Пхенян обяви къде ще удари САЩ, ”Еър Чайна” спира полетите

Армията на Северна Корея се закани да даде "безпощаден отговор на всяка американска провокация" и дори посочи кои обекти на САЩ ще удари.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян обяви къде ще удари САЩ, ”Еър Чайна” спира полетите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще е интересно след взрива на първата ядрена бомба и смъртта на стотици американски военни, дали след една седмица САЩ ще имат армия? Армията на САЩ е на доброволен принцип! Имайки впредвид, че американците стават войници за пари и да могат да ходят по света безплатно и въобще не мислят да воюват, какво ще стане ако им се наложи? В случай на световна ядрена война, аз очаквам масово напускане на армията и дори федералния резерв да включи печатницата на високи скорости, няма да могат да убедят напускащите армията. Няма толкова напечатани в света пари който да могат да купят живота дори на един войник.

да каже, че комунягите не са луди, обзети от мании.

Виденов не подписа предложението на Световната банка - 75% ликвидиране икономиката ни и 25% приватизация. И.Костов подписа и разори България. Ердоган никога няма да се съгласи с подобно попиляване на Родината му.

Не може да боядисате това ,което комунистите построиха. 8 Българии. От 300 самолета имаме 3.От 4000 танка имаме 40. Затова ни шиба, който ни хване. Парларе-Парламент/Плямпаджийница/С Марш у кенефо бокоолу бок !

САЩ никога няма да нападнат Пхенян.Защо ? 1. Китай ще заеме позицията която зае през 1950 г., въпреки, че тогава нямаше ядрена сила.Суга има. 2. Сеул е на 50 км. от границата и С.Корея, чрез мощните си оръдия ще го изравни със земята. 3. Ядреното оръжие на С.Корея е дълбоко под планините и е недосегаемо 4. От 55 промишлени града на САЩ, С.Корея ще удари 5, но от корен

На хорицата, които са вече обречени изпарят в ядрения взрив, заложен на милиони от един президент, който мислех за разумен мъж!

На Тръмп му е далеч от задника,да му мислят в Южна Корея.Те са най близо и те ще го ядат. Американците трябва да отчетат факта,че това е държава с ядрено оръжие и освен ракети не прави нищо друго.Русия и Китай явно имат план и изместват вниманието на изток.

Тия тъпаци, ако имат глупостта да пратят самолетоносача в корейските териториални води, Кимчо така ще им нагърчи задниците, та няма да се оправят следващите 150 години!

Дурак ты Илия...

Тоя Илия хич не е дурак, ама със сигурност ти си ахмак!

Скоро,ще му сменят прическата,май?!...

Най- после да почват , че в ДИРа няма тръпка вече , няма никакви новини за коментиране. :)

Ако се започнат там Китай ще си вземе острови от Япония Русия и тя Турция в суматохата ще завземе теории от Сирия а на Балканите ,ще се наложат албанците Европа ще пази граници но с продажните българи им е трудно да се разберат за това ще ни оставят на гаргите. Мисля че в целия свят ще се започнат а и за това се въоръжават като за световна всички

Само България стои без армия за съжаление.

С огромна за възможностите си армия България не постигна нищо. Сега ще видим.

какво стана , крепостни неуки? на ким балистичната ракета не запали, а? като танк армата не запали! може би , щом не стана за 105 годишнината, ще се получи за 210 годишнината?

да ма имат ракета с 8мах и татко бомба дето цунка мама бомба по дупето ;-) А и на американците им се губят ракети в полет хахахаха. Трябва да изстрелят 1000 пък барем 10 стигнат

Мачкай краварите.

След мен и потоп

Oф божке, вие сте жaлки точно колкото красавеца с прическата. демек искате да пукнат Aмериканците и да си живуркате кат сeверна кореа. цял ден ше са кланяте на лидера и ше бачкате за 2 лева. щели да ги напукат с ядрени бомби? туи сериозно ли? нищо друго не може да стане, освен да гледам по новините кореиското прасе тръшнато в некоя дупка. мале, колко тъпи парчета, нечувано.

