В Тексас почина пациентът с Ебола, завърнал се от Либерия

Първият пациент, диагностициран в САЩ с хеморагична треска от вируса Ебола, почина в болница в Далас, щата Тексас. Федерални агенти ще наблюдават за болестта.

Обратно в новината

Коментари - В Тексас почина пациентът с Ебола, завърнал се от Либерия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а фифтх персон, саид то бе а фриенд анд цоллеагуе оф мс ромеро, вас адмиттед он веднесдаъ морнинг витх а слигхт февер. ин алл, море тхан 50 пеопле ин спаин аре ундер обсерватион Сестрата обаче се чуства добре и вчера температурата и е спаднала. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и като транслирахте английския на кирилица, стана разбираемо за какво става на въпрос? Удивително просто.

Не знам кой ги е наел тия паляци ДИР програмисти. Но определено не е станало по-разбираемо! А точно обратното. Малоумна работа. Ламери!

Абе много ми е интересно как ще различават обикновения грип от еболата в ранните стадии. Предстоят разни грипни вълни сега в Северното полукълбо. Лично аз мисля, че в България този проблем се подценява и това може да доведе до много лоши последици. От друга страна за болните трябват грижи, но.....да ангажират с това хората, оцелели от ебола. Сестрата от Испания не е спазвала точно протоколоа за защита. И еболата тръгва още от 2011 година, но още тогава опасността от нея отново се подценява.

Apollony

Заирския щам на вируса Ебола, който върлува в момента е със 75 до 90% смъртност. Разпространяван и/или неконтролиран ще изпълни една от мечтите на Новия Световен Ред за редуциране на населението до 1 милиард. Подготвяйте се за най-страшните филми със зомбита, които сте гледали (това последното е съвсем сериозно).

ако земята е пренаселена, и е съмнително оцеляването на цялата цивилизация и има хора, които са решили да редуцират населението на света, какъв е честния критерий? Да оцелеят богатите, белите, черните, мъжете, жените, децата? Пускат една зараза и оцеляват само устойчивите генетично - споразумение за честно решение. Търсих информация на няколко места, но не намирам след Ебола има ли пълно възстановяване.

мноо гот! Съгъ се дигнаха акциите на фармазефтиката. И трее поне едно 5 месеца да се купуват ваксини на пълни обороти. Между дпугото ако пуснем у базара "продавам ваксина срещу ебола" яко кинти ше направим..... ере па ти дзвънът по тела: дъщеря ти има ебола и е у болница под карантина - сихни 4 бона за уечение. ЗАБАВЕН СВЕТ!

Вируса се предава ирез животните: даже и по насекомите: мухи и комари. Спасение няма, яжте, пийте и се ете, защото малко ви остава!

Aмерика и международната общност силно подценяват опасността от световна пандемия на Ебола, поради идиотското чувство да не се нарушават правата на негрите ако се затворят границите и се изолират заразените държави. Това ще отнеме много човешки живота. България трябва да затвори границите си за директни пътници от тези места и не само България, но и целия Евро Саюз. В Испания може да пламне епидемия и както има много нашенци там, те могат да пренесат Еболата и у нас. А мегрите да се оправят сами. Никой не им е длъжен.

500 милиона жители да останат на планетата под пълен контрол - това е планът на "елита" Това е заложено още през 60-те като задача! Демографската криза е неизбежна поради огромното разслоение, което съществува в света. Там, където има високо образовани и работещи хора, популацията е в нормални граници.

ванга не предсказвала а:)

САЩ за пореден момент подценяват проблема. В случая страната трябва рязко да затвори границата и така всички останали следва да затворят границата. Трябва да се преустановят полети и морски превози. Всички африкански държави трябва помежду си да затворят границите и да ограничат всяко придвижване. Докато е време. Защото вирусът е заплаха за биологичния вид и няма лечение за него. Всяко забавяне води до изводи към световната конспирация и всеки по- умен човек ще бяга, докато е време. За въпросния американец стана ясно от статията в Тайм, че направо си е живеел в Африка и са го поканили да иде в САЩ. Когато пристигнал бил толкова болен, че лекарите му дали антибиотици, а той скрил от тях за допира до болни от ебола. Той се е возил заедно с една заразена родилка в такси понеже нямало превоз за него. Всички пътували с нея са загинали. По време на лечението се оказало, че няма дози лекарство за него и го лекували със заместващ препарат, което води до много тежки мисли за реалното положение на нещата.

