Баща изроди 5,5-килограмовата си дъщеря на магистрала

5,5-килограмово бебе се роди в ръцете на баща си в семейната кола на магистрала в Калифорния, съобщиха американските медии.

Обратно в новината

Коментари - Баща изроди 5,5-килограмовата си дъщеря на магистрала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя баща, бебето Савана можеше да се роди 7- 8 кила, почти колкото тежи бебе- "Каракачанка"

Пет деца звучи доста невероятно за българина! И нищо чудно: снощи гледах репортаж за многодетно български семейство от малък град, в което бащата работи във ВИК, а майката е безработна шивачка със 175лв. детски надбавки. Хранеха се с хляб и маргарин, а 'бюджета' на децата беше 1.80лв. на ден...трагедия голяма! А от децата 1/3 бяха отличници. Разни хора им пращаха дрешки и обувки по пощата, явно научили за това семейство и съжалили децата.

Грешка...децата са общо четири с бебето, но пак звучи невероятно на фона на нашата мизерна действителност!

браво бре на всички супер да са здрави и стига с тези хеитарски писаници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

какво общо има с изборите, ктб, ...и прогнози при такъв обир на народа.

няколко милиарда неустойки за Белене и Южен Поток, дреболия но...разсейвам се нещо.

Безсрамие и безобразие - как не го е било срам да гледа дъщеря си в слабините, пфффуу.

Раждала е жена му- не дъщеря му, но и в двата случая няма нищо срамно. Явно щъркелът те е изпускал и си падал на главата си.

Би било по-интересно, ако баща роди дъщеря си !

Luna0102

А колко пъти наемите са по-скъпи, застраховки, осигуровки, данъци?

Няма връзка с новината. Родило се е дете при непредвидени обстоятелства. Родителите са запазили самообладание и всичко е приключила благополучно. Да са живи и здрави.

Luna0102

5,5 кг бебе и родила без да я режат- трябва да е като кофа отдолу, иначе и двамата са симпатяги да са живи и здрави цялото им семейство.

maniana

Не знаех, че е възможно съпрузите да имат общи "тъстове".

Luna0102

Тъст и тъща, свекър и свекърва- тъстовете са родители на жената, свекърите на мъжа.

Така е - НЯМА КАК ДА СТАНЕ! Само съпругът има тъстове, съпругата НЯМА!!! Общи тъстове имат САМО БАДЖАНАЦИТЕ!

А щом и е 4-то раждане, няма страшно. Знаела е какво да прави, не е като да и е за първи път.

Браво на бащата! Запазил е самообладание и на бял свят се появява малко момиченце, да са живи и здрави и бебенцето,майката и цялото семейство !

Ебалата пич, браво и на майката... Живо и здраво да е детето...

К'во прави ГМО-то, а! Направо "шилета" се раждат...;-)

pompai

Какви са тези глупави коментари ?Та преди всичко това е човек и е геройство за двамата родители.Да са живи и здрави както те така и децата им.

5.5 кг е доста голямо тегло за новородено

и при това дъщеря, май излиза извън всякакви норми

Когато майката е с гестационен диабет, става така.

Мексиканци. Раждат по 3-4 деца и от там нататък започват да ги броят..... :)))

Всичките "герои" в тези Щати са все бивши военни. Преигравате на тази тема нещо.

Огромна част от бедното население на САЩ, което има образователен ценз и няма "срещи" със закона, влизат в армията заради социалните придобивки и безплатната гражданска специалност, която ти предоставя армията. Поради големия стрес обаче (демократизират целия свят) също огромна част от тези военни ги освобождават от армията след няколко години служба, а малка част остава като инструктори или продължава към офицерските училища. Така че ей го де е на 35 години, а вече бивш. А като му видиш името разбираш от коя социална прослойка е ;-)

Какво ти пречи името на човека? Може би повече ти харесва вчерашната българска - варненска новина за убиеца с питбулите, а? Докторският син, който не е част от бедното население на милата ни родина, а? Срам!

сиганска работа. както се вижда и от имената им, това са истински хамериканци, произхождащи някъде от джунглите на южна америка

Това е нищо! Аз четох за един случай, в който родилката сама си направила цезарово сечение без упойка! Има го описан даже в учебниците по гинекология.

Шай доди на някояп циганка гъдела, дали за заплождане, дали за раждане, и ако са случи в па тоя, тунел той шае пак тъмен, мокър, опушен, кво раждане, кви деца, РБ ке си биде рехава, баджанак!

пълно е с изроди в нашата държава.нищо ново .

ТИ СИ МЕКО КАЗАНО-ГЛУПАВ ДО БЕЗУМИЕ!Бебето е родено в Калифорния-каква държава намесваш-Глупак!

токущо доказа каквото написах.

спестили са няколко хиляди $ за раждане в болница.