Безкрайни са простотиите на пишештите тук комунисти! Нито разбират защо са комунисти,нито могат да мислят като нормални хора! За тях само урановите мини ще им донесат удовлетворение - да копаят там гориво за северно-корейските ракети. Или,по-добре да се изселят в Северна Корея.Просто,там им е мястото.

Горд съм че съм комунист а не демократ. Това второто да те наръчът е най - голямата обида. А пък някои хора се гордеят като ги обиждат така /демократ/ :-)

Доста жалко изказване! След цялата помия която изяде човечесвото от този гнусен идолопоклоннически режим ти се гордееш?!?!?1

Явно много държави вече си точят ракетите за Америка и не се учудвам ако един ден Америка бъде засипана с тях от много страни!

Браво на корейците, може всичко да се говори за тях, но на тях не им пука от шибаните американци и ще ги млатят и с ядрени ракети, дори, защото ги имат вече! Само бой по краварите и техните слуги!

А ти що не вземеш да емигрираш в Сев. Корея?

Крайно време е някой да почне с атомната бомба, пък макар и индиректно... горещо се надявам, най-накрая световното ченге да провали и себе си и света в ядрения огън. Тогава и останали два-три идиота в тоя форум, най-накрая ще разберат, кой унищожи света.

тои и садам го вадеше много голям, но увисна не въжето.

Краваре, тука става въпрос за ядрени ракети, които Садам не притежаваше, иначе краварите нямаше да смеят да го нападнат!

Искам да попитам сега- кой е маймуна- Обама или Голият психопат Доналд Тръм?

Справка списъкът на американските президенти !

Орангутаните са рижи

маимуната е путю.

Аз лично до сега не знам Северна Корея да е бомбардирала друга държава... Нито е бомбардила друга държава, нито е нахлула в такава с армия, нито има окупационни войски някъде... Севернокорейската армия си седи в Северна Корея, а не на 3, 5, или 10 хиляди километра от Пхенян. По-горните твърдения отнасят ли се армията на САЩ? Тоя път "миротворците" ще ядат такъв хой, че войната във Виетнам ще се види на откачената бабичка със жълта перука- Тръмп, като детска игра!!!! Освен това Китай и Русия сигурно няма да са безучастни към падащи ядрени бомби на по 200 километра от границите им...

Ами ракетите, които КРДР периодично изстрелва по в Японско море? Ти или си някакъв комунистически трол или си много, ама много тъп. Аз познавам един Васо и той е тъпак, но е по-добре от тебе, повярвай!

То морето като е Японско ,да не би да принадлежи на Япония бе простак?

зер краварите не изстрелват ракети все карамфили хвърлят .....лизач смотан!

!!!!!!----толкова прост?

Васо напълно сте прав и аз съм съгласен с Вас , ако нещастните американски политици и лъжецът тръмп нападнат северна Корея - те имата пълното морално, юридическо и практическо право да се защитават с всички възможни средства...

Краварите нямат работа нито в С.К.,нито около Китай, нито в Сирия. Защото никой не ги е канил и никой първи не ги е заплашвал с нещо. Най-много до половината на сверния атлантик,съответно пасифик. Няма ли най-накрая някой да и им го каже.

Сега зареждам Адмирал Кузнецов с въглища.До 2 месеца ще е до Северна Корея да я пази,само да му доставят въглищата навреме че да не закъса!

на поредният Путяк.

Той, тоя Кузнецов вече е разфасован за ремонт. То, акъл море, ама глава?

нищо няма да се случи там ... просто плашат гаргите краварите ... 20 000 000 сеул ще го заличат от лицето на земята ...и сбогом SAMSUNG , KIA , HUNDAY , LG ...

Не мисля че Китай и Русия играят положителна роля в Северна Корея.даже по вероятно помагат Северна Корея да получи междуконтинентални балистични ракети с ядрен заряд.нали се сещате че след като Северна Корея се снабди с такива ракети ще спре да разговаря и е недопустимо да се позволи на Северна Корея да придобие ядрено оръжие с междуконтинентални ракети.дипломацията нищо не може да направи срещу междуконтиненталните ракети.ако Китай е искал да ги е спрял.но не е.смятам че тръмп в случая е прав въпрвки че малко луд и трябваше по ранно действие.съвета за сигурност само приема резолюции а Северна Корея си прави тестовете.така че трябва някой да удари по масата.