Вирусът поразява и животни, така че има и втори трудноконтролируем елемент.

Преди 15 г.отглеждах промишлено зайци.Въпреки че ваксинирах смъртноста достигна 15% и се отказах.Казвахме и "китайска чума"......както си хапва животно ляга и до там.

Медицинската сестра, която наскоро се зарази, докато се грижеше за двама пациенти в Испания, е влизала два пъти в стаята на един от тях за да се грижи за него и за да децинфекцира стаята след смъртта му. И двата пъти тя е носила защитен костюм. Въпреки това заразата е успяла да проникне.

Пълни глупости! Ако е носила защитен костюм и е спазвала необходимото поведение, НЯМА КАК да проникне вирус и да се зарази! Значи нещо не е било наред - или в костюма, или тя е сжъркала нещо. ТОВА Е!!!

Еми така пише, най-опасно било почистването, всичко се изгаряло, в краен стадий дори ако го пинеш болния и се заразяваш. Ебаси болестта. Слюнка, кръв, пърхут, косми, пот, да кихне някой и си заразен.

Всичко е под контрол, епидемията се разраства според очакванията. Вероятно скоро ще дойде и у нас.

Щели да наблюдават за симптоми по летищата?! 21 дена инкубационен период, ами ако заразеният е на 5-ия?! И междувременно си изконтактува с 200 човека за няколко дена, докато развие симптомите?! Гледайте филма "Зараза".

Гледайте филма "Зараза". ПО ЯКИЯ ФИЛМ Е 12 МАЙМУМНКИ С БРУС УИЛИС МАЛКО Е ФАНТАСТИКА АМА ИНАЧЕ ЕПИДЕМИЯТА ЩЕ СТАНЕ ТАКА

изглежда има и един случаи в турция!!! за летищата ни не знам но сухопътната ни граница я ,,няма,,!!!

Путин е виновен.

ТЕКСАСЦИТЕ СА ЛУДНАЛИ ... КАТО ОТИВАТ НА ШОПИНГ В УОЛМАРТ , ПОЧНАЛИ ДА СИ НОСЯТ И ПРОТИВОГАЗИ ... ОСВЕН АВТОМАТИТЕ :))

ГУГЪЛ НА ZOMBIE SURVIVAL KIT PICTURES ЗА ДА ВИДИТЕ КВО СЕ ТЪРГУВА В МОМЕНТА ПРИ НАС ВЪВ ВЕРИГИТЕ:)

СТРАШНО, ЧОВЕЧЕ НЕ ГИ ПИШИ ПОВЕЧЕ ТАКИВА НЕЩА ТУК, БЕЗДРУГО СМЕ ПРЕВЪРТЕЛИ.

Червения безделник драска тук от Враца.Погледнах му ай пи-то..

Мерките са смехотворни. Не мога да разбера защо просто не спрат временно гражданските полети. Когато болеста се разпространи ще трябвада затварят училища, детски градини, магазини, заведения, учреждение и т. н. и т. н. и какво е по-важно? Бизнаса на някой лоби?

НЕ ЗНАМ ЗА ЕБОЛА ... НО СЛЕД КАТО МИНЕ ЕБОЛАТА ОЦЕЛЕЛИТЕ В ТЕКСАС ЩЕ ЖИВЕЯТ В КИБУЦИ :))

Дир, меко казано, сте НЕКОРЕКТНИ. Първият ми коментар няма как да се повтаря, защото беше първи. Вторият ми коментар си беше по темата и не съдържа спам. ЕБОЛА

Това един друг го беше написал още предиседмица, така че наистина го повтаряш.

kikuno

Така добре си се развива епидемията защо да и пречет като затварят граници или спират самолетни полети.Оказа се ,че и инкубационния и период си е съвсем приличен така ,че свободно заразения да си ходи и живее както реши без да се ограничава в нищо включително и секс докато един ден се разболее и съответните служби се чудят с колко ли хиляди хора е бил в близък контакт.От начало ще съобщават за все повечи и повече нови огнища докато сметнат ,че е по-добре да не развалят спокойствието на хората а когато започне паниката защото хората поголовно ще падат и мрат по улиците тогава и армията ще се намеси за да пази едрата собственост от разграбване и унищожение.Ама и аз както ги подредих ще взема да разваля съня на някой чувствителен дето се дразни от такива новини а налита на миризливичко и жълтичко...