Фирми в САЩ с интерес към БГ бизнеса

Интерес към България се забелязва вече и сред по-малките американски компании.

Обратно в новината

Коментари - Фирми в САЩ с интерес към БГ бизнеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еленке, хайде мила да не се напъваш толкова! Защото досега, с изключение на хората във ВИДИМА - Севлиево, само мошеници и хитреци от САЩ са се курдисали тук. Хич не ни трябват такива "инвеститори"!

да освен американ стандард/които продадоха санитарния си бизнес на някъв фонд/ и тези с марица -изток има ли други дългогодишни

Има поне една, за която се сещам. ЕнерСис Търговище. Поинтересувайте се.

ега ти смехорията

два пъти в годината кажеш по-няколко такива мазни бизнес приказки, и после си кютиш по Маями бийч - а ние тука чекаме инвестициите от извенземни .....

Майтап бе Уили, каза АЛФ!

Това е поредният майтап за деня след новината за свършека на света! Какъв бизнес има в България,че американски фирми да имат интерес??

уууф....комунистката ленчето поптодорова симулира комсомолка безполезна деиност -колкото да си оправдае привилегированото, топло местенце.......аман от назначени по партиина линия комунистически парашутисти-паразити на наи-сладките, мързеливи и добре компенсирани позиции..............как ли пък не са се засилили американски компании в мафиотската бг....хора, не вярваите на пропагандата на червените номенклатурни боклуци -тази госпожа си живее на ваш гръб и с вашите данъци доста добре в Aмерика!

ако са в перки и 15 годишни договори - не, благодаря. да си ги правят в СА

по-добре да не идват никакви лъжливи юесей фирми, мерси ще кажа на тези дето сами си бутат кулите и после питат кой ми сра в гащите!

да не си от Плевен :) тедиуса

минке що си не гледаш фелдшерската работа?не е от плевен бе от пазарджик е.

ТАЗИ комуниска НЕ Е ЛИ ОТ ДОНОСНИЦИТЕ?

ТАЯ НЕ Е В ЧАС

Ако питат мен по-добре е да се привлекат инвеститори от Европа и Китай, САЩ са далече и пазарът им е до голяма степен изроден от пренасищане. Освен аутсорсинг не виждам какво друго може да се привлече от там, а ние аутсорс имаме достатъчно, за нас е важно в България да има производство.

Бе тя хуу ни обясняя др. Поптодорова разните-му-там особености на бизнесецът там ... ама защо ли дума не обелва за `интереса` ( Да избегнем стриктните думи, ако позволите ! ) енесейски ... и айерески ... и феберейски ... и айемефски ... че и ейемемски нанасам, каде нашенско де ?! А ся де ?!

Ленчето да мълчи и да спре да слугува на чужди интереси, за да не бъде осъдена един ден за национално предателство, както и Дянков. Какво може да инвестира у нас банкрутиралия пръв неолибералец- САЩ? САЩ инвестира чрез двата си инструмента- МВФ и Световната банка. Първият отпуска заеми чрез доларови облигации, а знаем, че долара е празна книжка. СБ е събрала наши изнесени мръсни капитали и ги връща обратно като заеми с тежки лихви, изплащани от целия български народ. След всеки заем, тези две институции, които продължават да прокарват неолиберализма до дупка, изискват от страните да си продават последните държавни активи до дупка, за да им връщат заемите. А работодателят на Дянков не е Българската държава, а МВФ и СБ и за да бетонира връщането на техните заеми, сега възнамерява да вкара в конституцията ни новата си измишльотина Пакт за финансова стабилност. Няма ли някой да напомни на тази дама, че американският НЕОЛИБЕРАЛЕН икономически и обществен модел на САЩ, наложен с държавна политика при Рейгън, се оказа несъстоятелен, той донесе световната финансова криза 2007 г.?! Четете в нашия сайт анализа ни НЕОЛИБЕРАЛИЗМА- ЗЛИЯТ ДУХ НА АМЕРИКА БРОДИ ИЗ ЕВРОПА.