Станко, меко казано не си прав. Щатите не могат да командват света. Добър - лош, корейците сами трябва да решават. Също и сирийците. Трябваше и либийците сами да решават, и иракчаните, и египтяните. Това, което правят Щатите, се нарича диктатура. Излиза, че диктаторът вика "дръжте диктатора"! Само че единият тормози малка Корея, а от другия са пропищели една здрава чадт от местните жители,

Вижте сега, седим си във форума и се забавляваме. Нали никой не си мисли, че там си седи някакъв изперкал и аха ще предизвика ядрена война, без зад него да стоят световни сили. Просто е подходящия бушон. Всичко друго е бла бла. Жалкото е, че пак ще премерят ..., с цената на човешки животи.

и още много, много дрън, дрън

Сащ-фащ трябва да си траят, че Китай може да им унищожи икономиката за денонощие. Тръмп е болен самозабравил се "бизнесмен"!

крайно време беше белгия да купи самолети и да гръмне терористите в брюксел

скоро ще разберете всички че ФАЩ са един голям балон .....

САЩ НЕ СА В ПОЗИЦИЯТА ДА ЗАТЪНАТ ВЪВ ВОЙНА СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ,ОСВЕН АКО НЕ ИСКАТ ДА ДАДЪТ ПОВОД НА СЕВЕРА ДА ЗАВЛАДЕЕ ЮГА И ОБЕДИНЕНИЕТО НА КОРИЯ НАЙ ПОСЛЕ ДА СТАНЕ ФАКТ!!!

И най сетне под вещото ръководство на Ким Възпълния да достигнат южнокорейците жадувания северокорейски стандарт и технологично превъзходство!!!!!! Ми да!Така е!

значи за изостанали обяснявам ...например тия дето не са били в Сеул и не са ги взели за американци да ги понатупат в бързината ...като се обединят технологии с ядрено оръжие нали се сещаш че бизоните може да се понаакат малко....

Трябва да си отвсякъде бетонна глава за да си от отбора на дебелият диктатор използващ комунизма за да владее робите си! Това говори колко изостанали хора има в страната ни и как я дърпат назад с всички сили и външна помощ!

Не си прав.

Напротив, напълно прав е! Но, за да го разберете, е необходима осмислена информация за "онова" време. Имате я, но не желаете да я разберете или ви плащат за това.

Шаранкова!

уса дължи над 1 трилион на япония и още толкова на китаи ( повечето хора не проумяват колко голямо е това число). какво по-хубаво за уса да съдаде конфликт между сев. корея , китаи и япония.

А пък Пу и его друзя раиш тез пари дет ги дължат краварите ги имат в джобовете си!Е?!Не в джобовете си ами в джо-?-те си ама карай!То и акъла на булгарскити им троля е там!

Правилно, CAЩ е най-големия длъжник в света, на Китай, 29 трилиона. Затова е това дрънкне на оръжие на Корейския полуостров. На Русия също... тя става собственик на голяма част от петропроводите на САЩ...Тръмп се е хванал за главата, затова и си промени поведенито.

Хопа леко се поусра от лъжи! Съвсем скоро Путин лично нареди след което голям дял от Роснефт беше продаден на инвестиционен арабски фонд! Защото хората сериозно го бяха закъсали за парици а и нямат много пари за инвестиция за безумните проекти които подписаха! Така че айде спи да лъжеш нагло!

Чета и за пореден път се убеждавам, че мурзилките са абсолютно безмозъчни и безпринципни отрепки. Даже съм сигурна, че яростно защитаващите Ким са от прелъстеното и изоставено Тръмп-общество. ха ха ха Истината е, че никой досега не пречеше на севернокорейците да си оскотяват както искат и да ръкопляскат на изстъпленията на дебелия психопат. Но на него това не му стигна. Реши, че трябва да гърчи и съседите си. И сега ще бъде плеснат през ръчичките. Никой не му е длъжен да го трае. Да си наляга парцала в неговата кочинка.

