни убедят,че "комунистите"колят случайно срещнати деца по улиците,и то с ръждясала консервена кутия,за да са сигурни,че ако детето не умре от раните,ще умре от тетанус....

На тия пак им свърши ориза :P