Сменят шефа на Федералния резерв на САЩ

Директорът на Федералния резерв на САЩ Джанет Йелън напуска своя пост поради изтичане на четиригодишния й мандат.

Обратно в новината

Коментари - Сменят шефа на Федералния резерв на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си държиш така ръцете е да се приготвиш за молитва според някой народи.

МВФ и Световната банка са най-големите престъпници за всички времена

Така е колега. Тези бандити от МВФ и Световната банка разгромиха България през 1997 г. с помоща на И.Костов, който подписа предложението им: 75% ликвидация на икономиката 25% приватизация Виденов отказа. Платиха на студентите и го свалиха. Сега задниците им пасат трева от глад.Чернобил е детска градина в сравнение с демокрацията

Абе, дирници неграмотни, да не сте назначили някой по-дрът от мен в редакцията? Думата "сменявам" е заменена от "сменям" и изхвърлена от употреба барем преди 100 години. Ей, няма да се научите, калпазани с калпазани!

Спонсори на въпросния институт са :Фондацията на Бил Гейтс, Джей Пи Морган Банк и други известни "американци" като м-р Рубенщайн.

къде е ,,златото,, и не само на германия...??? яиценук закара десет тона като ,,гаранция,,...!!!

Нагоре в открития космос. Натам отива и нашето. Само китайци и руснаци засега удържат фронта.

Защо ни занимавате с вътрешните дела на частна организация като ФЕД? Никоя щатска структура не може нито да се меси нито да проверява или прави одит на фед. Фед не се отчита и пред конгреса на САЩ. Тази структура направи почти всички държавни банки по света филиали на фед и ги кара да купуват американски ценни книжа. По този начин източват всички икономики по света в полза на САЩ и дебелите американци консумират всичко каквото могат да докопат. Паразитизъм от най-висш вид.

ОБЩЕСТВОТО,ВСЪЩНОСТ ГО ПРАВЯТ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ФЕД! ПОВЕЧЕТО АМЕРИКАНЦИ МИСЛЯТ,ЧЕ ТОВА Е ТЯХНАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА! ВИЖ КАК ГО НАРИЧАТ"НОВИЯТ ЦЕНТРАЛЕН БАНКЕР"!!!

Това не е изненада и е напълно очаквано от всеки, който следи по-внимателно нещата! И не само защото Тръмп още в предизборната си кампания отправи люти закани и срещу нея, и Федералния резерв...:) Друго е по-интересното - да го чуя как ще си изкаже по отношение на Голдман Сакс, например:) (с оглед на траядиционното им много голямо присъствие и влияние и във Федералния резерв, и в правителствата на САЩ) :)

Все едно чета Речника за стари, редки и диалектни думи и турцизми. СМЕНЯТ не е ли по-добре?

Как се пише: сменям или сменявам? Съветваме ви в книжовната реч да употребявате сменям. Думата сменявам е разговорна. ИЗ речник и граматика на БГ език.....

Не само, че е по-добре, ами това е правилното.

Дир-а, това "сменяват" на западно-шопски диалект ли е? Или не е важно?

Имам няколко въпроса към по образованите форумци, ако могат да ми отговорят? 1. Федералният Резерв дъжавната банка на САЩ ли е или частна еврейска банкова група? 2. Кой печати доларите в САЩ? 3. Може ли президента (Тръмп) да назначава и уволнява ФР? 4. Кои са основните собственици на Федералния Резерв по фамилии? Благодаря предварително

Вместо да ви отговоря, ще ви перефразирам, с ваше позволение: 1. БНБ държавната банка на България ли е или е на частна еврейска банкова група? 2. Кой печати левовете в България ? 3. Може ли министър-председателят (Борисов) да назначава и уволнява директора на БНБ ? 4. Кои са основните собственици на БНБ по фамилии? И аз благодаря предварително. Отговорът на поне от едната група въпроси ще даде отговор и на другата група.

Колега stankow. Тук става въпрос за Федералният Резерв на САЩ, не за БНБ. Ако с правене на аналогия вие ни казвате че БНБ е собственост на ФР, който е собственост на Ротшилдови, Рокфелерови, Джи Пи Морганови то найстина ми отговаряте на въпросите частично. Но доларите ги печати ФР а не американското правителство. Единственият президент който се опита да върне печатането на долари беше позастрелян много скоро след този опит. Българският лев ФР ли го печати или БНБ все пак и Валутният Борд на България по колко емисии позволява да се печатат годишно

Евала колега! Най после някой да разбира нещата, а не да спори как се пише някаква си дума...Ама 80% кО да праиш...

Не печатат достатъчно зелени хартийки! Не стигат за оръжия и за "демократизация" на достатъчно държави (разбирай - съсипване на управлението им, прогонването на грждането им и ограбване на природните им ресурси). Лошо, лельо Джанет, лошо!

ние варненся елит одобряваме смяната на ъелън и и желаем успех!!

От коя махала е редакторът, да го сменяват бързо :D

Отказвам да чета, докато не "сменяват" неграмотните "журналисти"!

"сменяват" ??? Струва ми се, че трябва първо неграмотните дописници по интернет-сайтовете да се СМЕНЯТ с по-грамотни, защото жална ни майка с това образование!

Сменяват?!? For real?

Д. Михайлов: "Е, какво искате, бе, така говорят у наше село".