Зад гърба му застават лидери, на които не им допада спокойния и съзидателен живот на нормалните държави. Трябва да има суматоха и заплаха за война, за да могат собствените им народи да не се оглеждат в кражбите им и съсипването на собствените им държави.

за какво всъщност става дума?! Въпросът е дали ще са запази мирът или ще избухне унищожителна ядрена война!!!

Ти изобщо прочете ли какво съм написала?

Мими, изглежда психопатката си ти!

ЗА ЧАСТ ОТ НЕЩАТА СИ ПРАВА. Обаче, кой даде право на САЩ, на Русия, на Обединеното кралство да определят кой може и кой не да има оръжия? Въпроса е принципен. Знам че ще кажеш че те са разумни, а оня не е. Обаче от къде идва презумцията за разумност. До сега тези разумните са направили най-много войни, като най-разумните са използвали вече всяко от възможните оръжия. Те просто искат единствено те да имат страховитите оръжия за да могат да управляват другите нации по начин удобен за "Великите"! Принципно това не е демокрация, а криене зад термина.

И ти не си прочел. Докато Чен дрънкаше с оръжие в рамките на държавата си, нямаше проблем. Нали знаеш, че преди месеци ракетите му взеха да падат в японски териториални води? Е кой ще го търпи? Това са чики...провокации. Кой каквото търси - намира.

25% от бвп на северна корея отива за издръжка на армията. Армията участва 90% в новото строителство, с по-малко в земеделието и индустрията. Как не си зададе някой философ дървен демокрадичен, как КНДР издържа армия от над 1 милион? С интелигентно ефективно ръководство, ето как.

Стига с тия глупости за БВП, проценти и др! Ти не разбра ли, че света не се върти само от пари? Факт е, че КНДР издържа 9,5 милиона армия, а ти като не си дървен философ, вземи да си обясниш този факт, а не засипвай форума с аджамийски тъпни!

и с какво издържа армия която е половината от населението, смо..тльо?

Страните, в които армията строи и работи в производства - са най-изостаналите страни в света. Баси малоумниците, дето са ви научили да пиеште на български!

Тва русофилистиците сте болни хора. Надминахте руските си кумири!

Пхенян ще предложи нов път на човечеството. Развитие на Октомврийската революция - най-великото прогресивно събитие в историята на човечеството, оказало огромно влияние на целия свят, позволило на Русия да избере некапиталистически прогресивен път на развитие, изкарало страната от вековната изостаналост, обезпечило невиждан по-рано растеж на икономиката, науката, индустрията и селското стопанство, ликвидирала феодалните порядки и през 1917 г. спасила страната от катастрофа.

Ръсиш глупости!Каква идеология те гони през 21 век?!

Мбухахахахахаха! Егати клишето... Колко рубли взе за това?

Мразя диктаторите, още повече комунистическите, в т.ч. и династията Ким! Гледах парада в Пхенян по тубата и съм изумен! Тия имат страхотна армия, фанатична, дисциплинирана, много добре въоръжена и на високо технологично ниво. Показаха десетки балистични ракети, лимузини и джипове мерцедес, противоракетни системи, такива за упавляем заплпов огън, модерни танкове ...... Абе ако подпукат изнежените янки като нищо ще им порнат гащите! По добре за всички и особено за САЩ да не се дуят на Кимчето, защото яко ще патят!!!

Така се говореше и за армията на Садам. Поне при него имаше петрол. А при Ким има трева. За ядене... Айде, моля ви се! Но все пак, да не става конфликт, защото комуниста-тоталитарист е готов да унищожи живота на Земята, заради едното управление.

Тръмп,ако си въобразява,че след като "освободиха" арабския свят и ни го натресоха в Европа във вид на бежанска вълна сега ще "освободи" и Корейския полуостров ,жестоко се лъже!Северна Корея е много по-корав залък и от Сирия даже!Лошото е,че на нас не ни остава друга възможност освен да гледаме и както повеляват евроатлантическите "ценности" дружно да ръкопляскаме!