Геройство от всякъде!

На 29 год. 4 дечица- машаала.. Ми тя тази не ги ражда, а ги снася... Таткото само е помогнал д ане се счупи яйчицето :-)

бабе... ако се замислиш малко ще разбереш и защо БГ би се оправила евентуално след 20-30 години, а не по-рано. Когато в БГ всеки започне да има 3-4 деца, само 20 години след това държавата ще става за живеене! Но никой не го разбира това, бабе

Не всеки, баба! Аз гледам има доста с по 5-6, че и 10 чаавета, ама от тях файда няма. Друг матриЯл трябва на тази държавица

и с кво ще се гледат тея 3-4 деца ако мога да запитам така? първо държавата трябва да става за живеене и тогава да се раждат по няколко деца в семействата, а не обратното...

Това са чисти американци, колкото циганите са чисти българи, така че "ще се оправим" с помощта на циганската раждаемост ама друг път !

Да е живо и здраво сладкото момиченце! "Бащата е ветеран от военно морските сили на САЩ" Не магистрали, не бензиностанции ни липсват. Липсват мъжете на тая земя Българска, земя дето е раждала, но вече не ражда юнаци защото ние сами си го направихме.

А замисляли ли сте защо липсват мъже? Отговорът е лесен: защото липсват жени, които да ги възпитат като мъже :) Седят и глезят и/или ограничават до безобразие (сакън да не стане нещо), после що станал лигльо, егоист и гол охлюв.

но темата беше за военната повинност. Майките са за това да обичат децата си, да им се радват, да ги гледат. Военното обучение прави от момчетата мъже. Сега не повдигам темата за качеството на казармата в последните и години, преди закриването. Каквато държавата такива и институциите и. Говаря за казарма при едни нормални условия.

Брех тая Савана бре, близо 6 кила. Мама много хамбургери е папкала!

Да им е живо и здраво и то и останалите деца, браво и на бащата, боец !

Такива неща се случват ежедневно при 7 милиарда население на планетата, но не се отразяват. И сега обратно в българската действителност. Лошото е, че българските семейства може само да си мечтаят в повечето случаи за 3, 4 или повече деца.

Да се роди бебе с тегло 5,5 кг е изключение. Още повече без лекарска помощ. Такова тегло отговаря на бебе на три - четири месеца след раждането. Надявам се да схващаш разликата в условията , при които се отглеждат децата. Иначе и в България има многодетни, спазвайки количеството, но не и качеството.

Не ги отразяват ражданията на другите 7 милиарда, защото са от неправилните етноси - българи, араби, руснаци, азиатци.... А виж я майката - колко е правилна. Ако непълнолетна българка роди и подхвърли детето си и тя има шанс да я покажат по CNN. Това обаче ще стане, ако в Америка има някакъв скандал с ражданията. Една новина никога не се появява по правилните медии току-така. Има нещо зад нея.

Ако всичко е О-кей, скоро Батмана пак ще се юрне по "Тракията" и "Мариците", и ако е рекъл Буда, може да заплоди, а после и да изроди доня Лила, някъде във царевичака, щото още няма бензиностанции!

Браво! Ама, че хубава новина! Ето това е истински татко! Да са живи и здрави! :)

Ми то от това по-естествено няма. Едно време като са раждали на нивата и к'во, пак са били живи и здрави.

Абсолютно вярно- ражда 10 / на нивата/, остават 7, порастват 4-5

Да, но с тези останалите 4-5 народът български е растял, и още как! А сега каква е картинката: ражда 1 (в родилния дом), остава 1, пораства 1 (а понякога и 0, ако това едното вземе, че се затрие някак - малко ли начини има напоследък...). И се топим неудържимо... Е, кой е по-добрият вариант?

Баба ми е родила вуйчо ми (4-то дете) на полето докато е жънела. Измила го е на реката, повила го е и закачила вързопа с бебето на едно дърво. Довършила си е "нормата" и на свечеряване се е прибрала с бебето вкъщи да представи на всички новия член на семейството.

Защото е била нормална, здрава, яка жена. И е носила на физическо натоварване, че и представите й за това какво е болка, ще да са били различни. А как я виждаш една съвременна успяла "дама", нежна такава (т.е. анемична), която се движи на токчета и двигателната й активност се свежда до това да пазари в мола, храни се с кафенце и солетки, щото пази "талия", ми то няма сили просто ... Съвременните градски хора, които имат цивилизована работа, страдат от сериозно обездвижване, а това ги разболява. Доли да не е фрапиращо, се отразява, от значение е. Най-малкото разни хронични неразположения, да ги наречем, които в един момент даже се приемат за даденост, но не са без значение.

Ето такива новини правят деня ми по-усмихнат! Браво на майката, браво на таткото и да им е жива и здрава рожбата! :)

Браво на бащата и честита рожба на семейството,