Неразбираемо е защо комунягите толкова се кефят на дебелия диктатор. 25% от бвп на северна корея отива за издръжка на армията. Прочетете това изречение пак и го осмислете, ако можете. Сега си представете, ако ние отделяхме толкова, какви щяха да са пенсиите и заплатите. Пак си помислете, ако имате връзка с главния мозък. И между другото, това в северна корея дори не е комунизъм. Това дефакто е наследствена абсолютна монархия, в която вожда има пълната власт над живота и смърта на 25 мил души, а дядо му има статуса на бог. Дебили са всичките му почитатели да дебелия.

Какви комуняги бе, кюнец, какъв кеф ти се привижда. Въпросът е дали Белия вожд от Бялата къща е също толкова дебилен, че да жертва Южна Корея за да си надвие на масрафа. И не ти ли е ясно, че и ние може да пострадаме с 4те "приятелски" бази. А ти ще се криеш в сеновала и ще попържваш комунягите, ама ще целуваш американските задници и ще береш киселец.

Не си мисли,че само ти го знаеш това!Никой не виждам да се "кефи" на дебелото корейче.Лошото е,че Ким от както се е родил живее за този миг - да употреби всичките си скъпи играчки,а той има и ядрен арсенал!

Стига с тоя брутен продукт бе, ахмак!!! Кога ще ти влезе в главата, че тия тъпни дето ги драскаш нямат нищо общо с темата?!!!

От истината боли. Ако имаш някакви аргументи против, дай ги. Ако нямаш, очевидно е какво представляваш.

Някъде по-долу, един папагал наричаш се Шаро само повтаря Кой плащал, кой плащал. Ами който е имал пари бе Шаро. Винаги е било така - хахахахаххахахаха

Благодаря за "интелигентният" отговор - чудя се как не се сетих сам!

а с какво точно се чудеше, че не си се сетил?

ТЪП ще направи ФАЩ още по-жалки!

До сега си мислех "майтап", но ми замирисва ми на Трета световна! Лоша работа приятели, но аз НЕ участвам ;)

няма да има световна! китай ще прегази кимчинуния! тръпт само ще гледа и пази южна корея и япония!

хи хи хи

никой не може да марширува по маршируващо от корейците на ким! те ще надмаршируват всеки, при всякакви атмосферни условия! и доказаха че нашата поговорка :гладна мечка не марширува, не е актуална!

Ленин започна Великата октомврийска революция с лозунга - Мир на войниците и земята на селяните! Сто години след това тъпите кратуни неуврели на върхушката пак гласят нова световна война. Следващата война ще завърши с нова революция, този път окончателно изтребление на демокрадцията.

ВЕЛИКАТА ОКТОМВРИЙСКА Е ПРОЕКТ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ "НЕУВРЕЛИ КРАТУНИ НА ВЪРХУШКАТА"- ДНЕС ТЕ ПРОСТО "СЪБИРАТ РЕКОЛТАТА" ОТ ТОЗИ ПРОЕКТ.

Северна Корея определено е несвободна страна в пълния смисъл на думата. Няма свобода на предприемачеството и защита на частната собственост, нито пък трудови или някакви други права. Това е достатъчно основание за инвазия от страна на САЩ или обединените сили на ООН с цел освобождение на населението от режима. Проблемът е, че населението е зомбирано и въобще няма да се сети, че става въпрос за освобождение. Медиите, както се вижда и у нас, успяват да внушат на хората всякакви недействителни неща. Например огромна част от сънародниците ни смятат, че България е свободна и демократична страна, въпреки очевидната мафия чрез лицензиране на всяка стопанска дейност.

КНДР е може би единствената независима държава в света. Къде видя свобода на предприемачеството - стига смешки, тотално глобално робство на банките. Днес и в София слагат чипове на кучетата, после да се готвят хората.

Ами то САЩ имат много по- голямо основание да нападнат България с Томахоук, та да осовободят народа от престъпната мафия!!!

Преди 100 години оня с каскета прикани към износ на революции. Изнасяха, изнасяха и накрая фалираха. Предпоследния бастион Куба се отказа от щуротиите и сега внасят бира и туристи и си живеят добре. Последна остана СК с нейния луд лидер и генералите накичени с по няколко килограма медали.

Я кажи ми многознайко кой му плащаше на "оня сифилистик, с каскета"за да сътвори голямата комунистическа свинщина?

И какво значение има кой му е плащал ?

КНДР ще отговори с превантивен ядрен удар на ядрена война, провокирана от САЩ. Това заяви, обръщайки се към участниците в парада, посветен на 105-годишнината от рождението на Ким Ир Сен, вецемаршалът от Корейската народна армия и член на Националния съвет за отбрана Чхве Рьон Хе. Вицемаршалът заяви, че "справедливото ядрено оръжие ще размаже американското", предава агенция Kyodo, която отразява директно парада в тези минути. Сега дефилират няколко вида балистични ракети, включително междуконтинентални и нова ядрена балистична ракета за подводниците "Пукиксон-2". Радиусът на действие на междуконтиненталните ракети надхвърля 12 000 км. Пхенян разполага с повече от 300 бр. от тези ракети, носещи по 24 ядрени бойни глави, посочиха военни експерти наблюдаващи парада. Сред въоръженията, представени на парада, са и супер модерни реактивни установки за сателитно управляван залпов огън.

ПОЗНАТОТО КОМУНИСТИЧЕСКО ПЕРЧЕНЕ,НО ПЛАНУВАНАТА "ЗАРЯ"МАЙ СА Я ЗАБРАВИЛИ ФОРЕВЪР

На Тръмпчо да не му се наложи да изостави арабите и да се съсредоточи върху корейците? В крайна сметка не можеш да водиш война с всички едновременно.

Що бе? Нали америка била много силна, силна, силна страна. Какво са реално за нея два три фронта срещу малки страни. Тук не говорим за конфронтация с Русия или вкарване на сухопътни части , а само авиоракетни удари. Така могат да тормозят още пет страни барабар с Иран..

Като гледам нещастната американска коалиция как се пъне вече 6 месеца да пребори джихадистите в Мосул и засега са превзели само два квартала ми става повече от ясно за каква военна сила иде реч! Тия не могат се оправи с едни попикани цигани, та ще се бият с огромната професионална армия на КНДР?!

КОЙ ВСИЧКИ БЕ МУРЗИТА?ОСТАНАХТЕ ДЖУДЖЕТО С ДВАМАТА СИ РЯЗАНИ БРАТЯ И КОРЕЙЧЕТО.ТЕ ТОВА СТЕ ВСИЧКИ.

щом самолетоносач е тръгнал натам, жълтото копеле ще бъде отрепано като Садам

Абе изглежда по- вероятно Кимчо да направи самолетоносача на подводница!

смешна държава,смешен лидер и той завалията вярва на фалиращата русия. Останаха два бушона на Путин-Ким и Асад.И двамата са пътници.

Още ли чакаш фалита на Русия? Нема и да го дочакаш

пишеи държави шампиони по фалити и четеш: россия през 1839 , 1885, 1918, 1991, 1998г! изчакай и ще има и друга дата!

Почти всички държави имат голям външен дълг.В същото време сумата от външните дългове на тези държави е несъизмеримо по - голям от общата стойност на кредитите , които тези държави са отпуснали.На кого дължим тази голяма разлика? Там е заровено кучето - на този кредитор дължим всичките си проблеми в днешния свят.

Външният дълг на Съединените марихуански щати е 118 % спрямо техния брутния вътрешен продукт. Многократно съм им казвал, че до като не направят пенсиите на 100 евро няма да се оправят. Цветанов също им обърна внимание по този въпрос когато за последно ходи на молитвената закуска. Виждаме, че СМЩ са на зор. Тази вечер маршал Борисов реши да им помогнем с двете си бойни фрегати "Дръзки" и "Смели". И за двете вече са осигурени въглища.

съгласен съм с тебе, само бой по тъпата глава на тия жълти копелета ще ги вкара в ред

Горанов, не аз , а Помака, Шматката и Трудовака искат да изпратим нашите фрегати в Кореа, мислейки, че все още са на старите си длъжности. Говорих с Путин и се разбрахме, той да пердаши САЩ, а ние да си гледаме стабилната държава и да уважаваме майка си от село Драгана.

По - правилно е да се казва мръсен ЛИХВАР, а не кредитор.

Жалко за Южна Кореа. А какви хюндаи правеха там.

В колко часа ще започне официалната част на Третата Световна?